Perkhidmatan Penubuhan Syarikat Sdn Bhd
Zamer 3 @ Rodhiah Management Services - Fri 26/Jul/2019 3:13pm [Last Comment]
Promosi khas ..!

Penubuhan Syarikat (Sdn Bhd) hanya RM2,000.00. Khas untuk ahli majalah.com.
Semua termasuk.
Tiada kos tersembunyi.

Pakej yang termasuk adalah seperti berikut:

*Name Search bernilai RM100 (terhad kepada 2 nama sahaja)
*Yuran SSM sebanyak RM1,010.00
*2 pengarah syarikat sahaja
*Carian Bankruptcy
*Carian SSM e-Compound
*5 set CTC salinan Super Form, Approval 1st Inc. Form Act 777 Sec.17
*File setiausaha
*Resolusi untuk membuka akaun bank.


SEDIAKAN SALINAN IC 2 ORANG DUA ORANG DIRECTOR
2 NAMA PILIHAN SYARIKAT
3 JENIS PERNIAGAAN UTAMA SYARIKAT


Sekiranya anda memilih kami untuk mendaftarkan syarikat Sdn. Bhd., 4 bonus yang bernilai tinggi (diberikan secara PERCUMA!) sedang menanti anda iaitu :

Bonus 1 - Percuma! Yuran Setiausaha Syarikat Selama 18 Bulan Bernilai RM 900.

Bonus 2 - Percuma! 2 kotak Business Card Matte Laminate bernilai RM 60.

Bonus 3 - Percuma! Domain Name & Emel Syarikat sendiri Selama Setahun - namaanda@syarikatanda.com bernilai RM 350.

Bonus 4 - Percuma! Pakej Sewa Alamat Pejabat Selama Setahun bernilai RM 350.

Kenapa Anda Perlu Memilih Perkhidmatan Kami?

*Tiada kos tersembunyi. Semua termasuk.
*Harga pendaftaran yang kami tawarkan adalah paling ekonomi
*Anda tidak perlu datang ke pejabat kami untuk urusan pendaftaran (KL & Selangor) sahaja.
*Empat bonus yang menarik disediakan
*Siap dalam masa 5-10 hari bekerja.

HUBUNGI SAYA TERUS, ZAMER 011 1276 9868 UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Rodhiah Management Services 001830428-H

HQ
No 5430 Tingkat 1,
Jalan J9 Fasa 6,
Taman Melawati,
53100 Kuala Lumpur.

Cawangan
No. 24-2,
Jalan Wangsa Setia 3,
Wangsa Melawati,
53300 Kuala Lumpur

Website: www.cosec.my
Emel: incorp@cosec.my

Niche: Pendaftaran Syarikat
     
  1. Md Isa 2 - Wed 5/Jun/2013, 1:06am
    Salam Tuan
    dimana alamat tuan untuk saya hubungi:
    013 5747 295  
  2. Mael 12 - Fri 28/Jun/2013, 2:30am
    salam zamer,klu kakitangan kerajaan nak tubuh company bleh ke?ape syarat yg dibenarkan?tq  
  3. Zamer 3 - Sun 30/Jun/2013, 12:45pm
    Wsalam tuan, dari sudut akta syarikat tiada halangan, tapi tuan kena rujuk dengan ketua jabatan tempat tuan bekerja.

    Ada syarat yg mungkin dikenakan seperti perlu declare pada pihak jabatan dan kemungkinan perlu tandatangan surat persetujuan untuk melepaskan jawatan pada bila2 masa jabatan tuan rasakan perlu.

    Apapun pertanyaan terus kepada pihak berkenaan adalah baik untuk tuan.  
  4. Hariani - Sat 27/Jul/2013, 11:35pm
    Saya nak set up Syt baru (Travel Agent)
    Paid up Capital 200k++. Pls fwd semua kos ke arinionn@yahoo.com  
  5. Hussin Abdullah - Sun 28/Jul/2013, 12:00am
    Salam zamer...tumpang iklan... Kepakaran saya dalam pengurusan kewangan takaful..
    Life insuran + medical card + saving
    Hubungi saya untuk dapatkan free quotation
    011 26806001
    Hussin abdullah
    Ittadakimas_00@yahoo.com.my  
  6. Segar - Sun 28/Jul/2013, 7:24pm
    Alamat di mana. saya ingin membuka syarikat sb  
  7. Zamer 3 - Thu 1/Aug/2013, 4:49pm
    Puan Hariani,

    Saya dah emel quotation pada puan sebentar td.  
  8. Pendekarmelayu - Mon 19/Aug/2013, 9:10pm
    saya nak buka syarikat Travel Agency jugak. Paid up capital RM200++ mohon hantar maklumat lengkap ke bigshow1674@yahoo.com  
  9. Airist Management Resources - Mon 19/Aug/2013, 9:42pm
    salam...

    sy ada rakan dr luar malaysia mcm mana nak buka syarikat dgnnya..

    airistmr@gmail.com / 0112-8476 124  
  10. Hartanahmurah Com - Mon 19/Aug/2013, 10:57pm
    JUAL BELI HARTANAH 1MALAYSIA DI WEBSITE HARTANAH DENGAN PERCUMA..
    LAYARI SEKARANG:
    www.hartanahmurah.com  
  11. Zamer 3 - Wed 21/Aug/2013, 11:58am
    Salam Tuan Pendekar,

    Saya sudah emel quotation pada tuan.  
  12. Kristal 3 - Mon 26/Aug/2013, 12:48pm
    Salam..nak tanya klu saya ada 4 org shareholder..boleh sya letak keempat-empat nama sbg pengarah..?  
  13. Zamer 3 - Mon 26/Aug/2013, 8:47pm
    Wsalam Kristal,

    Boleh melantik 4 orang sebagai pengarah syarikat.  
  14. John Gunner - Thu 5/Sep/2013, 4:27pm
    Boleh email kan detail pakej?
    Shamyana13@gmail.com  
  15. Zamer 3 - Fri 6/Sep/2013, 6:52am
    Selamat pagi. Saya sudah emel detail pada Tuan John.  
  16. Fpstudio - Thu 12/Sep/2013, 8:47am
    salam..

    Saya menawarkan khidmat rekaan Identity Syarikat untuk syarikat Enterprise, Sdn Bhd dan Berhad.

    Sesiapa yang berminat boleh hubungi saya.  
  17. Azmanwahab - Fri 20/Sep/2013, 6:10pm
    servis terbaik dari ladang..kipidap bro zamer.....  
  18. Zamer 3 - Sun 22/Sep/2013, 4:55pm
    Tqvm bro Azmanwahab :)  
  19. Nizam 310 - Tue 8/Oct/2013, 10:23am
    salam sy ada masalah utk daftar enterprise boleh tolong tak? kalau ada org dalam ke? call sy 0172548972  
  20. Hafiz 686 - Wed 9/Oct/2013, 2:38pm
    salam..
    sy nk tya..untk dftar travel agensi,bgaimana caranya?modal yg di perlukan berapa?sy tidak mempunyai modal,tapi ingin buka syarikat..bagaimna cara?
    emel sy:hafiz_86iz@yahoo.com  
  21. Zamer 3 - Fri 11/Oct/2013, 6:09pm
    Salam tuan Nizam.

    Maaf tuan tidak dapat tolong. Tiada orang dalam yang kenal.  
  22. Zamer 3 - Fri 11/Oct/2013, 6:12pm
    Tuan Hafiz,

    Saya dah emel pada tuan informasi berkaitan.  
  23. Lieyza 7 - Tue 22/Oct/2013, 11:51am
    saya nak tanya, sayrikat tuan ada tak syarikat enterprise untuk di jual beserta akaun bank. Saya ingin membeli.
    Sila email kepada saya ke azliza84@gmail.com  
  24. Zamer 3 - Wed 23/Oct/2013, 11:50am
    Maaf Puan Lieyza,

    Buat masa ini tiada lagi.  
  25. Adym - Wed 6/Nov/2013, 4:04pm
    Salam Zamer..
    Boleh forward detail package ke

    wan4238@gmail.com  
  26. Zamer 3 - Wed 6/Nov/2013, 4:53pm
    Salam Tuan Adym,

    Saya dah emel quotation pada tuan.  
  27. Bujuder - Thu 14/Nov/2013, 8:54pm
    As salam..saya nak tubuh syarikat sdn bhd..utuk kereta sewa..paid up capital rm100k..sila emel quatation.....bujuder@yahoo.com  
  28. Zamer 3 - Fri 15/Nov/2013, 9:26am
    Wsalam Tuan Bujuder,

    Saya dah send quotation pada emel tuan.  
  29. Awan 14 - Fri 15/Nov/2013, 12:46pm
    Sy nak buka syrikt sdn bhd tpi xde modal blh x?
    nurulridwan88@rocketmail.com  
  30. Zamer 3 - Fri 15/Nov/2013, 4:15pm
    Salam Puan Nurul.

    Kita buat modal berbayar RM2 dahulu. Tiada masalah.

    Quotation saya dah emel pada puan.  
  31. Amanisinar - Sat 16/Nov/2013, 1:14am
    Salam ,

    Saya nk set up new company..Nama saya nk pilih sendiri bleh?

    2) Bolehkah starting paid up capital 100k ? Berapa bayaran jika saya nk buat paid up 100k? Tq  
  32. Zamer 3 - Sat 16/Nov/2013, 8:57am
    Wsalam En Aman,

    -Nama syarikat, tuan yang tentukan.

    -Increase paid up capital kepada RM100k akan dibuat selepas membuka akaun semasa syarikat dan ditunjukkan bukti kemasukan RM100k (secara berperingkat pun boleh) dengan dilampirkan bank in slip. Kos untuk increase paid up capital pertama adalah percuma.

    Hubungi saya 011 1276 9868 jika tuan kurang jelas.  
  33. Ryan 14 - Tue 19/Nov/2013, 8:47pm
    Bagaimana singaporean nak buka company di malaysia? Joint bersama malaysian  
  34. Zamer 3 - Wed 20/Nov/2013, 5:01pm
    Salam Mr Ryan,

    Hanya perlukan alamat residential di Malaysia. Tidak perlu ada Malaysian sebagai director.  
  35. Hanz Adam - Wed 20/Nov/2013, 5:51pm
    salam..En. Zamer..saya nak tubuh syarikat enterprise tp x tau macam mana bleh bagi Quotation & bagaimana nak setup syarikat sdn bhd..tq  
  36. Zamer 3 - Thu 21/Nov/2013, 7:02am
    Wsalam Tuan Hanz,

    Untuk quotation Penubuhan Sdn Bhd, tuan boleh bagi emel tuan disini, nanti saya emelkan.  
  37. Fizal 7 - Tue 26/Nov/2013, 7:56am
    Tuan, familiar dgn PLT or LLP? Bole tlg setup? Brp kos? Emel mantis_viper@yahoo.com

    TQ  
  38. Zamer 3 - Wed 27/Nov/2013, 10:51am
    Maaf Tuan Fizal,

    Tiada pengalaman untuk penubuhan LLP.  
  39. Amran Husni 3 - Tue 17/Dec/2013, 2:54pm
    Salam Zamer, tolong emailkan details quotation, nak buka company tuk take over klinik. amran_husni@yahoo.com
    Thanks in advannce  
  40. Zamer 3 - Wed 18/Dec/2013, 1:13pm
    Salam Tuan Amran,

    Saya dah emel quotation pada tuan.  
  41. Mohd Faizul Mohd Patahee - Fri 20/Dec/2013, 4:52pm
    salam tuan......sy ada enterprise nk upgrade ke Sdn bhd bole ke??? brp kos?? pkai nama yg sama....nk buat paid-up capital 500k...bole email pd sy di (m.faizul82@gmail.com)  
  42. Zamer 3 - Fri 20/Dec/2013, 7:13pm
    Salam Tuan Faizul,

    Saya dah emel quotation pada tuan.  
  43. Muhammad Imran Lee - Thu 26/Dec/2013, 2:49am
    Salam, saya dah ada syarikat sdn bhd & 2 orang director...Saya nak buka 1 lagi syarikat holding (utk aset property & hartanah), & maintain director yg sama, boleh encik uruskan? Boleh email saya: imranlee2011@gmail.com. boleh encik bg contact no, senang saya hubungi...tq  
  44. Zamer 3 - Thu 26/Dec/2013, 12:30pm
    Wsalam Tuan Imran,

    Saya dah emel quotation pada tuan.

    Nombor hp saya 011 1276 9868.  
  45. Xmd - Sat 28/Dec/2013, 11:45pm
    kalau saya nk upgrade syarkt partnership enterprise kpd sdn bhd berapa kos n bagaimana cara yer.
    email : wiwh@yahoo.com
    Tq  
  46. Zamer 3 - Sun 29/Dec/2013, 8:27am
    Salam tuan xmd,

    Saya dah emel quotation pada tuan.  
  47. Rizal Rosly - Tue 4/Feb/2014, 12:11pm
    As'Salam Tn Zamer - tumpang iklan.

    Kpd yg ingin membuka Akaun Semasa di Bank Islam, boleh hubungi Sdra Faaizul (019-3802619) whatsapp/SMS/call.

    Deposit permulaan hanya RM1,000 sahaja.  
  48. Fiddy - Wed 5/Feb/2014, 1:50am
    Salam.. Saya ada enterprise nk upgrade kpd sdn bhd. Process macam mana n how much is the cost. Can u email me the process n costing. Tq

    Email: a.deeiffel@gmail.com  
  49. Zamer 3 - Wed 5/Feb/2014, 12:31pm
    Salam Tuan Fiddy,

    Saya dah emel quotation pada tuan.  
  50. Nurul Amalina 6 - Thu 13/Feb/2014, 8:47am
    Saya berminat nak buka company sdn bhd, boleh emailkan quotation pada saya di putera_n9@yahoo.com.my  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 151 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)