Pinjaman Melalui Bank Dan Koperasi, Blacklist Juga Layak.
Nonie Manja @ Berniaga tanpa modal.. - Mon 4/Jun/2012 10:46am [Last Comment]
Khidmat mendapatkan pinjaman menggunakan kabel bank. Gaji serendah RM600 pun layak dapat pinjaman RM10,000. Tidak perlu penjamin dan cagaran. Swasta dan Blacklist juga boleh dapat pinjaman dengan mudah. Wang pinjaman akan diperolehi samada melalui bank-bank atau koperasi-koperasi.
PENTING= sila tinggalkan nama dan no telefon, anda akan di hubungi. saya kak nor.

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Lynn82 - Mon 4/Jun/2012, 10:51am
    Boley bg tahu detail ke smartlife919@gmail.com@lynn 0133260162  
  2. Shasha 43 - Mon 4/Jun/2012, 10:53am
    kak nor, tolong email saya : nurulshalia@yahoo.com  
  3. Anwar Khan - Mon 4/Jun/2012, 10:54am
    Saya duk Sungai Petani....
    email :- mrmaximus78sp@gmail.com

    Layakkah kalau ada ccriss prob ngan bank negara? Kalau layak boleh dapatkan jadual bayaran balik loan?  
  4. Mohamad Bin Yussuf - Mon 4/Jun/2012, 10:54am
    Mohd 0129168422  
  5. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 10:58am
    salam semua.. hanya yg tinggalkan nama dan no hp sahaja di layan, sebarang email tidak akan di layan  
  6. Shaziana - Mon 4/Jun/2012, 11:08am
    Urgent kak!
    nor aziana
    0193217245  
  7. Sarif Bin Mohd Ali - Mon 4/Jun/2012, 11:19am
    sarif 0104338749  
  8. Borabora - Mon 4/Jun/2012, 11:20am
    Kat kawasan mana ni? All over malaysia ke certain tpt je layak apply?  
  9. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 11:22am
    all in malaysia layak mohon sebelum kuata penuh..  
  10. Gee 17 - Mon 4/Jun/2012, 11:23am
    nonie minta tlg call akak 0192136888
    kak gee  
  11. Abanglong 2 - Mon 4/Jun/2012, 11:30am
    ada ke yang dah dihubungi? pls share...
    ada upfront ke kak nor?  
  12. Jerry Michael - Mon 4/Jun/2012, 11:32am
    Azri 0198080091  
  13. Eloka - Mon 4/Jun/2012, 11:36am
    nor 0102836093  
  14. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 11:52am
    abanglong2, mereka semua akan di hubungi,sekarang kawan saya tgah kerja, dia kerja bank x bleh nk call, sms tlong reply ya bila kawan saya sms. habis kerja dia call.  
  15. Adam Rose - Mon 4/Jun/2012, 12:05pm
    adam 010-7048077  
  16. Deen66 - Mon 4/Jun/2012, 12:06pm
    Hairudin
    012-2034490  
  17. Shaziana - Mon 4/Jun/2012, 12:07pm
    ade kol...tapi suh kawtim duit baru cepat lulus...hmmm  
  18. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 12:10pm
    saya dah lulus.. tungu dpt duit rabu atau khamis ni, pinjaman saya rm50k  
  19. Mahadzir Bin Mohd Din - Mon 4/Jun/2012, 12:13pm
    mahadzir
    0178819972  
  20. Shaziana - Mon 4/Jun/2012, 12:15pm
    nonie manja ~ kata x pakai penjamin dan cagaran, tapi dia mintak saya penjamin, lepastu mintak lagi duit untuk kawtim bagi cepat lulus, mcm mana tu?  
  21. Burzt - Mon 4/Jun/2012, 12:20pm
    kak nor, urgent..
    khairul
    014-2276170
    thankz  
  22. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 12:20pm
    maaf dia yg tulis tu sya copy paste jew.. nanti sya betulkn.. sya memag kawtim tu yg dpt cept  
  23. Norzieshoppe 2 - Mon 4/Jun/2012, 12:47pm
    nor
    012-6840319
    thanks..  
  24. Oryza - Mon 4/Jun/2012, 12:56pm
    lynnda
    0173633447  
  25. Shazma08 - Mon 4/Jun/2012, 1:02pm
    0192682519 - shazma  
  26. Umie 19 - Mon 4/Jun/2012, 1:07pm
    umie 0178961676  
  27. Ami 11 - Mon 4/Jun/2012, 1:20pm
    ami - urgent
    012-4554214  
  28. Madie 3 - Mon 4/Jun/2012, 1:26pm
    madie 0137786978

    Hamadiei@yahoo.com.sg  
  29. Mohd Zulfadzly - Mon 4/Jun/2012, 1:28pm
    sila tel saya di 012-6075703  
  30. Ilyana Binti Mohd Yusof - Mon 4/Jun/2012, 1:38pm
    Ilyana Binti Mohd Yusof
    0133772760  
  31. Hasnan 8 - Mon 4/Jun/2012, 2:31pm
    hasnan shafwan
    0173749464  
  32. Msdya 2 - Mon 4/Jun/2012, 4:07pm
    Azri 0176289422  
  33. Rienyshoppe - Mon 4/Jun/2012, 4:39pm
    Salam kak nor..
    boleh hubungi saya urgent..Rina 0173434395..terima kasih  
  34. Onong - Mon 4/Jun/2012, 4:43pm
    Urgent
    name:Mohd
    No Tel:0133663138  
  35. Juhar - Mon 4/Jun/2012, 5:59pm
    betul ke kawtim duit baru cepat lulus? saya dah kena 3 kali dgn offer sebegini..hampir 5 k hangus.. hati2 kawan2 semua..kalau betul saya nak wat loan 20k..jika lulus saya bagi 15%..amacam? no upfront!!lulus loan baru dpt komisyen..  
  36. Bono 2 - Mon 4/Jun/2012, 8:41pm
    Another kencing pnya kaki ni..... nnti.. bla upfront dh bayar.... org bank x dpt contact la...dh cabut bawak duit la...kena tangkap la....  
  37. Arish 2 - Mon 4/Jun/2012, 11:55pm
    Kasi 1 satu kali kol jgk :
    Khairil = 0122195504  
  38. Azhar 158 - Tue 5/Jun/2012, 12:55am
    Pinjaman CIMB Bank utk kakitangan kerajaan.. 0134483914 azhar  
  39. Paiees - Tue 5/Jun/2012, 2:15am
    0102595957
    ade lg ke..?  
  40. Nonie Manja - Tue 5/Jun/2012, 4:04am
    Bono2, cakap biar berlapik ya.. saya pun pinjam juga dan dah lulus, esok dia akan faks kan borang kelulusan bank pada saya serta dgn ic dan gambar dia ke office saya lepad tu baru saya bayar duit kawtim nye.. dia kerja maybank cawangan bukit ubi kuantan. saya juga akan call maybank sana untuk tahu benar dia kerja di sana atau tak. kebenarannye akan di ketahui minggu ini.. saya cuma membantu pada yg memerlukan.  
  41. Shahril 79 - Tue 5/Jun/2012, 4:09am
    0123428525 shahril nizar  
  42. Amy 138 - Tue 5/Jun/2012, 4:28am
    0175919318 helmi
    urgent!!plezz  
  43. Alifh - Tue 5/Jun/2012, 5:49am
    alifh 0196276686....urgent  
  44. Tenno 2 - Tue 5/Jun/2012, 6:08am
    014-740 8166 Zul  
  45. Ewan 7 - Tue 5/Jun/2012, 7:10am
    ewan 0192739948  
  46. Sahabat2011 - Tue 5/Jun/2012, 8:40am
    wan 0132525346  
  47. Talib 5 - Tue 5/Jun/2012, 9:21am
    brp duit kawtim tue?  
  48. Lynn Zack - Tue 5/Jun/2012, 9:44am
    edora 019-2845982.  
  49. Zam 48 - Tue 5/Jun/2012, 10:16am
    saya nak jugak zam 0199429419
    kuantan.  
  50. Shahrul 41 - Tue 5/Jun/2012, 11:00am
    Warga MC berhati-hati ngan upfront...pikir dulu sblum membuat keputusan  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 132 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.