Produk-Produk CCTV dan Sekuriti
Bisnes Cctv Sekuriti @ Like Best Trading (M) Sdn Bhd - Thu 13/Jun/2019 11:15am
Selamat sejahtera,

Syarikat Like Best ingin memperkenalkan produk-produk sekuriti untuk keperluan keselamatan anda seperti Smart CCTV System, Smart Alarm System, Wireless Alarm System, Door Access System, Finger Print Attendance Management, Video Audio Door Cams, Intercom dan Barrier Gates khas untuk kegunaan premis-premis Komersial & Residensi di Kuala Lumpur dan Selangor.

Kami juga mempunyai produk-produk khas untuk pihak pengurusan bangunan-bangunan Komersial dan Syarikat-syarikat Kawalan Keselamatan seperti Visitor Management Systems (VMS), Digital Guard Tour System, Walkie Talkie Devices, Live Security Reporting System, Patrolling System dan lain-lain lagi.

Kami mengunakan produk-produk berjenama, berkualiti, diberi waranti setahun termasuk pemasangan dengan harga yang sangat berpatutan untuk semua pelanggan.

Pihak syarikat juga memberi peluang perniagaan dari segi produk dengan harga peniaga untuk mereka yang berminat.

Sila hubungi Cik Nora 03-8066 9763 atau WhatsApp ke telefon bimbit pejabat 016-2939 167 untuk keterangan lanjut tentang produk-produk, perkidmatan atau untuk mendapat sebut harga.

Pelanggan juga boleh melayari laman web kami :-
www.likebestrictronics.my

Niche: Servis Keselamatan | Ubahsuai Pejabat | Peralatan Pejabat Dan Sekolah
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)