PJ Kota Damansara - 1.5 Tingkat Warehouse Factory, Murah Gila! (Semua Boss Suka)
Emhub Net - Tue 6/Jul/2021 9:56am
(Tepi Jalan Besar, Berhadapan Mcd KFC)

Sekarang Warehouse di pasaran mahal-mahal belaka, paling murah pun kena 2-3 juta, yang jual sehingga 4-5 juta pun ada. Gila Betul! Tapi, Warehouse kami ni memang harga cun cun, hanya dari RM1.1juta boleh dapat, huhuhuhu...

Bayaran bulanan Warehouse ini lebih kurang RM5400 sahaja, 50% lebih murah daripada kadar sewa kedai di tempat yang HOT. (Sampai Bila Nak Bayar Duit Sewa?). Wah, ini memang menarik!

Boss, semua bisnes moden sekarang memerlukan logistik dan ia memang dah jadi trend sekarang memiliki Warehouse untuk Kekal Berdaya, Saing dan Relevan.

Warehouse ni sangat ideal dan strategik, terletak di tengah-tengah Kota Damansara, bukan saja di tepi Jalan Besar Persiaran Surian, malahan di depan McD & KFC juga. Dengan kemudahan LDP, Lebuhraya NKVE, dan 1 minit (300m) masuk terus ke DASH Highway, senang-senang kamu nak hantar barang kamu ke merata tempat. Untunglah Boss kalau dapat Warehouse sebagus macam ni.

Di hadapan pintu Warehouse, tersedia juga 2 hingga 3 Parkir Peribadi untuk Boss, bos boleh senang-senang loading/unloading stok. Kalau tak cukup, ada lagi 1800 Parkir awam disediakan. Boss usahlah buang masa lagi penat-penat mencari dan merebut Parkir lagi setiap pagi dan petang. Dengan adanya parkir yang begitu banyak, bolehlah Boss Rileks je la. Boss Nak ke Tak Nak?

Berbanding dengan kawasan industri lama atau kedai lama, yang sering ada kes-kes pencurian, penyamunan atau perompakan, kan Boss sudah penat-penat bekerja pada siang hari, takkanlah lepas kerja balik rumah nanti, kenalah bimbang dan risau tentang keselamatan Warehouse Boss, terutamanya pada waktu malam dan Cuti Am, tidur pun tak lena. Kalau betul betul perompak datang, walaupun pada waktu siang, apa boleh buat? Nyawa Boss dan pekerja terancam, nak sembunyi ke kanan tak boleh, ke kiri tak boleh, ke bawah pun tak boleh. Di sini, ada Rondaan Pengawal dan pengawasan CCTV 24 jam di semua kawasan, Boss akan rasa lebih selamat dan terjamin. Tiap-tiap malam boleh tidur dengan nyenyak tanpa gangguan. Syok kan?

Tahukah Boss, Warehouse ini berkonsep Teknologi Tinggi dan biasa ditemui di Singapore dan Japan. Tapi, di Malaysia, Warehouse ini adalah yang Pertama. Ia sepadan dengan trend terkini, pratikal dan sesuai digunakan sebagai Warehouse, Ecommerce, Office atau Showroom. Apa yang Hebat, Menteri Selangor pun Suka dan Syiok dengan kelebihan Warehouse ini, dan secara khasnya memberikan ia Sijil berstatus SITEC.

Kenapa Warehouse ini begitu hebat boleh dapat Sijil SITEC yang penting ini? (Warehouse orang lain tak dapat) Tentulah ada sebabnya. Di antaranya termasuk ada Back Up bekalan elektik, Fiber Broadband, 4 Syarikat Logistik beroperasi di sini dan 20+ lagi kelebihan, ini memudahkan semua orang dan menjadikan ia Ecommerce Hub Pertama di Malaysia.

Di sini ada juga Stesen Bas, 2 Stesen MRT, 1 Mall, Warehouse ini memang sungguh bagus lagi baik, bukan sentiasa ada peluang camtu, Boss setuju tak?

Untuk kepentingan bisnes boss, boss kena ada 1 Warehouse yang dapat membantu boss fokus kerja sepanjang hari dan meningkatkan produktiviti kerja, bisnes boss baru boleh berkembang dengan cepat dan pesat. Boss mahu tak?

Warehouse ini bersaiz dari 2,200sq. ft hingga 4,700sq. ft, juga boleh bergabung, Ketinggian 20 ft (6M), setiap unit ada Built In Mezzanine Floor, boleh dijadikan sebagai Office. Jalannya adalah High Speed Ramp, membuatnya amat banyak digemari. Warehouse ini Tak banyak dah yang Tinggal, boleh dapat satu ke tidak, bergantunglah kepada nasib Boss.

Cepat, Whatsapp saya sekarang:
https://wa.link/xh0o12
https://wa.link/xh0o12
https://wa.link/xh0o12

Jess 0174418390
https://www.emhub.net/

# PJ #kotadamansara #petalingjaya #pjfactory #pjwarehouse #showroom #pjoffice #ecommerce #ecommercehub

Niche: Agen Hartanah | Kedai Sewa | Rumah Untuk Dijual | Diskusi Bisnes
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..