Perhatian Kepada Pengedar, Peruncit dan Pemborong Beras!
Zafifi 2 - Tue 6/Sep/2011 1:01pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan selamat sejahtera, kami merupakan pengilang dan pembekal beras tempatan dan import. Beras dibungkus dalam paket dan guni. Kami menyediakan penghantaran terus ke rumah / premis perniagaan anda. Sebarang pertanyaan, boleh hubungi saya di 0193341423 atau email zegphiphi@gmail.com

Niche: Pembekal Beras | Pembekal Barang Runcit
 
1. Asrie - Wed 7/Sep/2011, 12:38am
blh en berikan quatation mengenai harga beras dan adakah menyediakan pembungkusan berjenama sendiri.email kpd asrie1978@yahoo.com.terima kasih..  
2. Nana 3 - Wed 7/Sep/2011, 8:45am
emelkan saya harga beras siam seguni dan harga pakej utk kedai makan. hasmah72@yahoo.com  
3. Lenny 4 - Wed 7/Sep/2011, 9:46am
saya pun nak maklumat harga beras seguni dan harga pakej kedai makan lennyhaslinda2004@yahoo.com.my  
4. Zafifi 2 - Thu 8/Sep/2011, 12:25am
En Asrie, Cik Nana, dan Cik Lenny, saya sudah emailkan butiran ke email masing-masing  
5. Khan 2 - Thu 8/Sep/2011, 12:02pm
EMAIL fazilkhan28@yahoo.com  
6. Zafifi 2 - Thu 8/Sep/2011, 12:55pm
En Khan, saya sudah emailkan butiran  
7. Roslan Said - Thu 8/Sep/2011, 3:07pm
Kalau berminat nak jadi pemborong dan mengedar sekitar selangor, blh dapat price yang baik?
Emel detail packaging dan Harga ke : lansaidso@yahoo.com.my  
8. Zafifi 2 - Fri 9/Sep/2011, 1:26am
En Roslan Said, saya sudah emailkan butiran  
9. Leeza 4 - Fri 9/Sep/2011, 11:22am
email details black_sweetgal@yahoo.com
serta penghantaran ke johor  
10. Zafifi 2 - Fri 9/Sep/2011, 8:24pm
Cik Leeza, saya sudah emailkan butiran  
11. Zambp 4 - Sat 10/Sep/2011, 8:13pm
saya berminat menjadai pengedar di kawasan johor..boeh emai butiran di ctam@hotmai.my  
12. Zafifi 2 - Sat 10/Sep/2011, 11:14pm
En Zambp, saya sudah emailkan butiran  
13. Fauzi 83 - Sun 11/Sep/2011, 7:44pm
sy berminat. tlg emailkan harga beras untuk pemborong kawasan putrajaya. tq fauzi  
14. Zafifi 2 - Sun 11/Sep/2011, 10:03pm
En Fauzi, boleh berikan email En?  
15. Www Espokadboutiquerestaurant Blogspot Com - Mon 12/Sep/2011, 2:12am
sila emailkn ke Espokadboutiquerestaurant@ymail.com  
16. Remy 24 - Mon 12/Sep/2011, 3:43am
saya dekat dgn sempadan siam. senang untuk mendapat beras siam. saya sedang mencari sesiapa yang ada lesen import beras untuk disewa. saya boleh sediakan stok beras tetapi mesti ambik sendiri.  
17. Fauzi 83 - Mon 12/Sep/2011, 11:57am
sori.... fourzi77@yahoo.com email segera k. tq  
18. Effa 15 - Mon 12/Sep/2011, 7:38pm
Salam, saya berminat plz email ke effa_neo720@yahoo.com

T.Kasih  
19. Are Peace 2 - Wed 14/Sep/2011, 12:21am
saya baru berniaga..mcmner saya nak tahu beras jenis apa?  
20. Zafifi 2 - Wed 14/Sep/2011, 1:52am
En Are Peace, beras biasanya terbahagi kpd 2, iaitu beras tempatan dan import. Beras tempatan pula ada yang gred Super tempatan dan Super Spesial Tempatan. Beras import biasanya beras dari Thailand atau Kemboja. Beras dilabel mengikut peratusan hancur; ada 5% hancur, 10%, 15%, 20% malah ada yang sampai 30% hancur. Ada kategori niche seperti beras wangi, beras basmati dan beras pulut.  
21. Naswanz - Wed 14/Sep/2011, 11:27am
blh en berikan quatation mengenai harga beras dan adakah menyediakan pembungkusan berjenama sendiri.email kpd ir_penang@yahoo.com. terima kasih..  
22. Irsyad Steady - Wed 14/Sep/2011, 11:02pm
email pada syad_jue88@yahoo.com  
23. Muhammad Naqeeb Bin Mustafa - Sat 17/Sep/2011, 4:27pm
boleh bagi quatation harga tak
naqeebmus@yahoo.com  
24. Zafree - Sun 18/Sep/2011, 2:02am
boleh email maklumat beras srta harga kpd saya zafree_82@yahoo.com  
25. Fadil 4 - Sun 18/Sep/2011, 1:24pm
saya pun ingin jgk..
obeyjuff@yahoo.com
terima kasih tuan ZAFIFI  
26. Remyhanafy - Mon 19/Sep/2011, 4:26pm
boleh emailkan maklumat beras serta harganya kpd saya...hanafys.08@gmail.com  
27. Abu Aiman - Sat 1/Oct/2011, 11:13pm
salam. saya berminat dari kota kinabalu. bagaimana caranya i.e. lesen dsb  
28. Mohamed Mydin Bin Abdul Kader - Sun 2/Oct/2011, 12:36am
assalaamu alaikum,saya ingin jadi pemborong beras ,boleh email ke saya butir-butirnya seperti gred beras ,harga,dan adakah perlukan sebarang lesen. email saya:mmakmf@live.com  
29. Zaini 25 - Sun 2/Oct/2011, 5:29pm
saya bakal pemborong beras... sila emailkan jenis , harga mingikut kuantiti, dan apa2 maklumat...t.q
zaini744@hotmail.com  
30. Zafifi 2 - Mon 3/Oct/2011, 1:37am
Salam En Abu Aiman, boleh mohon beras dengan Kementerian Perdagangan dalam Negeri  
31. Zafifi 2 - Mon 3/Oct/2011, 1:41am
Salam En Mohamed Mydin, kalau ingin menjadi pemborong beras memerlukan lesen beras  
32. Kna - Tue 4/Oct/2011, 6:33pm
salam..sy ada kedai runcit cuma x jual beras lagi since x ambik lesen runcit lagi...boelh x email details quoatation kt kel0873@yahoo.com  
33. Aniesma - Wed 5/Oct/2011, 10:53pm
boleh emailkan maklumat pada saya.terima kasih.vrkeba@yahoo.com.my  
34. Pame - Fri 7/Oct/2011, 5:33pm
salam,saya perlukan quotation untuk beras tempatan dan juga import. sila email kpd saya senang74@yahoo.com

peratusan beras 5%,10% dan 15% sahaja  
35. Ami Wan - Thu 13/Oct/2011, 3:34pm
sy berminat. tlg emailkan harga beras 5% hancur untuk pemborong kawasan puchong dan subang

elwan.mus@gmail.com  
36. Zura 75 - Fri 14/Oct/2011, 5:11pm
Salam en zafifi blh en berikan quatation mengenai harga beras dan adakah beras tersebut berjenama apa.email kpd zura_elysha@yahoo.com. terima kasih..asap  
37. Zafifi 2 - Mon 17/Oct/2011, 12:24pm
Pengumuman, sekiranya tuan /puan ada pertanyaan tentang beras,, boleh hubungi Cik Shazlina Marjuni di talian 013 2023792 kerana saya tidak lagi bekerja dengan syarikat itu, harap maaf jika tidak balas email anda. Harap maklum  
38. Ami Wan - Fri 21/Oct/2011, 10:26pm
salam.
saya mempunyai stok beras tempatan original dari bernas. super special tempatan 5%hancur.
harga rm22/10kg.
penghantaran percuma area puchong, subang, shah alam,serdang.
min order 100kg(10kampit)

elwan.mus@gmail.com  
39. M Fauzi 2 - Wed 26/Oct/2011, 2:26am
saya berminat utk menjual beras di kedai barangan segar saya ...mohon emailkan senarai harga yer.

ibnuarifzah@yahoo.com  
40. Norsham Bmy - Mon 21/Nov/2011, 6:33pm
salam semua,saya perlukan beras basmathi india,gred terbaik.....ada sesiapa boleh bantu..tks.saya diKL  
41. Jeevana - Tue 29/Nov/2011, 11:15am
saya ingin menjadi pemborong segala jenis beras di area shah alam, klang dan lain2 tempat di sekitar lembah klang, serta daerah kuala selangor. Please send me details. saya mencari pembekal long-term. jeevana_rau@yahoo.com  
42. T Mohd Firman - Mon 5/Dec/2011, 12:53pm
email me too at zrwarisan@gmail.com  
43. Shazlina Marjuni - Mon 5/Dec/2011, 3:15pm
Salam 1Malaysia,
Saya Shazlina Marjuni ingin memberitahu, jika ada sebarang pertanyaan tentang beras, sila hubungi pejabat saya ditalian 03-5161 4393
Isnin-Jumaat:9am-5pm
Sabtu:9am-12.30pm  
44. Momo Srs - Mon 5/Dec/2011, 4:58pm
salam untuk semua warga M.C..Beras Gred A RM2.50/kg dan Gred B RM2.40/kg sekiranya berminat boleh emailkan ke momosrs@yahoo.com  
45. Zafifi 2 - Mon 19/Dec/2011, 12:23pm
Sekiranya tuan/puan ada pertanyaan tentang beras, boleh hubungi 0354802987 / 0354800171  
46. Nik 7 - Wed 21/Dec/2011, 11:08am
sy ada pembekal beras dr thailand yg blh bkalkn beras dlm kuantiti yg byk. hubungi sy sgra. tq  
47. Amran 2 - Tue 3/Jan/2012, 10:01pm
salam tuan email detail ke mancongkam@gmail.com  
48. Saharudinh - Fri 6/Jan/2012, 12:56pm
Salam / salam Sejahtera.
Saya mempunyai lesen untuk mengimport / membeli beras. Keutamaan kepada pengimport / pembeli beras 500 tan ke atas. Jika sesiapa berminat boleh berhubung dengan saya.
saharudinh@gmail.com
019-2573006.  
49. Nm Siman - Fri 20/Jan/2012, 10:01am
Saya dari Shah Alam, memerlukan bekalan
5000 kg beras sehari untuk di edarkan
disekitar lembah kelang. sila hantar detail
procedure dan price ke Email
jidinfl60@yahoo.co.uk
H/P 0136469128  
50. Shahrul 177 - Mon 16/Apr/2012, 10:08pm
tolong emil pada saya detail... saya salah seorang pemborong beras di sabah ... deezulaikha@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 63 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..