Pinjaman Mudah dan Selamat. Khas untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan.
Humaira 2 @ Top Pioneer Capital Sdn Bhd - Mon 23/Apr/2018 3:26pm [Last Comment]
P I N J A M A N W A N G B E R L E S E N
TOP PIONEER CAPITAL SDN BHD
(no lessen : WL5416/10/01-6/050218)


** PESARA KERAJAAN
** BAKAL MENERIMA WANG KWSP(UMUR 50 THN)
** BEKERJA DI KL SEL S A H A J A
** GAJI AUTOKREDIT KE BANK
** MINIMA GAJI RM 1500 BERSIH
** ADA@TIADA HUTANG DENGAN MONEY LENDER LAIN
** PEKERJA SWASTA DI UTAMAKAN
** BUKAN BADAN BERUNIFORM

ANDA NAK INFO LANJUT?
TERUS LAJU LAJU CALL/WSSP KAMI
Humaira : 0164146706
Email : humaira_loan@yahoo.com.my

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Azimaz - Tue 19/Jul/2011, 2:16pm
    company u tak boleh tolong... sama macam ahlong juga.  
  2. Amir 117 - Tue 19/Jul/2011, 2:24pm
    Azimaz: boleh hubungi saya 0126523251  
  3. Humaira 2 - Tue 19/Jul/2011, 2:33pm
    azimah..kalau sy tak boleh tolong xperlu la nak tuduh status company sy ne ahlong..awk sendiri pun tak tahu company sy ne company ape..  
  4. Shah Rizal 13 - Tue 19/Jul/2011, 2:42pm
    pinjman wang berlesen kan  
  5. Azimaz - Wed 20/Jul/2011, 1:44pm
    aahhh.. boleh bantulah sgt.. kt cni bukan main.. sampai sana nantilah ye bos i akn jumpe u.. eleh sudahlah.. jgnlah sape2 yg pergi kt tempat mcm ni..  
  6. Kent 5 - Wed 20/Jul/2011, 10:23pm
    loan bank.syarat pengguna kad kredit dan tak blacklist.urusan 1jam siap ...kentwong_kc@yahoo.com or 01116385317  
  7. Loan8081 2 - Wed 20/Jul/2011, 11:14pm
    Utk pinjaman peribadi bleh emailkn detail kpd sy: loan8180@yahoo.com sy akn mmbantu..tiada upfront  
  8. Shila 10 - Thu 21/Jul/2011, 2:02pm
    loan8081:saya b'minat utk dpt kan loan..email sy shilas18@gmail.com  
  9. Unxplain - Thu 21/Jul/2011, 2:47pm
    penduduk JOHOR boleh buat pinjaman tak?  
  10. Azmi 95 - Sat 23/Jul/2011, 8:56am
    unxplain:jh0r pn blh..emailkn dtail dkt azmiazma69@yahoo.com..call/sms 0145452285  
  11. Dragonx - Sat 23/Jul/2011, 10:45pm
    ni perunding kewangan ke?  
  12. Roro Zoro15 - Sun 24/Jul/2011, 9:20pm
    kalu bos nyer cina...sapa funder die???  
  13. Sue 146 - Mon 25/Jul/2011, 3:06pm
    humaira2 : i nak tau u nie dari salh sebuah company pinjaman berlesen ker?n jika buat loan dgn u, ada sediakan aggreement tak?interst nyer mcm mane?  
  14. Wan 279 - Mon 25/Jul/2011, 4:18pm
    humaira..

    pleaze email deail ke wan_0903@yahoo.com  
  15. Ajanbalun - Tue 26/Jul/2011, 4:55pm
    humaira2:leh tlg email detail ke zahran2371@yahoo.com.tq  
  16. Ajanbalun - Tue 26/Jul/2011, 5:08pm
    Ain 79: email you bg 2 betul ke?  
  17. Hazunaka - Wed 27/Jul/2011, 1:49am
    Ain79..betul ke awak boleh bantu pekerja swasta dptkan loan?kalo betul hubungi saya di(rejim07@yahoo.com.my)atau hubungi saya di nombor 0173227912..zulkhairi  
  18. Afiqah91 - Wed 27/Jul/2011, 2:03pm
    email me detail humaira
    wuc4371@gmail.com
    -nash  
  19. Man Sbh - Thu 28/Jul/2011, 8:45pm
    ader tak antara kmu dapat bantu sy dapatkan pnjaman?sy keje swasta,salary x smpai 1k..keje kat sbah..sms sy kat 0109311049..tq.  
  20. Tkah - Fri 29/Jul/2011, 12:04am
    humaira emel me A.S.A.P k...
    emelyn_qistina02@yahoo.com.my  
  21. Sarah 57 - Mon 1/Aug/2011, 3:24pm
    maira. pls email me. sarahshafawati@yahoo.com. tq  
  22. Mohd Irsyad Zamani - Tue 2/Aug/2011, 6:02am
    humaira.. sy bminat buat loan, sy memerlukn sngt. email sy abizamani@yahoo.com  
  23. Elmomow - Wed 3/Aug/2011, 9:58pm
    berminat email saya.. elmomow@gmail.com memrlukan rm3k-5k sebelum 5/8/2011.. tersangat urgent.  
  24. Nurul Syafiza - Thu 18/Aug/2011, 3:34pm
    kus_ku@ymail.com  
  25. Nor 20 - Tue 20/Sep/2011, 11:48am
    Humaira
    email akak
    noripah@hotmail.com  
  26. E Mie7 - Wed 9/Nov/2011, 4:48am
    hmm ok ker? ade blacklist dlm 40k.. bleh buat x humaira? kje @ selangor..
    klu bleh email saya shhmasri@yahoo.com.  
  27. Lee 19 - Fri 16/Dec/2011, 8:37am
    email sy jgk lizry2010@gmail.com  
  28. Salmiza Talib - Fri 10/Feb/2012, 3:36pm
    HUmaira..
    humaira ada call saya pasal loan yg saya minta..(RM10K). saya faham ,kena ikut tanggga gaji.. tetapi.. Saya bolelh pinjam dalam RM2000 pun tak per.. bape bayarn ansuran bulanan.. dan untuk tempoh berapa tahun?
    Boleh apply melalui email tak?
    email saya :
    mirza_sari@hotmail.com
    012-6262917  
  29. Salmiza Talib - Fri 10/Feb/2012, 3:49pm
    urusan ni nak kena datang office ke
    Boleh email je doc?  
  30. Ali 82 - Fri 17/Feb/2012, 12:46pm
    sya ingin cashkan credit card sbanyak rm1k..berapa casnya...tq humira  
  31. Zueida 2 - Fri 23/Mar/2012, 5:24pm
    Humaira...

    tlg emailkn kat saya... zubaidahsabran@gmail.com  
  32. Firas 4 - Sat 7/Jul/2012, 7:21pm
    humaira bole x u emailkan butiran kpd sy..pasal jadual pmbayaran balik..klu apply brapa pratus tunai bole dpt??

    firaseyzan@yahoo.com  
  33. Saad 5 - Thu 18/Oct/2012, 4:51pm
    Humaira, try to go for 5k. Berapa jadual bayaran balik? E-mail to pencari78@hotmail.com. Berapa tempoh yang diambil untuk lulus. Nak settle kad kredit.  
  34. Fikri 52 - Mon 17/Dec/2012, 9:37pm
    Humaira klau basic 1800 swasta..nk pinjam 30k..lpas x?paling kurang pn 20k..bln2 brape lak..plzz nk pkai duit sgt  
  35. Mohd Hafiz 54 - Thu 11/Apr/2013, 4:56pm
    email oldskul_1106@yahoo.com  
  36. Icam8x - Thu 11/Apr/2013, 7:43pm
    sy dok klang
    keje swasta
    basic 1582
    allowance :
    hp rm200
    standby rm300++
    OT rm200++
    gross : rm2476++
    ade CCRISS kredit kad

    kalo bole buat loan 20k tolong email detail ke streetofuptown@gmail.com :)
    slip gaji + bank statement da ade dalam soft copy so bole send utk dinilai..
    TQ~ ''  
  37. Ahmad Muni - Thu 11/Apr/2013, 9:24pm
    boleh email details personal loan kepada saya.
    tq.
    ahmad.muni@yahoo.com  
  38. Fauzy Slayerz - Thu 11/Apr/2013, 9:44pm
    nk pinjm 2k...dlm mse 14 hri sy byr balik...sy x de slip gaji...baru sj bekerja...nk buat byrn untuk wife bersalin....

    fauzy_slayerz@yahoo.com  
  39. Rie S 3 - Thu 11/Apr/2013, 10:16pm
    sy keje swasta & blacklist yg serius sebab dulu bisnes dh rugi, sapa boleh bantu emel ke rie_s11@yahoo.com., skrg keje mgr jer ..dh ramai sy hubungi semuanya cakap lebeh pastu diam terus..  
  40. Suden 3 - Thu 11/Apr/2013, 10:53pm
    saya pun nak wat loan dlm 20K. Blacklist ctos, ccris pun ade. Tinggal di N9 (area Jempol)....boleh apply? email kat saya jjd2082@gmail.com  
  41. Lalita76 - Fri 12/Apr/2013, 10:55am
    boleh email details x
    lalita700612@yahoo.com
    tq  
  42. Need Help 5 - Fri 12/Apr/2013, 2:15pm
    email saya di nazshah71@gmail.com  
  43. Mohamad Nahar 3 - Fri 12/Apr/2013, 7:25pm
    Pinjaman khas RM30k utk golongon tidak bekerja. Berminat sila email ke istanajuta@gmail.com  
  44. Mochachos - Sat 13/Apr/2013, 6:53am
    kerja swasta di area puchong, basic RM3100 bekerja lebih 2 tahun, ingin buat pinjaman 30k dlm tempoh 8-10 tahun.
    trader_jalanan@yahoo.com  
  45. Fareed 12 - Sat 13/Apr/2013, 12:11pm
    humaira, pls email to me epitomi81@yahoo.com  
  46. Faizal 462 - Sun 14/Apr/2013, 11:42am
    saya ingin meminjam dalam 10k...nak cepat..stay di lumut perak...ada sesiapa boleh bantu..  
  47. Adam J - Sun 14/Apr/2013, 11:45am
    emelkan sy detail kalau nak apply loan dalam RM 10k..jadual pembayaran ke..akatsuki_org88@yahoo.com  
  48. Shahril 79 - Mon 15/Apr/2013, 9:49am
    email sy shahril.nizar@yahoo.com  
  49. Perlu Sangat Nie - Fri 26/Jul/2013, 11:23pm
    layak ke saya memohon pinjaman sebab saya baru sahaja bekerja?saya sebelum nie pernah bekerja di royal bintang damansara selama 5bulan dan mendapat offer dari glomac.tetapi epf saya ada gate 2bulan sebelum saya kerja glomac sebab saya jalan kan kerja persedirian dikampung.dan disebabkan tiada modal saya terpaksa hentikan.dan sekarang saya mahu buat pinjaman peribadi untuk mulakan satu yang baru yang mendatangkan wang sebagai part time saya disamping saya berkerja di syarikat glomac.adakah situasi saya ni layak memhon pinjaman?sebab saya sangat memerlukan sebab saya yakin part time saya akan banyak mendatang kan duit.dan saya mampu membayar pinjaman setiap bulan dari pihak cik tanpa ada sebarang masalah.call saya pliss 0146008611  
  50. Faraheen 3 - Thu 2/Jan/2014, 3:12pm
    email detail pada saya
    adeqfaraheen@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 569 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)