Pinjaman Melalui Bank Dan Koperasi, Blacklist Juga Layak.
Nonie Manja @ Berniaga tanpa modal..
Mon 4/Jun/2012 10:46am [Last Comment]
Khidmat mendapatkan pinjaman menggunakan kabel bank. Gaji serendah RM600 pun layak dapat pinjaman RM10,000. Tidak perlu penjamin dan cagaran. Swasta dan Blacklist juga boleh dapat pinjaman dengan mudah. Wang pinjaman akan diperolehi samada melalui bank-bank atau koperasi-koperasi.
PENTING= sila tinggalkan nama dan no telefon, anda akan di hubungi. saya kak nor.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Lynn82 - Mon 4/Jun/2012, 10:51am
Boley bg tahu detail ke smartlife919@gmail.com@lynn 0133260162  
2. Shasha 43 - Mon 4/Jun/2012, 10:53am
kak nor, tolong email saya : nurulshalia@yahoo.com  
3. Anwar Khan - Mon 4/Jun/2012, 10:54am
Saya duk Sungai Petani....
email :- mrmaximus78sp@gmail.com

Layakkah kalau ada ccriss prob ngan bank negara? Kalau layak boleh dapatkan jadual bayaran balik loan?  
4. Mohamad Bin Yussuf - Mon 4/Jun/2012, 10:54am
Mohd 0129168422  
5. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 10:58am
salam semua.. hanya yg tinggalkan nama dan no hp sahaja di layan, sebarang email tidak akan di layan  
6. Shaziana - Mon 4/Jun/2012, 11:08am
Urgent kak!
nor aziana
0193217245  
7. Sarif Bin Mohd Ali - Mon 4/Jun/2012, 11:19am
sarif 0104338749  
8. Borabora - Mon 4/Jun/2012, 11:20am
Kat kawasan mana ni? All over malaysia ke certain tpt je layak apply?  
9. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 11:22am
all in malaysia layak mohon sebelum kuata penuh..  
10. Gee 17 - Mon 4/Jun/2012, 11:23am
nonie minta tlg call akak 0192136888
kak gee  
11. Abanglong 2 - Mon 4/Jun/2012, 11:30am
ada ke yang dah dihubungi? pls share...
ada upfront ke kak nor?  
12. Jerry Michael - Mon 4/Jun/2012, 11:32am
Azri 0198080091  
13. Eloka - Mon 4/Jun/2012, 11:36am
nor 0102836093  
14. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 11:52am
abanglong2, mereka semua akan di hubungi,sekarang kawan saya tgah kerja, dia kerja bank x bleh nk call, sms tlong reply ya bila kawan saya sms. habis kerja dia call.  
15. Adam Rose - Mon 4/Jun/2012, 12:05pm
adam 010-7048077  
16. Deen66 - Mon 4/Jun/2012, 12:06pm
Hairudin
012-2034490  
17. Shaziana - Mon 4/Jun/2012, 12:07pm
ade kol...tapi suh kawtim duit baru cepat lulus...hmmm  
18. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 12:10pm
saya dah lulus.. tungu dpt duit rabu atau khamis ni, pinjaman saya rm50k  
19. Mahadzir Bin Mohd Din - Mon 4/Jun/2012, 12:13pm
mahadzir
0178819972  
20. Shaziana - Mon 4/Jun/2012, 12:15pm
nonie manja ~ kata x pakai penjamin dan cagaran, tapi dia mintak saya penjamin, lepastu mintak lagi duit untuk kawtim bagi cepat lulus, mcm mana tu?  
21. Burzt - Mon 4/Jun/2012, 12:20pm
kak nor, urgent..
khairul
014-2276170
thankz  
22. Nonie Manja - Mon 4/Jun/2012, 12:20pm
maaf dia yg tulis tu sya copy paste jew.. nanti sya betulkn.. sya memag kawtim tu yg dpt cept  
23. Norzieshoppe 2 - Mon 4/Jun/2012, 12:47pm
nor
012-6840319
thanks..  
24. Oryza - Mon 4/Jun/2012, 12:56pm
lynnda
0173633447  
25. Shazma08 - Mon 4/Jun/2012, 1:02pm
0192682519 - shazma  
26. Umie 19 - Mon 4/Jun/2012, 1:07pm
umie 0178961676  
27. Ami 11 - Mon 4/Jun/2012, 1:20pm
ami - urgent
012-4554214  
28. Madie 3 - Mon 4/Jun/2012, 1:26pm
madie 0137786978

Hamadiei@yahoo.com.sg  
29. Mohd Zulfadzly - Mon 4/Jun/2012, 1:28pm
sila tel saya di 012-6075703  
30. Ilyana Binti Mohd Yusof - Mon 4/Jun/2012, 1:38pm
Ilyana Binti Mohd Yusof
0133772760  
31. Hasnan 8 - Mon 4/Jun/2012, 2:31pm
hasnan shafwan
0173749464  
32. Msdya 2 - Mon 4/Jun/2012, 4:07pm
Azri 0176289422  
33. Rienyshoppe - Mon 4/Jun/2012, 4:39pm
Salam kak nor..
boleh hubungi saya urgent..Rina 0173434395..terima kasih  
34. Onong - Mon 4/Jun/2012, 4:43pm
Urgent
name:Mohd
No Tel:0133663138  
35. Juhar - Mon 4/Jun/2012, 5:59pm
betul ke kawtim duit baru cepat lulus? saya dah kena 3 kali dgn offer sebegini..hampir 5 k hangus.. hati2 kawan2 semua..kalau betul saya nak wat loan 20k..jika lulus saya bagi 15%..amacam? no upfront!!lulus loan baru dpt komisyen..  
36. Bono 2 - Mon 4/Jun/2012, 8:41pm
Another kencing pnya kaki ni..... nnti.. bla upfront dh bayar.... org bank x dpt contact la...dh cabut bawak duit la...kena tangkap la....  
37. Arish 2 - Mon 4/Jun/2012, 11:55pm
Kasi 1 satu kali kol jgk :
Khairil = 0122195504  
38. Azhar 158 - Tue 5/Jun/2012, 12:55am
Pinjaman CIMB Bank utk kakitangan kerajaan.. 0134483914 azhar  
39. Paiees - Tue 5/Jun/2012, 2:15am
0102595957
ade lg ke..?  
40. Nonie Manja - Tue 5/Jun/2012, 4:04am
Bono2, cakap biar berlapik ya.. saya pun pinjam juga dan dah lulus, esok dia akan faks kan borang kelulusan bank pada saya serta dgn ic dan gambar dia ke office saya lepad tu baru saya bayar duit kawtim nye.. dia kerja maybank cawangan bukit ubi kuantan. saya juga akan call maybank sana untuk tahu benar dia kerja di sana atau tak. kebenarannye akan di ketahui minggu ini.. saya cuma membantu pada yg memerlukan.  
41. Shahril 79 - Tue 5/Jun/2012, 4:09am
0123428525 shahril nizar  
42. Amy 138 - Tue 5/Jun/2012, 4:28am
0175919318 helmi
urgent!!plezz  
43. Alifh - Tue 5/Jun/2012, 5:49am
alifh 0196276686....urgent  
44. Tenno 2 - Tue 5/Jun/2012, 6:08am
014-740 8166 Zul  
45. Ewan 7 - Tue 5/Jun/2012, 7:10am
ewan 0192739948  
46. Sahabat2011 - Tue 5/Jun/2012, 8:40am
wan 0132525346  
47. Talib 5 - Tue 5/Jun/2012, 9:21am
brp duit kawtim tue?  
48. Lynn Zack - Tue 5/Jun/2012, 9:44am
edora 019-2845982.  
49. Zam 48 - Tue 5/Jun/2012, 10:16am
saya nak jugak zam 0199429419
kuantan.  
50. Shahrul 41 - Tue 5/Jun/2012, 11:00am
Warga MC berhati-hati ngan upfront...pikir dulu sblum membuat keputusan  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 132 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..