RM5 Saja: Belajar Cetak Tshirt, Baju, Tudung, Beg, Dll Teknik Silkscreen
Adnidami - Tue 14/Aug/2018 2:03pm
Hai
Nak belajar mencetak teknik sutera saring (silkscreen)?
Jom jadikan rumah anda kilang berkos rendah untuk memulakan perniagaan yang hi demand ini..

Mari tonton video2 teknik mencetak, ketahui alatan, elemen2, kos, teori, cara guna software mcm photoshop / illustrator, buat alatan secara DIY, dan macam2 ilmu asas dan rahsia silkscreen..

Belajar dari rumah saja, jimat kos dan masa.. Tutorial video yang lengkap berdurasi 12jam!!!
Tonton melalui komputer atau smartphone bila2 masa saja..

Langgan di:
http://bit.ly/videocetak

(masukkan promo kod MERDEKA50 utk mendapatkan harga promosi bg Video Lengkap dgn harga Rm50 saja, harga asal Rm200) - kod sah sebelum Merdeka 31Ogos 2018)

Tonton di
http://bit.ly/videocetak

Langgan di
http://bit.ly/videocetak

Belajar di
http://bit.ly/videocetak

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Kedai Cenderahati Dan Kraf | Bisnes Ebook
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)