Rumah untuk Dijual di Bangi/Kajang/Seri Kembangan/Shah Alam/Puchong & Sekitar
Despro Resources @ Despro Resources
Mon 21/Jan/2013 8:59am [Last Comment]
Assalamualaikum w.b.t. warga Majalah

Berikut antara senarai rumah/hartanah utk dijual;

1) Bandar Baru Bangi Seksyen 8 dpn PKNS, 2 tingkat intermediate 20x65 RM380k

2) Bandar Putra Permai, Seri Kembangan (belakang pasar borong) - 22x96, leasehold, intermediate, RM475k

3) Istana Ria Apartment, Seksyen 7 Bangi, 847sf, tkt 4, walk-up - RM150k

4) Townhouse 16 pintu/unit Kg Malaysia Raya, Jalan kaki ke Terminal Bersepadu Bandar Tasik Selatan - luas tanah 5700sf, sekarang sewa 450/500 x 16 unit- sesuai utk pelaburan - RM985k

5) Single storey Tmn Lestari Permai, belakang pasar borong selangor, luas 20x70, leasehold -RM270K

6) Double storey, corner, Taman Tenaga Kajang, berhampiran Hentian Kajang, 40x70, fully renovated - RM465k

7) Double storey corner, Wangsa Melawati KL, luas 2293sf, fully renovared - RM1.05m

8) Banglo, Putra Heights Bandar Baru Bangi, luas tanah
7000 binaan 6500, dekat gate 1 putrajaya - RM1.4m

9) Banglo, Kemensah Height Ampang, luas 7000sf, binaan 500sf - RM3.95m

10) 2.5sty, Lake Vista, Taman Tasik Prima Puchong, Fully renovated, build up 2800sf approx - RM680k

11) 2sty Semi D Taman Jasmin Kajang, freehold luas 48x77sq, RM1.1m

12) Shop Apartment, Taman Greenwood Indah, 804sf ? RM95k

13) Double Storey Semi Detached@Garden Villas, Jln Kristal, Seksyen 7 Shah Alam,luas 40x90 binaan 2726sf - RM1.32m (masih dlm pembinaan, jangka siap March 2013, estimate harga bila siap RM1.5M)

14) Lot Banglo di Nilai Heights, Nilai Impian 13,683sf, infra ready, dikelilingi projek perumahan SIME Darby, view cantik. RM38sf

Senarai hartanah lain boleh lihat di Laman Web http://www.hanafiahproperty.com

Kepada pemilik atau sesiapa yang ingin menjual hartanah/rumah, mendapatkan khidmat peguam serta urusan pinjaman, sila hubungi saya insyaAllah saya sedia membantu. Co-Broke juga dialu-alukan.

Wassalam
Hanafiah
Property Advisor/Negotiator
mobile: 019-2350954 / 012-3268027
email: hanafiahproperty@gmail.com
wesite: www.hanafiahproperty.com

Niche: Rumah Untuk Dijual | Agen Hartanah
 
1. Despro Resources - Mon 21/Jan/2013, 9:33am
Teres setingkat 20x70 Lestari Putra LEP 7, Seri Kembangan, Intermediate, Bumi - RM270k  
2. Toneexcel 2 - Mon 21/Jan/2013, 10:55am
Selamat Sejahtera..

Nak tak jual produk abang ni lagi laju lagi cepat?

try iklan PERCUMA kat laman social terbaru ni..
skrg dah ada 400-500 orang register sehari kat shootsky
kawan kita ada jual barang dia..baru je 7 hari kat shootsky ni
orang pun tak ramai lagi, tapi dah jual 5-6 kotak sehari..

shootsky ni ada kelebihan berbanding fb dll:
kita boleh tengok balik siapa yang tengok2 barang kita
pastu ada full page produk kita tu (mcm ebay, mudah dll)
product kat situ plak kit boleh share ke fb, twitter, google +,
ada autoresponder boleh set sampai 90 email untuk repeat marketing kit secara auto jer..
nanti ada sistem pembayaran, maknanya kita boleh tengok siapa yg beli, lepas tu boleh hantar email kat dorang2 suma tu
landing page kita boleh customize, boleh letak gambar ke, video ke
kita boleh set URL link kita sendiri

lagi satu kita boleh jual pakej iklan shootsky tu..
dapat lagi duit extra..kalau produk tak laku hari ni iklan laku..
kalau iklan tak laku produk laku..so income kita tak putus-putus?
pay per clik dia pun murah gila ? 0.06 sen je berbanding lain2 sampai rm1-rm3 sekali klik
kat fb minima rm350 kalau nak pakai iklan klik ni?
kat shootsky rm75 je?kalau kita jual iklan tu dia jadi free seumur hidup lah..
lagi laju dari promo kat wall je..pasal iklan tu akan pergi ke semua pengguna shootsky tu auto je..
set skali je, tapi iklan keluar 2500 kali tiap2 bulan..
ramai gila yg pindah iklan kat shootsky pulak sekarang ni saya tengok..

ni landing page yang saya buat..boleh tengok contoh
nanti abang boleh klik register kat situ dan try tengok laman social yang tengah meletup neh..

apa2 nanti tanya je saya? saya akan bantu apa yg boleh..!
mana tau rezki kita bertambah baik kan..
mudah2an nanti kita dapat la amal jariah bantu kawan2 kita yg suka meniaga online..

www.shootsky.net/ky6007  
3. Despro Resources - Mon 21/Jan/2013, 11:19am
Nak tak jual produk abang ni lagi laju lagi cepat?

salah channel, produk ni tak berkaitan dengan property....  
4. Mohd Fadly Yusop - Mon 21/Jan/2013, 12:30pm
Minta email detail property no.4 (16 unit townhouse) ke fadlyyusop@yahoo.com.my.
T.kasih  
5. Despro Resources - Mon 21/Jan/2013, 3:31pm
pembetulan property no 4 seharusnya harga RM1, insyaAllah saya akan emailkan

tq
019-2350954
hanafiahproperty@gmail.com  
6. Despro Resources - Mon 21/Jan/2013, 10:01pm
Listing terbaru;

1) Cyberjaya - Brand new Banglo 3 tingkat Garden Residence, LA 40x80, BU 4541 - RM2.7M

2) Cyberjaya - Semi D Double Storey, MyDiva Home, LA 40x90 BU 3856 - RM2.2M

3) Putrajaya - Shop Lot at Presint 15, Ground Floor 24x85 (sebelah sales office SP Setia - RM1.0M or rental RM5000/month

4) PJ - EMPIRE DAMANSARA Duplex Soho 748sf, Price RM500/sf or rental 5000/month  
7. Despro Resources - Mon 21/Jan/2013, 10:03pm
agents are welcome to co-broke
broker/agen dialu-alukan utk bekerjasama  
8. Syed Haron 2 - Mon 21/Jan/2013, 11:54pm
tanah kebun 2 ekar 3 suku di separap
RM180K
tanah kebun di bukit naning muar 3 ekar rm100k
Serius buyer call 0137639981  
9. Jefri 21 - Tue 22/Jan/2013, 2:50pm
Flat PKNS sek17 SHAH ALAM
Tingkat 5
-Berdekatan dgn Station Bas Ekspress Sek. 17 Shah Alam (Utara - Selatan - Pantai Timur - Klang – KLIA - LCCT)
-Laluan Teksi, Bas RapidKL dan Bas Mini.
-Berhampiran dengan 7E, kedai/gerai makan, kedai dobi, Cyber Cafe, Kedai runcit, Bank BSN, Salon kecantikan, Sekolah, Masjid/Surau, Hospital Colombia Asia, Shell, Pasar Tani (Sabtu), Pasar Malam (Selasa), Workshop Kereta dan Motor, InED (UiTM - Sek. 17) dll.
-5 minit ke Giant, Mydin, Pasaraya OleOle, CIMB, Maybank, Bank Islam, McD, KFC, Ayamas Seksyen 18, dll
-5 minit ke kampus induk uitm seksyen 2
-10 minit ke station komuter Shah Alam.
-15 minit ke Plaza Alam Sentral, SACC Mall, I-City.
-Kemudahan parking kereta & motor. FREE JER!  
10. Mashezreen - Tue 22/Jan/2013, 6:14pm
Klu cari banker utk uruskan loan dr affin bank berhad,boleh hubungi saya 012-3483432 sy specialist from affin. Tq  
11. Wan Khairudin Wan Hassan - Wed 23/Jan/2013, 12:06pm
Salam,

Tumpang iklan Apartment kwn saya untuk di jual

-Apartment Zapin Taman impian Ehsan,Balakong
-Luas 950 sft.
-Tgkat 4,walk-up apartment.
-Harga RM 140,000.00,Market Value RM 150,000.00.

Hubungi saya untuk melihat rumah tersebut.

Wan Khairudin
019-2788142  
12. Despro Resources - Thu 24/Jan/2013, 9:05pm
Property no. 1, 5,6, 7 & 12 sudah dijual, harap maklum

hanafiahproperty.com  
13. Despro Resources - Thu 24/Jan/2013, 9:10pm
Rumah teres setingkat atau 2 tingkat area Seri Kembangan/Puchong diperlukan segera
Budget 250k-300k

Kepada pemilik yg ingin jual rumah dialu-alukan @ agen welcome to cobroke

tq
hanafiah 019-2350954
email; hanafiahproperty@gmail.com
web; www.hanafiahproperty.com  
14. Despro Resources - Thu 24/Jan/2013, 9:59pm
2 unit Apartment baru siap utk dijual
belakang Hospital Selayang@One Siera

tingkat 1 & 2, luas 767sqf 3 bilik tidur 2 blk air  
15. Zailani 19 - Fri 25/Jan/2013, 4:29pm
teres kos sederhana dua tingkat section 17 shah alam untuk dijual . harga rm 145k . hubungi zailani 0179750151 .  
16. Siti Nazirah Binti Shasuddin - Sun 27/Jan/2013, 8:00pm
salam..saya banker dari bank muamalat, untuk pertanyaan boleh hubungi saya 0162184103 atau emel sitinazirah_shasuddin@yahoo.com  
17. Despro Resources - Tue 29/Jan/2013, 12:17pm
teres 1 tingkat di taman tasik puchong, 20x70, telah diubah suai, harga rm280k runding

019-2350954  
18. Despro Resources - Tue 29/Jan/2013, 4:15pm
teres 2 tingkat, Taman Pinggiran Putra, Seri Kembangan, luas 18x65
Berdekatan Giant, Jusco Taman Equine/Seri Kembangan

harga rm330k nett

hanafiah
019-2350954  
19. Mohd Razlan Hamzah - Wed 30/Jan/2013, 8:00pm
Assalam tuan

Shoplot ground floor di Putrajaya. Sesuai ke utk di bisnes halal mart?

Jika sesuai sila emailkan details ke mrh2012resources@gmail.com.

saya juga sedang mencari rumah sekitar Giant Kajang untuk dibeli. Buyer guna staff loan. tk

saya dari Together Properties  
20. Despro Resources - Thu 31/Jan/2013, 9:33am
ENDLOT teres 2 tingkat, Kota Perdana Seri Kembangan - approx 25x60 Harga RM390k

CORNER LOT 2 tingkat, Kota Perdana, Seri Kembangan, 40x60 - RM495k

Teres 2 tingkat Taman Pinggiran Putra, Seri Kembangan, 18x65 - RM330k

Berhampiran GIANT & JUSCO Taman Equine, Seri Kembangan, Pasar Borong Selangor. Hanya beberapa minit ke Putrajaya/Cyberjaya

Berminat hubungi saya 019-2350954  
21. Despro Resources - Thu 31/Jan/2013, 9:52am
Wassalam tuan Razlan, email dah dihantar

rasaya sesuai halal mart sebab sebelah dah ada pasaraya  
22. Nurulaini 6 - Thu 31/Jan/2013, 2:01pm
sy mencari rumah harga rm300k..area bangi/kajang/seri kembangan pls email puteri_garang@yahoo.com  
23. Mira 169 - Thu 31/Jan/2013, 3:09pm
sye ada sebuah rumah utk dijual rumah 2 tngkat jalan meranti, batang kali, selangor harga RM70K..
jika berminat email mirahusin1@gmail.com  
24. Nur Badran - Tue 5/Feb/2013, 11:25am
saya nak jual rumah saya di bukit coral seremban, 2km ke bdr seremban, single storey freehold, 22x 70, 3 bilik dan 2 bilik air. sila hubungi saya badran 01129268287  
25. Despro Resources - Sat 9/Feb/2013, 7:33pm
teres setingkat taman lestari permai seri kembangan (belakang pasar borong selangor)
rumah baru siap,
20x70 4 bilik tidur 2 blk air
rm270k
019-2350954
www.hanafiahproperty.com  
26. Despro Resources - Sun 10/Feb/2013, 9:06am
Shop Apartment, Bandar Saujana Puchong
692sf, tgkt 2
3 bilik 1 blk air
disewa rm4XX
harga RM67k  
27. Despro Resources - Sun 10/Feb/2013, 9:16am
Teres 2 tingkat, Taman Melawati KL
Jalan N, ENDLOT
luas 3300sf, binaan 2200sf
freehold, bumi, individual title
Urgent sale RM7xxK

hanafiah
019-2350954  
28. Despro Resources - Sun 10/Feb/2013, 9:28am
Bukit Jelutong, Shah Alam
Teres 2 tingkat
freehold fully renovated
24x90, 4bilik tidur 4 blk air

Urgent Sale RM680k


hanafiah
019-2350954
http://www.hanafiahproperty.com/1966883  
29. Despro Resources - Sun 10/Feb/2013, 10:26am
Teres 2 Tingkat, Seksyen 8, Bandar Baru Bangi, berhampiran JPJ Bangi
22x75 renovated
RM450k  
30. Fara 200 - Mon 11/Feb/2013, 1:47pm
ada x rumah untuk disewa berdekatan bandar teknologi kajang?  
31. Nor Rasyiqen Bt Abd Sukor - Thu 14/Feb/2013, 2:53pm
apartment sri sentosa,saujana puchong untuk dijual segera tgkt 3...rm70k  
32. Sha 23 - Mon 18/Feb/2013, 4:06pm
nak cari rumah teres area bandar mahkota cheras atau sungai long..range harga < 350k..tq..tlg email saya hawamois86@gmail.com  
33. Atiqah 64 - Mon 18/Feb/2013, 11:38pm
salam tumpang iklan

saya ada rumah untuk dijual di sec 7 . u12 ,cahaya alam .
double story
22x75
rm650000(nego)
Ayub 0132253769  
34. Hamizan - Wed 20/Feb/2013, 11:11pm
Mencari apartment area puchong
range harga RM250 & below.
If ade,pls email to mzworldproperty@gmail.com
or cntct 0166045017  
35. Yaya 96 - Thu 21/Feb/2013, 11:22am
Mencari apartment untuk dibeli area puchong, kajang, puncak perdana shah alam.range harge RM100k below.Sekiranye ade, email munira2057@gmail.com...thanks  
36. Despro Resources - Sun 24/Feb/2013, 10:20pm
Banglo utk dijual di Kelana Jaya, berhadapan Club Golf Negara Subang
Luas tanah 8877sf
Luas binaan 8000sf
9 rooms 9 bathrooms
Freehold
RM4.2m  
37. Shah 343 - Mon 25/Feb/2013, 4:13pm
Sedang cari apartment untuk dibeli area bangi, kajang, dengkil, putra height harga bawah 100k. Jika ada, emel ke shahiro.yamada@gmail.com. makasih..  
38. Despro Resources - Wed 27/Feb/2013, 9:41am
Rumah utk DISEWA

Teres 2 tingkat di Bangi (seksyen 4 tambahan)

sewa rm900/sebulan, kemasukan March 2013

019-2350954-hanafiah  
39. Despro Resources - Wed 27/Feb/2013, 10:04am
Hartanah diperlukan, pembeli sedia menanti, pemilik atau agent dialu-alukan;

1) Apartment Vista Pinggiran, Taman Pinggiran Putra, Seri Kembangan, bajet 180k-200k

2) Double storey intermediate & corner, Seri Kembangan area, budget 300k-500k

3) Double storey puncak jalil area; budget 300k-400k

4) Double storey Bandar Baru Bangi intermediate & corner, budget 350k intermediate & 500k-600k corner

5) Utk disewa, double storey Gombak area, rm1500/month

hanafiah 019-2350954  
40. Epyza - Sat 2/Mar/2013, 10:32pm
Saya mencari rumah teres 2 tingkat, area kajang , budget saya 330k dan kebawah ..tolong email sekira nya ada :,pino8739@yahoo.com  
41. Ieda 29 - Mon 4/Mar/2013, 12:03pm
Sy mencari rumah landed budget rm300-350k. Call/sms me 0132769415  
42. Despro Resources - Wed 6/Mar/2013, 12:04pm
boleh bagitau detail termasuk rumah area mana diperlukan, insyaAllah kalau ada saya akan hubungi tuan/puan tkasih

hanafiah 019-2350954  
43. Despro Resources - Wed 6/Mar/2013, 12:27pm
Apartment untuk disewa - One Sierra Selayang- hot area

Apartment baru
767sf, tingkat 1 & 2
sewa RM1000 sebulan

hanafiah
019-2350954  
44. Noraini 110 - Wed 13/Mar/2013, 2:52pm
saya mencari rumah teres corner lot/semi D yang sesuai untuk dijadikan taska. sewa RM1000-RM1200/ month area bandar tasik selatan atau kawasan berhampiran UPNM, HUKM etc. sila hubungi saya ains 0192486711/ noraini433@yahoo.com  
45. Amni Fatnin - Mon 18/Mar/2013, 3:38pm
saya mencari rumah sewa teres double sty 4 bilik berhampiran putrajaya. sewa 700-900. kemasukan mei 2013.  
46. Despro Resources - Tue 19/Mar/2013, 11:15am
Shop Apartment untuk disewa
- One Sierra Selayang

767sf, sesuai dijadikan pejabat atau kediaman
Tingkat 1 - RM1000
Tingkat 2 - RM900

hanafiah
019-2350954  
47. Kamal 249 - Wed 20/Mar/2013, 11:41am
Putra Perdana puchong,sebelah Putrajaya,bumi lot,20x75,4 bilik ,3 bilik air,320K NETT-0192121935 owner.  
48. Despro Resources - Tue 9/Apr/2013, 12:49pm
Rumah diperlukan segera, pembeli dah ada;

1) Vista Pinggiran Apartment, Seri kembangan
2) Seri Kenaria Condo, Sg Ramal Kajang
3) Double Storey Bandar Baru Bangi, sek 7,8 atau 9 bajet 350-400k

Pemilik atau agen dialu-alukan

salam
hanafiah
019-2350954  
49. Laila 108 - Wed 10/Apr/2013, 1:49pm
Sy mencari rumah utk dijual (teres/apartment)
Bajet: 145k-185k
Area: balakong/bangi/serdang/kajang
Kalo ada.. Email sy mashiro_ue03@yahoo.com or 012-3292946  
50. Yus 156 - Thu 11/Apr/2013, 10:05pm
salam. saya ada rumah kat ss15 bandar baru bangi. harga rm445k. rumah double storey. 4r3b.. 20x65. terletak betul depan niosh. berminat boleh. contact saya 0193512996  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 78 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..