Pinjaman Khas 1 Malaysia
Syahidaaziz - Sat 4/Feb/2012 2:48pm [Last Comment]
Khas & Ekslusif untuk kakitangan kerajaan dan swasta. Bagaimana anda boleh membuat pinjaman peribadi tanpa perlu membayar balik ansuran bulanan dengan wang gaji anda sendiri (Pinjaman bank/koperasi yang sah disisi undang-undang)

Jika anda mempunyai masalah berikut :

- Nak kahwin, tapi tak cukup duit
- Hutang sedia ada terlalu membebankan
- Nak pinjam duit, tapi takut tak mampu bayar balik ansuran bulanan.

Kami sedia membantu anda. Kepakaran kami adalah :

- MENGURUSKAN pinjaman peribadi anda dengan Bank/Koperasi SECARA PERCUMA.
- MENSTRUKTURKAN pinjaman yang telah lulus supaya anda tidak perlu membuat ansuran bulanan dengan wang gaji anda sendiri.

Faedah yang akan anda peroleh :

- Bagi KAKITANGAN KERAJAAN, kami akan aturkan pinjaman anda ke koperasi/Bank yang boleh memberi pinjaman. Potongan sedia ada 60% juga boleh & layak memohon.

- Bagi KAKITANGAN SWASTA, kami boleh aturkan pinjaman anda daripada pelbagai bank yang sedia ada.

- Anda tidak perlu membayar ansuran bulanan anda dengan wang gaji anda sendiri. Jika gaji anda dipotong, anda boleh mendapatkan semula jumlah wang yang telah dipotong dengan TEKNIK RAHSIA PENSTRUKTURAN PINJAMAN PERIBADI yang kami akan uruskan untuk anda.

Anda boleh menambahkan pendapatan anda dengan 'sistem referral' @ menjadi ejen kami secara sepenuh masa @ separuh masa TANPA mengeluarkan apa-apa MODAL. Hanya perkenalkan rakan yang ingin membuat pinjaman & tidak menggunakan wang gaji sendiri untuk membayar balik ansuran pinjaman & anda akan menerima komisyen tambahan daripada kami.

Sila SMS nama/ kawasan/ pekerjaan anda untuk kami hubungi.


BERTINDAKLAH SEKARANG.

PROMOSI KHAS DARIPADA BANK-BANK TERPILIH.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi :-

Perunding kewangan anda,
MOHD FADLI (010-2928147)

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Azam 63 - Sat 4/Feb/2012, 3:27pm
Saya berminat azamria08@gmail.com  
2. miefar - Sat 4/Feb/2012, 3:46pm
saya berminat email ke:
miefar@gmail.com
tq  
3. Modernclassicfashion - Sat 4/Feb/2012, 3:53pm
emailakn pada saya modernclassicfashion@yahoo.com  
4. Mohd Faizal Bin Mat Sahat - Sat 4/Feb/2012, 4:05pm
bunyi mcm menarik..email kat saya tetangnya di faizal_matsahat@yahoo.com  
5. Irwan 22 - Sat 4/Feb/2012, 4:10pm
boleh tlg email detail tuan_irwan@yahoo.com, tq  
6. Syahidaaziz - Sat 4/Feb/2012, 4:33pm
sila PM no telefon anda di 010-2928147 untuk kami hubungi dan aturkan satu temujanji .Terima kasih  
7. Syahidaaziz - Sat 4/Feb/2012, 4:39pm
area lembah klang, putrajaya, selangor, kedah dan penang shj.luar drpd kwsn yg dinyatakan, kami akan hubungkan anda dgn pengurus cawangan yang berada di negeri anda (termasuk sabah sarawak).terima kasih  
8. Sue 217 - Sat 4/Feb/2012, 4:50pm
leh tlg email pada sy izanabila_08@yahoo.com 012 9242367  
9. Azah 10 - Sat 4/Feb/2012, 5:21pm
saya berminat tolong emailkan kat sahzah@yahoo.com.my  
10. Nazzanor - Sat 4/Feb/2012, 5:54pm
sy berminat tlog email kpd sy
nazzanor1981@gmail.com  
11. Salihah 2 - Sat 4/Feb/2012, 7:20pm
tolong email ke ssal3456@yahoo.com untuk temujanji dapat penerangan yang lebih terperinci  
12. Milokopi - Sat 4/Feb/2012, 8:38pm
sy mahu buat pinjaman 100k sila email sedikit perangan bagaimana mahu setel hutang dlm masa 5 tahun..email : naim@kimo.com  
13. Sufian 27 - Sun 5/Feb/2012, 12:34am
tolong emailkan kepada sy
red_familia@yahoo.co.my  
14. Azlanaziz - Sun 5/Feb/2012, 3:45am
emel saya ..azlanaziz77@yahoo.com  
15. Azlan 121 - Sun 5/Feb/2012, 6:22am
email kan saya bagaimana nak jadi agen
boleh ke jadi agen awak?  
16. Sakio - Sun 5/Feb/2012, 6:30am
uit uit mcm best plak
area kangar email me rol_venom@yahoo.com
ahehehe  
17. Kanggomat - Sun 5/Feb/2012, 8:47am
bagi detail kat kanggomat@yahoo.com  
18. Mohd Fadhil 5 - Sun 5/Feb/2012, 9:52am
detail
kartello08@yahoo.com  
19. Ell Hussaini - Sun 5/Feb/2012, 1:14pm
Saya berminat untuk sendiri dan juga nak jadi agent sekali.. Email: ell_2kk@yahoo.com  
20. Shybutter - Sun 5/Feb/2012, 11:02pm
Salam..
sy bekerja di public bank gaji rm3800
kawan sy di maybank gaji 4m2200
kami ada CTOS..
bole apply x?
sila email sy..
shybutter@yahoo.com  
21. Syahidaaziz - Mon 6/Feb/2012, 12:14am
salam 1 malaysia kwn2..maaf di atas kelewatan membalas komen2 di sini di atas kesibukan menyambut maulidur rasul utk hari ini.terima kasih diucapkan kpd rakan2 yg sudi berkngsi panduan dan tunjuk ajar dgn pihak kami..Sila SMS nama, alamat terkini yg blh dihubungi, pkerjaan skrg, gaji anda dan juga komitmen anda dgn pihak bank pada no telefon MOHD FADLI (010-2928147)  
22. Dsixth - Tue 7/Feb/2012, 12:29pm
Salam,

1) Kalo keje swasta, company bayar pakai check, boleh ker nk buat pinjaman peribadi..Nak beli motor. pinjaman dlm rm6000-rm7000.

2) Payslip xder, just paper statement yg biasa je company bagi sebab byr pakai cheque

dsixth@gmail.com  
23. Salmiza Talib - Tue 7/Feb/2012, 12:46pm
Salam kepada shahidaaziz/warga M.c,
Saya berminat nak buat pinjaman sebanyak RM10K..

Buat masa skrg saya tak terikat mana-mana pinjaman.. melainkan saya pernah jadi penjamin (blacklist) untuk kereta adik ipar. Disebabkan kami mahu membeli kereta terpakai yg bawah RM8000... utk kegunaan seharian. Ada syarat tak untuk pinjaman ni.
Saya bergaji Rm1300 sebulan. Atau ada sesiapa yang boleh membantu.

Nama:salmiza Talib
Kawasan: kota damansara
pekerjaaan : pembantu kanan tadbir (swasta)
Email:mirza_sari@hotmail.com
HP:012-6262917  
24. Juanruddin Low Abdullah - Tue 7/Feb/2012, 10:55pm
email sy jlow35@ymail.com  
25. Ewan 7 - Wed 8/Feb/2012, 9:17am
ewan_rp@ymail.com  
26. Izhar 7 - Wed 8/Feb/2012, 10:38am
Saya berminat nak buat pinjaman sebanyak RM10K..

Buat masa skrg saya tak terikat mana-mana pinjaman.. Ada syarat tak untuk pinjaman ni.
Saya bergaji Rm1,350 sebulan ot rm400. Atau ada sesiapa yang boleh membantu.


Kawasan: rawang
pekerjaaan : technican komputer(swasta)
Email:wak_nus@yahoo.com  
27. Rahemie 2 - Wed 8/Feb/2012, 11:24am
Salam 1 Malaysia,
Perhatian, Kepada sesiapa yang ingin Membuat Pinjaman Peribadi....



Syarat ? syarat Pinjaman :-
Warganegara Malaysia.
Berumur 18 Tahun ke atas.
Bekerja dengan Sektor Kerajaan atau badan berkanun (GLC).
Jawatan tetap dan telah berkhidmat selama 6 bulan.
Gaji minima RM1000.00 Sebulan.
Peratus potongan gaji sebanyak 50% - 60%.

Kelebihan
Kadar keuntungan serendah 4.99%.
Tempoh pembayaran balik 1 hingga 20 tahun.
Potongan Gaji melalui Biro Angkasa.
Kelulusan segera dan bayaran balik ansuranm bermula selepas 2 Bulan.
Tanpa Penjamin dan Blacklist , CTOS dan CCRIS juga boleh memohon.
Bayaran Bulanan serendah RM27.27.
JUmlah Pinjaman dari RM3000.00 hingga RM200000.00.
Dilindungi Insurans Takaful.
Boleh buat overlapping ( Dapat selesai masalah Kad Kreadit atau hutang lama ).



Untuk maklumat lanjut sila hubungi Saya di talian :-
Mohd Rahimi Abdullah 017-2741430 / 03- 5523 5458
Email : rahimi.abdullah@kowamas.com  
28. Anaqbaie - Wed 8/Feb/2012, 7:46pm
tolong hantar maklumat lanjut di anaqbaie@yahoo.com  
29. Ayu 170 - Wed 8/Feb/2012, 10:16pm
kalau nama ada dlm ctos & ccris layak memohon ke? email me pls iu.putera@gmail.com..tq  
30. Cinta 6 - Thu 9/Feb/2012, 9:53am
email saya cintasayang97@yahoo.com  
31. No7364 - Thu 9/Feb/2012, 11:39pm
berminat, minta email ke
no7364@yahoo.com  
32. Mohd Nazray Haji Saood 2 - Sat 11/Feb/2012, 11:55am
Berminat sila emal ke nazray_54@yahoo.com  
33. Sufian 14 - Sat 11/Feb/2012, 1:09pm
blacklist boleh mohon?tolong email sy kalau boleh castelo_guy@yahoo.com  
34. Husni 11 - Mon 13/Feb/2012, 11:01am
berminat dan perlukan maklumat lanjut.. sila email ke husni_sham@yahoo.com  
35. Nasyarina - Tue 14/Feb/2012, 10:06pm
Sila emel pd sy....nasyarina2023@yahoo.com. tqvm  
36. May 7 - Wed 22/Feb/2012, 11:08am
emel - may_telok50@yahoo.com  
37. Syahidaaziz - Thu 23/Feb/2012, 7:37am
salam.terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kepada mana-mana pihak individu yang tidak dapat dilayan pertanyaan dalam mendapatkan khidmat kami, disebabkan sambutan yang terlalu menggalakkan dari pihak anda.pihak kami memohon maaf dengan kesulitan ini. sekian, terima kasih.  
38. Fara74 2 - Mon 12/Mar/2012, 2:54pm
salam.tlg email ke mohdfara74@gmail.com..tq.  
39. Shahadlin - Wed 25/Apr/2012, 12:29pm
Kepada yg terdesak sangat tu.nak buat pinjaman gagal,apepun gagal.ada jalan yg sah buat pengeluaran kwsp .syarat mesti ada dlm akaun sekurang2nya rm150k,sudah bhenti kerja.tiada upfront.tertakluk kepada dokumen yg sah dan lengkap.sila emel kpd shahadlin@gmail.com.  
40. Shazyman - Sun 15/Jul/2012, 11:15am
salam, boleh email sy maklumat lanjut pasal pinjaman ni. shazyman@ymail.com
tq  
41. Khalid Md Noh - Wed 25/Jul/2012, 12:28pm
email detail khalid9164@yahoo.com  
42. Tasha 8 - Wed 25/Jul/2012, 12:48pm
pinjaman peribadi hanya untuk bumiputra sahaja area kl dan selangor. call tasha 03-56339963  
43. Mohammad 55 - Wed 14/Nov/2012, 2:30am
email ke
sya_urang@yahoo.com  
44. Izmalshah - Wed 21/Nov/2012, 2:23pm
saya nak tahu dengan lebih lanjut

sila email : jiha91iz81@gmail.com  
45. Mr Jai 3 - Sat 8/Dec/2012, 2:02pm
email saya detail tasmerah2002@gmail.com  
46. Raihan89 - Wed 26/Dec/2012, 9:04pm
Sy nak tau lbh detail...bleh email kat sy....nuraihan_raihan@yahoo.com.sg  
47. May 7 - Thu 27/Dec/2012, 9:56am
pnjman segera/kecemasan/tanpa ptongan angkasa- call 019-3873226 (kamarul)  
48. Sis Ulala - Thu 27/Dec/2012, 2:36pm
email saya detail... maniacs70@yhaoo.com...
terima kasih  
49. Lisa 101 - Wed 16/Jan/2013, 10:24am
saya nk tau lbh lanjut psl pinjaman tu..
dukang88@yahoo.com
terima kasih  
50. Hasna 4 - Tue 22/Jan/2013, 11:57pm
bagi detail kat norhasna1992@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 87 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..