Promotiom Deepavali! Interest 1.5%, Tanpa Sebarang Deposit Call 0163928746
Pinjaman Delta 2 @ Delta Star Money Lender
Sat 16/Oct/2021 9:37am [Last Comment]
π’π„πŒπ€πŠπŠπ€π πŠπ„π‹π€π˜π€πŠπ€π 𝐒𝐄𝐂𝐀𝐑𝐀 ππ„π‘π‚π”πŒπ€
πŒπŽπ‡πŽπ π’π„πŠπ€π‘π€ππ† π’π„π‡πˆππ†π†π€ π‘πŒ 𝟐𝟎𝟎𝐊 😱

βœ… Semestinya Kadak Faedah 1.5% (π‰π€πŒπˆππ€π) πŸ’―
βœ… Nama Disenarai Hitam Bank (π‹π€π˜π€πŠ πŒπ„πŒπŽπ‡πŽπ) 🏦
βœ… Bayaran Melalui (πƒπˆπ‘π„π‚π“ πƒπ„ππˆπ“ & π‰πŽπŒππ€π˜) πŸ’³
βœ… Tempoh Bayaran (π…π‹π„π—πˆππ‹π„) ⏱
βœ… Keputusan Pantas (πŸ‘πŸŽ πŒπˆππˆπ“) ⌚️
βœ… Cashback Setiap Bayaran Balik πŸ’°

Jangan ragu-ragu dan tak yakin lagi dengan kelayakkan anda. Saya akan buat sehabis baik untuk anda layak dapat pembiayaan I-PERIBADI ​​​​​

Jadi jom wasap saya segera untuk semak kelayakan anda secara ππ„π‘π‚π”πŒπ€
https://www.wasap.my/60163928746/pinjaman
https://www.wasap.my/60163928746/pinjaman
https://www.wasap.my/60163928746/pinjaman

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Pinjaman Delta 2 - Sat 16/Oct/2021, 9:38am
π’π„πŒπ€πŠπŠπ€π πŠπ„π‹π€π˜π€πŠπ€π 𝐒𝐄𝐂𝐀𝐑𝐀 ππ„π‘π‚π”πŒπ€
πŒπŽπ‡πŽπ π’π„πŠπ€π‘π€ππ† π’π„π‡πˆππ†π†π€ π‘πŒ 𝟐𝟎𝟎𝐊 😱
.
.
βœ… Semestinya Kadak Faedah 1.5% (π‰π€πŒπˆππ€π) πŸ’―
βœ… Nama Disenarai Hitam Bank ( π‹π€π˜π€πŠ πŒπ„πŒπŽπ‡πŽπ ) 🏦
βœ… Bayaran Melalui ( πƒπˆπ‘π„π‚π“ πƒπ„ππˆπ“ & π‰πŽπŒππ€π˜ ) πŸ’³
βœ… Tempoh Bayaran ( π…π‹π„π—πˆππ‹π„ ) ⏱
βœ… Keputusan Pantas ( πŸ‘πŸŽ πŒπˆππˆπ“ )⌚️
βœ… Cashback Setiap Bayaran Balik πŸ’°
.
.
Jangan ragu-ragu dan tak yakin lagi dengan kelayakkan anda . Saya akan buat sehabis baik untuk anda layak dapat pembiayaan I-PERIBADI ​​​​​
.
Jadi jom wasap saya segera untuk semak kelayakan anda secara ππ„π‘π‚π”πŒπ€
https://www.wasap.my/60163928746/pinjaman
https://www.wasap.my/601639287..  
2. Pinjaman Delta 2 - Sat 16/Oct/2021, 9:38am
π’π„πŒπ€πŠπŠπ€π πŠπ„π‹π€π˜π€πŠπ€π 𝐒𝐄𝐂𝐀𝐑𝐀 ππ„π‘π‚π”πŒπ€
πŒπŽπ‡πŽπ π’π„πŠπ€π‘π€ππ† π’π„π‡πˆππ†π†π€ π‘πŒ 𝟐𝟎𝟎𝐊 😱
.
.
βœ… Semestinya Kadak Faedah 1.5% (π‰π€πŒπˆππ€π) πŸ’―
βœ… Nama Disenarai Hitam Bank ( π‹π€π˜π€πŠ πŒπ„πŒπŽπ‡πŽπ ) 🏦
βœ… Bayaran Melalui ( πƒπˆπ‘π„π‚π“ πƒπ„ππˆπ“ & π‰πŽπŒππ€π˜ ) πŸ’³
βœ… Tempoh Bayaran ( π…π‹π„π—πˆππ‹π„ ) ⏱
βœ… Keputusan Pantas ( πŸ‘πŸŽ πŒπˆππˆπ“ )⌚️
βœ… Cashback Setiap Bayaran Balik πŸ’°
.
.
Jangan ragu-ragu dan tak yakin lagi dengan kelayakkan anda . Saya akan buat sehabis baik untuk anda layak dapat pembiayaan I-PERIBADI ​​​​​
.
Jadi jom wasap saya segera untuk semak kelayakan anda secara ππ„π‘π‚π”πŒπ€
https://www.wasap.my/60163928746/pinjaman
https://www.wasap.my/601639287..  
3. Shaliza Loan - Sat 16/Oct/2021, 9:41am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
4. Pinjaman Tanpa Upfront - Sat 16/Oct/2021, 9:59am
✨PROMOSI DEEPAVALI✨
LOAN SEHINGGA 10x Ganda Gaji Bersih. 😘
πŸ“ŒSyarikat berdaftar dgn KPKT.
❌Jangan terperangkap dgn janji Ahlong @ Scammer.
Commitment tinggi, ada settlement di PWB atau Ahlong, jgn risau kami boleh tolong.😊😊
Nak pakai duit untuk balik kg, boleh cuba apply dgn Ita. Nak berjalan,bercuti, boleh cuba apply juga..
Bayaran balik?? Jangan risau, bayaran balik adalah flexible dan ikut kemampuan anda ye.
Faedah 1.5% 😘
AREA: KL/SELANGOR✨
Untuk Info Lebih Lanjut SILA Hubungi Saya 016-2094333 Miss Ita Karim😊:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
Boleh juga isi form dibawah, dan kami akan hubungi anda:
https://forms.gle/hqjS6qvBqWYcmoBNA
#pinjaman #pinjamanwangberlesen #pinjamanonline #pinjamanuang #pinjamancepat #pinjamantanpajaminan #pinjamantunai #pinjamanmudah #pinjamanmodal #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadikl #pinjamanperibadiselangor #pinjamanperibaditamanmelawati #pinjamanperibadigombak #pinjamanperibadi  
5. Kenny - Sat 16/Oct/2021, 10:30am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
6. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 16/Oct/2021, 3:20pm
πŸ€—YNS RESOURCES SDN BHDπŸ€—
Perlukan duit, contact kita segera !
____________________________
Tak Perlu Deposit!!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Kami Sedia Membantu Anda, Proses Cepat Jika Dokumen Anda Lengkap!!!
____________________________
Swastaβœ”οΈ
Kerajaannβœ”οΈ
Pencenβœ”οΈ
CTOSβœ”οΈ
CCRISβœ”οΈ
❌ Tanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Dedit)
❌ Tanpa caj wang pendahuluan
❌ Tanpa penjamin
❌ Tanpa cagaran
▢️ Faedah Rendah
▢️ Boleh Tolong Jelaskan Hutang Tempat Lama
_________________________________
πŸ“ƒ Slip gaji 3 bulan terkini
πŸ“ƒ Penyata bank 3 bulan terkini
πŸ“ƒ Bil api / air 1bulan
πŸ“ƒ IC Copy
πŸ“ƒ Penyata Kwsp
____________________________
Berminat boleh hubungi Whatsapp :
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
__________________________________
AREA:
βœ”οΈKLANG
βœ”οΈSELANGOR
βœ”οΈKL
_________________________________
T&C  
7. Upfront Resources Loan - Sun 17/Oct/2021, 8:02pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply βœ”Hari ini proceedβœ” Hari ini dapat Cash πŸ’°πŸ’°

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  
8. Shaliza Loan - Mon 18/Oct/2021, 9:21am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
9. Gigie - Mon 18/Oct/2021, 9:54am
Selamat TENGAHARI SEMUA ~~ Terbuka kepada warga #Semenanjung
πŸ’° Anda mempunyai masalah kewangan?Β 
🏫 Nak buat loan bank tp x layak? 
πŸš€ Kami menawarkan PINJAMAN WANGΒ 
BERLESEN secara profesional.Β & di lesenkan oleh kpkt.
πŸ”Ž MENGAPA APPLY LOAN DENGAN KAMI?Β 
*interest 1.5% permonth
*90 Hari tanpa faedah
*20% Rebate p.fees
*Kelulusan segeraΒ 
*Cepat, tepat dan mudahΒ 
*Waktu pemprosesan yang singkatΒ 
*Maklumat anda dirahsiakanΒ 
*Tak perlu penjaminΒ 
*Tiada wang pendahuluan diperlukanΒ 
🚻 SIAPA YANG LAYAK MOHON? 
*KerajaanΒ 
*SwastaΒ 
*PerkesoΒ 
*KWSPΒ 
*PencenΒ 
*Blacklist bank/CTOS/CCRISΒ 
*Ptptn
πŸ“ DOKUMEN YANG DIPERLUKANΒ 
*Salinan Ic 1 KepingΒ 
*Bil Api 1 BulanΒ ( terbaru)
*Slip Gaji 3 BulanΒ 
*Penyata Bank 3 BulanΒ 
*Surat Pengesahan kerja


πŸ“£πŸ“£πŸ“£ syarikat di lesenkan oleh KERAJAAN ( KPKT)IπŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£Β 
Berminat? Ingin tahu lebih lanjut? Call/WhatappsΒ 
016 215 8441 -mawar  
10. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 18/Oct/2021, 10:08am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANGΒ² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan
http://www.wasap.my/60183666438/lizamloan

➑Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➑Zero Interest % Sebulan
➑Blacklist / Ctos / Ccris LAYAK MEMOHON
➑Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➑Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➑Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➑Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➑Kelulusan hingga 90%
➑Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Cik Liza : 018 - 366 6438 (Call / Whatsapp / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
11. Kenny - Mon 18/Oct/2021, 10:08am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
12. Mr Benson - Mon 18/Oct/2021, 2:38pm
Promosi Pinjaman Loan 1.5% Depavali ni. Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit) Senarai hitam ctos / ccris layak memohon.
Mohon Online atau Hubungi/Wssp Saya Cik Ida ~ 016-606 3644 / 016-606 3644 / 016-606 3644

# Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
# Kadar faedah serendah 1.5%
# Lulus dalam 1/2 jam sahaja
# Terima senarai hitam/ccris ctos/akpk/bankrup
# Pekerjaan swasta & kerajaan layak & badan berkanun layak
# Pembayaran balik fleksibel mengikut kemampuan
# Boleh menolong menyelesaikan pinjaman disyarikat lain
# Dapat duit atas tangan selepas buat settlement
# Kelulusan senang

Perlukan duit, contact kita segera!!!
YNS RESOURCES SDN BHD
Office Number : 03-6136 0200
Website: http: https://www.ynsloan4u.com

Hubungi kami skrg atau perlu wssp sahaja link dibawah
http://www.wasap.my/60166063644/loanidamjh
http://www.wasap.my/60166063644/loanidamjh
http://www.wasap.my/60166063644/loanidamjh  
13. Siti Syarah1221 - Mon 18/Oct/2021, 3:05pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA πŸ“K. LUMPUR πŸ“SELANGOR πŸ“N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

πŸ’°πŸ’° PERMOHONAN UTK πŸ’°πŸ’°
βœ” KAKI TANGAN KERAJAAN
βœ” PERKERJA SWASTA
βœ” PERKERJA KILANG
βœ” PENCEN
βœ” SOSCO

πŸ’²πŸ’² DOKUMEN DIPERLUKAN πŸ’²πŸ’²
πŸ‘‰ SLIP GAJI
πŸ‘‰PENYATA BANK TERBARU

πŸ“± Whatsapp/SMS/Call
πŸ“± +60122373911
πŸ“± http://pecredit.wasap.my  
14. Shaliza Loan - Mon 18/Oct/2021, 4:13pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
15. Kenny - Mon 18/Oct/2021, 4:23pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
16. Shaliza Loan - Tue 19/Oct/2021, 9:22am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
17. Kenny - Tue 19/Oct/2021, 9:34am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
18. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 19/Oct/2021, 10:40am
PINJAMAN BERLESEN TANPA PEGANG KAD ATM ANDA {BAYARAN SECARA AUTO DEBIT}
COVER AREA 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
WhatsApps : http://www.wasap.my/60183666438/mloan2u
Website : https://www.ynsloan4u.com

Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!

♦ TANPA PEGANG KAD ATM {BAYARAN SECARA AUTO DEBIT}
♦ TANPA PENJAMIN / UPFRONT / DEPOSIT
♦️ ZERO INTEREST % UNTUK SEBULAN
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Kakitangan kerajaan / swasta / pencen
* Bekerja 3 bulan ke atas
* Bergaji bersih 1000 ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)
Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat
Talian Tel : 018-366 6438 Cik Liza ( Wasap / Call / Telegram )
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
http://www.wasap.my/60183666438/mloan2u  
19. Shaliza Loan - Tue 19/Oct/2021, 2:33pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
20. Kenny - Tue 19/Oct/2021, 2:40pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
21. Siti Syarah1221 - Tue 19/Oct/2021, 4:43pm
πŸ’―Syarikat Pinjaman Wang Berlesen πŸ’―
COVER AREA πŸ“K. LUMPUR πŸ“SELANGOR πŸ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
βœ”Sektor Kerajaan
βœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
βœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
βœ”Tanpa Penjamin
βœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
βœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
22. Shaliza Loan - Wed 20/Oct/2021, 9:32am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
23. Kenny - Wed 20/Oct/2021, 9:47am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
24. Shaliza Loan - Wed 20/Oct/2021, 6:01pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
25. Shaliza Loan - Wed 20/Oct/2021, 6:02pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
26. Shaliza Loan - Wed 20/Oct/2021, 6:03pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
27. Shaliza Loan - Thu 21/Oct/2021, 9:54am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
28. Kenny - Thu 21/Oct/2021, 10:38am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
29. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 21/Oct/2021, 10:42am
π€πππ‹π˜ ππ€ππ˜π€πŠ π“π„πŒππ€π“ π“π€ππˆ π“π€πŠ 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
πŸ’°APPLY DENGAN KAMIπŸ’°
βœ… Kadar Faedah 1.5% Sebulan
βœ… Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
βœ… Bayaran Bulan Yang Rendah
βœ… Tempoh Bayaran Yang Flexible
βœ… Keputusan Pantas (30 Minit)
βœ… Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Website 🌐 http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
Cik Liza πŸ“² 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

π’π„πŒπ€πŠπ€π πŠπ„π‹π€π˜π€πŠπ€π 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 ππ„π‘π‚π”πŒπ€
π‚π‹πˆπ‚πŠ π‹πˆππŠ πƒπˆππ€π–π€π‡
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan  
30. Shaliza Loan - Thu 21/Oct/2021, 5:24pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
31. Shaliza Loan - Thu 21/Oct/2021, 5:25pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
32. Siti Syarah1221 - Fri 22/Oct/2021, 10:44am
πŸ’―Syarikat Pinjaman Wang Berlesen πŸ’―
COVER AREA πŸ“K. LUMPUR πŸ“SELANGOR πŸ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
βœ”Sektor Kerajaan
βœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
βœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
βœ”Tanpa Penjamin
βœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
βœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
33. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 22/Oct/2021, 11:01am
πŸ“£PROMOSI DEEPAVALIπŸ“£
πŸ“£INTEREST 1.5% SEBULANπŸ“£
Kenapa Perlu Pilih Syarikat Kami?
πŸ’΅Ada Ofis Tetap & Syarikat Berdaftar KPKT
πŸ’΅Proses Pinjaman Segera, Mudah Mesra & Selamat
πŸ’΅Proses Dalam 30 Minute Sekirannya Document Lengkap
πŸ’΅Bayaran Fleksibel
πŸ’΅Maklumat Dirahsia

SYARAT KELAYAKAN :
βœ…Pinjaman Kerajaan / Swasta
βœ…Pinjaman Pesara / Pencen
βœ…Pinjaman Perkeso / Socso
βœ…Pinjaman Pekerja Kilang
βœ…Pinjaman Zakat / OKU / JKM
❌Tiada Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
❌Tiada Penjamin
❌Tiada Bayaran Deposit
❌Tidak Diperlukan Cagaran
πŸ”ΊCOVER AREA : KLANG / SHAH ALAM / SELANGOR / PUCHONG / PJ / KUALA LUMPUR
πŸ“±Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call / Whatsapp / Telegram)

YNS RESOURCES SDN BHD
🌸Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Tekan Link PECUMA ni⬇⬇Utk semak kelayakan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
34. Kenny - Fri 22/Oct/2021, 11:07am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
35. Shaliza Loan - Fri 22/Oct/2021, 11:18am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
36. Shaliza Loan - Fri 22/Oct/2021, 4:10pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
37. Shaliza Loan - Sat 23/Oct/2021, 10:03am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
38. Kenny - Sat 23/Oct/2021, 10:12am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
39. Siti Syarah1221 - Sat 23/Oct/2021, 11:30am
πŸ’―Syarikat Pinjaman Wang Berlesen πŸ’―
COVER AREA πŸ“K. LUMPUR πŸ“SELANGOR πŸ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
βœ”Sektor Kerajaan
βœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
βœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
βœ”Tanpa Penjamin
βœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
βœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
40. Shaliza Loan - Sat 23/Oct/2021, 3:45pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
41. Shaliza Loan - Mon 25/Oct/2021, 5:42pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
42. Mr Benson - Tue 26/Oct/2021, 10:38am
πŸ”˜Swasta / Kerajaan / Pencen / Pekeso
πŸ”˜Area : KLANG, SHAH ALAM, PUCHONG, SELANGOR & KUALA LUMPUR

1.Anda mempunyai masalah modal bagi memulakan perniagaan...οΏ½οΏ½οΏ½
2. Anda mempunyai masalah modal pusingan...οΏ½οΏ½οΏ½
3. Anda mempunyai masalah kewangan peribadi...οΏ½οΏ½οΏ½
4. Mempunyai masalah dengan bank...οΏ½οΏ½οΏ½

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No.Office : 03-3163 0200
🌸 HP : 016-606 3644
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½ οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½
Saya sedia menghulurkan bantuan... Kelulusan pinjaman serta merta bagi yang layak.
Swasta dan kakitangan kerajaan sangat di galakkan... Hubungi saya untuk maklumat lanjut...

Cik Ida πŸ“² 016-606 3644 (Call / Wasap / Telegram)
http://www.wasap.my/60166063644/Idamloan
http://www.wasap.my/60166063644/Idamloan
http://www.wasap.my/60166063644/Idamloan  
43. Shaliza Loan - Tue 26/Oct/2021, 11:42am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
44. Kenny - Tue 26/Oct/2021, 11:50am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
45. Siti Syarah1221 - Tue 26/Oct/2021, 2:32pm
πŸ’―Syarikat Pinjaman Wang Berlesen πŸ’―
COVER AREA πŸ“K. LUMPUR πŸ“SELANGOR πŸ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
βœ”Sektor Kerajaan
βœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
βœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
βœ”Tanpa Penjamin
βœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
βœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911  
46. Kenny - Tue 26/Oct/2021, 4:15pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
47. Shaliza Loan - Wed 27/Oct/2021, 9:20am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
48. Kenny - Wed 27/Oct/2021, 9:59am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
49. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 27/Oct/2021, 12:11pm
COVER AREA 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
Saya boleh bantu anda!
Kelulusan adalah segera!
Semua urusan dijalankan Di pejabat!
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan!

Website : https://www.ynsloan4u.com
♦TANPA PEGANG KAD ATM {BAYARAN AUTO DEBIT}
♦TANPA PENJAMIN / UPFRONT / DEPOSIT
♦️ZERO INTEREST % UNTUK SEBULAN
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Kakitangan kerajaan / swasta / pencen
* Bekerja 3 bulan ke atas
* Bergaji bersih 1000 ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat
Talian Tel : 018-366 6438 Cik Liza (Wasap / Call / Telegram)
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
50. Shaliza Loan - Wed 27/Oct/2021, 4:53pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 61 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..