Pemborong @ Pembekal Bundle
Norzilawati 2 - Wed 21/Dec/2011 9:59am [Last Comment]
Kepada peniaga2 kecil atau pun kepada peniaga2 kedai bundle kanak2 atau pun yang ingin memulakan biznes cara kecil2an membeli secara borong samada 10kg-100kg. Barang memang dijamin dari Jepun.Bagi yang ingin book 100kg hendaklah membayar deposit RM50 dan bungkusan utk 100kg tidak dibuka (bungkusan terus dari gudang).
Kepada yang berminat berikan email add anda,saya akan hantar sebut harga yg ditawarkan...

Niche: Pemborong Bundle
 
1. Mr Redline - Wed 21/Dec/2011, 10:09am
email detail plz..
mr_redline@yahoo.com  
2. Norzilawati 2 - Wed 21/Dec/2011, 10:18am
dah email ye MR Redline  
3. Azizain - Wed 21/Dec/2011, 11:48am
azizain6009@gmail.com  
4. Norzilawati 2 - Wed 21/Dec/2011, 4:49pm
Azizain sy dah email yer..  
5. Ahmad Nhaly - Thu 22/Dec/2011, 2:54pm
email sy detail
supp_pcm125mg@yahoo.com.my  
6. Norzilawati 2 - Thu 22/Dec/2011, 3:34pm
Ahmad Nhaly saya dah email yer..tqvm  
7. Ace V Y - Fri 23/Dec/2011, 9:18am
email saya details..
ace.v.young@gmail.com
thank you  
8. Norzilawati 2 - Fri 23/Dec/2011, 4:48pm
Ace VY saya dah email yer..plezz check ur email..tq  
9. Shahril Nizam 2 - Sat 24/Dec/2011, 10:35am
norzilawati.. pliz email sy sebutharga..
jfv4879@yahoo.com.sg  
10. Leeza Aspalieza - Sat 24/Dec/2011, 10:16pm
emailkan sy juga..
alise_sentul@yahoo.com  
11. Jue 11 - Sun 25/Dec/2011, 4:27am
tolong e-mail ke gunung_emas@yahoo.com.my  
12. Heryboy - Sun 25/Dec/2011, 9:37am
helo cik kakak ayat tu mcm kenal je...  
13. Norzilawati 2 - Sun 25/Dec/2011, 3:14pm
shahril nizam2,leeza aspalieza & juue 11
saya dah email yer..,plez check ur email...tqVm  
14. Khushairi Zubir 3 - Mon 26/Dec/2011, 4:08am
sangat berminat. Sila e-mail meet_uncle_chai@yahoo.com
khushairi b zubir ahmad
013-3626649  
15. Reha - Mon 26/Dec/2011, 4:19am
saya berminat dress bundle 100kg , berapa ya~ kalau 10 kg pon berapa ya~  
16. Norzilawati 2 - Mon 26/Dec/2011, 3:17pm
khushsiri & Reha saya dah email detail price yer..tqvm  
17. Beck - Mon 26/Dec/2011, 5:35pm
email details yer..
mr.beck86@gmail.com  
18. Norzilawati 2 - Tue 27/Dec/2011, 12:37am
mr.beck86 saya dah email yer..plez check ur email..tq  
19. Shahrizal Bin Azali - Wed 28/Dec/2011, 3:26pm
Ingin berniaga pakaian bundle secara online ? Mesti ada platform sebenar yang dilengkapi dengan sistem pembayaran kad kredit, debit dan sebagainya.

Kami menyediakan online store berkonsep shopping mall PERTAMA di Malaysia.

Ia dilengkapi dengan sistem pemasaran auto, sistem pengurusan stok dan order, serta sistem pembayaran lengkap.

Kami juga membantu promosi produk peniaga dalam pelbagai media.

Sila rujuk store di bawah dan hubungi saya sekiraya SERIUS dan BERMINAT.

Terima Kasih.
Hubungi di http://chaozcraze.my1stop.my  
20. Ayob 7 - Wed 28/Dec/2011, 8:29pm
EMAIL detail kt saya
b_h_mushroom@yahoo.com  
21. Antimufc - Fri 30/Dec/2011, 4:12pm
email detail kt sy ntmufc@gmail.com  
22. Norzilawati 2 - Sat 31/Dec/2011, 10:36am
Ayob7 & Antimufc saya dah send email yer, tq  
23. Mama Mia 11 - Tue 3/Jan/2012, 3:27pm
email saya harga
mysarranoor@gmail.com  
24. Joe 115 - Sat 7/Jan/2012, 3:33pm
Menjual & membekal pakaian terpakai/bundle kanak-kanak JP..

10kg = RM120
100kg = RM890

Area Tamparuli, Sabah

Penghantaran percuma sekitar Tuaran - Putatan

Hubungi: (013)-5437442  
25. Ann 49 - Sat 7/Jan/2012, 4:15pm
salam. bleh send detail ke email sya annsidek@yahoo.com  
26. Faizhamzah22 - Sat 7/Jan/2012, 11:21pm
SALAM.. PLZ EMAIL ME ASAP. faizhamzah22@gmail.com  
27. Topi Jerami - Mon 9/Jan/2012, 1:51am
Salam.saya sgt berminat.plz send detail email
mr.kay87@yahoo.com  
28. Faezadha - Tue 10/Jan/2012, 3:58pm
email saya ifaezadha@yahoo.com saya dari seremban berminat untuk membuat bisnes kecl-kecilan.  
29. Norzilawati 2 - Wed 11/Jan/2012, 12:16pm
saya dah email yer,Ann49,Faizhamzah22,topi jerami & Faezadha..tq  
30. Azlin 41 - Thu 12/Jan/2012, 1:58pm
saya berminat.
serious buyer
email kat saya, yourchoiceb@yahoo.com  
31. Mrsann - Thu 12/Jan/2012, 9:06pm
EMAIL sy mbiz2011@yahoo.com  
32. Norzilawati 2 - Thu 12/Jan/2012, 9:39pm
Dear AZlin & Mrsann saya dah email yer..plezz check ur email...  
33. Ahmad Marzuky - Sun 15/Jan/2012, 11:59pm
Salam,tolong email kat saya sekali
zyphotoex@gmail.com  
34. Bangde - Mon 16/Jan/2012, 12:18am
email sy kak.
bangdedaya.ymail.com  
35. Norzilawati 2 - Tue 17/Jan/2012, 12:15am
salam,
Ahmad Marzuky & Bangde
saya dah Email Detail Price Yer..
plezz Check Ur Email..
Tq  
36. Lat 7 - Thu 19/Jan/2012, 4:08pm
email detail price kt sy ye.. ijazaini@yahoo.com
tq  
37. Asrul Safie - Fri 20/Jan/2012, 3:07pm
email ke
nikinlyna_sukarno@yahoo.com
tq  
38. Hafiz 221 - Mon 23/Jan/2012, 8:14pm
jual bundle us/japan...mcm2 ada...smuanya 100kg keatas..dr gudang!!!!under 1000 smuanya...

mix bundle hrga runtuh!!
berminaat email sy=lonfon86@yahoo.com  
39. Madya 2 - Fri 27/Jan/2012, 12:02am
saya nak tawar 50k utk peniaga jual beli secara tunai. kalau bisnes anda solid with ready cash buyers dan peribadi anda jujur, telus dan hardworking, saya sanggup up to 100k. saya boleh d hubungi : mohammed.keflee@gmail.com  
40. Norzilawati 2 - Fri 27/Jan/2012, 4:44pm
Lat 7 & Asrul Safie dah email yer..
plezz check ur email..tq  
41. Amy 59 - Fri 3/Feb/2012, 2:08am
berminat..emailkn quotation ke jemik_mohamed@yahoo.com  
42. Kate - Mon 6/Feb/2012, 11:53am
email quotation katedgreat@gmail.com  
43. Bundle Rm35 - Mon 6/Feb/2012, 9:29pm
Kami membekal bundle terus dari Port pelbagai jenis item ada serendah RM100 untuk 100kg, & kami juga menyediakan perkhidmatan lori n perkapalan bagi memajukan perniagaan anda..sila layari  
44. Azira 22 - Mon 6/Feb/2012, 11:20pm
detail plaese
email: azira.enterprise@yahoo.com  
45. Tuluntokou 2 - Thu 9/Feb/2012, 12:04pm
Boleh hantar ke Labuan?

xs2francis@gmail.com  
46. Fendy 23 - Sat 18/Feb/2012, 10:19pm
boleh buat penghantaran ke labuan? berapa kos?  
47. Hanna 22 - Sat 18/Feb/2012, 10:56pm
sy berminat..plz email sy
hanna2931@yahoo.com  
48. Nozizz - Tue 28/Feb/2012, 7:42am
minat gak.nozizz@yahoo.com  
49. Baru Bertatih - Tue 6/Mar/2012, 11:37pm
berminat ...send email plz
lannz_gtg@yahoo.com  
50. Masneh - Thu 22/Mar/2012, 10:13am
send detail.. maszray@yahoo.com..tq  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 67 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..