Promosi Sempena Deepavali!
Amira88 @ Smooth Melody Sdn Bhd
Fri 17/Oct/2014 10:19am [Last Comment]
Deepavali semakin dekat, wang tidak cukup ?
Perlukan Pinjaman ekspress ??
Kami di PINJAMAN EKSPRESS boleh membantu !!
Lulus dalam 2 jam sahaja !!

INTEREST RENDAH , PINJAMAN TINGGI
TEMPOH BAYARAN 48 BULAN
BAYARAN FLEKSIBEL

Hanya bawa :
*slip gaji terbaru 3 bulan
*penyata bank 3 bulan
*epf 2 tahun
*bil air dan bil api

Kenapa memilih kami??
-Free interest sebulan
-Interest serendah 1.5%
-Proses dalam masa yang singkat
-Boleh settlekan pinjaman di tempat lain
-Boleh topup dan reloan

**Kakitangan kerajaan dan pencen juga layak memohon
***Sesiapa yang bawa kawan untuk apply loan komisen akan diberikan untuk setiap loan yang approve

Hubungi kami segera 010-2400028/03-40255828 (Ms Amira)
Email:twomax_enterprise@yahoo.com.my
Anda juga boleh layari website kami di www.twomax2u.com

KAMI BOLEH MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH KEWANAGAN ANDA!!!

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mastura 118 - Fri 17/Oct/2014, 10:22am
PROMOSI PALING HEBAT....!!!

'' FREE INTEREST SELAMA 2 BULAN ''

SPECIAL PROMOTION UNTUK PEKERJA BANK...!!!

CEPAT HUBUNGI KAMI:010-2400027 @ E-MAIL:lexusmoneylenders@yahoo.com.my  
2. Najwa 86 - Fri 17/Oct/2014, 10:29am
FREE INTEREST!!!FREE INTEREST!!!

PINJAM SEKARANG BAYAR BULAN HADAPAN!!!!

PINJAMAN TANPA PENJAMIN!!!!!

INTEREST DARI 1.5%!!!!!

nak tahu lebih lanjut call jer 016-2094261@email zainajwa89@yahoo.com  
3. Zulfid - Fri 17/Oct/2014, 10:51am
Kami syarikat pinjaman peribadi berlesen di bawah KPKT boleh membantu masalah kewangan anda!!!

Anda blacklist/ctos/ccris???
Kami masih boleh membantu anda

Kami hanya perlukan
-3 bulan slip gaji terkini
-3 bulan statement bank terkini
-bil air/elektrik terkini

Promosi
-free interest sebulan
-kami boleh settlekan pinjaman di tempat lain
-kelayakan yang mudah dan ringkas
-bayaran bulanan yang fleksibel

Untuk keterangan lanjut sila hubungi
016-2121494

Tak perlu tunggu lagi!!!  
4. Rizal 542 - Fri 17/Oct/2014, 10:55am
Tawaran pinjaman wang modal perniagaan buat penjaja dan peniaga...

Hubungi : 012 9346200  
5. Ken 34 - Mon 7/Dec/2015, 12:33pm
PINJAMAN TERUS DARI 6 BANKERS TERKENAL, DIJAMIN 100%
TIADA PENIPUAN

RM50,000 TERUS MASUK BANK AKAUN ANDA, TIADA WANG CAGARAN UPFRONT.
JANGAN RISAU . CALL/SMS 017-3994702 KEN

-Anda mempunyai masalah ??
-memerlukan wang dengan segera
- kami juga membantu settelemen tanda di syarikat lain
- masalah pada yang sukar membuat pinjaman seperti blacklist/ctos/ccris
-mudah lulus/takperlupenjamin/sehingga 8x gaji?
-tiada upfront dan kelulusanhanya 1 jam
-memerlukan wang dengan segera

CALL / SMS 017-3994702 EN.KEN  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..