Pendaftaran Program Pecahkan Molekul Bisnes Anda 'Ibu Kunci Kejayaan Dalam Diri'
Power Mba Consult @ Power MBA Consult - Tue 19/Mar/2019 10:50am
#ATTENTION!! (ISTIMEWA UNTUK USAHAWAN UTARA) IMPIAN ANDA BAKAL MENJADI KENYATAAN. PENDAFTARAN PROGRAM PECAHKAN MOLEKUL BISNES ANDA KINI DIBUKA!!

YURAN PENDAFTARAN SERENDAH RM 79 (2HARI 1MALAM). ''BIAR BETUL??'' YA BETUL, SERENDAH RM 79 JE!!

#KEJAP.. ADA LAGI!! 5 MODUL RAHSIA KEJAYAAN BERHARGA RM899 DIBERIKAN SECARA PERCUMA!!!

Yuran pendaftaran SERENDAH RM 79 (2hari 1malam) + PERCUMA 5 Modul Rahsia Kejayaan bernilai RM899.

''Siapa yang patut ikut program ni''?

Semua jenis perniagaan
Founder / Pemilik Produk atau servis
Stokis
Agen
Dropship

''Macam mana yang belum ada bisnes''?

Inilah peluang terbaik anda untuk kenal pasti potensi diri dan membuat pilihan bisnes yang tepat.

Antara kejayaan peserta selepas program

Seorang usahawan wanita dari Perlis berjaya mencapai RM70,000 SEBULAN berbanding sebelum ini RM70,000 SETAHUN selama 3 tahun perniagaan. Seorang usahawan lelaki dari Kuala Lumpur berjaya menghasilkan RM20,000 sebulan berbanding sebelum ini RM5,000 sebulan selama 4 tahun perniagaan.

Jika anda tergolong dalam ciri-ciri diatas, JANGAN tunggu lagi. Buat tindakan SEKARANG. Peluang kejayaan di depan mata anda.

YURAN PENDAFTARAN SERENDAH RM 79 (2hari 1malam) + PERCUMA 5 Modul Rahsia Kejayaan bernilai RM899.

Ramai usahawan yang telah kami bantu dan berjaya mencapai target mereka.
KINI masa untuk anda mengeluarkan hasil diluar jangkaan anda!!

Untuk pendaftaran sila klik link di bawah:

http://IbuKunciKejayaanDalamDiri.wasap.my
wasap.my/60125203849/DaftarPMBAIpoh
wasap.my/01121554645/DaftarPMBAIpoh

Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi nombor di bawah:

012-5203849 - EN. ARIEL.
011-21554645 - CIK FA.

Facebook Page: Power MBA Consult - Coach Achik

#PowerMBAConsult
#PMBA
#IbuKunciKejayaanDalamDiri

Niche: Kursus Dan Seminar | Web Media Sosial | Kursus Motivasi
     
  1. Erin Girlz - Wed 20/Mar/2019, 7:42am
    ade molekul hihi.  
  2. Power Mba Consult - Fri 22/Mar/2019, 11:35am
    Kenapa ya?  
  3. Nor 147 - Sun 14/Apr/2019, 12:38pm
    salam semua..moga sihat selalu..tumpeng ya

    akak su membantu pelajar/PJJ/PHD student/prof atau sesiapa saja yg memerlukan bantuan penulisan akademik maupun motivasi dan rencana kehidupan.Telah 8 tahun dalam bidg penulisan dan pengajaran.

    jika anda perlukan penulis utk buku anda-sila wsp 011-16930576 kita bncg sampai jadi..tq semua.  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.