Pomade Murah Berkualiti Tinggi Modal Rendah
Prince Barbershop - Mon 11/Mar/2019 2:18pm
MUSIM RAYA DAH NAK TIBA. JOM BUAT DUIT RAYA!!!

'' RAHSIA NAK BORONG POMADE LARIS DENGAN HARGA MAMPU MILIK TELAH DIBONGKAR ... INDAH SUNGGUH BUAT DUIT ''
πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

Dalam keadaan ekonomi sekarang ni, setakat makan gaji saja mana cukup betul?? Hutang keliling pinggang betul?? Dan yang bergelar student tu cukup ke nak harap duit loan PTPTN kamu yg cukup-cukup makan je tu?? Akak-akak suri rumah yg duduk jaga anak dan menatap FB tu tak nk ke buat side income untuk bajet shopping???? Pekerja kerajaan yang kerja ofis hour tu rasa macam banyak je masa terbuang main mobile legend ada rasa nak income extra tak?? πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°

Kalau tak cukup... Nak tambah... Ini la masa dia untuk kamu bertindak!!πŸ’ͺ Kami bantu anda cari duit lebihπŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅πŸ’΅

'' Aidil (bukan nama sebenar) berumur 24 tahun, dulu bekerja admin dan satu lagi buat servis computer sampai buat dua kerja dia boleh buat sales 4 angka sebulan bersih. Jual pomade ONLINE je pun. Dulu ada loan bank skrg dah clear. Dulu dia bekerja skrg dia dah buat fulltime borong pomade sampai dia buka kedai untuk jualan borong pomade. Makan duit hasil jualan pomade je. Amacam?? Anda berani???? 😏😏😏😏😏😏😏

''Ada customer saya dulu makan gaji je tapi sejak dia menjual pomade duit gaji tak kacau bro. Belanja rumah anak bini semua guna duit pomade je. Dulu ambil pomade 30 tin skrg ambil sampai ratus-ratus tin perghhh jualan hangat tu bro. Hanya menggunakan jualan ONLINE sahaja dapat cover semua.πŸ’ͺπŸ˜€ Sambil-sambil je pun boleh buat income ribu-ribu. Flexible time bak kata orang jawa 😁

==================
Jadi, kamu mesti tertanya-tanya,
===================

''SAPA YANG WAJIB JOIN BISNES POMADE NI?''

(+) untuk KAKAK-KAKAK dan ABANG-ABANG yang nak cari duit lebih utk menampung keluarga yg cukup-cukup makan..
(+) utk ADIK-ADIK student yg nak cari duit lebih utk menampung belanja mak ayah, belanja girlfriend kalau dating 😜
(+) utk Kamu yg nak cari duit lebih buat benda-benda lain ada hobi nak main superbike ke. Kumpul handbag ke. Selain duit gaji habis bayar hutang bulan-bulan 😩
(+) utk Kamu yg nak start business sendiri tapi modal tak banyak πŸ’ΈπŸ’Έ. Ni la masanya bro barang tengah trending ni modal tu start je dah dapat balikπŸ˜ƒ

Tapi..

''BETUL KE BOLEH BUAT DUIT DENGAN JUAL POMADE NI?'' UNTUNG KE??

Mmg kamu akan puas hati punya SEBAB.....

(+) beli satu kotak pomade dgn harga borong kemudian kamu bole jual sebiji pomade dgn mendapat keuntungan lebih dari 50% dari hasil jualan

(+) kalau ada agen dropship sale akan bertambah laju mcm roket sbb kita secara berkumpulan

(+) Jaminan WANG dikembalikan sekiranya pomade yg anda beli ROSAK atau Postage

(+) kami adalah TRUSTED SELLER sudah ramai yang dah order pomade dari kami. Banyak barershop terkenal di seluruh Malaysia ambil pomade dari kami!!!

(+) Dengan modal serendah rm450 boleh dapat pulangan RM1200!!! (untung bersih RM750) Harga yg kami tawarkan dalah harga direct owner!! So memang confirm murah. Anda dapat harga no satu, tak ada harga orang tengah lagi.. πŸ’ͺπŸ½πŸ‘πŸ‘

(+) Pomade kami berkualiti tinggi. Ada vitamin E. Merawat rambut. Bukan pomade timbang kilo murahan yg bila pakai boleh naik kelemumur dan merosakkam rambut. Sejak 4 tahun kami menjual pomade secara borong, tiada satu pun feedback negatif!

(+) Pomade kami strong hold. Hanya guna sedikit sudah boleh buat rambut pacak dari pagi sampai malam.

Fuh, menariknya.. Apa lagi mau??

''BERMINAT NAK JADI BOS POMADE?''
. wasap wakil kami di :

πŸ‘‰
www.wasap.my/60198892607
www.wasap.my/60198892607

Jom Buat Duit Raya!!!!!!!!

Niche: Produk Rambut | Pemborong Aksesori Lelaki
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)