Perkhidmatan Kerani Online
Perkhidmtana Kerani Online @ Delimah Enterprise - Sun 8/Aug/2021 9:47am
Terima kasih menghubungi kami

Kami menawarkan perkhidmatan kerja pentadbiran syarikat/perniagaan anda secara maya semasa tempoh PKP atau secara berterusan.

Anda boleh membuat penjimatan kos mengupah pekerja dengan gaji yang tinggi, membayar sewa pejabat dan lain-lain.

Kami sedia memberikan perkhidmatan menguruskan sebarang arahan menaip surat-surat anda, membantu menaip dokumen pentiing anda, menguruskan hal-hal pentadbiran pejabat anda secara online.

Kami sediakan seorang staf online kami seorang untuk melakukan tugasan pentadbiran anda.

Hanya dengan bayaran RM490.00 sebulan, kami membantu dalam melakukan kerja pentadbiran anda

* Isnin hingga Jumaat*
* 9.00 pagi hingga 5.00 petang SAHAJA*
* Tiada perkhidmatan membuat salinan fotostat dokumen (hard copy) atau membjuat liminate atau binding dokumen. Segala urusan penghantaran atau submission dokumen hanya melalui softcopy thru email.
* Jika anda ingin perkhidmatan tersebut harga adalah berlainan mengikut jenis perkhidmatan seperti print, potostat, liminate atau binding dokumen.

Jom lakukan penjimatan anda dengan bantuan kami.

Anda hanya perlu WhatsApp ke :
http://wasap.my/601112995152/PERKHIDMATANkeraniONLINE

https://sites.google.com/view/perkhidmatankeranionline/home

https://www.facebook.com/nadhiraho

PAGE FB : Perkhidmatan Kerani Online

Kami akan sedaya upaya untuk menjawab segala pertanyaan anda

Niche: Servis Freelance | Setiausaha Syarikat
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..