Penawar Kesakitan Gout, Urat-Urat Anggota Badan, Kulit Gatal/Berkudis dan Masalah Lemah Tenaga Dalaman.
5series @ As Sunnah Galleria
Mon 18/Aug/2014 6:40pm [Last Comment]
Salam sejahtera semua, saya terdorong untuk berkongsi pengalaman menakjubkan tentang khasiat Herba Zaqfaron menjadi penawar kepada masalah penyakit dalaman dan luaran. Herba Zaqfaron adalah 100% ekstrak daripada tumbuhan semulajadi dan memiliki bahan aktif bertindak dengan berkesan untuk mengatasi penyakit-penyakit yang tersebut di atas.

Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan. Bertindak segera sebelum penyakit bertambah parah

Kepada anda yang kerap memandu kenderaan samada jarak dekat atau jauh, dengan mengamalkan Herba Zaqfaron dapat menghindar diri anda daripada sakit urat/lenguh2 atau kelesuan. Seterusnya dapat mengekal kecerdasan dan bertenaga untuk aktif menjalani aktiviti harian anda.

Herba Zaqfaron 100% produk keluaran muslimin.

Harga Borong pada pembelian untuk kuantiti minima 1 dozen (12 kotak), peniaga dan pemborong dialu-alukan.

Makluman terkini kepada pelangan-pelangan, produk Herba Zaqfaron diimport terus daripada pengeluar/pembuat di negara Arab Saudi tanpa melalui orang tengah agar kos-kos tambahan dapat dielakkan.

Keterangan lanjut, hubungi melalui sms/WhatsApp/Viber ke talian 019-389 3335 (Sobri Othman), atau pesanan email ke assunnahgalleria@asia.com.

Alhamdulillah, pada masa ini Herba Zaqfaron mendapat sambutan amat menggalakkan kerana kepercayaan dikalangan pengguna-pengguna terhadap reputasi keberkesanannya.
Terima kasih.

Niche: Butik Kesihatan | Bisnes Tradisional
 
1. 5series - Mon 12/Nov/2012, 2:30pm
Herba Zaqfaron merupakan sebahagian permakanan harian di kalangan penduduk negara Timur Tengah sejak turun temurun, malah diamalkan oleh generasi terdahulu di zaman Rasulullah.  
2. 5series - Mon 12/Nov/2012, 5:43pm
Kepada yang berkenaan, sila berikan email anda untuk kami kemukakan info berkenaan Herba Zaqfaron.  
3. Suhaimi 149 - Mon 12/Nov/2012, 8:39pm
email sy: mie6555@gmail.com  
4. Andy 23 - Tue 13/Nov/2012, 12:49pm
emailkan kpd saya one2bstar@gmail.com  
5. 5series - Tue 13/Nov/2012, 10:15pm
Herba Zaqfaron paling mujarab untuk mengatasi kesakitan gout, sendi, urat-urat anggota badan, kulit gatal/berkudis dan masalah lemah tenaga dalaman.  
6. Lia 53 - Mon 19/Nov/2012, 9:00am
emailkn saya : zuliea79@yahoo.com.my  
7. Mohd Jefferi Bin Mohamad Ali - Mon 19/Nov/2012, 9:48am
email saya jefmohali@gmail.com  
8. 5series - Thu 22/Nov/2012, 1:17am
Lia 53, saya dah email info. bergambar Herba Zaqfaron. T.kasih.  
9. 5series - Thu 22/Nov/2012, 1:20am
Assalam Mohd Jefferi, sila check inbox, dah email info. produk herba Zaqfaron. T.kasih.  
10. Siti 698 - Fri 23/Nov/2012, 12:13am
email saya hanan_ct@ymail.com  
11. 5series - Mon 26/Nov/2012, 10:59am
Herba Zaqfaron sangat mujarab diamalkan untuk meningkatkan kesihatan dan mengekalkan kecerdasan tubuhbadan sepanjang masa, in shaa Allah.  
12. Sarif Bin Mohd Ali - Mon 26/Nov/2012, 11:17am
sarifmohdali@yahoo.com  
13. Roslan Aziz - Mon 26/Nov/2012, 12:26pm
email saya roslan.aziz@gmail.com  
14. Bakteria 2 - Mon 3/Dec/2012, 2:03pm
email saya harga produk.
authemax07@gmail.com  
15. Suzanna 6 - Mon 3/Dec/2012, 8:04pm
Email saya tmasuk harga borong.Terima Kasih  
16. 5series - Mon 3/Dec/2012, 11:38pm
Makluman kpd Suzanna 6, berikan email address anda. T.kasih.  
17. Roserasidi - Mon 10/Dec/2012, 1:57pm
email : roserasidi@yahoo.com  
18. Mimi 3 - Mon 10/Dec/2012, 2:15pm
emailkan detail ke lee_lithium@yahoo.com  
19. 5series - Mon 10/Dec/2012, 5:47pm
Berbyk terima kasih. Kpd Roserasidi dan Mimi 3 saya dah email info. yg berkenaan.  
20. Maizal Bin Ismail - Mon 10/Dec/2012, 9:52pm
ingin tahu lebih lanjut boleh emailkan ke...
ijal_ya@rocketmail.com  
21. 5series - Mon 10/Dec/2012, 10:12pm
En. Maizal saya dah email info. Terima kasih.  
22. Lielys - Mon 17/Dec/2012, 5:11pm
email details ye
dang_wangi03@yahoo.com
thanks!  
23. Man215 - Mon 17/Dec/2012, 5:12pm
salam..
Tolong email kan details dan gambar ke azman7221@yahoo.com

TQ  
24. Sazali Zainuddin - Mon 17/Dec/2012, 5:52pm
Salam,
Berminat, sila emailkan detail dan info ke norzalizai@yahoo.com  
25. Cik Putih 3 - Mon 17/Dec/2012, 5:55pm
ida_sharifuddin@yahoo.com  
26. Siti Suaidah Ali - Mon 17/Dec/2012, 6:08pm
saudara, mohon pm info dan harga di siti_suaidah91@yahoo.com  
27. 5series - Mon 17/Dec/2012, 6:35pm
Kepada Lielys & Man215, saya dah email info. lengkap mengenai Herba Zaqfaron. Terima kasih.  
28. 5series - Mon 17/Dec/2012, 6:46pm
Makluman kepada Siti Suaidah Ali, info. lengkap saya dah emailkan. Terima kasih.  
29. Adiq Muzani - Mon 17/Dec/2012, 6:56pm
saya berminat,boleh bagi harga,gmbr(kalau ada).
adiqm@yahoo.com  
30. Shaarim - Mon 17/Dec/2012, 7:05pm
sila emailkan detail, shaari_noor@yahoo.com  
31. Biz On Air - Mon 17/Dec/2012, 8:20pm
email detail segera...netronie@gmail.com  
32. Raja Hajariah Bt Raja Yahya - Mon 17/Dec/2012, 9:35pm
Emailkan info pd saya segera..rj.hajariah@yahoo.com  
33. M0hd Redza - Mon 17/Dec/2012, 11:31pm
tlg email detail.
fahmy_redza@yahoo.com  
34. Nur Hazliana - Mon 17/Dec/2012, 11:48pm
tolong email info
liyana_pooh@yahoo.com  
35. 5series - Tue 18/Dec/2012, 12:00am
En. Sazali Zainuddin saya dah email info. yg diminta. Terima kasih.  
36. 5series - Tue 18/Dec/2012, 12:03am
Assalam Cik Putih 3, saya dah hantar email mengenai info. lengkap Herba Zaqfaron. Terima kasih.  
37. 5series - Tue 18/Dec/2012, 12:20am
Ke hadapan Adiq Muzani, Shaarim & Biz On Air, saya telahpun email info. yg dikehendaki. Terima kasih.  
38. 5series - Tue 18/Dec/2012, 12:24am
Assalam kepada YM Raja Hajariah, Mohd Redza & Nur Hazliana, saya maklumkan bahawa info. lengkap Herba Zaqfaron telah diemailkan untuk keterangan lanjut. Terima kasih.  
39. Ai Ai 2 - Tue 18/Dec/2012, 3:59am
email mu_lan83@yahoo.com  
40. Asyraf 75 - Tue 18/Dec/2012, 6:04am
emelkan detail ke peaceonelurve@yahoo.com  
41. 5series - Tue 18/Dec/2012, 6:50am
Assalam Ai Ai 2 & Asyraf 75, info. dan gambar produk telah diemail. Terima kasih.  
42. Razy - Thu 20/Dec/2012, 10:40am
Tlg email detail to razy_896@yahoo.com, tq  
43. 5series - Thu 20/Dec/2012, 3:16pm
Assalam Razy, saya dah email info. lengkap yg diminta. Terima kasih.  
44. Emma Nano - Mon 24/Dec/2012, 5:18pm
salam email matahari8271@gmail.com  
45. Juenizan - Mon 24/Dec/2012, 6:08pm
pls email sy di juenizan_isk@yahoo.com  
46. Aby 5 - Mon 24/Dec/2012, 8:14pm
tolong e-mail kpd saya gambar, harga dan lain-lain info ;_ azzahra_isma@yahoo.com  
47. Arsham - Mon 24/Dec/2012, 8:47pm
email sy=rbinsha@yahoo.com.sg  
48. 5series - Mon 24/Dec/2012, 11:08pm
Assalam Emma Nano, info & gambar Herba Zaqfaron dah diemailkan. Thank Q.  
49. 5series - Mon 24/Dec/2012, 11:55pm
Aby 5, pesanan email gagal dihantar ke address yg tercatit, mohon semak dan pembetulan. Terima kasih  
50. 5series - Mon 24/Dec/2012, 11:57pm
Arsham dan Juenizan, info serta gambar produk telah diemailkan. Terima kasih.  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 594 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..