Perkhidmatan Sewaan Lori, Tong Roro, Penebangan Pokok, Pembersihan Kawasan & Saliran, Pengubahsuaian Rumah, Pembersihan Ladang - KL/Selangor
Iza 287 @ Alfiya Maju Enterprise - Fri 8/Feb/2019 11:02am
Perkhidmatan Sewaan Lori, Tong Roro, Penebangan Pokok, Pembersihan Kawasan & Saliran, Pengubahsuaian Rumah, Pembersihan Ladang - Selangor

Sekitar Kuala Selangor, Puncak Alam, Puncak Perdana, Klang, Meru, Shah Alam, Sg. Buluh, Selangor, KL

Perkhidmatan Sewaan Lori, Tong Roro, Penebangan Pokok, Pembersihan Kawasan & Saliran, Pengubahsuaian Rumah, Pembersihan Ladang & Kebun serta Pembinaan saliran & perparitan

Salam, syarikat kami menyediakan servis sewa lori bagi urusan pindah rumah, sewaan tong roro dan lain-lain. Kami juga menyediakan servis pemotongan rumput, pemotongan pokok dan pembersihan kawasan seperti surau, perbersihan saliran air dan lain-lain. Servis-servis lain termasuk pembersihan kebun dan ladang serta pembinaan saliran perparitan dan lain-lain. Harga yang ditawarkan berpatutan dan servis terbaik.

Kawasan sekitar Kuala Selangor, Puncak Alam, Puncak Perdana, Klang, Meru, Shah Alam, Sg. Buluh, dan lain-lain lagi kawasan di Selangor dan Kuala Lumpur. Bagi servis luar dari Selangor dan Kuala Lumpur juga boleh dipertimbangkan.

Hubungi kami Alfiya Maju Enterprise : 011-3929 8495 (Alfaizal)

Jika Tuan/Puan Nak survey harga dulu pun tiada masalah. Kami sedia membantu :)

Niche: Servis Pembersihan | Hiasan Taman | Ladang Getah Kelapa Sawit
     
  1. Aslam 14 - Wed 13/Feb/2019, 12:00pm
    Ingin mencari cleaning service yg mesra pelanggan dan service tiptop? Jgn risau tetang rumah berselerak. Serahkan pada yang pakar. Kami menyediakan perkhidmatan cleaning service bg semua rumah dan premis2 perniagaan atau pejabat.

    Cover area kl, selangor dan negari sembilan sahaja.

    Hubungi untuk booking tarikh en. Mohamad 0123460748  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)