Pinjaman Peribadi. Bayaran Ikut Kemampuan, Interest Serendah 1.5%. Sebarang Pertanyaan Sila Hubungi Ita 0162094333
Pinjaman Tanpa Upfront @ Multi Rainbow Express Sdn Bhd
Mon 30/Aug/2021 11:56am [Last Comment]
💮🎊PINJAMAN PERIBADI🎊💮
P/s Loan tidak memerlukan bayaran pendahuluan‼️
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

🌺Semakan 💯 % percuma
🌺 Bayaran bulanan rendah
🌺Pastikan dokumen LENGKAP
🤗Loan dpt cash by hand dtg office kami bank in kepada anda
🌼Cover: KUALA LUMPUR, SELANGOR, NEGERI SEMBILAN
Dokumen Yang Diperlukan
🍀Ic
🍀Slip gaji 3 bulan
🍀3 bulan bank statement
🍀Bil air atau api
🌷Baru kerja layak apply

Untuk pertanyaan lanjut,
Hubungi sy Miss Ita📱:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

Boleh juga layari website kami:
http://Multirainbowexpress.my

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Pinjaman Tanpa Upfront - Mon 30/Aug/2021, 11:57am
💮🎊PINJAMAN PERIBADI🎊💮
P/s Loan tidak memerlukan bayaran pendahuluan‼️
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

🌺Semakan 💯 % percuma
🌺 Bayaran bulanan rendah
🌺Pastikan dokumen LENGKAP
🤗Loan dpt cash by hand dtg office kami bank in kepada anda
🌼Cover: KUALA LUMPUR, SELANGOR, NEGERI SEMBILAN
Dokumen Yang Diperlukan
🍀Ic
🍀Slip gaji 3 bulan
🍀3 bulan bank statement
🍀Bil air atau api
🌷Baru kerja layak apply

Untuk pertanyaan lanjut,
Hubungi sy Miss Ita📱:
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333
https://wa.me/60162094333

Boleh juga layari website kami:
http://Multirainbowexpress.my  
2. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 30/Aug/2021, 1:04pm
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi Cik Liza 018-366 6438 / 016-606 3644

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No.Office : 03-3163 0200
🌸 HP : 018-366 6438
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com

🌟 Lulus Dalam Masa 1 Jam 🌟
👉 Bayaran Auto Debit
👉 Tanpa Pegang Kad Atm
👉 Tanpa Penjamin
👉 Tanpa Cagaran
👉 Tanpa Upfront
👉 Blacklist Layak
👉 Dokumen Ringkas

🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)
𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/mloan4u  
3. Pinjaman Kwong Sang - Tue 31/Aug/2021, 11:33am
Loan Proses Masa Dan X Lulus Tak Perlu Bayar Apa2 Fee Hati2 Scammer
PINJAMAN LULUS 30 MINIT KL,SELANGOR,MELAKA, PULAU PINANG DAN SEKITAR NILAI/SEREMBAN!!

NO UPFRONT! NO GUARANTOR! DOKUMEN RINGKAS! PROSES HANYA 30 MINIT SEHINGGA DAPAT TUNAI!!

ANDA ADA PINJAMAN DI SYARIKAT LAIN?? SAYA BOLEH BANTU ANDA SELESAIKAN!!

http://www.wassap.my/60195359393/loan 
OFFICE : 03-89259399
EMAIL : kwongsang93@yahoo.com
KOMISYEN TINGGI UNTUK AGEN
http://www.sannarts.my/kwongsang.com/index.html
Perkhidmatan kami hanya disekitar Selangor,Kl & Putrajaya, Seremban dan Nilai  
4. Siti Syarah1221 - Tue 31/Aug/2021, 11:46am
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
5. Mr Jeff - Wed 1/Sep/2021, 9:33am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
6. Gigie - Wed 1/Sep/2021, 9:38am
LOKASI KAMI DI WISMA COSWAY BELAKANG PAVILION
ANDA SEORANG :
🔘Swasta 
🔘Kerajaan 
🔘Gaji Bank 
🔘Blacklist / ctos /ccris
🔘Pencen 
🔘Perkeso 
🔘Berniaga 
🔘Bercagaran Pajak

PROMOSI KAMI:
🔘1.5% INTEREST PERMONTH
🔘20% REBATE P.FEES
🔘50% POTONGAN INSURANCE
🔘3@4 BULAN BOLEH OVERLAP
🔘90 HARI FREE INTEREST(%)

Kita boleh tolong anda settle kan tempat yang hutang dan juga boleh menambah pinjam kepada anda.
Kita boleh APPROVE kan loan kepada anda walaupun atas nama blacklisted dari CTOS_CCRIS_PTPTN_AKPK.
Syarikat yang boleh dipercayai.
Kita mengalu-alukan pertanyaan anda.
Ada apa pertanyaan sila hubungi yang dibawah, kita akan cuba untuk membantu anda selesai kan masalah kewangan yang pening.
📞Sila hubung016 215 8441 ( cik MAWAR )
📩 Whatapps 016 215 8441 ( cik mawar )  
7. Mr Jeff - Wed 1/Sep/2021, 9:42am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
8. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 1/Sep/2021, 9:42am
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area 🚩KLANG 🚩SELANGOR 🚩SHAH ALAM 🚩SUBANG 🚩PUCHONG 🚩PJ 🚩KUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO / I-CITRA

Keistimewaan syarikat kami:
➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Auto Debit)
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6–36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 018-366 6438 (Call/Whatsapp/Telegram)
📌Website : http://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE ⬇⬇⬇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
9. Kenny - Wed 1/Sep/2021, 9:57am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
10. Mr Jeff - Wed 1/Sep/2021, 2:16pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
11. Mr Jeff - Wed 1/Sep/2021, 2:17pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
12. Siti Syarah1221 - Wed 1/Sep/2021, 3:11pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
13. Mr Jeff - Wed 1/Sep/2021, 4:40pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
14. Gigie - Wed 1/Sep/2021, 4:41pm
Anda ada masalah dengan wang ? 
Whatapps saya di 016 215 8441 -mawar
📣Nak settlekan hutang di syarikat lain ?
📣Blacklist,CTOS,CCRIS ? 
📣📣📣Cuba APPLY dengan kami😎😎😎
✅ PINJAMAN WANG BERLESEN✅
😍LULUS DALAM 1/2 JAM😍
❤️ KERAJAAN
❤️ PENCEN
❤️ SWASTA ( GAJI MELALUI BANK )
BERMINAT???
Cuma sediakan DOKUMENT ORIGINAL spt :
👉 SLIP GAJI 3 BULAN TERKINI
👉 PENYATA BANK 3 BULAN TERKINI
👉 KWSP 2017
👉 SURAT PENGESAHAN KERJA
👉 BIL API ATAU AIR RUMAH TERKINI
📱PM / SMS / WSSAP / CALL :📞 016 215 8441 -cik mawar
👇 👇 👇 
📣 📣📣📣 
✒Terbuka kepada areaSEMENANJUNG MALAYSIA  
15. Mr Jeff - Thu 2/Sep/2021, 9:20am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
16. Kenny - Thu 2/Sep/2021, 9:54am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
17. Wang Maju Trading - Thu 2/Sep/2021, 10:13am
BEST PERSONAL LOAN💰
WANG MAJU TRADING

💡LOAN LULUS DALAM 2JAM💡
✔Black List Bank
✔Baru Kerja 3Bulan
✔Gaji Rendah Bawah Seribu
✔Bank Reject Sebab Commitment Tinggi
✔Ccris Ctos Tak Cantik

💡Cepat - Mudah - Selamat💡
👉Pekerja kerajaan, swasta
👉Pekerja Kilang
👉Bayaran ikut kemampuan
👉Maklumat dirahsiakan
👉Tanpa penjamin, cagaran
👉Tanpa deposit!

AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR
📍 NEGERI SEMBILAN

Whatsapp/call AINA📞
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
18. Gigie - Thu 2/Sep/2021, 10:25am
PINJAMAN LOAN SEKARANG 1.5% SAHJA & 30HARI TANPA FAEDAH

MASALAH DENGAN LOAN ,,,INGIN MEMBUAT LOAN PINJAMAN....DENGAN CEPAT,SELAMAT DAN TEPAT!!!!!!!!!!

PROMOSI SEKARANG -1.5% INTEREST
-30 HARI TANPA FAEDAH
-30 minit BOLEH LULUS

BOLEH HUBUNGI : 016 215 8441 /
EMAIL; btoppioner@yahoo.com


016 215 8441 email:btoppioner@yahoo.com  
19. Siti Syarah1221 - Thu 2/Sep/2021, 12:02pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
20. Nurida Fatini - Thu 2/Sep/2021, 1:04pm
Kami Menawarkan Pinjaman Mudah Dengan Interest Paling Rendah dan Banyak Kelebihan Sediakan untuk Anda! Jom Semak Kelayakkan Anda Sekarang!

HANYA PERLU SEDIAKAN
- > mykad
- > Statment bank 3bulan
- > payslip 3bulan

Keputusan kelayakkan secepat mungkin
* PROMOSI MERDEKA
* PINJAMAN UTK WARGA KL&SELANGOR
✔ PENGELUAR I-CITRA
✔ SEKTOR KERAJAAN
✔ SEKTOR SWASTA (GAJI CASH DITERIMA)
✔ KADAR FAEDAH 1.5%
✔ TANPA DEPOSIT
✔ CASH REBATE
✔ TIADA BAYARAN DEPOSIT ⛔ TANPA PENJAMIN
✔ PENCEN / SOCSO

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH TERUS WHATSPP SY ATAU CALL
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN  
21. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 2/Sep/2021, 3:55pm
📣 PROMOSI MALAYSIA DAY 📣
Cover Area KLANG / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / SELANGOR / KUALA LUMPUR
Pnjaman Peribadi Kepada Spt :
✅ Kerajaan ✅ Swasta ✅ Perkeso ✅ Pencen ✅ I-Citra

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
⏩Boleh walk-in ke office kami
⏩Tanpa Pegang Kad ATM
⏩Tanpa Penjamin / Cagaran / Deposit
⏩Gaji Auto Credit Ke Bank Acc
⏩Proses Pnjaman Murah / Mudah / Selamat Dan Segera
⏩Pebayaran Pnjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
⏩Jumlah Pnjaman Sehingga 1k-80k
⏩Kelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
⏩Kelulusan Hingga 90%
⏩Dokumen Ringkas Dan Mudah

🌸Yns Resources Sdn Bhd
🌸No.Office : 03-3163 0200
🌸HP : 018-366 6438 ~ Cik Liza
🌸Website Link : http://www.ynsloan4u.com
🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

Utk Maklumat Lebih Lanjut Sila Hubungi sy
http://www.wasap.my/0183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/0183666438/mloan4u
http://www.wasap.my/0183666438/mloan4u  
22. Gigie - Thu 2/Sep/2021, 4:40pm
PINJAMAN PERIBADI 


ANDA GAJI MELALUI BANK ??
KAKITANGAN KERAJAAN ?? 
KAKITANGAN SWASTA ??
PENCEN ??
PERKESO ?? 


INGIN DAPATKAN PINJAMAN PERIBADI SEGERA ?? 
INGIN DAPATKAN PINJAMAN PERIBADI YANG MURAH ?? 


HUBUNGI SAYA SEKARANG :016 2158441 / email:btoppioner@yahoo.com  
23. Mr Jeff - Thu 2/Sep/2021, 4:49pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
24. Mr Jeff - Thu 2/Sep/2021, 4:52pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
25. Siti Darlia - Thu 2/Sep/2021, 5:01pm
Hyeee Semua Warga MAJALAH DOT COM 👋🏻🤗
📍k u a l a l u m p u r | s e l a n g o r

ANDA ADA MASALAH KEWANGAN ?? 💸💸
PERNAH DITIPU OLEH SCAM YANG MEMINTA BAYARAN DEPOSIT/UP FRONT ?? 💸💸
TERJERAT AHH LONG BAYAR MINGGU ?? 💸💸

KELEBIHAN KAMI
* Baru kerja boleh apply!!!
* Gaji cash layak mohon!!
* Kadar interest serendah 1.5%
* Boleh selesaikan hutang di tempat lain!!
* Tempoh bayaran balik fleksibel ikut kemampuan
* Blacklist | ctos | criss layak
* Nak recommend customer ? Boleh daftar jadi agen kami..🤝 Ada komisen dan maklumat agen dirahsiakan..
Terbuka kepada :
Kerajaan | swasta | hotel | kilang | pencen | polis | tentera
Pemohon i-citra pun layak!!

Dapatkan pinjaman wang segera anda! hubungi kami sekarang!!
Hp : 📲 0109784866 (miss mea)
https://wa.me/60109784866
Hp : 📲0109788466 (mr syah)
https://wa.me/60109788466
Hp : 📲 01133785239 (madam zana)
https://wa.me/601133785239  
26. Mr Jeff - Fri 3/Sep/2021, 9:07am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$

Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi hari kemerdekaan yang isitimewa kepada semua wargnegara malaysia

* tanpa atm card
* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office

Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://loanmajalahynsportklangselangordankl.wasap.my
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
27. Gigie - Fri 3/Sep/2021, 9:38am
1)PINJAMAN PERIBADI
• TEMPOH PEMBAYARAN YANG DILANJUTKAN (4 BLN ~ 60 BLN)
• KADAR PINJAMAN 2X GANDA DARIPADA GAJI
• CARA BAYARAN YANG FLEXIBLE & BOLEH DIRUNDING
• MENGIKUT POTONGAN GAJI MELALUI BANK 
• BLACKLIST DAN CTOS JUGA DIPELAWA

(2)PINJAMAN SETTLE TUNGGAKAN
• MENYELESAIKAN HUTANG ANDA DI SYARIKAT LAIN 
• MEMAJUKKAN BUSS.KECIL KECILAN
• MENYELESAIKAN HUTANG KAD CREDIT
• MENYELESAIKAN TUNGGAKAN BANK

(3)KELAYAKAN MEMINJAM
• GOLONGAN SWASTA
• KAKITANGAN KERAJAAN
• GOLONGAN PENCEN ATAU SOCSO
• PEMOHONAN PENGELUARAN KWSP DITERIMA UNTUK UMUR 50 & 55 TAHUN

(4)DOKUMEN YANG PERLUKAN
• Slip gaji x 3 bulan terkini
• Bank statement x 3 bulan terkini( ONLINE )
• Bill api & air tempat kediaman
• KWSP statement 2016 & 2017 (Jika ada)
• Surat pengesahan kerja

UNTUK MAKLUMAT LANJUT,SILA HUBUNGI :
- 016 215 8441 / (Whatsapp / Wechat)
Location:WISMA COSWAY
NOTE : *KAMIPEMBERI PINJAMAN KEPADA SELURUH MALAYSIA kecuali SABAH / S..  
28. Kenny - Fri 3/Sep/2021, 9:50am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
29. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 3/Sep/2021, 10:20am
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi 018-366 6438 Cik Liza ...

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No.Office : 03-3163 0200
🌸 HP : 018-366 6438
🌸 Website Link : https://www.ynsloan4u.com

🌟 Lulus Dalam Masa 1 Jam 🌟
👉 Bayaran Auto Debit
👉 Tanpa Pegang Kad Atm
👉 Tanpa Penjamin
👉 Tanpa Cagaran
👉 Tanpa Upfront
👉 Blacklist Layak
👉 Dokumen Ringkas

🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )
𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan4u  
30. Wang Maju Trading - Fri 3/Sep/2021, 10:33am
WANG MAJU TRADING
PINJAMAN WANG BERLESEN

🕵️ Kakitangan Kerajaan
🕵️ Pekerja Kilang
🕵️ Pekerja Swasta
🕵️ Perkeso
🕵️ Pencen
🕵️ Grab
🕵️ Foodpanda
🕵️ Penerima I-CITRA
🕵️ Penerima I-SINAR

🔒 Tiada Bayaran Pendahuluan
🔒 Tanpa penjamin
🔒 Blacklist Ctos /Ccris
🔒 Diluluskan Dalam 2 jam
🔒 Dokumen yang ringkas
🔒Semak kelayakan PERCUMA

AREA:
📍 KUALA LUMPUR
📍 SELANGOR

✅SYARIKAT KAMI BERDAFTAR✅
❗️❗️KAMI ADA OFFICE TETAP ❗️❗️

Whatsapp/call kami📞
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan
https://wa.me/60176603337?text=Pm+loan  
31. Siti Syarah1221 - Fri 3/Sep/2021, 11:55am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
32. Gigie - Fri 3/Sep/2021, 4:24pm
🌙 PINJAMAN PERIBADI BUMIPUTRA 🌙
🗣TERBUKA KEPADA SEMUA SEKTOR PEKERJAAN.
🗣TERBUKA KEPADA SESIAPA YANG BEKERJA @ MENETAP DI KL & SELANGOR.
🗣CTOS,CRISS,BLACKLIST DIALU-ALUKAN.
🗣BOLEH COVER LOAN ANDA DI TEMPAT LAIN (t.s)

✏️ 1.5% INTEREST 
✏️ 20% REBATE PROCESING FEE
🗂3@4 BULAN BOLEH OVERLAP 
✏️ POTONGAN % TEMPOH DALAM 90 HARI ( FULL SETTELMENT)
🗣 NO UPFRONT,NO BOOKING FEES,NO GUANRANTOR.

🍂 SYARAT2
✏️ BEKERJA / BUSS LOAN / PENCEN / PEKESO
✏️ GAJI AUTODEBIT

🗂 DOKUMEN2 YG DIPERLUKAN 
✏️ SALINAN I.C
✏️ 3X BULAN LATEST BANK STATEMENT
✏️ 3X BULAN LATEST PAYSLIP
✏️ SURAT CONFIRM @ OFFER
✏️ KWSP 2016/ 2017
✏️ BIL AIR@ API TERBARU
INFO ATAU MAKLUMAT LAIN
CIK MAWAR: 016 215 8441 -MAWAR
LOKASI: WISMA COSWAY KL  
33. Upfront Resources Loan - Fri 3/Sep/2021, 9:02pm
🥳PINJAMAN BERLESEN BY KREDIT KOMUNITI MULTIGAIN🥳
✔️PINJAMAN YANG LEBIH MUDAH
✔️PINJAMAN YANG LEBIH MESRA
✔️PINJAMAN YANG LEBIH MURAH
KAMI HANYA MEMRLUKAN DOKUMEN YANG SANGAT RINGKAS✔️💯
BLACKLIST,CTOS,CCRIS,PENCEN(50&55 THN),KERAJAAN,SWASTA,PERUNTUKAN ISTERI TENTERA,GAJI ADA MELALUI BANK BLH APPLY DLL.....LAYAK MEMOHON..
🚗 KAWASAN KL , SELANGOR , N9 , SEREMBAN & MELAKA.
Berminat hubungi saya sekarang‼️
H/P: 012-9330322
https://wassap.my/60129330322/mohon
KOMISYEN TINGGI UNTUK AGENT
(OUTDOOR SERVICES)
#pinjamanberlesen#pinjamanperibadi#pinjamanbangi#selangorkl#pinjamanN9  
34. Mr Jeff - Sat 4/Sep/2021, 9:49am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
35. Siti Syarah1221 - Sat 4/Sep/2021, 1:07pm
Pinjaman Mudah & Pantas Proses 20Minit Sahaja!!!
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN

LOAN RM1000 SETTLE RM1060
LOAN RM2000 SETTLE RM2120
LOAN RM3000 SETTLE RM3180
* Gaji secara AUTO-DEBIT*

💰💰 PERMOHONAN UTK 💰💰
✔ KAKI TANGAN KERAJAAN
✔ PERKERJA SWASTA
✔ PERKERJA KILANG
✔ PENCEN
✔ SOSCO

💲💲 DOKUMEN DIPERLUKAN 💲💲
👉 SLIP GAJI
👉PENYATA BANK TERBARU

📱 Whatsapp/SMS/Call
📱 +60122373911
📱 http://pecredit.wasap.my  
36. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 4/Sep/2021, 2:54pm
Anda risau kene scam bila buat pinjaman dalam talian?
Atau pernah kene scam ketika buat pinjaman perniagaan?
Nak cari syarikat pinjaman berlasen yang mudah dan selamat?

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
⏩Tanpa Pegang Kad ATM {Bayaran Secara Auto Debit}
⏩Tanpa Penjamin, Tanpa Cagaran
⏩Gaji Auto Credit Ke Bank Account
⏩Proses Pinjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
⏩Pembayaran Pinjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
⏩Tempoh Pinjaman 1-5 Tahun
⏩Jumlah Pinjaman Sehingga 1k-80k
⏩Kelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
⏩Kelulusan Hingga 90%
⏩Dokumen Ringkas Dan Mudah

🌸 Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
🌸 No.Office : 03-3163 0200
🌸 Website Link : http://www.ynsloan4u.com
🚘 COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

Atau hubungi kami terus ke :
Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap/Call/Telegram)
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
37. Mr Jeff - Sat 4/Sep/2021, 3:34pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
38. Kenny - Mon 6/Sep/2021, 9:02am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
39. Mr Jeff - Mon 6/Sep/2021, 10:40am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
40. Siti Syarah1221 - Mon 6/Sep/2021, 11:12am
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911  
41. Mr Jeff - Mon 6/Sep/2021, 1:42pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
42. Upfront Resources Loan - Mon 6/Sep/2021, 8:16pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PML
http://www.wassap.my/60129330322/PML
http://www.wassap.my/60129330322/PML  
43. Mr Jeff - Tue 7/Sep/2021, 9:31am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
44. Mr Jeff - Tue 7/Sep/2021, 9:33am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
45. Kenny - Tue 7/Sep/2021, 9:47am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
46. Sw Millenium - Tue 7/Sep/2021, 10:57am
Salam sejahtera, adakah anda tengah mencari syarikat pinjaman❓
Tekan Link Ni Dapatkan Wang Harini ❗❗❗
http://wasap.my/60169089339
✅ LOAN PEKERJA SWASTA / KERAJAAN
✅ LOAN I CITRA / KWSP
✅ PINJAMAN DARI RM1,000-RM50,000
PROSES HARINI DAPAT DUIT HARINI👍
📍 AREA KUALA LUMPUR / SELANGOR SAHAJA 📍  
47. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 7/Sep/2021, 2:14pm
𝐀𝐏𝐏𝐋𝐘 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 𝐓𝐀𝐏𝐈 𝐓𝐀𝐊 𝐋𝐄𝐏𝐀𝐒❓
【Cover Area 🚩Klang 🚩Selangor 🚩Shah Alam 🚩Subang 🚩Puchong 🚩Pj 🚩Kuala Lumpur】
💰APPLY DENGAN KAMI💰
✅ Kadar Faedah 1.5%
✅ Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Secara Direct Credit)
✅ Bayaran Bulan Yang Rendah
✅ Tempoh Bayaran Yang Flexible
✅ Keputusan Pantas (30 Minit)
✅ Nama Disenarai Hitam (Layak Mohon)

Cik Liza 📲 018-366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
Website : http://www.ynsloan4u.com
Office Number ☎️ 03-3163 0200
🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

𝐒𝐄𝐌𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐄𝐋𝐀𝐘𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐀𝐃𝐀𝐋𝐀𝐇 𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐌𝐀
𝐂𝐋𝐈𝐂𝐊 𝐋𝐈𝐍𝐊 𝐃𝐈𝐁𝐀𝐖𝐀𝐇
👇👇👇👇👇👇👇
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza
http://www.wasap.my/60183666438/mloanliza  
48. Siti Syarah1221 - Tue 7/Sep/2021, 2:32pm
💯Syarikat Pinjaman Wang Berlesen 💯
COVER AREA 📍K. LUMPUR 📍SELANGOR 📍N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
✔Sektor Kerajaan
✔PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
✔Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
✔Tanpa Penjamin
✔SETTLE Pinjaman Tempat Lain
✔Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
49. Mr Jeff - Wed 8/Sep/2021, 10:03am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
50. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 8/Sep/2021, 10:44am
📣 PROMOSI MALAYSIA DAY 📣
Cover Area KLANG / SHAH ALAM / SUBANG / PUCHONG / PJ / SELANGOR / KUALA LUMPUR
Pnjaman Peribadi Kepada Rakyat Malaysia Spt :
✅ Kerajaan ✅ Swasta ✅ Perkeso ✅ Pencen ✅ I-Citra

Keistimewaan Yang Syarikat Kami Berikan :
⏩Tanpa Pegang Kad ATM
⏩Tanpa Penjamin, Tanpa Cagaran Dan Tanpa Deposit
⏩Gaji Auto Credit Ke Bank Acc
⏩Proses Pnjaman Murah, Mudah, Selamat Dan Segera
⏩Pebayaran Pnjaman Yang Mudah Serta Pelan Ansuran Yang Fleksible
⏩Tempoh Pinjaman 1-5 Tahun
⏩Jumlah Pnjaman Sehingga 1k-80k
⏩Kelulusan 30 Minit Dg Dokumen Complete
⏩Kelulusan Hingga 90%
⏩Dokumen Ringkas Dan Mudah

🌸Yns Resources Sdn Bhd
🌸No. Office : 03-3163 0200
🌸HP : 018-366 6438
🌸Website Link : http://www.ynsloan4u.com
🚘COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)

Utk Maklumat Lebih Lanjut Sila Hubungi sy
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 60 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..