Perkhidmatan Penubuhan Syarikat Sdn Bhd
Zamer 3 @ Rodhiah Management Services
Mon 25/Oct/2021 3:42pm [Last Comment]
Promosi khas ..!

Penubuhan Syarikat (Sdn Bhd) hanya RM2,500.00. Khas untuk ahli majalah.com.
Semua termasuk.
Tiada kos tersembunyi.

Pakej yang termasuk adalah seperti berikut:

*Name Search bernilai RM100 (terhad kepada 2 nama sahaja)
*Yuran SSM sebanyak RM1,010.00
*2 pengarah syarikat sahaja
*Carian Bankruptcy
*Carian SSM e-Compound
*5 set CTC salinan Super Form, Approval 1st Inc. Form Act 777 Sec.17
*File setiausaha
*Resolusi untuk membuka akaun bank.


SEDIAKAN SALINAN IC 2 ORANG DUA ORANG DIRECTOR
2 NAMA PILIHAN SYARIKAT
3 JENIS PERNIAGAAN UTAMA SYARIKAT


Sekiranya anda memilih kami untuk mendaftarkan syarikat Sdn. Bhd., 3 bonus yang bernilai tinggi (diberikan secara PERCUMA!) sedang menanti anda iaitu :

Bonus 1 - Percuma! Yuran Setiausaha Syarikat Selama 12 Bulan Bernilai RM 720.

Bonus 2 - Percuma! Design Logo, Business Card dan 2 kotak Business Card Matte Laminate bernilai RM 500.

Bonus 3 - Percuma! Domain Name, Hosting & Emel Syarikat sendiri Selama Setahun
- namaanda@syarikatanda.com bernilai RM 350.

Kenapa Anda Perlu Memilih Perkhidmatan Kami?

*Tiada kos tersembunyi. Semua termasuk.
*Harga pendaftaran yang kami tawarkan adalah paling ekonomi
*Tiga bonus yang menarik disediakan
*Kami akan menjadi refferal untuk pembukaan Current Account syarikat anda. Proses pembukaan akaun amat mudah, pegawai bank yang akan datang ke premis anda.
*Siap dalam masa 5-10 hari bekerja.

HUBUNGI SAYA TERUS, ZAMER 011 1276 9868 UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Rodhiah Management Services 001830428-H

HQ
No 5430 Tingkat 1,
Jalan J9 Fasa 6,
Taman Melawati,
53100 Kuala Lumpur.

Website: www.cosec.my

Niche: Pendaftaran Syarikat
 
1. Md Isa 2 - Wed 5/Jun/2013, 1:06am
Salam Tuan
dimana alamat tuan untuk saya hubungi:
013 5747 295  
2. Mael 12 - Fri 28/Jun/2013, 2:30am
salam zamer,klu kakitangan kerajaan nak tubuh company bleh ke?ape syarat yg dibenarkan?tq  
3. Zamer 3 - Sun 30/Jun/2013, 12:45pm
Wsalam tuan, dari sudut akta syarikat tiada halangan, tapi tuan kena rujuk dengan ketua jabatan tempat tuan bekerja.

Ada syarat yg mungkin dikenakan seperti perlu declare pada pihak jabatan dan kemungkinan perlu tandatangan surat persetujuan untuk melepaskan jawatan pada bila2 masa jabatan tuan rasakan perlu.

Apapun pertanyaan terus kepada pihak berkenaan adalah baik untuk tuan.  
4. Hariani - Sat 27/Jul/2013, 11:35pm
Saya nak set up Syt baru (Travel Agent)
Paid up Capital 200k++. Pls fwd semua kos ke arinionn@yahoo.com  
5. Hussin Abdullah - Sun 28/Jul/2013, 12:00am
Salam zamer...tumpang iklan... Kepakaran saya dalam pengurusan kewangan takaful..
Life insuran + medical card + saving
Hubungi saya untuk dapatkan free quotation
011 26806001
Hussin abdullah
Ittadakimas_00@yahoo.com.my  
6. Segar - Sun 28/Jul/2013, 7:24pm
Alamat di mana. saya ingin membuka syarikat sb  
7. Zamer 3 - Thu 1/Aug/2013, 4:49pm
Puan Hariani,

Saya dah emel quotation pada puan sebentar td.  
8. Pendekarmelayu - Mon 19/Aug/2013, 9:10pm
saya nak buka syarikat Travel Agency jugak. Paid up capital RM200++ mohon hantar maklumat lengkap ke bigshow1674@yahoo.com  
9. Airist Management Resources - Mon 19/Aug/2013, 9:42pm
salam...

sy ada rakan dr luar malaysia mcm mana nak buka syarikat dgnnya..

airistmr@gmail.com / 0112-8476 124  
10. Hartanahmurah Com - Mon 19/Aug/2013, 10:57pm
JUAL BELI HARTANAH 1MALAYSIA DI WEBSITE HARTANAH DENGAN PERCUMA..
LAYARI SEKARANG:
www.hartanahmurah.com  
11. Zamer 3 - Wed 21/Aug/2013, 11:58am
Salam Tuan Pendekar,

Saya sudah emel quotation pada tuan.  
12. Kristal 3 - Mon 26/Aug/2013, 12:48pm
Salam..nak tanya klu saya ada 4 org shareholder..boleh sya letak keempat-empat nama sbg pengarah..?  
13. Zamer 3 - Mon 26/Aug/2013, 8:47pm
Wsalam Kristal,

Boleh melantik 4 orang sebagai pengarah syarikat.  
14. John Gunner - Thu 5/Sep/2013, 4:27pm
Boleh email kan detail pakej?
Shamyana13@gmail.com  
15. Zamer 3 - Fri 6/Sep/2013, 6:52am
Selamat pagi. Saya sudah emel detail pada Tuan John.  
16. Fpstudio - Thu 12/Sep/2013, 8:47am
salam..

Saya menawarkan khidmat rekaan Identity Syarikat untuk syarikat Enterprise, Sdn Bhd dan Berhad.

Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya.  
17. Azmanwahab - Fri 20/Sep/2013, 6:10pm
servis terbaik dari ladang..kipidap bro zamer.....  
18. Zamer 3 - Sun 22/Sep/2013, 4:55pm
Tqvm bro Azmanwahab :)  
19. Nizam 310 - Tue 8/Oct/2013, 10:23am
salam sy ada masalah utk daftar enterprise boleh tolong tak? kalau ada org dalam ke? call sy 0172548972  
20. Hafiz 686 - Wed 9/Oct/2013, 2:38pm
salam..
sy nk tya..untk dftar travel agensi,bgaimana caranya?modal yg di perlukan berapa?sy tidak mempunyai modal,tapi ingin buka syarikat..bagaimna cara?
emel sy:hafiz_86iz@yahoo.com  
21. Zamer 3 - Fri 11/Oct/2013, 6:09pm
Salam tuan Nizam.

Maaf tuan tidak dapat tolong. Tiada orang dalam yang kenal.  
22. Zamer 3 - Fri 11/Oct/2013, 6:12pm
Tuan Hafiz,

Saya dah emel pada tuan informasi berkaitan.  
23. Lieyza 7 - Tue 22/Oct/2013, 11:51am
saya nak tanya, sayrikat tuan ada tak syarikat enterprise untuk di jual beserta akaun bank. Saya ingin membeli.
Sila email kepada saya ke azliza84@gmail.com  
24. Zamer 3 - Wed 23/Oct/2013, 11:50am
Maaf Puan Lieyza,

Buat masa ini tiada lagi.  
25. Adym - Wed 6/Nov/2013, 4:04pm
Salam Zamer..
Boleh forward detail package ke

wan4238@gmail.com  
26. Zamer 3 - Wed 6/Nov/2013, 4:53pm
Salam Tuan Adym,

Saya dah emel quotation pada tuan.  
27. Bujuder - Thu 14/Nov/2013, 8:54pm
As salam..saya nak tubuh syarikat sdn bhd..utuk kereta sewa..paid up capital rm100k..sila emel quatation.....bujuder@yahoo.com  
28. Zamer 3 - Fri 15/Nov/2013, 9:26am
Wsalam Tuan Bujuder,

Saya dah send quotation pada emel tuan.  
29. Awan 14 - Fri 15/Nov/2013, 12:46pm
Sy nak buka syrikt sdn bhd tpi xde modal blh x?
nurulridwan88@rocketmail.com  
30. Zamer 3 - Fri 15/Nov/2013, 4:15pm
Salam Puan Nurul.

Kita buat modal berbayar RM2 dahulu. Tiada masalah.

Quotation saya dah emel pada puan.  
31. Amanisinar - Sat 16/Nov/2013, 1:14am
Salam ,

Saya nk set up new company..Nama saya nk pilih sendiri bleh?

2) Bolehkah starting paid up capital 100k ? Berapa bayaran jika saya nk buat paid up 100k? Tq  
32. Zamer 3 - Sat 16/Nov/2013, 8:57am
Wsalam En Aman,

-Nama syarikat, tuan yang tentukan.

-Increase paid up capital kepada RM100k akan dibuat selepas membuka akaun semasa syarikat dan ditunjukkan bukti kemasukan RM100k (secara berperingkat pun boleh) dengan dilampirkan bank in slip. Kos untuk increase paid up capital pertama adalah percuma.

Hubungi saya 011 1276 9868 jika tuan kurang jelas.  
33. Ryan 14 - Tue 19/Nov/2013, 8:47pm
Bagaimana singaporean nak buka company di malaysia? Joint bersama malaysian  
34. Zamer 3 - Wed 20/Nov/2013, 5:01pm
Salam Mr Ryan,

Hanya perlukan alamat residential di Malaysia. Tidak perlu ada Malaysian sebagai director.  
35. Hanz Adam - Wed 20/Nov/2013, 5:51pm
salam..En. Zamer..saya nak tubuh syarikat enterprise tp x tau macam mana bleh bagi Quotation & bagaimana nak setup syarikat sdn bhd..tq  
36. Zamer 3 - Thu 21/Nov/2013, 7:02am
Wsalam Tuan Hanz,

Untuk quotation Penubuhan Sdn Bhd, tuan boleh bagi emel tuan disini, nanti saya emelkan.  
37. Fizal 7 - Tue 26/Nov/2013, 7:56am
Tuan, familiar dgn PLT or LLP? Bole tlg setup? Brp kos? Emel mantis_viper@yahoo.com

TQ  
38. Zamer 3 - Wed 27/Nov/2013, 10:51am
Maaf Tuan Fizal,

Tiada pengalaman untuk penubuhan LLP.  
39. Amran Husni 3 - Tue 17/Dec/2013, 2:54pm
Salam Zamer, tolong emailkan details quotation, nak buka company tuk take over klinik. amran_husni@yahoo.com
Thanks in advannce  
40. Zamer 3 - Wed 18/Dec/2013, 1:13pm
Salam Tuan Amran,

Saya dah emel quotation pada tuan.  
41. Mohd Faizul Mohd Patahee - Fri 20/Dec/2013, 4:52pm
salam tuan......sy ada enterprise nk upgrade ke Sdn bhd bole ke??? brp kos?? pkai nama yg sama....nk buat paid-up capital 500k...bole email pd sy di (m.faizul82@gmail.com)  
42. Zamer 3 - Fri 20/Dec/2013, 7:13pm
Salam Tuan Faizul,

Saya dah emel quotation pada tuan.  
43. Muhammad Imran Lee - Thu 26/Dec/2013, 2:49am
Salam, saya dah ada syarikat sdn bhd & 2 orang director...Saya nak buka 1 lagi syarikat holding (utk aset property & hartanah), & maintain director yg sama, boleh encik uruskan? Boleh email saya: imranlee2011@gmail.com. boleh encik bg contact no, senang saya hubungi...tq  
44. Zamer 3 - Thu 26/Dec/2013, 12:30pm
Wsalam Tuan Imran,

Saya dah emel quotation pada tuan.

Nombor hp saya 011 1276 9868.  
45. Xmd - Sat 28/Dec/2013, 11:45pm
kalau saya nk upgrade syarkt partnership enterprise kpd sdn bhd berapa kos n bagaimana cara yer.
email : wiwh@yahoo.com
Tq  
46. Zamer 3 - Sun 29/Dec/2013, 8:27am
Salam tuan xmd,

Saya dah emel quotation pada tuan.  
47. Rizal Rosly - Tue 4/Feb/2014, 12:11pm
As'Salam Tn Zamer - tumpang iklan.

Kpd yg ingin membuka Akaun Semasa di Bank Islam, boleh hubungi Sdra Faaizul (019-3802619) whatsapp/SMS/call.

Deposit permulaan hanya RM1,000 sahaja.  
48. Fiddy - Wed 5/Feb/2014, 1:50am
Salam.. Saya ada enterprise nk upgrade kpd sdn bhd. Process macam mana n how much is the cost. Can u email me the process n costing. Tq

Email: a.deeiffel@gmail.com  
49. Zamer 3 - Wed 5/Feb/2014, 12:31pm
Salam Tuan Fiddy,

Saya dah emel quotation pada tuan.  
50. Nurul Amalina 6 - Thu 13/Feb/2014, 8:47am
Saya berminat nak buka company sdn bhd, boleh emailkan quotation pada saya di putera_n9@yahoo.com.my  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 150 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..