Perkhidmatan Membina Kedai Online atau Website Shopping Cart dan Dapatkan Geran Kerajaan RM1000!
Webdvloper @ Clickcom - Wed 8/May/2013 2:07pm [Last Comment]
KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN MEMBINA WEBSITE KEDAI ONLINE ATAU SHOPPING CART BAGI MEREKA YANG INGIN ATAU SUDAH BERNIGA SECARA ONLINE...

DAN ANDA BERPELUANG UNTUK MENDAPATKAN GERAN KERAJAAN RM1000 (TIDAK PERLU BAYAR KEMBALI)..

KEPADA BERMINAT SILA EMAIL KE :clickav@gmail.com

Niche: Web Design Malaysia
 
1. Jeffry 5 - Sat 9/Mar/2013, 2:53pm
3)ada akaun internet atas nama sendiri atau jika nama suami/isteri alamat dlam akaun internet sama dengan alamat semasa daftar ssm.kalau takde internet daftar kat pusat internet satu malaysia(senarai pusat internet 1malaysia :https://gmbo.skmm.gov.my/plain/info.html) dan ambik no akaun tersebut utk diisi semasa permohonan dibuat.pusat internet 1M biasa kat kg kg je.

Kalau saya yang guna broadband U Mobile prepaid ni,macam mana nak daftar akaun internet?  
2. Dodoi Si Dodoi - Sat 9/Mar/2013, 10:25pm
beri saya detail boleh dodoimanja@yahoo.com 0192595297  
3. Lah 14 - Sun 10/Mar/2013, 11:19pm
ada contoh yg dah buat?  
4. Muhamad Isrul B Ab Rahman - Mon 11/Mar/2013, 1:46am
saya nak try.saya berniaga sendiri.tp nak buat jugak kat isteri saya sebab isteri saya bekerja sambil belajar.dia sambung belajar jarak jauh.boleh tak?
Kalau ok sila email saya detail ye encik.
isrul_31@yahoo.com  
5. Clickcom - Wed 13/Mar/2013, 11:48am
kena ada akaun postpid .akaun prepaid takde no akaun..nak murah g pusat internet 1malaysia yangterdekat daftar rm6 jadi ahli..  
6. Matt Don - Mon 18/Mar/2013, 12:29pm
Mari kita Renungkan.

Apa yang anda boleh dapat dengan RM40? Satu bucket KFC? Empat pinggan nasi goreng USA?... Terlalu kecil nilai RM40. Bukan begitu?...
Bayangkan, jika anda laburkan RM40 dalam projek simple ini, anda berpotensi mendapat RM100,000. TETAPI jika anda abaikan, anda langsung tak dapat apa-apa. Anda tidak akan jadi miskin jika anda keluarkan RM40 sekarang TETAPI anda berpotensi menjadi orang yang berduit jika anda mengeluarkan RM40 untuk projek ini. Jadi sanggupkah anda membiarkan peluang ini? Sanggupkah anda membiarkan peluang yang boleh mengubah hidup anda hanya kerana anda risaukan duit RM40?
Sekarang, cuba pertimbangkan sebab-sebab penting kenapa anda perlu ambil peluang ini..

DENGAN MODAL RM40 SEKALI SAHAJA. ANDA BERPELUANG MENDAPAT SATU SISTEM YANG MAMPU MEMBERI ANDA PENDAPATAN SAMPINGAN, JIKA ANDA GAGAL MENJALANKAN SISTEM INI ANDA MASIH MENDAPAT PROFIT SHARING SEBANYAK RM146.00 DENGAN MODAL RM40 WALAUPUN ANDA DUDUK DIAM TANPA MEMBUAT APA-APA. BAHKAN ANDA DAPAT RUANG IKLAN UNTUK MENINGKATKAN JUALAN ANDA,BAYANGKANLAH.

DAFTARLAH HARI INI. ANDA PASTI TERUJA DAN BERPUAS-HATI.

http://goo.gl/J3Qhe  
7. Norin 3 - Tue 19/Mar/2013, 9:59am
kalau dh ada geran, kenapa nak bayar domain lagi? setahu saya dah di sponsor oleh kerajaan...so tak perlu apa2 caj lagi, melainkan upah nk buat website.  
8. Faruqee - Tue 19/Mar/2013, 10:37am
SKYeTV Platform Affiliate yg hebat tbukti mampu menjana pdapatn bertali arus tanpa henti dgn modal yang serendah RM50.00, semua org MAMPU.

Pengenalan Ringkas SkyeTV

Biz SkyeTV ialah TV Online dan Program Affiliate (ini bukan Syarikat Astro ya, tiada Channel Prima, Ria, Warna dsbnya) Ini SkyeTV. Jangan salah faham.

? Ada internet, so boleh layan cerita.

? Untuk permulaan anda akan dapat 23 channel HD sperti HBO, ESPN, Discovery dan banyak lagi.

? Pada masa yang sama Syarikat buat Program Affiliate untuk anda jana income.

? SkyeTV bukan aktiviti jual beli tetapi sewa menyewa Business Tool yang sangat canggih. Secure Ewallet seperti Internet Banking.

? Yang dasyat dalam Biz SkyeTV ni ialah Business Tool nya (Office Online) terlalu canggih sebab adaRobot yang akan bekerja untuk anda tanpa sebarang gaji.

? Sekiranya mahu dapatkan RM300K dalam masa 3bulan, anda wajib perkenalkan kepada 4 prospek yang paid. 4 orang sahaja... Selepas tu anda boleh relex. Sebab Robot yang akan buat kerja untuk anda pula melalui viral marketing yang sangat canggih dan auto promosi landing page ke seluruh rangkaian social anda. Waktu itu anda Cuma tengok akaun SkyeTV duit masuk je tanpa henti2.

SkyeTV bukan sistem unilevel tetapi Sistem Reverse 2up Hybrid 2.0 yang mana mampu menjana pendapatan sehingga infinity dan memudahkan network marketer menjalankan perniagaan.

Yang bestnya ialah (recycle income) maintain sewa sever dan bisnes tool RM50 setiap 2bulan sekaliyang mana auto lock by sistem tak perlu bayar cash. Anda akan dapat RM40.00 dari setiap downline anda. Kalau anda ada 100 orang downline maka income pasif anda untuk setiap 2bulan sekali RM4,000 tapi kalau anda ada 1000 orang downline maka income pasif anda setiap 2bln sekali RM40,000! Itu tidak termasuk komisen insentif upline RM2.50 setiap tajaan downline bawahan anda...Memang dasyat sebab hanya 4 orang sahaja yang perlu
anda taja dan selebihnya Robot yang uruskan.

? Ingat! anda hanya perlu bekerja dengan mencari 4 orang prospek sahaja! Selepas tu baru boleh anda relax.... mudahnya.

Bisnes skyetv ni adalah bisnes terkini yg mempunyai potensi market yg sangat tinggi di Malaysia ini. Rebutlah peluang terhebat dan terbaik utk jana pendapatan yg lumayan dgn modal yg hanya RM50.

sebarang pertanyaan boleh menghubungi saya matt di 0175237489 atau email di matt6747@gmail.com. Saya akan sedia membantu.Terima kaseh.  
9. Roha 14 - Wed 20/Mar/2013, 8:14am
email pada saya boleh  
10. Shaanaz Mohd Yusof - Sun 7/Apr/2013, 2:07pm
sms detail 017-6372138
shanazprint@gmail.com  
11. Aris5888 - Mon 22/Apr/2013, 12:44am
emel plz
harith.abdulhamid@yahoo.com  
12. Nita Yunos - Mon 22/Apr/2013, 8:30am
sila email ke maishia2325@yahoo.com  
13. Mah 2 - Mon 22/Apr/2013, 7:25pm
email: mahrifal@yahoo.com  
14. Amin Ghazali - Tue 23/Apr/2013, 11:05am
Tolong email atau call says sbb sy nak bt website utk company sy ameen_ghazali@hotmail.com  
15. Matt Don - Thu 25/Apr/2013, 11:20am
Di sini anda berpeluang menjana pendapatan setiap hari. Sistem pembayaran yg hebat dan terkini.Telus dan terbukti, memang berpuas hati.

Daftarlah hari ini. Anda tak akan rugi.

http://goo.gl/J3Qhe  
16. Raslizam 2 - Thu 25/Apr/2013, 3:40pm
pm detail plz, raslizamsky@gmail.com  
17. Nur Sheila Safiyyah - Thu 25/Apr/2013, 4:36pm
pembetulan ~ e-mel nursheila9@yahoo.com.my  
18. Aisyah 84 - Thu 25/Apr/2013, 5:03pm
pm detail noahshoppe@yahoo.com
tqvm  
19. Abangsayang 2 - Thu 25/Apr/2013, 5:22pm
shairazi2006@yahoo.com detail  
20. Nurul 1106 - Thu 25/Apr/2013, 6:36pm
pm detail.. simplybeauty.secret@gmail.com  
21. Nurhida Arfah Binti Nabir - Thu 25/Apr/2013, 6:47pm
pm detail, hidz_alfa@yahoo.com  
22. Nasrol - Thu 25/Apr/2013, 7:07pm
Jika berminat nak belajar sendiri bagaimana dapatkan TARGETED LIKE. (Like yang berkesan untuk SALE)

Boleh lihat video portfolio di www.nasrolsani.com

Ikhlas,
Nasrol  
23. Aynee - Thu 25/Apr/2013, 7:24pm
Mmg boleh dpt 5k like dlm 2 hari ke?  
24. Eyda 20 - Thu 25/Apr/2013, 9:54pm
Salam,
Berminat utk jadi franchisee/franchisor dgn modal rendah? Percaya x, dgn MODAL CUMA RM 5100, anda brpeluang mmiliki kedai farmasi/serbaneka yg dberi scara PERCUMA. Pulangan amat lumayan stiap bulan. Tiada rsiko kerugian/persaingan. Perniagaan jangka msa panjang yg boleh dwarisi. Latihan dan bimbingan dberikan. Segera bertindak, tempat terhad. 019-5761445 (waheda)  
25. Kamarul 50 - Fri 26/Apr/2013, 12:06am
http://iluvurl.com/0x2e  
26. Din 145 - Fri 26/Apr/2013, 12:44am
suedin2009@yahoo.com.my  
27. Pakmat - Fri 26/Apr/2013, 6:13am
lori pindah rumah 0133735815 pakmat. harga yang berpatutan.terima kasih  
28. Emsiapa - Sat 27/Apr/2013, 3:01am
email saya di emsiapa@yahoo.com.sg  
29. Nik Mohd Hafidz - Thu 2/May/2013, 10:00am
boleh decide yang like to dari negara mana?  
30. Mashitah Ismail - Thu 2/May/2013, 11:18am
pm sy...nak tahu dtl
hana_mashitah@yahoo.com  
31. Fyezawanie - Thu 2/May/2013, 1:59pm
berapa harga ?
email : fyeza_lin92@yahoo.com  
32. Cetak Utusansehari - Thu 2/May/2013, 2:51pm
emailkan harga
cetak.utusansehari@gmail.com  
33. Zizie Muhd - Thu 2/May/2013, 3:32pm
emailkan detail dan harga ke zizie.muhd@yahoo.com  
34. Nawab Sher Khan - Fri 3/May/2013, 1:41am
saya juga. asawaku@yahoo.com  
35. Muhamadkemat - Fri 3/May/2013, 11:17am
detail

kemaey01@yahoo.com  
36. Khairul Asri - Mon 6/May/2013, 11:23am
Send detail ke kayroul_19872000@yahoo.com
Send detail geran krajaan tu skali...apa bnda tu? Tq  
37. Ummahsynergy - Mon 6/May/2013, 12:01pm
Saya berminat, sila hubungi saya, 017-2130501, e mail azrin.ummahsynergy@gmail.com  
38. Mashitah Ismail - Mon 6/May/2013, 12:23pm
email dtl
hana_mashitah@yahoo.com  
39. D shoppe - Mon 6/May/2013, 2:18pm
adreply_theonlineshoppe@yahoo.com
ada contoh website yg telah menggunakan service ni tak?  
40. Abdul Muhaimin 4 - Wed 8/May/2013, 11:02am
waalaikumsalam....
boleh send detail pada saya ????
muhaimin_181@yahoo.com

terima kasih  
41. Abdul Muhaimin 4 - Wed 8/May/2013, 11:21am
berminat... boleh email detail pada saya ????
muhaimin_181@yahoo.com  
42. Maklong - Wed 8/May/2013, 2:44pm
email ke maklong_sogeh@yahoo.com  
43. Ida90 2 - Wed 8/May/2013, 4:10pm
detail k wahidacute@yahoo.com  
44. Rusli 3 - Wed 8/May/2013, 6:15pm
boleh bagi detail ke rusliazz@gmail.com  
45. Annaz Collection - Wed 8/May/2013, 6:53pm
email akaishacollection@yahoo.com  
46. Study Medic - Wed 8/May/2013, 9:26pm
Asalamualaikum...

Tumpang iklan ye..

Pihak MARA Wilayah akan mengadakan kursus pemasaran online pada 10 - 12 Mei dan 17-19 Mei 2013 bertempat di IBIS Style Hotel Cheras.

Waktu pendaftaran: Jumaat 3-5 petang

Kandungan kursus:

-Pengenalan kepada perniagaan internet
-Facebook marketing
-Bina blog perniagaan
-SEO & Teknik write up
-Bagaimana menghasilkan jualan dalam masa yang singkat
dan banyak lagi

Penginapan, makan minum, laptop, bahan rujukan disediakan.

sila SMS Nama penuh dan email ke 012 2865228 bagi mengesahkan kehadiran. tempat adalah terhad!  
47. Syafrulanas - Wed 8/May/2013, 11:38pm
Email detail syafrulanas@gmail.com  
48. Zizie Muhd - Wed 8/May/2013, 11:53pm
emailkan detail ke zizie.muhd@yahoo.com  
49. En Nazrol - Thu 9/May/2013, 12:39am
1k berapa RM?  
50. Betta Creative Solution - Thu 9/May/2013, 1:30am
emailkan detail ke admin@bettacreativesolution.com

TQ  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..