Pinjaman Wang Berlesen, Fast Approve, 100% Dipercayai, Interest 1.5%.Bayaran mengikut kemampuan. Keterangan Lanjut Sila Hubungi 0162094333 - Ita
Pinjaman Tanpa Upfront @ Multi Rainbow Express Sdn Bhd - Thu 15/Jul/2021 10:45am [Last Comment]
Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia,
Tuan/Puan
Untuk makluman anda, kini kami sedang mengadakan promosi pinjaman peribadi khas untuk warga Kuala Lumpur & Selangor., pihak syarikat kami menawarkan pinjaman peribadi

APA YANG KAMI TAWARKAN UNTUK ANDA :-

🌀TERBUKA SEKITAR KL & SEL
🌀Gov/Swasta/Pencen di alu2kan
🌀RapidKL/Kilang/Hotel/Bank/KTM semua pun LAYAK
🌀Blh PINJAM 8x-10x GAJI
🌀Ada hutang tmpt lain kami blh tlg settle
🌀FAEDAH SERENDAH 1.5%
🌀Tempoh bayaran sehingga 5 tahun
🌀Blacklist BANK/CTOS/CCRIS LAYAK MOHON
🌀Gov. Potongan 60% LAYAK MOHON
🌀3/4 BULAN NAK TOPUP PUN BOLEH
🌀NO UPFRONT
🌀5% KOMISEN UTK INTRODUCER
✔️GAJI CASH LAYAK MOHON
✔️POLIS/TENTERA
✔️BARU KERJA

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan lanjut, berhubung permohonan ini, sila hubungi:

🤩📱 016-2094333 ITA😊
https://wa.me/60162094333

Regards,
MULTI RAINBOW EXPRESS Taman Melawati
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
# BEWARE #OF #SCAMMER #THIS #IS #LEGAL

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Pinjaman Tanpa Upfront - Thu 15/Jul/2021, 10:46am
Salam Sejahtera & Salam 1 Malaysia,
Tuan/Puan
Untuk makluman anda, kini kami sedang mengadakan promosi pinjaman peribadi khas untuk warga Kuala Lumpur & Selangor., pihak syarikat kami menawarkan pinjaman peribadi

APA YANG KAMI TAWARKAN UNTUK ANDA :-

🌀TERBUKA SEKITAR KL & SEL
🌀Gov/Swasta/Pencen di alu2kan
🌀RapidKL/Kilang/Hotel/Bank/KTM semua pun LAYAK
🌀Blh PINJAM 8x-10x GAJI
🌀Ada hutang tmpt lain kami blh tlg settle
🌀FAEDAH SERENDAH 1.5%
🌀Tempoh bayaran sehingga 5 tahun
🌀Blacklist BANK/CTOS/CCRIS LAYAK MOHON
🌀Gov. Potongan 60% LAYAK MOHON
🌀3/4 BULAN NAK TOPUP PUN BOLEH
🌀NO UPFRONT
🌀5% KOMISEN UTK INTRODUCER
✔️GAJI CASH LAYAK MOHON
✔️POLIS/TENTERA
✔️BARU KERJA

Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan lanjut, berhubung permohonan ini, sila hubungi:

🤩📱 016-2094333 ITA😊
https://wa.me/60162094333

Regards,
MULTI RAINBOW EXPRESS Taman Melawati
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦..  
2. Mr Jeff - Thu 15/Jul/2021, 12:18pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
3. Energy 5 - Thu 15/Jul/2021, 12:21pm
***Bayaran ikut budjet bulanan anda''🔊🔊🔊
Mengapa perlu bayar lebih sedangkan kita bagi interest start form 1.5% kat anda❗❗❗❗
Tekan link ni..⬇⬇⬇

https://www.wasap.my/60183744123/mbiha
https://www.wasap.my/60183744123/mbiha

CALL : 0163519964📞📞📞📞

Pinjaman Peribadi Goverment/Swasta
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Kelulusan 60 Minit Sahaja  
4. Nur Ida - Thu 15/Jul/2021, 2:21pm
Bukan 1 bukan 2 ! tapi beratus orang yang dah summit dan lulus loan dengan syarikat kami .. Semestinya kami syarikat yang boleh dipercayai 100% !

Tanpa Pegang Kad ATM ( Bayaran Auto Debit )
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%

✅ DOKUMEN YANG DIPERLUKAN ORI DAN LENGKAP
✅ 3 BULAN SLIP GAJI TERBARU
✅ STATEMENT BANK
✅ BILL AIR & API (TERBARU )
✅ PENYATA EPF
✅ SURAT PENGESAHAN JAWATAN

Yns Resources Sdn Bhd ( Port Klang )
No Office ☎️ 03 - 3163 0200
🌐 Website Link : http://www.ynsloan4u.com

Ingin Tahu Lebih Lanjut Boleh Hubungi Kami Segera‼️
No Te : 016 - 606 3644 Cik Ida ( Wasap / Call / Telegram )
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida  
5. Kenny - Thu 15/Jul/2021, 3:13pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
6. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 15/Jul/2021, 5:07pm
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩SELANGOR 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO / I-CITRA

Keistimewaan syarikat kami:
➡Tanpa Pegang Kad ATM
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah
📌CTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 018-366 6438 (Call/Wasap/Telegram)
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
7. Siti Syarah1221 - Fri 16/Jul/2021, 11:37am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
8. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 16/Jul/2021, 11:44am
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Zero Interest % Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 90%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 Cik Liza (Call/Whatsapp/Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
9. Kenny - Fri 16/Jul/2021, 12:08pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
10. Nur Ida - Fri 16/Jul/2021, 2:23pm
Kami mengemukan pembiayaan **Smart Plan** untuk golongan yang mempunyai masalah!!!
** Interest 1.5% Sebulan
** Tanpa Kad ATM
** Tanpa Cagaran
** Gaji rendah
** Komitmen yang tinggi
** Senarai hitam, ccris, ctos
** Pinjam di syarikat lain
Anda boleh cuba memohon Smart Plan secara Online dan kami akan semak kelulusan serta-merta untuk anda.
* Kelulusan hingga 90%
* Dokumen ringkas dan mudah
* Cover Area *** SELANGOR & KUALA LUMPUR ***
** Klik http://www.wasap.my/601660636447/mloanida
@@Terus datang pejabat kami:
YNS Resources Sdn Bhd
NO.99, TINGKAT 1, PERSIARAN RAJA MUDA MUSA, 42000 PELABUHAN KLANG, SELANGOR
http://www.ynsloan4u.com
Waktu Urusan :
Isnin - Sabtu / 9.30am - 6:30pm
Telefon Pejabat :
03-3163 0200
📲 016 - 606 3644 Cik Ida ( Wasap / Call / Telegram )
Atau klik http://www.wasap.my/60166063644/mloanida sekarang atau anda akan terlepas bantuan yang telah saya tawarkan.  
11. Upfront Resources Loan - Fri 16/Jul/2021, 3:46pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
12. Mr Jeff - Fri 16/Jul/2021, 5:21pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
13. Mr Jeff - Fri 16/Jul/2021, 5:41pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
14. Kredit Komuniti 3 - Sat 17/Jul/2021, 11:14am
☑️BLACKLIST CTOS CCRIS AKPK
☑️FAST RESPOND
☑️FAST APPROVAL


◽Apply By Today Get Cash Money


☑️Alternatif Loan By Kredit Komuniti

Bantuan Pinjaman Perniagaan & Kontraktor 2021
Modal Niaga Penjaja,Peniaga,Usahawan Kecil,Kontraktor dan
Syarikat SDN , BHD , ENTERPRISE

Bantuan Modal Bisnes untuk bantuan Perniagaan & Kontraktor KREDIT KOMUNITI 2021 melalui Inisiatif Niaga untuk usahawan kecil dan sederhana serta Syarikat SME sepanjang covid- 19

☑️No Guarantor Required
☑️Fast Approval
☑️1.5% Low Interest Rate
☑️No Upfront Fees

◽Ketahui dengan lebih lanjut mengenai Platform Pinjaman /Pembiayaan Pertama di Malaysia dilaman web /website kami :

sh-credit.com

http://wasap.my/601127366907/loan  
15. Mr Jeff - Sat 17/Jul/2021, 12:03pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
16. Kenny - Sat 17/Jul/2021, 1:29pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
17. Mr Jeff - Sat 17/Jul/2021, 1:31pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
18. Mr Jeff - Sat 17/Jul/2021, 1:38pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
19. Upfront Resources Loan - Sat 17/Jul/2021, 3:54pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
20. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 17/Jul/2021, 4:23pm
PINJAMAN PERIBADI YNS RESOURCES SDN BHD!!!!!
➡KERAJAAN
➡SWASTA TERBUKA KEPADA SEMUA
➡UNIVERSITI TERPILIH
➡GLC TERPILIH
➡PENCEN / PESARA
➡I-CITRA

KENAPA PILIH SYARIKAT KAMI ???
➡Ada ofis tetap & Syarikat berdaftar KPKT
➡Proses pinjaman segera, mudah, mesra & selamat
➡Proses dalam 30 minute sekirannya document lengkap
➡Tanpa pegang kad ATM
➡Interest serendah 1.5% sebulan
➡Maksimum RM500 - RM80,000
➡Tempoh bayaran 36 bulan
➡Bayaran flexible
➡Overlapping
➡Maklumat Dirahsia
➡Cover Area Klang / Selangor & Kuala Lumpur

🔘Pemohon yang serius sahaja diberi keutamaan🔘
Segala urusan terus melalui saya Cik Liza 018 -366 6438 (Wasap/Telegram/Call)
Semak KELAYAKAN ONLINE Tekan link ni ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u

YNS Resources Sdn Bhd (Port Klang)
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
Website: https://www.ynsloan4u.com  
21. Mr Jeff - Sat 17/Jul/2021, 4:45pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
22. Upfront Resources Loan - Sun 18/Jul/2021, 2:53pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
23. Siti Syarah1221 - Sun 18/Jul/2021, 5:02pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
24. Kenny - Mon 19/Jul/2021, 3:24pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
25. Mr Jeff - Mon 19/Jul/2021, 3:53pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
26. Upfront Resources Loan - Mon 19/Jul/2021, 4:23pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
27. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 19/Jul/2021, 6:31pm
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO / I-CITRA

Keistimewaan syarikat kami:
➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6–36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 018-366 6438 (Call/Whatsapp/Telegram)
📌Website : http://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
28. Upfront Resources Loan - Tue 20/Jul/2021, 6:58pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
29. Kenny - Wed 21/Jul/2021, 9:49am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
30. Mr Jeff - Wed 21/Jul/2021, 10:45am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
31. Siti Syarah1221 - Wed 21/Jul/2021, 3:53pm
KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA DARI SEGI KEWANGAN SEMAK KELAYAKAN HANYA DALAM MASA 20MINIT SAHAJA!!
YANG PENTING TANPA DEPOSIT DAN CAGARAN ATAUPON PENJAMIN.
SEMAK KELAYAKAN JUGA ADALAH PERCUMA DAN MAKLUMAT DIJAMIN SULIT
✅3 DOCUMENT YANG RINGKAS
📙Kerajaan & Swasta
📘Pencen
📓Perkeso
📔Peruntukan
💌Jangan Segan Untuk Bertanya 🙂
BOLEH PM/WASAP YE
012-237 3911
http://pecredit.wasap.my  
32. Mr Jeff - Wed 21/Jul/2021, 4:30pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
33. Upfront Resources Loan - Wed 21/Jul/2021, 8:14pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
34. Kenny - Thu 22/Jul/2021, 9:33am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
35. Mr Jeff - Thu 22/Jul/2021, 9:39am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
36. Wang Maju Trading - Thu 22/Jul/2021, 10:52am
WANG MAJU TRADING
PINJAMAN WANG BERLESEN

🕵️ Kakitangan Kerajaan
🕵️ Pekerja Kilang
🕵️ Pekerja Swasta
🕵️ Perkeso
🕵️ Pencen
🕵️ Grab
🕵️ Foodpanda

🔒 Tiada Bayaran Pendahuluan
🔒 Tanpa penjamin
🔒 Blacklist Ctos /Ccris
🔒 Diluluskan Dalam 2 jam
🔒 Dokumen yang ringkas

AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR

✅SYARIKAT KAMI BERDAFTAR✅
❗️❗️KAMI BUKAN ALONG ❗️❗️

Whatsapp/call kami📞
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
37. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 22/Jul/2021, 11:02am
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi 018-366 6438 Cik Liza ...

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No.Office : 03-3163 0200
🌸 HP : 018-366 6438
🌸 Website Link : https://www.ynsloan4u.com

🌟 Lulus Dalam Masa 1 Jam 🌟
👉 Bayaran Auto Debit
👉 Tanpa Pegang Kad Atm
👉 Tanpa Penjamin
👉 Tanpa Cagaran
👉 Tanpa Upfront
👉 Blacklist Layak
👉 Dokumen Ringkas

🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )
𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
38. Nur Ida - Thu 22/Jul/2021, 12:33pm
enghadapi Masalah Kewangan ? Mencari Penyelesaikan Yang Mudah & Selamat ! Jangan Risau ! Syarikat Kami Menyedeiakan Pinjaman Peribadi Yang mudah & Selamat !

📌 Tanpa Pegang Kad ATM {Bayaran Auto Debit}
📌 Tanpa Penjamin / Upfront / Deposit
📌 Zero Interest % Untuk Sebulan

✅ Proses Dalam Masa 1 ~ 2 Jam sahaja
✅ Semak Kelayakan Percuma Sahaja
✅ Dokumen Sangat Ringkas
✅ Maklumat Dirahsiakan

📍 Kerajaan / Swasta
📍 Pesara / Pencen
📍 Perkeso / socso
📍 Perkerja Kilang
📍 Zakat / Oku / Jkm

Yns Resoutces Sdn Bhd ( Port Klang )
No Office ☎️ 03 - 3163 0200
🌐 Website Link : http://www.ynsloan4u.com

Ingin Tahu Lebih Lanjut Boleh Hubungi Kami Segera‼️
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida  
39. Mr Jeff - Thu 22/Jul/2021, 4:04pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
40. Mr Jeff - Thu 22/Jul/2021, 4:05pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
41. Nur Ida - Thu 22/Jul/2021, 6:44pm
Menghadapi Masalah Kewangan ? Mencari Penyelesaikan Yang Mudah & Selamat ! Jangan Risau ! Syarikat Kami Menyedeiakan Pinjaman Peribadi Yang mudah & Selamat !

📌 Tanpa Pegang Kad ATM {Bayaran Auto Debit}
📌 Tanpa Penjamin / Upfront / Deposit
📌 Zero Interest % Untuk Sebulan

✅ Proses Dalam Masa 1 ~ 2 Jam sahaja
✅ Semak Kelayakan Percuma Sahaja
✅ Dokumen Sangat Ringkas
✅ Maklumat Dirahsiakan

📍 Kerajaan / Swasta
📍 Pesara / Pencen
📍 Perkeso / socso
📍 Perkerja Kilang
📍 Zakat / Oku / Jkm

Yns Resoutces Sdn Bhd ( Port Klang )
No Office ☎️ 03 - 3163 0200
🌐 Website Link : http://www.ynsloan4u.com

Ingin Tahu Lebih Lanjut Boleh Hubungi Kami Segera‼️
No Tel : 016 -606 3644 Cik Ida ( Wasap / Call / Telegram )
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida  
42. Upfront Resources Loan - Thu 22/Jul/2021, 9:27pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
43. Kenny - Fri 23/Jul/2021, 9:27am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
44. Wang Maju Trading - Fri 23/Jul/2021, 10:34am
BEST PERSONAL LOAN💰
WANG MAJU TRADING

💡LOAN LULUS DALAM 2JAM💡
✔Black List Bank
✔Baru Kerja 3Bulan
✔Gaji Rendah Bawah Seribu
✔Bank Reject Sebab Commitment Tinggi
✔Ccris Ctos Tak Cantik

💡Cepat - Mudah - Selamat💡
👉Pekerja kerajaan, swasta
👉Pekerja Kilang
👉Bayaran ikut kemampuan
👉Maklumat dirahsiakan
👉Tanpa penjamin, cagaran
👉Tanpa deposit!

AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR
📍 NEGERI SEMBILAN

Whatsapp/call AINA📞
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
45. Nur Ida - Fri 23/Jul/2021, 11:32am
SYARIKAT PINJAMAN WANG BERLESEN DAFTAR UNDER KPKT 100% BOLEH DIPERCAYAI !! Anda Berminat Buat Loan ?? Jum Semak Kelayakan Online Anda Sekarang !! Cover Area - Klang / Selangor / Kuala Lumpur

* Interest 1.5% Sebulan
** Tanpa Kad ATM
** Tanpa Cagaran
** Gaji rendah
** Komitmen yang tinggi
** Senarai hitam, ccris, ctos
** Pinjam di syarikat lain
Anda boleh cuba memohon Smart Plan secara Online dan kami akan semak kelulusan serta-merta untuk anda
* Kelulusan hingga 90%
* Dokumen ringkas dan mudah

YNS Resources Sdn Bhd
NO.99, TINGKAT 1, PERSIARAN RAJA MUDA MUSA, 42000 PELABUHAN KLANG, SELANGOR
http://www.ynsloan4u.com
Waktu Urusan : Isnin - Sabtu / 9.30am - 6:30pm
Telefon Pejabat : 03-3163 0200

📲 016 - 606 3644 Cik Ida ( Wasap / Call / Telegram )
Ingin Tahu Lebih Lanjut Boleh Hubungi Kami Segera‼️
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida
http://www.wasap.my/0166063644/mloanida  
46. Mr Jeff - Fri 23/Jul/2021, 11:40am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
47. Siti Syarah1221 - Fri 23/Jul/2021, 3:23pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN 📍MELAKA
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
48. Upfront Resources Loan - Fri 23/Jul/2021, 3:42pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna
http://www.wassap.my/60129330322/loanJanna  
49. Mr Jeff - Sat 24/Jul/2021, 9:15am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
50. Kenny - Sat 24/Jul/2021, 10:22am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 81 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..