Perkhidmatan Lojistik Lori dan Pikap 4x4 Mengangkut Barang IKEA Batu Kawan ke Rumah Anda
Superinsi @ Super Insi Sdn Bhd - Mon 11/Mar/2019 10:28am
(Pulau Pinang, Kedah, Perlis dan Perak)

Perkhidmatan Lojistik Lori dan Pikap Pacuan Empat Roda 4x4 (4wd) Mengangkut Barang Shopping Ikea Batu Kawan ke Kediaman Rumah Anda

ANDA MINAT SHOPPING DI IKEA? BARANG IKEA BESAR TAK MUAT KERETA? DAH CARI LORI TAPI HARGA TAK MAMPU SEWA?

Kini masalah anda selesai dengan perkhidmatan lojistik kami!.

Berpusat di Seberang Perai Tengah (Perai), kami menawarkan khidmat menghantar barang shopping IKEA seperti perkakasan rumah, perabot, dan sebagainya, terus ke alamat rumah anda meliputi seluruh kawasan negeri utara iaitu Pulau Pinang, Kedah, Perlis dan Perak. terdapat 3 jenis kenderaan kami tawarkan iaitu pikap pacuan 4 roda 4X4 / 4WD muatan maksima 500kg, lori 1 tan dan lori 3 tan dengan harga berpatutan dan mampu sewa serta mesra pengguna.

Hubungi kami di talian 012-6568926 untuk pertanyaan dan tempahan.

Jom pakat-pakat kita Shopping di IKEA Batu Kawan!

Niche: Sewa Lori | Bisnes Perabot | Servis Freelance
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah. Kami ke Gua Tsur tempat Baginda bersembunyi, ke Jabal Rahmah dan juga Kota Taif tempat beliau di cemuh dan di baling batu. Begitu peritnya perjuangan yg baginda harungi. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)