Promosi Ramadhan: 23 Juta Email Malaysia dan Luar Negara + Software RM10 Sahaja & Hot Ticket 15
Nor 122 - Tue 2/Aug/2011 2:58pm [Last Comment]
Salam Ramadhan

1. Anda buntu perniagaan anda tidak mendapat sambutan?
Anda hairan promosi iklan yang anda lakukan tidak berbaloi dengan harga yang anda telah keluarkan?
Anda tahu teknik pemasaran email adalah paling berkesan tetapi anda masih ragu-ragu?

Buangkan sifat ego anda..suka atau tidak anda perlu mengakui teknik pemasaran melalui email adalah sangat-sangat berkesan dan 200% pantas dari teknik promosi lain-lain.

Tanpa membuang masa, saya ingin menawarkan kepada anda 22,950,000 senarai email dengan harga yang MELETUP!!


KANDUNGAN EMAIL

1,000,000 Email Malaysia (yahoo,gmail,hotmail dll)
300,000 Email Malaysia Terkini (yahoo,gmail,hotmail dll)
50,000 Email Malaysia Terkini (yahoo,gmail,hotmail dll)
20,000,000 Email Antarabangsa (pelbagai)
1,600,000 Hotmail Antarabangsa

BONUS PERCUMA

Perisian Penghantar Email Sendblaster dan Panduan Penggunaan
Perisian Penghantar Email AMS dan Panduan Penggunaan

p/s: Adanya perisian ini, anda mampu menghantar ke ribuan email dengan mudah!

PENERANGAN MENGENAI EMAIL INI


* Terlalu banyak !!!
* Sebahagian telah dibahagikan kategori tertentu
* 90% Adalah valid (verified dengan software)
* Email Antarabangsa yang fresh
* Semua dalam format text (notepad)
* Tiada duplicate email bagi setiap fail
* Panduan Penggunaan dan Pemasangan Software Penghantar email dalam Bahasa Melayu
dan mudah diikuti

PERINGATAN SEBELUM MEMBELI

* SUPPORT diberikan untuk isu teknikal software.
* Kepada yang pernah membeli email pukal mana-mana versi sebelum ini, mungkin
sebahagian email yang anda beli ada didalam pakej ini

Apa Lagi Yang Anda Tunggu? Join Bisnes Tanpa Promosi Ibarat Kereta
Yang Tidak Ada Minyak.. Anda Tidak Akan Bergerak!!!

Harga Ini Adalah Yang Termurah Dalam Pasaran!!
Tak Percaya Anda Boleh Survey Sendiri

Jika anda berminat, boleh PM atau hubungi di email: tgnoratgmansor@gmail.com

Jaminan anda akan mendapat semua produk dan bonus ini dalam masa 3 JAM!! selepas bayaran disahkan.

Cepat! sementara tawaran masih ada.. Selamat Berjaya !!



2. Hot Ticket 15 (lama) = Harga jual RM16 sahaja
*beli sekeping pun boleh*
- 120 minit
- 300 sms
- 10 days


3. Hot Ticket 15 (Ramadhan) = Harga jual RM15 sahaja (pos PERCUMA)
*pembelian minima 100 keping*
- 50 minit
- 150 sms
- 8 hari

PROSEDUR

1. Bankin ke akaun CIMB Nora 06040004865209

2. Soft pin akan dihantar ke no hp anda

Nora
0179982037

Niche: Servis
     
  1. Usaha Tangga Kejayaan - Tue 2/Aug/2011, 3:11pm
    Saya dah byar, payment via CIMB click, dan blum dapt lg..
    Ref no: 9118894*
    Date: 2 Aug 2011
    Time: 14:41:15 PM
    Beneficiary name: Tengku Norasyifah bt Tengku Mansor  
  2. Nor 122 - Tue 2/Aug/2011, 3:43pm
    send already.tq  
  3. Usaha Tangga Kejayaan - Tue 2/Aug/2011, 3:51pm
    okay,,thanks..dh dpat..:D  
  4. Miss7eleven - Tue 2/Aug/2011, 3:56pm
    dah bank in thru Maybank2u n dah email statement....  
  5. Usaha Tangga Kejayaan - Tue 2/Aug/2011, 4:26pm
    no. pin yg diberi x valid..  
  6. Usaha Tangga Kejayaan - Tue 2/Aug/2011, 4:41pm
    okay, dh dapt..thanks :D  
  7. Miss7eleven - Tue 2/Aug/2011, 4:51pm
    dapat email tak? belum dapat pin lagi...  
  8. Miss7eleven - Tue 2/Aug/2011, 5:31pm
    ermmm...x dapat lagi laa...  
  9. Mohd Faiz 4 - Tue 2/Aug/2011, 5:34pm
    Saye Nak Beli Email.fareast.trump@gmail.com  
  10. Usaha Tangga Kejayaan - Tue 2/Aug/2011, 6:12pm
    saya pun x dpat lagi software yg dmaksudkan..detail payment sdah dberi mlalui SMS..  
  11. Usaha Tangga Kejayaan - Wed 3/Aug/2011, 7:00am
    Thanks 4 d email..best seller..:D  
  12. Are Ja - Wed 3/Aug/2011, 11:46am
    sy nak bli emel
    faiti_izzah@yahoo.com  
  13. Miss7eleven - Wed 3/Aug/2011, 1:21pm
    naper saya punya pin x dapat lagi...smalam kata boleh dapat once dah ade prove....dr smalam smpi la nie....x de ape pun msg n call x jawab plak.....  
  14. Nora 128 - Wed 3/Aug/2011, 3:18pm
    Harga list emel = RM10 sahaja  
  15. Muhammad Najib Mokhtar - Wed 3/Aug/2011, 3:47pm
    macam maner nak beli yg list email tue?
    berminat.tolong inbox.

    hot ticket 15 lama ade lg?

    muhammmadnajibmokhtar@live.com  
  16. Abrahim My - Wed 3/Aug/2011, 3:59pm
    email detail detail to abrahim_my@yahoo.co.uk  
  17. Isnas - Wed 3/Aug/2011, 3:59pm
    knp dah lebih dri 24jam masih x dpt kredit HT?? mustahil duit xmsuk lg sdgkan smalam sy dah email bank in statement?? nak sy buktikan ape lg? jika saya x dpt HT tu sblum pkul 6, report polis akan dibuat.....

    **bulan2 ramadhan nih, igtkan setan dh kena ikat, tp rupanya ade gak yg terlepas**  
  18. Eksekutif Fotografi - Wed 3/Aug/2011, 4:17pm
    buat je, dah agak pun kalau bisnes macam ni...cuba baca iklan yang sama dari dia jugak semalam, ramai dah terkena..(hampir jadi mangsa walaupun rm10 tu xbanyak)  
  19. Syaidattulhairinniza - Wed 3/Aug/2011, 4:28pm
    kenaper????tipu ker nieh??alor haiiii....  
  20. Mohd 77 - Wed 3/Aug/2011, 4:28pm
    biar betul ni?nasib baik aku x bank in lg...sp yg dh terkena share2 cni...black list org2 yg mcm ni dlm majalah.com  
  21. Isnas - Wed 3/Aug/2011, 4:34pm
    sy harap xde kwn2 yg lain terkena, wlpun amount rm15 tu x byk tp org penipu mcm nih xkan kita nk biarkan berleluasa, sy call ckp nk report polis dia siap ckp buatlah n bls msg kunun2 x heranpun klau sy buat report, mnyakitkan hati btul org mcm nih, xpsl2 kurg phala puasa sy sbb mrh2 hri ni.......  
  22. Eksekutif Fotografi - Wed 3/Aug/2011, 4:41pm
    Semalam masa aku baca iklan dia tajuk yang sama macam ni, pengomen2 dia kat bawah tu aku dapat detect org yang sama?dia komen dah bank in duit, pastu dia jadi orang lain, dia komen dah dapat software tu?.klakar siot?aku sj nak try, pastu dia siap follow up aku lagi hari ni bila nk bank in kat dia..aku xsdap hati, so aku malas nak layan email dia?  
  23. Mohd 77 - Wed 3/Aug/2011, 4:47pm
    pls sp2 yg dh terkena dedahkan acc bank spammer ni...so nnt2 org len x la terkena..  
  24. Eksekutif Fotografi - Wed 3/Aug/2011, 4:53pm
    report polis je...bayangkan sehari dia boleh untung berapa atas angin..kalau sorang purata rm10-rm15...  
  25. Sarah 45 - Wed 3/Aug/2011, 4:54pm
    laa..ye ke ..baru nk bank in ...thanx frenz..buln posa ni bw2 la taubat ...  
  26. Isnas - Wed 3/Aug/2011, 4:56pm
    dia pkai akaun cimb bank no:
    06040004865209

    kpd si penipu, awk xkan lama dgn ksenangan yg awk dpt skrg, tggu jelah akibatnyer......  
  27. Nora 128 - Wed 3/Aug/2011, 5:18pm
    syukur alhamdulillah atas rezeki yg telah dilimpahkan oleh-Nya.terimakasih kepada 11 saudara seagama ku yang telah membuat pembayaran sejak semalam dan telah menerima hot ticket dan email list mereka masing2.kepada isnas harap segera buat repot polis supaya dapat saya emelkan statement cimb saya kepada i.o bertugas.berani kerana benar takot kerana salah.  
  28. Usaha Tangga Kejayaan - Wed 3/Aug/2011, 5:27pm
    saya pernah beli dgn cik nora sbnyak 2 kali hot ticket dan sekali list emailnya,,dan saya dah dpat, cuma lmbat je..terima kasih cik nora..

    bulan2 puasa ni seeloknya anda jgn menuduh se2org tu tnpa bukti yg kukuh..

    syaitan smua dh kne ikat, so skrg yg menunjukkan adalah diri anda yg sbenar..:)  
  29. Miss7eleven - Wed 3/Aug/2011, 5:27pm
    sekiranya awak betul berada di tempat yang benar kenapa saya msg dan call untuk tanya status HT awak x feedback...kenapa setelah saya cakap marah2 dan nak buat polis report boleh pulak awak balas msg...sekiranya awak dipihak benar mesti awak xplain dgn saya apa yg terjadi., dgn senanglah orang buat andaian awak nie penipu......nie tak buat bodoh jer...4 ur info i'm still not receive HT tu....  
  30. Miss7eleven - Wed 3/Aug/2011, 5:36pm
    kenapa "usaha tangga kejayaan" ader jer masa cik nora bg komen....ade cik nora ader gaklah "usaha tangga kejayaan" nampak sangat n baik punya back up....previous iklan pun mcm tu jugak....
    kalau nak bukti i have....saya yang jadi mangsanyer....dalam iklan under id NOR112  
  31. Usaha Tangga Kejayaan - Wed 3/Aug/2011, 5:42pm
    sbb memang betul sya dapat, mula2 test pun ragu2, lpas byar terus dpat, 2nd byar lmbat skit dpat..
    tentang email, pg tdi baru saya dapat softwarenya..

    bukan baik dan back up..demi ALLAH, sya baru knal cik Nora ni smlam..
    x percaya sdah..nk hbungi saya? silakan:-

    Facebook Profile: www.facebook.com/agenprepaid
    Facebook Page: https://www.facebook.com/Onlin​eTopup2u
    Facebook Group: www.facebook.com/groups/144768​858935589
    SMS/CALL: 017-5623 308 (Anuar)
    Official website: www.OnlineTopup2u.com  
  32. Nora 128 - Wed 3/Aug/2011, 5:42pm
    kepada isnas,7 eleven atau apa saja nama anda,harap segerakan repot polis.bulan puasa ni nabi muhammad mendidik kita supaya banyak2 bersabar.duit rm16 yg di m2u kan semlm baru saja dikreditkan ke akaun saya pada 03-Aug-2011 15:37:06. dan memandangkan anda dengan sengaja menfitnah sy serta menghasut ahli majalah untuk mempercayai yg sy seorang penipu maka saya bersetuju anda membuat repot polis. duit rm16 akan saya serahkan kepada I.O yang menyiasat repot anda.  
  33. Miss7eleven - Wed 3/Aug/2011, 5:47pm
    tapi kenapa saya sms n call x jawab n kenapa xplain pun kat saya pun duit tu x float lagi....but my fren sms n call boleh plak reply....  
  34. Nora 128 - Wed 3/Aug/2011, 5:48pm
    nampaknya isnas or watever ur name dah seperti org takot pada bayang2 sendiri. en Anuar(usaha tangga kejayaan) adalah salah seorang pelanggan saya. kenapa awk ni x pandai nak respek org lain yek?jgn ingat org lain mcm diri anda ok  
  35. Usaha Tangga Kejayaan - Wed 3/Aug/2011, 5:53pm
    proses transfer m2u ke CIMB memang lmbat, pling kurang 1 hari, as seller, sya pun akn buat begitu, lepas payment masuk, baru sya beri apa yg dibli..:)  
  36. Miss7eleven - Wed 3/Aug/2011, 5:54pm
    oklah...kita jumpa di akhirat ....i'm not halal dunia akhirat....kenapa mesti takut dgn bayang2 sendiri sebab saya hanya mahukan penjelasan n kebenaran sahaja....semoga dibulan ramadhan mulia Allah swt tunjuk kebenaran n pembalasan ...amin ya rabbal alamin.....  
  37. Mancoman - Wed 3/Aug/2011, 6:48pm
    Apa susah-susah...ni ha tak de tipu2 punya.ari ni bank in esok sampai.masjid punya cakap.

    Adakah isteri anda dingin seks?Atau adakah anda seorang isteri yang dingin pada suami? Bagaimana meransang nafsu isteri anda yang dingin itu atau bagaimanakah nak meransang nafsu anda sendiri sebagai seorang isteri?Disini dikongsikan salah satu dari caranya.

    Cat Women dan Germany Sex Drop.Sejenis cecair perangsang nafsu untuk mengatasi masalah dingin seks.Masalah isteri macam batang pisang je.biar melawan...atau langsung tak ingin berasmara.usik sikit..tepis.mana boleh tahan.
    Tanpa rasa dan pewarna,produk ini boleh dicampurkan ke dalam minuman samada panas atau sejuk.Teh tarik,nes,kopi atau abc mahu pun di campur dalam makanan.

    Kandungan:
    Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol.(OPS) lily dan rose.Produk ini di adun menggunakan kaedah bio technology yang berkualiti tinggi,tidak mengandungi toksid,dadah,alkohol malahan tiada kesan sampingan.

    Kesan:
    Beberapa minit setelah mengambil produk ini , wanita akan mengalami degupan jantung yang lebih laju,badan sedikit hangat dan rasa ghairah pada kemaluan di bawah pengaruh seksual.Wanita akan dahagakan belaian,menjadi bertambah ghairah dan sedia di goda.(macam kucing di garu lehernya)
    Selepas setengah jam jangan biarkan saja isteri tu...terus goda agar terus teransang.

    Amaran:
    1- Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
    2- Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
    3- Hanya untuk pasangan yang sah.
    4- Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

    Aturan pakai:
    Kandungan: 10ml
    Tuangkan separuh botol pada minuman.(sebotol guna 2 kali sahaja)

    Testimoni terbaik: ( Kisah benar perbualan melalui telefon )
    Adi adalah suami berusia 55 tahun dan mempunyai isteri berusia 47 tahun yang amat dingin berkaitan seks.Dalam sebulan nak dapat sekali pun payah,kadangkala sampai 2 bulan tak dapat.Tak tau nak buat macamana lagi katanya.
    Pendekkan cerita..malam tu semasa makan malam Adi pun menuangkan separuh botol Cat Women dalam gelas isterinya semasa isterinya mengambil nasi tambah didapur.Selesai makan Adi pun keluar macam biasa ke kedai kopi berdekatan.Tak sampai 40 minit si isteri menelefon Adi agar pulang segera..ada hal katanya.Sampai di rumah isteri Adi terus mengajak Adi masuk tidur.... pada hal baru kul 9 lebih je.Terkejut Adi dengan perubahan sikap isterinya.Memang berbaloi....lepas hajat........Cat Women memang miaaauuuu....katanya.

    Harga:
    Cat women 10ml - 1 botol rm70
    Germany sex drop 5ml - 1 botol rm50
    Sabah / sarawak: tambahan rm 10
    Penghantaran: pos laju
    Pertanyaan: mancoman80@yahoo.com
    Untuk tempahan: call / sms 0127297053  
  38. Nora 128 - Wed 3/Aug/2011, 8:22pm
    selamat berbuka puasa kepada semua khususnya pelanggan2 saya.kepada yg masih belum terima email list atau ht15 hrp bgtau sy balik.maklumla penat berpuasa kadang tu bukan sengaja tapi terlupa.kpd yg menfitnah saya, akan sy transfer balik duit rm16 ke akaun anda malam ini dan dosa anda menfitnah saya di bulan suci ramadhan al mubarak takkan sy lupa sehingga ke akhir hayat.wassalam  
  39. Zaid Al Gazel - Wed 3/Aug/2011, 10:08pm
    Salam Nora dan warga M.com
    Kekadang tu customer ni tak sabar..nak buat camna ..kekadang bukan kita nak lambat tetapi masaalah bank transfer pun satu hal..shippingpun satu hal...Yang baik nya ..kita berbaik sangka..customer jgn cepat melatah...Seller pula jgn lambat ambil action atas aduan customer...salam ramadhan..  
  40. Feeraa82 - Wed 3/Aug/2011, 10:48pm
    sokong Zaid al gazel  
  41. Hazwan 10 - Wed 3/Aug/2011, 11:10pm
    tolong email detail berkenaan dengan email list yg no1 tue. saya berminat. Berapa harga nya.  
  42. Isnas - Wed 3/Aug/2011, 11:38pm
    sy sbnrnye kwn kpd miss7eleven yg brpluh kali cuba mnelefon, tp 1pun pnggilan x diangkt, kmudian sy cuba sms dan mngatakan konon2 sy pelanggan yg mahukan HT, tibe2 sms sy diblas dn brtanya brp jumlah yg sy mahukan...pelik sbb bile call x diangkt tp bile sy sms ckp nk beli HT trus bls....sy kmudian cuba lg mnelefon berkali2 utk mndptkan pnjelasan lnjut bg pihak miss7eleven, prkara yg sma berulang phone not pick up but then again he give me sms dan mmberi alasan online sbb tu x boleh pick up...klau btul nk mniaga mcm tu ke cara awk mlayan customer?? kmudian utk kesekian kalinye sy call lg bertalu2 shggalah dia yg konon2 nye nora mngangkt telefon dan mngatakan wife dia keluar n sy tnya knp smlm sy dah bank in duit kmudian emailkan bank in statement pd awk tp spai ptg hri nih awk x bls sms n angkat phone sy?? klau betul awk blum terima duit knp x reply sms n jelaskan, knp awk biarkan kami berburuk sngka klau awk betul dipihak yg benar? jika sy dan miss7eleven x mnyamar konon2 ingin mmbeli HT smula hri ini msti spai skrg awk xkan bls n angkt phone kami kan?? skrg sy nk tnya awk, mcm tu ke etika pelanggan yg awk amalkan selama nih? klau mcm tulah, minta maaflah sy katakan wlpun mgkin awk dipihak yg benar awk x kan pergi jauh sbb awk lgsung x mngutamakan kepuasan hati customer awk....

    **mmmm, lg satu yg pelik, smlm wktu miss7eleven call utk mintak beli HT dia jgk yg jwb n jwpan nye pun sma wife dia puan nora keluar, agak2 sbnrnye puan nora tu wujud ker??**

    -ape2 pun jika kami dipihak yg mgkin cepat melatah meminta maaf krna berburuk sngka, TAPI jika awk benar2 PENIPU, smpena bulan Ramadhan ni, sy berdoa moga awk kembalilah ke pangkal jalan n harap duit RM16 tu awk derma kan ke Rumah Anak2 Yatim...Amin...  
  43. Kucing - Thu 4/Aug/2011, 1:12am
    memang lmbt ke transfer duit dr m2u ke cimb.. setahu sy sekejap..

    ermm..
    kecuali la pakai check.. nnti sy taye sis taye utk confirm kan,,sbb dia kije maybank~  
  44. Sukatimedo - Thu 4/Aug/2011, 7:57am
    salam..sory mencelah..kdg2 trnsfer CIMB & MyBANK ambil masa 2,3 hari bekaerja..tengok bank juga lh.. kpd yang telah dapat email 23M tu jion lh yg ni juga..lagi senang nak untung.. http://tinyurl.com/apeessb

    http://tinyurl.com/apeesdr

    ~Tq~  
  45. Mohd Azi Izanee - Thu 4/Aug/2011, 9:53am
    Tahukah anda bahawa MyKad yang kita miliki sebenarnya boleh memberi kita menjana pendapatan secara sah melalui perbelanjaan orang ramai malah diakui sendiri oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) serta Multimedia Development Cooperation(MDeC).

    Apa yang menariknya, pendapatan yang anda perolehi adalah pendapatan secara berterusan daripada hasil perbelanjaan orang ramai melalui program terkini Affiliate Junction(AJ) iaitu Projek Aplikasi MyKad Smart Shopper Program. Program ini telah dimasukkan di dalam booklet MDeC terdapat 50 aplikasi yang terdapat di dalam Mykad. Aplikasi yang terkini adalah Affiliate Junction (AJ) di mana pengguna hanya perlu mengaktifkan MyKad secara PERCUMA untuk menikmati Diskaun yang mengkagumkan apabila berbelanja di outlet yang berdekatan sehingga mencecah 20%( Body Bizz, Cathay, Canadian Pizza, dsb..)

    Selain itu, Program ini juga menawarkan kepada Perniaga yang mempunyai Outlet berminat menjadi salah satu daripada Merchant program ini. Penyertaan program adalah F.O.C ini kerana MDeC telah menyediakan Dana peruntukan sebanyak 1.5 Juta bagi installasi system Affiliate Junction serta Promosi bagi Outlet yang terlibat.

    Ingin tahu Bagaimana dan Caranya? Sila email butiran NAMA, LOKASI, NO. TEL, PEKERJAAN serta KETEGORI KEDAI ke izanejani@gmail.com atau hubungi IZANEE 0123767905  
  46. Mohd Suhaimi - Thu 4/Aug/2011, 10:17am
    Nak beli List email tu.. email saya detail
    rmsave@gmail.com  
  47. Mohd Nazray Haji Saood - Sat 6/Aug/2011, 4:48pm
    Insya'allah jika kita jujur dalam perniagaan tak kemana Allah akan menjujuri / melimpah ruah rahmatNYA.
    tolong emal kepada nazray_54@yahoo.com
    hp-010-4673646
    minat dan HT and email list tq  
  48. Miss T - Mon 8/Aug/2011, 11:38am
    salam makcik nora...saya nak no pin hottiket RM16  
  49. Miss T - Mon 8/Aug/2011, 12:47pm
    a'kum sahabat semua..
    ni kes lama..dah hampir 5thn tapi masih segar dlm ingatan ,,
    aku dan beberapa org lagi kena scam dgn mamat ngan bini nya.. melalui pembelian handycam sony yg murah kat lelong.my..
    silap sbb tak buat cod...habis kena kapor rm1k..bukan aku seorg..ade lagi 2 org yg terkena jugak..

    si lelaki dgn id :GFAUZI, dan pasangan nya TENGKU NORASYIFAH
    dikatakan berada di kuantan, pahang (kg tanah putih kalau tak silap)

    detail maklumat yg masih ada cuma:
    "my wife account no 156178008046 name Tengku Norasyifah bt Tengku Mansor" ( no akaun maybank ni masih aktif hingga skrg)

    info lebih lanjut bleh search GOOGLE dgn nama tengku norasyifah.
    harap warga CG bleh membantu menangkap 2 ekor malaun haprak nie...
    sesapa boleh detect gambar,lokasi tmpt keje @ apa2 info lain sila update kat sini yer...

    wah td baca2 tetibe terbaca ni plak... uwa uwa uwa...bulan puase kne tipuuuuu ker....wlaupon RM16....uwahhhh  
  50. Miss T - Mon 8/Aug/2011, 3:13pm
    promosi baru yg sama http://www.majalah.com/?classified:promosi-ramadhan-23-juta-email-dalam-dan-luar-negara-beserta-software-rm10-sahaja-dan-prom:75ZSLD4FHD#3  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)