Pinjaman RM20k ke RM600k Dengan Zero Interest?
Ez Big Loan - Tue 22/Feb/2011 3:06am [Last Comment]
Salam warga majalah.com,

Wow! Mcm x percaya je kan? Buat loan tp bayar dengan zero interest pulak.. pernah dgr ke? Contoh: You pinjam dapat RM10K u bayar RM10K jugaklah.. Menarik kan? Memang ada caranya..

Memang real, zero interest tu. I pun bersyukur ada pinjaman macam ni. Boleh bantu ramai orang kita kan? Kena ada skill baru boleh dapat loan mcm ni. Yang penting kena ada consultant. Sebab consultant boleh advice mcm mn nk buat. Yang best consultant mcm sy ni free je..

InsyaAllah I bantu apa yg terdaya sb I ni Financial Consultant jugak.. So taulah serba sedikit mcm mn nak uruskan loan anda.. Klu sy x dpt nk jawab sy bg kat Bos sy je jawabkan.. oklah x nak cite panjang.. jom tengok sape yg layak k.

UNTUK SIAPA?
TERBUKA KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN, SWASTA, PENIAGA, PESARA, ATAU PEMEGANG KAD KREDIT AMAT DIALUKAN

SYARAT-SYARAT?
- TIDAK BLACKLIST & AKPK
(GUNA NAMA AHLI KELUARGA PUN BOLEH)
- TANPA PENJAMIN
- TANPA POTONGAN GAJI
- PENYATA KWSP / INCOME TAX
- SLIP GAJI 3 BULAN / STATEMENT BANK
- URUSAN PERMOHONAN MUDAH
- PINJAMAN MELALUI BANK SAHAJA

BAYARAN BALIK?
- MINIMA RM50/BULAN (ada syarat)
- EASY PAYMENT PLAN (EPP)
- ZERO INTEREST

JIKA BERMINAT UNTUK DIBANTU, SAYA SEDIA MEMBANTU. JANGAN SEGAN SAYA CUBA SEDAYA UPAYA UNTUK MEMBANTU ANDA MENDAPATKAN LOAN YANG PALING TINGGI JUMLAHNYA MENGIKUT DOKUMEN ANDA.

EMEL: ezbigloan@gmail.com H/P:013-3567229

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Rusimin - Tue 22/Feb/2011, 6:48am
saya tidak kerja tapi saya pemegang kredit card boleh ke apply?  
2. Nuar - Tue 22/Feb/2011, 6:54am
sy blacklist, wife x keja, boleh ke guna nama dia?  
3. Cucu - Tue 22/Feb/2011, 7:38am
macam x betul je ni...nanti tutup le bank kat msia..ni..semua pi jumpe kamu..  
4. Nan - Tue 22/Feb/2011, 7:40am
Sy berniaga blcklist,kad kreadit ada tlg email:senan_6@yahoo.com  
5. Faizal8296 - Tue 22/Feb/2011, 8:15am
email ke faizal8296@hotmail.com  
6. Sha 7 - Tue 22/Feb/2011, 8:17am
email saya azsyiqah74@yahoo.com.my  
7. Suhaini 5 - Tue 22/Feb/2011, 8:40am
along mau tolong ke ni  
8. Mohd Shah - Tue 22/Feb/2011, 8:47am
heheh emeilkan detail kat kemaspack@gmail.com  
9. Wan Mohd Azzudin Bin Mahyuddin - Tue 22/Feb/2011, 8:59am
email kt saya wanzu10@gmail.com  
10. Gengbiz - Tue 22/Feb/2011, 10:18am
email sy sonata1511@yahoo.com  
11. Normala 3 - Tue 22/Feb/2011, 10:51am
hati2 ye kawan2...ade ke org nak bg pinjam 0 interest?? bank jgn harap ler, ape tah lagi org perseorangan. saya dh terkena dgn ejen yg sebegini rupe...
janji kenmain manis sblm dpt. jika dia minta wang pendahuluan, tolong jgn percaya..plss...sayangilah wang anda  
12. Ez Big Loan - Tue 22/Feb/2011, 12:04pm
Salam,

Pada yang sms/call/email sy akan sort satu per satu ye. Terlalu banyak tu sb sy kena tengok betul2. Kalau boleh emelkan detail seperti gaji sekarang, pinjaman apa yg ada, balance kredit kad terkini. Bagi yg tidak mempunyai kad kredit, kami akan apply untuk anda. Pastikan anda berikan dokumen lengkap. Kami akan applykan untuk anda sehingga pinjaman maksima mengikut umur & kelayakan anda.

Bayaran bulanan ke bank yg memberikan loan kepada anda.
TIADA UPFRONT/WANG PENDAHULUAN.. KAMI CAJ SELEPAS ANDA LOAN ANDA DAH DAPAT SAHAJA.. KALAU ANDA TAK DAPAT LOAN TAK PAYAH BAYAR SERVIS KAMI.. TQ  
13. Adrian - Tue 22/Feb/2011, 2:13pm
email detail adsoon88@gmail.com  
14. Roysantana 2 - Tue 22/Feb/2011, 3:32pm
emailkan saya....zhairyab@yahoo.com.my  
15. Nothing Ler - Tue 22/Feb/2011, 4:19pm
email hodly80@yahoo.com  
16. Ez Big Loan - Tue 22/Feb/2011, 5:06pm
Yang betul2 berminat harap dapat terus hubungi saya ye? Talian agak sibuk tp cubalah.. terlalu banyak emel x dapat nak balas sebab banyak kes lain pulak tu.. Kol terus kita senang nak cite k.. TQ  
17. Ez Big Loan - Tue 22/Feb/2011, 8:53pm
Kepada semua yang berminat, sila pastikan anda bukan Blacklist/CTOS/CCRIS ye.. sy x dapat nak tolong..kecuali you minta kenalan terdekat untuk tolong pinjamkan untuk you.. Sorry sangat  
18. Dragon Pumpkin - Tue 22/Feb/2011, 11:43pm
salam..sy bkn nk mnyokong mane2 pihak.bg sy apa yg di iklan ni adalah btl..bknnye nk tpu kpd org prsorangan..sy xbuat pun lg loan ni,tp sy tau kaedah & caranye knp bleh jd 0% interest..bkn xda,ada interestnye..tp ada pnyelesaiannye..nk tau lebih lnjut mcm mane,hbungi pengiklan ni..tp pi jumpa lg senang,lg faham..  
19. Nazif - Wed 23/Feb/2011, 1:28am
bg info, abg sy nak buat rm150k boleh tak.. email saya kaza2217@ymail.com  
20. Zahidazmi - Wed 23/Feb/2011, 2:32am
tangkap_gambar@yahoo.com  
21. Joe 26 - Wed 23/Feb/2011, 12:30pm
please email to me qyshjoe@yahoo.com.my

i need more information.

thank you.  
22. Mnasri - Wed 23/Feb/2011, 4:47pm
emel kat saya rumi_kardi@yahoo.com  
23. Ez Big Loan - Wed 23/Feb/2011, 9:35pm
Salam,

Terima kasih kepada semua. Kami akan membantu sedaya upaya kami. Sesiapa yang sms sy akan mula buat panggilan kepada anda esok ye.. sori terlalu banyak kes.. Sy tahu banyak pihak kata scam bila pinjaman 0% interest ni. Kepada yang layak kami akan terus jumpa anda face to face.

Lagi mudah anda faham, lagi senang kerja.. Apa pun, kami akan berikan nasihat kepada anda bersesuaian dengan kes & keperluan anda. TQ  
24. Yna 4 - Fri 25/Feb/2011, 11:51am
kalo xda slip gaji cm ne? sangat memerlukan.  
25. Talib 5 - Sun 27/Feb/2011, 1:27pm
call sy 0124248458  
26. Zhan 2 - Sun 27/Feb/2011, 6:07pm
emel ke zhane36@yahoo.com  
27. Mrazdi73 - Sun 27/Feb/2011, 6:38pm
e-mail info to me
mrazdi73@yahoo.com  
28. Talib 5 - Tue 1/Mar/2011, 10:08am
bila awk nk call sy?
email sy alib_izanul@yahoo.com  
29. Mohd Faiz 4 - Thu 3/Mar/2011, 12:23am
Emailkan kepada saya fareast.trump@gmail.com  
30. Ez Big Loan - Thu 3/Mar/2011, 5:55pm
Salam,
Yna 4: Jika tiada slip gaji kami perlukan statement bank 6 bulan. Serta dokumen pengesahan jawatan, EA form, KWSP.
Talib 5: Saya call dari office tp x jawab pun. Tp saya dh email ye.

Faiz: saya dh email

Yang lain; sy dh reply. TQ  
31. Haris 2 - Fri 4/Mar/2011, 11:10pm
boleh detail kat saye mcm mne harith5201@gmail.com @ 0133587085  
32. Saiful Anuar 3 - Mon 14/Mar/2011, 5:18am
Salam.saya nk pinjam dlm rm30k..bkn nk guna duit tu just nk cukupkn dlm asb biaq kasi penuh asb.boleh ke?0122609165 nua.gomen staf.lg satu saya tak ada satu kad kredit pun.boleh apply ke loan ni?  
33. Ez Big Loan - Tue 15/Mar/2011, 1:37pm
Haris, sy dh emel.
Anuar 3: Boleh apply.  
34. Saiful Anuar 3 - Wed 16/Mar/2011, 10:27pm
Kalau mcm tu mcm mana nk dptkn info.saiful_aripin85@yahoo.com.my  
35. Ez Big Loan - Thu 17/Mar/2011, 11:35am
Nua, sy dh emel ye..
Idea yang bagus untuk simpanan anda.
TQ  
36. Saiful Anuar 3 - Thu 17/Mar/2011, 12:40pm
Ok dah dapat so skang ni 1st step kene apply kredit kad ke?mcm mane erk?dokumen yg di perlukn tu utk apply loan tapi dokumen untuk kredit kad?  
37. Ez Big Loan - Mon 21/Mar/2011, 10:54am
Nua, dokumen tu utk apply kredit kad & loan sekali ye.. sila hubungi melalui email atau telefon sahaja. TQ  
38. Shafrizza - Wed 23/Mar/2011, 3:13pm
ada sesiapa yang dah berjaya dapatkan loan nie ker?  
39. Ez Big Loan - Tue 5/Apr/2011, 10:05am
Salam,

Terima Kasih pada yang berminat. Yang menghubungi terus pada saya, sangat senang dapat membantu anda.

Pada yang telah berjaya mendapatkan loan, sudi2lah sharing di majalah.com ye..

Oh ye.. syarat terbaru untuk permohonan kali pertama dgn gaji minima; anda boleh dapat RM5K ke RM30K sahaja.

Kami kini juga sedang giat bekerjasama dgn pelbagai jenis loan yang diiktiraf di Malaysia.
Produk terbaru kami:

1. Pinjaman untuk bakal pesara & pesara sedia ada yg memberikan pinjaman sehingga umur 70 tahun. Jumlah bayaran bulanan maksima sehingga 50% dari jumlah wang pesara sahaja. Blacklist masih boleh buat overlap dgn hutang sedia ada. Kad ATM anda yang pegang. 100% telus dan diiktiraf dan bukan macam AhLong!

2. Overlap payment untuk loan sedia ada dan dapatkan EXTRA CASH untuk memulakan pelaburan atau sbginya.

3. Bisnes Loan - bagi yang tercari2 bisnes loan dgn interest terendah, kami akan cuba bantu anda sehingga berjaya.

BERMINAT HUBUNGI SAYA: 03-20210359  
40. Naomey - Wed 6/Apr/2011, 10:50am
blh email sya detail camna nk apply loan nie x??klu kija swasta n nk apply loan tuk wat niaga pon blh ker??
dyaa88@gmail.com  
41. Ez Big Loan - Thu 7/Apr/2011, 12:09pm
Naomey,

Dengan ejen InsyaAllah boleh. Kalau bank approved ke tidak kami akan update ye. Yang penting tak blacklist ye.. dan dokumen lengkap.

Nt sekejap lg saya emailkan.  
42. Hardyzs - Wed 13/Apr/2011, 9:04pm
Bole emel saya detail nak apply.. masalah saya adalah tiada slip gaji.. ada voucher je.. keje kontrak dengan kerajaan..

hardyzs@yahoo.com  
43. Abu Hassan Asyari - Fri 15/Apr/2011, 12:41am
Nak buat loan settle personal loan dan hutang cc dgn beberapa bank. Jumlah maybe dekat2 60k. Nama masih clean...sangkut pun sebulan je...agen2 jujur digalakkan membantu kerana servis anda dibyr...0133073012 cbb1681@yahoo.com  
44. Muhamad 4 - Mon 13/Jun/2011, 5:39pm
Salam boleh hantar butiran ke jamilahmansor@gmail.com.tq  
45. Risya 2 - Mon 13/Jun/2011, 6:08pm
Salam

boleh emel detail dokumen ke :risya2101@gmail.com  
46. Alifz - Tue 14/Jun/2011, 12:46am
emailkn saya alifz2001@yahoo.com  
47. Wan 279 - Tue 14/Jun/2011, 12:43pm
emailkan juga ke wan_0903@yahoo.com and ammarmuiz08@gmail.com .. tq  
48. Ahmad Amzar - Tue 14/Jun/2011, 10:52pm
emailkan ke saya juga. bfu546@yahoo.com.my  
49. Bongsu - Fri 17/Jun/2011, 4:36pm
berminat jgk nk tahu..emel kepada saya ezsulong@gmail.com  
50. Matt Bonds - Sun 19/Jun/2011, 1:01am
hi..tolong email kepada saya apa doc dan keterangan dengan lebih lanjut
norrizal@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 56 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..