Perkhidmatan Dobi/Laundry Service di Puchong (Aida Raya Laundry)
Hisham Maifiah @ Aida Raya Laundry - Tue 1/Aug/2017 6:48am
Hi/Assalam, syarikat kami menyediakan perhidmatan dobi bagi orang ramai terutama sekali kepada penduduk di sekitar Puchong. Antara perkhidmatan yang kami sediakan adalah cucian biasa, cucian tangan, mencuci toto/comforter, dry cleaning, menggosok, mencuci anak patung, mencuci karpet, mencuci langsir, dan lain-lain lagi. Kami menawarkan harga yang berpatutan kepada para pelanggan kami. Selain itu, setiap minggu dan bulan, kedai kami ada menawarkan harga promosi bagi menghargai para pelanggan yang setia mempercayai akan perhidmatan kami. Sebarang promosi ataupun diskaun akan di maklumkan di page official kami iaitu Aida raya Laundry. Syarikat kami juga menerima sebarang tender ataupun kontrak daripada agensi-agensi/syarikat-syarikat/kedai-kedai/asrama-asrama/hotel-hotel yang berminat untuk berurusan dengan kami. Anda boleh menghubungi En Hisham (Pengurus Operasi) untuk sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan yang syarikat kami sediakan. Terima kasih.

Kelebihan dobi kami:

• Mampu siap cuma hanya sehari sahaja bagi cucian biasa!! (bergantung pada kuantiti baju)
• Memudahkan pelanggan yang berkerja pada waktu siang untuk mengambil/menghantar pakaian mereka pada waktu malam
• Menghantar SMS apabila baju sudah siap dicuci
• Penghantaran percuma bagi setiap cucian Rm 100 ke atas
• Harga yang sangat berpatutan
• Menyediakan promosi mingguan dan bulanan
• Lokasi yang strategik (senang parking)
• Mesra pelanggan
• Dijamin bersih, suci dan wangi!!


Aida Raya Laundry
B-G-25 Kompleks Suria Kinrara
Taman Kinrara Seksyen 3
47100 Puchong, Selangor

Waktu operasi:
Rabu – Isnin : 9pagi hingga 9malam
Selasa : Cuti

En Hisham Maifiah
Pengurus Operasi Aida Raya Laundry
0136210943 (call/whatsapp)

Facebook Page : Aida Raya Laundry

Bersih.Suci.Wangi

Niche: Bisnes Dobi
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)