RM 20k Ingin Dilaburkan for Genuine Business
Ahmad Firdaus Bin Abdul Jalil @ SFZ Engineering Sdn Bhd - Fri 6/Jan/2017 12:21pm
Salam..

Saya Firdaus mewakili isteri saya ingin melaburkan Rm20K bagi jenis2 perniagaan yang sah. Terbuka bagi mereka yang telah menjalankan business dalam tempoh 1-2 tahun..

Sila emailkan dokumen2 berikut ke arefier@hotmail.com

1. Bank statement for 1 year utk cashflow analysis.
2. Business plan.

Firdaus 019 720 0375

Niche: Mencari Pelabur
     
  1. Mr Amin - Thu 12/Jan/2017, 5:37pm
    Berminat untuk melabur bidang vending mechine syarikat bumiputra..konsep pernigaan baru,peluang pasaran 80% masih segar..tuan wassap saya..boleh datang ofis kalau ada kelapangan 0126364637 En.Amin  
  2. Nursaliza - Fri 3/Feb/2017, 3:57pm
    encik boleh melabur pada saya 10k. dalam masa tiga bulan saya bagi balik 13k. maknanya 1000 sebulan. lepas 3 bulan encik bole invest tempat lain lepas tu..saya boleh overlap pinjaman tekun saya now da bayar 2 tahun pinjaman. ada baki 3 tahun. kalau bagi duit 10k saya bayar habis loan ada baki dalam 5k dan balance saya nak guna untuk kegunaan sendiri. selepas bayar balance tunggu 3 bulan selalunya dapat duit baru ( sebab saya good paymaster) . bole ikut pergi pejabat tekun dan buat aggreement. nama saya liza 0192673161 whatsap 0113690964  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)