Pinjaman Mudah Lulus utk Memulakan Perniagaan
Mohd Rayyan89 - Fri 13/Jun/2014 2:00pm [Last Comment]
Assalamualaikum

Salam nisfu syabaan

Saya ingin berkongsi satu pinjaman mudah utk memulakan perniagaan.menambah modal perniagaan.serta modal pemasaran dan modal pusingan dn laim-lain modal.

Untuk semua jenis perniagaan kecuali penternakkan shaja.syaratnya seperti di bawah:-

Ssm shaja yg baru 1 hari daftar atau pun sudah lama daftar.JUGA layak untuk perniagaan online tetapi tidak melebihi 30k.untuk perniagaan yg mempunyai premis hingga 500k.

Sila isi form dan buat kertas kerja yg ringkas..untuk lebih mudah dan mempercepatkan urusan anda di nasihatkan FOLLOW UP dgn pegawai yg menerima permohonan anda.

Jika memerlukan bantuan untuk sy menguruskan sila email saya dan berikan saya butiran perniagaan bersama num tel..sya akn membantu anda hingga berjaya dan permohonan ini pd hakikatnya tidak mengambil masa yang lama hanya beberapa minggu sahaja utk kelulusan tp hnya memerlukan usaha FOLLOW UP sahaja..yakin dgn ALLAH SWT pasti BERJAYA

=== edited === (email added by admin)
rayyan.mohd@outlook.com

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Perniagaan
 
1. Azan 11 - Fri 13/Jun/2014, 2:04pm
email sy,, mohd.azanaziz@yahoo.com.my  
2. Arina 15 - Fri 13/Jun/2014, 2:07pm
please email the detail info
arina.abdulz@yahoo.com  
3. Mohd Rayyan89 - Fri 13/Jun/2014, 2:09pm
Dan saya tidak akan sama sekali memberikan email kepada yg meminta kecuali mereka email dan meminta bantuan kerana sume detail asas telah di berikan.

Sme bank
7 tahn byr balik
Interest 5%
Tempoh bertenang 6 bulan  
4. Seri 44 - Fri 13/Jun/2014, 2:13pm
mcmna la diaorg nk email u tuan tanah...email nya kt mna???hadoiii...mcmni punya tuan tanah pun ada....  
5. Azma 15 - Fri 13/Jun/2014, 2:33pm
Email sy memeyfana@gmail.com  
6. Rizuan 4 - Fri 13/Jun/2014, 3:26pm
pm email tuan tanah kat sy mohdnorizuan@gmail.com  
7. Randall 2 - Fri 13/Jun/2014, 3:49pm
Salam,

Email saya randallscurge@gmail.com

Terima Kasih  
8. Maria 129 - Fri 13/Jun/2014, 4:29pm
Email: mariazainodin81@gmail.com  
9. Ab 3 - Fri 13/Jun/2014, 7:49pm
Emailkan pada esprito193@yahoo.com  
10. Ferdaus 3 - Sat 14/Jun/2014, 12:01am
email saya tuan..fadhilferdaus@gmail.com  
11. Kairez - Sat 14/Jun/2014, 11:28am
Mohd Rayyan89 Nak e mail ke address maner...
x tulis e mail pun...
kairez28@gmail.com  
12. Ahmad 291 - Sat 14/Jun/2014, 1:03pm
sila emelkan kpd ahmadsupian@hotmail.com
010-5348506
memerlukan RM30K utk upgrade service center jual simkad..

cal sy  
13. Premiera Solutions - Sat 14/Jun/2014, 2:49pm
Email sy: ksb101059@gmail.com  
14. Nakloan30 - Sat 14/Jun/2014, 5:31pm
boleh bg dtail
nakloan30@gmail.com  
15. Khairun Nisak 2 - Sat 14/Jun/2014, 5:48pm
Email sy eyon_ucuk@yahoo.com  
16. Muhamad Az - Sat 14/Jun/2014, 11:58pm
mohon bantuan
0193537234  
17. Hunny 15 - Sun 15/Jun/2014, 12:20am
Email sy hunny_rozita@yahoo.com  
18. Ayeesya - Mon 16/Jun/2014, 2:00am
Email sy ayue5590@gmail.com  
19. Agent Epf Kwsp - Mon 16/Jun/2014, 9:54am
Nak selesaikan hutang tapi x nak meminjam????? Sy boleh tunjukkan kaedah mudah, keluarkan epf hubungi, No Upfront.
hunbungi 017 6758693 - firdaus  
20. Haha Hihi - Mon 16/Jun/2014, 12:19pm
kami dari syarikat pinjaman yang berlesen sesiapa yang hendak membuat pinjaman hubungi 0193849612  
21. Zul 150 - Mon 16/Jun/2014, 2:31pm
email detail
mozr_et@yahoo.com  
22. Eka 18 - Mon 16/Jun/2014, 3:42pm
salam kepada sesiapa yang ada menjual listing nama biro angkasa atau listing nama pekerja kerajaan shj. boleh tolong call atau email sy 016-6352506 ikambsb15@gmail.com
Hanya listing yg jujur shj akan dilayan. TQ  
23. Zukiman - Tue 17/Jun/2014, 12:25am
betul ke klu betul tolong saya dapat kan pinjaman  
24. Faizal 220 - Tue 17/Jun/2014, 9:28am
Tambah ilmu pengetahuan anda dalam dunia keusahawanan, layari: powerupbisnes.blogspot.com  
25. Ahmad Faizry - Tue 17/Jun/2014, 9:33am
email lah sini:
rayyan.mohd@outlook.com  
26. Ijal Semenyih - Tue 17/Jun/2014, 6:26pm
SESIAPA YANG MEMERLUKAN BANTUAN KEWANGAN,,SILA EMAIL KE adik36dotnet@gmail.com ..  
27. Azmi 366 - Tue 17/Jun/2014, 11:47pm
berminat
azmi2067@gmail.com  
28. Mohd Rayyan89 - Wed 18/Jun/2014, 9:47am
Salam sy dah membalas email tuan puan  
29. Mohd Rayyan89 - Wed 18/Jun/2014, 9:50am
Email sy telah tertera di atas hrp mklum  
30. Faizal 220 - Wed 18/Jun/2014, 10:01am
Sya juga menguruskan permohonan pinjaman dan penyediaan kertas kerja untuk SME Bank (utara shj) direct dengan regional manager. Sesiapa berminat boleh email bank statement at least 6 bulan dan daftar perniagaan ke: greenmilletech@gmail.com  
31. Syam 143 - Wed 18/Jun/2014, 12:14pm
Mohd Rayyan89, email kpd sy.. syjtech@gmail.com  
32. Nazri 48 - Wed 18/Jun/2014, 10:59pm
As salam tuan..emailkn sy juga wan.nazzri@gmail.com..sgt2 memerlukan bantuan  
33. Mohd Rayyan89 - Thu 19/Jun/2014, 7:36am
syam n nazri emailkan sy detail perniagaan anda..seoerti summary dan sebagainya dan kepada en faizal 220 anda jgn terlalu menonjol sgt ibarat nya seperti anda pengurus pula atau boleh bercakap atau menyuruh pengurus meluluskan..ni jika di semak oleh sprm awk susah..

buat keje yg halal utk hidup yg aman  
34. Khairulj - Thu 19/Jun/2014, 12:52pm
emailkan... kt saye...
khairullj@yahoo.com  
35. Fauzi Maselan - Thu 19/Jun/2014, 3:40pm
Emailkn pd sy..
fzpojie87@yahoo.com  
36. Zie Jb - Sat 21/Jun/2014, 12:08am
sy perlukan pinjaman perniagaan, di Johor xde ke wakil bg pihak agen loan? call @sms @wssap zie 0197057995  
37. Mohd 698 - Sat 21/Jun/2014, 12:44am
Saya dah jalankan percubaan bisniz yang menguntungkan: tapi dah terkandas sebab ganguan anasir sabotaj dan kehabisan modal. Kalau pihak tuan boleh kaji dan sesuai diselamatkan alhamdullilah.... dapat emailkan cara permulaan nya ke : meganiaga.konsult@gmal.com  
38. Sapit89 - Sat 21/Jun/2014, 12:14pm
Email sy...nk wat loan..urgent....no upfront...n any charge....

sumpit5889@gmail.com  
39. Ady 126 - Sat 21/Jun/2014, 5:38pm
saya dah email kepada tuan rayyan  
40. Zaimi84 - Sun 22/Jun/2014, 11:03pm
imail dtail md_mamat@yahoo.com.my  
41. Sasha Sam - Mon 23/Jun/2014, 11:02am
business loan dari bank!

@tiada upfront dikenakan!
@caj 6% selepas loan diluluskan

email dokumen sasha@gss.net.my
0136088449  
42. Yem Nico - Wed 25/Jun/2014, 5:26pm
Email detail kpd saya,  
43. Yem Nico - Wed 25/Jun/2014, 5:28pm
Email detail kpd saya  
44. Mohd Rayyan89 - Thu 26/Jun/2014, 10:30am
Salm detail loan seperti didlm iklan.
Buat kertas keje
Submit di sme bank itu sj.  
45. Adda 10 - Thu 26/Jun/2014, 2:33pm
tlg email pd sy. eyda_elizza@yahoo.com  
46. Syaz29 2 - Tue 1/Jul/2014, 9:35pm
syaban1984@gmail.com  
47. Fahmy Rizal - Sun 6/Jul/2014, 5:39pm
salam. tolong emailkan detail.
miracledglobalnetwork@gmail.com  
48. Dania 35 - Thu 10/Jul/2014, 12:47am
Sila emailkn info pd sy..
amat memerlukan pertolongan...
daniaosman23@gmail.com  
49. Zukiman - Thu 10/Jul/2014, 2:29pm
tlg emelkan detail  
50. Danial 83 - Sat 12/Jul/2014, 2:15am
Salam bos..sya pun nk cube bt loan..bley emailkn ke danialeman90@yahoo.com...sya brhrap sngt2 nie tuan...urgent nk pkai duit  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 56 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..