Pinjaman Peribadi/Personal Loan CIMB Islamik
Azhar 150 - Tue 20/Dec/2011 2:30pm [Last Comment]
Hanya kepada kakitangan awam, berkanun dan GLC seluruh Malaysia
Tiada Penjamin atau sekuriti deposit dikenakan
Proses yang pantas dan mudah, semuanya di hadapan pintu rumah anda
Perkhidmatan khidmat nasihat penghantaran dan pengambilan borang ke tempat anda.
Menguruskan overlaps
Pinjaman sehingga RM 200 ribu dengan bayaran balik sehingga 20 tahun dengan kadar interest tetap hanya 4.48%
Setelah tamat pembayaran Peminjam akan dapat cash di tangan ( 10thn RM 4500 / 20thn RM 10,000)
Bandingkan pakej kami dengan institusi lain sebelum membuat pilihan.
Produk terbaik dari CIMB
Promosi sah sehingga 30 Disember ini sahaja
Untuk keterangan hubungi
asrol 0134415367
Azhar 0196408914
email : azhar.ramli@cimb.com
Facebook : adilah82@yahoo.com
Blog : http://pinjamanperibadi123.blogspot.com/

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Mohd Rizal Jamil - Tue 8/Nov/2011, 3:00pm
Sila beriklan sambil berkenalan di laman baru di http://mudah.site40.net/  
3. Aen Auto - Tue 8/Nov/2011, 3:06pm
boleh email saya...saya nak tahu..jika niaga psar malam yang pendapatan tak tentu ..boleh ke dapat loan..azrinhamidi@gmail.com  
4. Candy 3 - Tue 8/Nov/2011, 11:01pm
Saya non-bumi yang berniaga sendiri boleh mohon personal loan tak? Kadarnya berapa?Ada syarat lain?  
5. Rahsiaibuduit Com - Wed 9/Nov/2011, 12:20am
sy dulu pn pinjam sana sini,kini sejak buat bisnes dan tahu mengenai RahsiaIbuDuit.com duit dah tak jadi masalah. yg nak cuba boleh la ke website sy..free je tak pyh bayo  
6. Orangpasif - Wed 9/Nov/2011, 1:15am
saya nk pinjam ni... sila call saya 0196114237 . saya di KL  
7. Faeizukhwah - Wed 9/Nov/2011, 4:48am
salam...tumpang iklan ye....
layari www.nurukhwah.blogspot.com.
kami ada pelbagai produk pinjaman peribadi utk kakitangan kerajaan dan juga swasta...  
8. Amalina 5 - Wed 9/Nov/2011, 8:34pm
boleh email pada sye x nurulamalina.ecttpg@yahoo.com  
9. Che Shah Zeli Bin Che Yusof - Thu 10/Nov/2011, 7:50am
saya ada kawan nk buat pinjaman peribadi kerajaan
Gaji pokok RM1588
Elaun RM575
Potongan RM1240
Pinjaman Belum Lebih 60%
ada KOMISYEN tak??  
10. Azlira - Thu 10/Nov/2011, 7:55am
minta emailkan detail kepada arilza99@yahoo.com. saya ingin buat overlap pinjaman CIMB dan petronesa.  
11. Ahmad 231 - Thu 10/Nov/2011, 4:19pm
kalau kontrak..boleh ke..buat permohonan..
saya bekerja di badan berkanun..  
12. Nasa 12 - Thu 10/Nov/2011, 5:03pm
kalau ada yg nak cuba dgn :

1. Kuwait finance house (coshare)

2. Al-Rajhi

3. Bank Rakyat

syarat :

keje tetap, gaji minima RM2000, umur 21 tahun ke atas. hubungi saya dgn kadar segera ke 013-6299190 (Rizal)  
13. Afandi 5 - Fri 11/Nov/2011, 11:29am
ahmad. i boleh tolong u.. just email ur detail to as_k.hasliza@yahoo.com  
14. Aifa - Fri 11/Nov/2011, 3:09pm
nk tny,risda semaian sdn bhd boleh x buat loan gn mn2 bank yg disebut diatas?  
15. Wan 216 - Fri 11/Nov/2011, 6:38pm
boleh jelaskan yg cimb tu tak?kurang jelas ckt la..emailkan ke saya wrizuan@yahoo.com  
16. Zaimiro - Sat 12/Nov/2011, 1:11am
pembiayaan peribadi tanpa bayar balik guna wang anda dgn syart2 yg telah ditetapkan oleh syarikat.......kakitgn kerajaan dan bdn berkanun
0166865771  
17. Shahrul 41 - Sat 12/Nov/2011, 3:59pm
ahmad boleh hubungi saya shahrul 017-2765907  
18. Zaimiro 2 - Sat 12/Nov/2011, 6:31pm
J 34
*PEMBIAYAAN PERIBADI BANK / KOPERASI TANPA BAYAR BALIK GUNA WANG ANDA SENDIRI DGN SYARAT2 YG DITETAPKAN...
*PEMBIAYAAN PERIBADI BANK / KOPERASI DAPAT PENUH PEMBIAYAAN 100% ....
*PEMBIAYAAN PERIBADI BANK / KOPERASI 3-5 HARI DAPAT DUIT DLM TANGAN...

KHAS KAKITANGAN KERAJAAN/ BDN BERKANUN( BOLEH CEK MAJIKAN ANDA DGN KAMI)
BLACKLIST/CTOS/CCRIS BOLEH MEMOHON DGN SYARAT BAWAH 30K..
*COMPANY ADA BIRO ANGKASA BOLEH MEMOHON..

*HOT PERFUME HALAL DAN TIADA ALKOHOL.. www.ik.my/zaiyanie
*MENGURUSKAN PASPORT/PERMIT/PROSES PEMUTIHAN/AGEN TIKET..

BERMINAT COL TERUS 0166865771....
PILIHAN DI TANGAN ANDA.  
19. Khairulnizam Bin Awang - Sun 13/Nov/2011, 8:30am
salam 1 malaysia-kami ada menawarkan personal loan khas kepada staff swasta.pinjaman melalui bank.sediakan salinan ic,surat pengesahan jawatan,epf stmt,payslip gaji dan bank stmt 3 bulan.kl/selangor sahaja.  
20. Khairulnizam Bin Awang - Sun 13/Nov/2011, 3:16pm
selamat sejahtera-kami ada memberi perkhidmatan personal loan.hubungi saya untuk keterangan lanjut.kl/selangor sahaja.0173267194.pinjaman melalui bank  
21. Zaimiro 2 - Mon 14/Nov/2011, 12:33am
pembiayaan peribadi bank/ koperasi
tiada upfront di kenakan...

1) loan tanpa bayar guna wang anda sendiri dgn syarat2 yg ditetapkan

2)loan dapat penuh 100% dalam tangan

3)loan 3-5 hari dapat duit dlm tangan.

GOVERMENT/ BADAN BERKANUN
BLAKLIST/CTOS/CCRIS BOLEH MEMOHON DGN SYARAT BAWAH 30K

KEPUASAN ANDA KEUTAMAAN KAMI
PILIHAN DI TANGAN ANDA...

COL 0166865771..
TERBAIK UNTUK ANDA.  
22. Zaimiro 2 - Mon 14/Nov/2011, 1:24am
PEMBIAYAAN PERIBADI BANK/KOPERASI

LULUS 5 HARI DAPAT DUIT DAH

GOV/ BDN BERKANUN
0166865771 SMS/COL SHJ.  
23. Madi 12 - Mon 14/Nov/2011, 2:11am
swasta boleh ke.?
email mk.enterprise.tm@gmail.com
0126336634  
24. Nurul 398 - Tue 15/Nov/2011, 5:19pm
Untk student boley x?  
25. Farhan 38 - Tue 15/Nov/2011, 6:57pm
sy staff bsn temerloh boleh buat x???  
26. Carjunkie - Wed 16/Nov/2011, 3:05pm
tentera boleh?  
27. Ezzani 2 - Wed 16/Nov/2011, 3:57pm
Salam Semua,Di sini sy ingin menyampaikan kepada penjawat2 awam yang ingin apply loan tetapi dh melebihi 60% potongan sy ada jalan yang boleh tolong anda.Insyaallah.Loans ini adalah dari bank dan bukan dari mana2 ah long atau money lander.Sekiranya berminat boleh terus hubungi sy Ezzani 012-3532 647.Atau emelkan ke loanskerajaan@gmail.com.  
28. Hazrul 7 - Wed 16/Nov/2011, 4:10pm
tumpang iklan.. kakitangan awan yg ingin buat loan ngan MBSB sila hubungi saya.. hazrul 013-6182303.. area KL, selangor dan kuantan.. kelulusan segera dan xde hidden charge..  
29. Salina 11 - Wed 16/Nov/2011, 5:35pm
salam nak tanya kalau jawatan kontrak boleh tak  
30. Hazrul 7 - Wed 16/Nov/2011, 5:46pm
maaf..jwtan kontrak mmg x bole la ngan MBSB..  
31. Afandi 5 - Wed 16/Nov/2011, 6:03pm
salina 11 , untuk kontrak saya boleh bantu..email pada saya, as_k.hasliza@yahoo.com  
32. Azlanaziz - Wed 16/Nov/2011, 9:08pm
untuk swasta xde kee?  
33. Nadyera - Wed 16/Nov/2011, 9:18pm
kalau berniaga sendiri bgmana?
email sy jika ada maklumat, tq
nadyera@gmail.com  
34. Jaing 3 - Wed 16/Nov/2011, 9:56pm
tumpang gak...

Celcom Internet Broadband Prepaid Hanya RM25.00 Sebulan

http://toyzshop.blogspot.com/  
35. Zaimiro 2 - Thu 17/Nov/2011, 12:27am
KONTRAK GOV BOLEH HUBUNGI 0166865771
(MESTI ADA SURAT PENGESAHAN DARI MAJIKAN)  
36. Aifzam - Thu 17/Nov/2011, 2:30pm
pinjaman peribadi untuk staf kerajaan,badan berkanun & glc
syarat kerja tetap 6 bulan ke atas
blacklist,ctos,cris boleh mohon
hbungi 0172928059  
37. Faridizanne 2 - Thu 17/Nov/2011, 4:35pm
Assalamualaikum, nak tanye..kalau kakitangan awam yang bertaraf kontrak, pastu majikan xnak wat ptongan biroangkasa (sebab kontrak) boleh lepas? outstnding dkat2 20K dri RHB n CIMB..camno tuh...(tolong tnye untuk kawan..)  
38. Norhayati 20 - Thu 17/Nov/2011, 8:54pm
kerajaan oh kerajaan, swasta tarak!  
39. Zulrais - Thu 17/Nov/2011, 9:24pm
x hbs2 nk tlg org gomen je...  
40. Zaimiro 2 - Thu 17/Nov/2011, 11:37pm
swasta leh wat kt pinjaman wang berlesen...area selamgor dan k.lumpur shj.
blaklist,ctos,ccris layak tanpa penjamin
berminat boleh sms shj diterima 0166865771..
boleh dtg ofis terus terima kasih...  
41. Wafi 11 - Fri 18/Nov/2011, 12:52am
blik2 pnjaman utk krja krajaan...bosan aku dgr...asyk org kerajaan je la dpt duit..hbskn duit...so yang aku ni krje swsta langsung bank x nk ambk or koperasi x nk ambik..frust bebbbb...pinjam along lg bgus....  
42. Zulrais - Fri 18/Nov/2011, 6:32am
Zaimiro 2: rasa was2 la klu nk buat loan dgn syarikat mcm ni...sbb dorang ni lbh kurang mcm along...  
43. Nora Azman 2 - Fri 18/Nov/2011, 8:21am
Bantuan Pinjaman Kewangan PAKKP
RM 1,000.00 dan RM 10,000.00, Tanpa Faedah!

Tempoh Bayaran Balik: 40 Bulan;
RM 1,000.00: RM 25.00 sebulan,
RM 10,000.00: RM 250.00 sebulan.

Terma & Syarat :

Berumur 18 tahun ke atas,
Sumbangan Tabung Bantuan Pinjaman,
Memperkenalkan 4 orang lain yang juga memerlukan
Bantuan Pinjaman Kewangan.


Hubungi saya untuk Maklumat Lanjut :
norashikinabubakar@yahoo.com



Pertubuhan Amal Kita Kinta Perak (0604-01-PRK)
No. 11A Lorong Dewangsa 2, 31000 Batu Gajah, Perak.
Tel: 05-3633252, 05-3633251, Tel / Fax: 05-3633253, 016-6941251



pertubuhan amal, USAHAWAN 6 OFF, JLN GENTING KELANG, SETAPAK, KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN 53200, MALAYSIA  
44. Jaja 81 - Fri 18/Nov/2011, 10:41am
ada potongan majikan trus tak ?  
45. Caramudah - Sun 20/Nov/2011, 12:44pm
easy by RHB.. boleh buat pinjaman sehingga 50k. gaji kasar lebih dari 1.5k.. hanya bawa payslip terbaru dan IC.. interested?? just call izzi(010-2422840)  
46. Mohd Rizal Jamil - Tue 22/Nov/2011, 3:01pm
Salam TT..Saya Tumpang Iklan sat nooo.. Kepada sesiapa yang berhajat nak iklankan produk secara percuma sila ke laman
http://mudah.site40.net/
Di sana anda juga boleh meletakkan banner link free jer!! datang la beramai ramai  
47. Ewan 7 - Tue 22/Nov/2011, 3:02pm
staff ktmb boleh tak ...  
48. Hazrul 7 - Tue 22/Nov/2011, 8:41pm
salam..tumpang iklan..sesiapa ingin membuat pinjaman peribadi dgn MBSB sila hubungi sy..hazrul 013-6182303.. kelulusan segera..area selangor, KL dan kuantan..hanya call, sy akn dtg ke tempat anda..TQ.  
49. Hanis 12 - Thu 24/Nov/2011, 11:42am
KUWAIT FINANCE HOUSE

Pinjaman dpt 100%.Tanpa Hidden Cost
- Profit Rate 4.99% per anum (setahun)
- Pinjaman berlandaskan Shariah (Islamic Banking)
- Pembayaran pinjaman (disbursement) 100%
- Tempoh pinjaman, minimum 2 tahun dan maksimum 20 tahun
- Nilai pinjaman, minimum RM2,000 dan maksimum RM200,000
- Percuma perlindungan Takaful
- Tiada memerlukan penjamin
- Tiada memerlukan cagaran
- Pembiayaan Bertindih 'Overlapping' di benarkan
- Nilai pembayaran balik yang tetap Kelayakan
- KAKITANGAN KERAJAAN & KAKITANGAN BADAN BEKANUN
- Kakitangan tetap, minimum perkhidmatan 1 tahun
- Pendapatan minimum RM1,000 - Pembayaran balik melalui biro angkasa.. xblh buat dgn KUWAIT kt cbe dgn MBSB plak..
P/S : klu bminat sila pm n tgglkn hp no
: Untuk yang pekerja contract pun boleh mencuba..
: Untuk tentera di alu-alu kan

Atau Hubungi Saya Di

fone :hanis 012-4619495
Email : faithulhanis@gmail.com


untuk yang bekerja kontrak pun boleh juga memohon saya akan tolong yer !!!!!!!!!!!!!!!  
50. Humaira 2 - Thu 24/Nov/2011, 12:14pm
CRIS/CTOSS/BLACKLIST/PESARA KERAJAAN ANDA JUGA LAYAK MEMOHON PINJAMAN SEGERA !!!

KELULUSAN 1 HARI BEKERJA !!
UNTUK KL / SELANGOR SHJ

HUBUNGI 0129198314-HUMAIRA  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 1088 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..