Permohonan Kad Kredit dan Pinjaman Peribadi
Yeidi - Sun 5/Aug/2012 12:48pm [Last Comment]
DARI BANK..

interest rendah 0.8 per month
bayaran penuh tanpa potongan
tak perlu penjamin atau pengesahan majikan
ic, slip gaji sebulan (gomen dan swasta)
tiada potongan gaji
PERMOHONAN 7 HARI BEKERJA
utk credit card , dokumen sama...
SELURUH MALAYSIA

blacklist,ccris dan ctos boleh apply..

tiada upfront,tapi saya kenakan charge rm10 untuk runner sini sana..harap pahamla..

saya akan buat yang terbaik.sebab kalau lulus,saya akan minta 3% dari amount lulus..so adala duit raya saya.

silalah cepat tinggalkan num tel anda dan saya akan hubungi anda secepat mungkin...

Niche: Pinjaman Peribadi | Pinjaman Kad Kredit
 
1. Fieda 7 - Sun 5/Aug/2012, 1:06pm
Saya berminat...boleh call saya 0176595487  
2. Adsigncraft - Sun 5/Aug/2012, 1:23pm
0129584211 afiq  
3. Yeidi - Sun 5/Aug/2012, 1:32pm
maaf,tambahan...aeon kredit lebih tinggi approvalnya..5hari sahaja proses...tq..  
4. Nabilatiqah - Sun 5/Aug/2012, 1:37pm
Tlg email saya lilbothug@gmail.com  
5. Anas 46 - Sun 5/Aug/2012, 1:44pm
Email kan saya jugak anns_ahm@yahoo.com.my  
6. Jeffry 5 - Sun 5/Aug/2012, 1:47pm
Untuk yang berkerja sendiri dan ada masalah Cicris,apa dokumen yang di perlukan?Kalau boleh emailkan info ke aristoe72@gmail.com  
7. Jangan Menipu - Sun 5/Aug/2012, 1:52pm
email..
anti_upfront@yahoo.com  
8. Natasha123 2 - Sun 5/Aug/2012, 2:03pm
Email kan saya jugak natashanani11@hotmail.com  
9. Ida 178 - Sun 5/Aug/2012, 2:05pm
Saya berminat... tlg emailkan kpd saya, hasida90@yahoo.com  
10. Yeidi - Sun 5/Aug/2012, 2:10pm
*update lagi

SALAM SEMUA,LOAN INI DARI AEON KREDIT...BG SAYA IANYA LAGI CEPAT DARI BANK..APPROVAL TINGGI SEBAB PEGAWAI NAK HIT KOUTA SEBELUM RAYA.

KALAU BERMINAT,BOLEH TERUS EMAILKAN SAYA SLIP GAJI ANDA SEBULAN DAN BANK STATEMENT SEBULAN...IC X PERLU LAGI SEBAB SECURITY PURPOSE.KAMI AKAN MENILAI DULU PERMOHONAN ANDA.

yeidi_iz@hotmail.com  
11. Yeidi - Sun 5/Aug/2012, 2:13pm
tolong tinggalkan num tel anda di email saya,kalau malu ke apa ke...saya akan hubgi anda secepat mungkin.tq

yeidi_iz@hotmail.com  
12. Bizboss - Sun 5/Aug/2012, 2:52pm
sy dh emel boleh cek yer  
13. Rantau Sukses - Sun 5/Aug/2012, 10:53pm
ada ccris bole ke...sy nak kredit kard. swasta gaji 2500. tlg detail pls rantausukses@gmail.com

Tq  
14. Shazh - Mon 6/Aug/2012, 12:25am
email pada saya...
rahza1308@yahoo.com.my  
15. Irdiyana - Mon 6/Aug/2012, 12:32am
sy nk try kredit kad..personal loan dgn aeon xlulus...xtau npe... call sy.. 0164142436  
16. Amie Hassan - Mon 6/Aug/2012, 1:25am
Sy bminat 0195235756  
17. Zachary Ibrahim - Mon 6/Aug/2012, 4:28am
zacharyibrahim@hotmail.com

Tolong contact sy Bos

012 271 2886  
18. Hh16 - Mon 6/Aug/2012, 8:29am
berminat 0148019847  
19. Izzati Azam - Mon 6/Aug/2012, 9:17am
berminat..0174948121  
20. Wan 189 - Mon 6/Aug/2012, 9:46am
berminat..0133587085 haris  
21. Mohd Khairul Nizam Bin Mohayan - Mon 6/Aug/2012, 10:07am
tinggalkan lah no phone atau email address ... senang org nak hubungi anda ... saya pun nak ... email sy no phone anda di zam_4655@hotmail.com

0126748749  
22. Cik As - Mon 6/Aug/2012, 10:13am
pinjaman peribadi utk kakitangan kerajaan sahaja..
rce yayasan (ambank)
-interst serendah 4.99% tetap sehingga 22 tahun.
-proses 3 hari bekerja.
-blacklist, ctoss, criss layak memohon...
-pertanyaan boleh sms 012-9102027 @ emelkn slip gji jaz_mie@yahoo.com.my  
23. Kancilputih - Mon 6/Aug/2012, 11:08am
contact me back...hirmanyusof@yahoo.com or 017-3196072  
24. Nazrin Shah 3 - Mon 6/Aug/2012, 11:17am
Saya dah email en Yeidi. email saya nazshah71@gmail.com  
25. Burzt - Mon 6/Aug/2012, 11:41am
saya pon same.. try personal loan tak lulus.. tak tahu kenapa..
boleh try lg x... kredit kad ke..
thank..  
26. Alvin 8 - Mon 6/Aug/2012, 12:00pm
I already sedn an email.  
27. Azrun Khairi - Mon 6/Aug/2012, 12:17pm
saya berminat
0192034220  
28. Pejal 10 - Mon 6/Aug/2012, 12:21pm
saya berminat, kol saya 0162251041 atau email faisal_frozen@yahoo.com.my  
29. Neesha 3 - Mon 6/Aug/2012, 12:26pm
saya berminat
016-20008605  
30. Shahrul Azman - Mon 6/Aug/2012, 12:45pm
please contact me 0193372380  
31. Ahmad Hafizuddin Bin Mohd Nor - Mon 6/Aug/2012, 12:48pm
call sy,urgent!! berminat sgt2...013-3683934  
32. Isz 5 - Mon 6/Aug/2012, 12:50pm
saya berminat...sila emailkan maklumat atau sms saya 013-3774785
xcel.ws@gmail.com  
33. Mohammad Zafri B Arif - Mon 6/Aug/2012, 1:07pm
yeidi...saya berminat...saya kerja kilang di penang...basic rm1600 sebulan...nak buat pinjaman sebanyak rm 10k...ada ccris..ctos...call saya...0125453537...saya mohon pertolongan....pasal duit runner tu saya sanggup bagi rm30...  
34. Irah 4 - Mon 6/Aug/2012, 1:48pm
Yeidi, dah emailkan kat email utk Pinjaman Peribadi.
satu bulan bank statement dan slip gaji.
Anythings give me a call @ reply je email  
35. Firdhaus Kamaruddin 2 - Mon 6/Aug/2012, 2:19pm
saya dah emailkan document saya pada encik yeidi..sila check ye..no.tel saya - 0125757401  
36. Aril 13 - Mon 6/Aug/2012, 2:23pm
saya berminat- 0166618744  
37. Azam 63 - Mon 6/Aug/2012, 2:32pm
Saya berminat call saya 0196191608  
38. Eryn 11 - Mon 6/Aug/2012, 2:57pm
berapa max loan?  
39. Alvin 8 - Mon 6/Aug/2012, 2:57pm
Saya sudah email . sila check inbox Yeidi . email saya alvinloh19@yahoo.com.my contact number 011-12730226.  
40. Fazz 5 - Mon 6/Aug/2012, 3:13pm
emailkan kat sy juga ye..
fadzlina85@gmail.com  
41. Mira90 2 - Mon 6/Aug/2012, 4:30pm
Email sy...sy nk try personal loan
mira.aziz@rocketmail.com  
42. Zalina 21 - Mon 6/Aug/2012, 5:26pm
email pada saya di ina_azli@hotmail.com  
43. Man 29 - Mon 6/Aug/2012, 6:35pm
tolong bagi u punya phone no...phone no saya: 01114943275...email saya : manincome38@gmail.com..ASAP.need personal loan  
44. Lieyo - Mon 6/Aug/2012, 10:05pm
untuk loan pantas saya boleh cuba bantu..sy bkan agent tp sy staf bank.izam dari hongleong bank.hp 014-7375075.. 2 hari approval. x perlu apa2 upfront.semua bantuan percuma.TQ  
45. Yeidi - Mon 6/Aug/2012, 11:45pm
salam dan hi semua..

yang da bagi dokumen dan tinggalkan num tel,terima kasih..bermula 7/8,saya akan kol semua yg beri dokumen dan num tel bermula pukul 6 petang sampai 12 malam(buka posa saya x kol la yer..)

sesiapa yg berminat boleh tinggalkan num tel dan dokumen secepat mungkin sebab tarikh akhir bagi permohonan adalah sabtu minggu ni.sebab proses 5 hari termasuk duit disburst dalam acc.so saya kena adil..kol x dapat saya skip.sampai kuota cukup...

insyaAllah saya cuba dapatkan loan anda semua..minimum 5k,max 50k.tapi saya xkan buat sampai 50k sebab confirm x kan lulus..maybe max 20 ke 25k sahaja...yg peratus kelulusan tnggi saya akan buat..yg demand lebih,saya minta maaf..saya dahulukan yg saya rasa boleh dapat.

MINTA MAAF HARI INI X SEMPAT CALL ANDA SEMUA..ESOK SEHINGGA JUMAAT TOLONG STANBY.

TQ.  
46. Edvin 2 - Tue 7/Aug/2012, 12:18am
n  
47. Pearl - Tue 7/Aug/2012, 1:13am
sila email detail ke tiger.pearl@yahoo.com
tq.  
48. Man 166 - Tue 7/Aug/2012, 3:22am
email to monolinkster@gmail.com  
49. Ayu Qaseh - Tue 7/Aug/2012, 5:33am
Sila emailkan pada ayu detailnya
ct_mascot@live.com  
50. James Chung - Tue 7/Aug/2012, 8:40am
james chung
013-5845528  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 141 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..