Pemborong dan Agent Dropship Bermacam Jenis Powerbank, Monopod & Cliplens! Boleh Jana Pendapatan RM100 Sehari!
Cruz - Fri 18/Apr/2014 2:42pm [Last Comment]
Hi. Kami pembekal powerbank menawarkan harga borong kepada pemborong powerbank dan kami juga ingin menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agent dropship dengan menjual bermacam jenis powerbank yang menarik dengar harga yang sangat murah, anda boleh untung berlipat kali ganda!

Anda hanya perlu pos gambar gambar menarik powerbank yang telah kami sediakan di macam macam channel pengiklanan seperti facebook, twitter atau instagram anda. Sekiranya terdapat order, anda hanya perlu berurusan dengan pelanggan anda dan buat bayaran kepada kami dengan harga borong yang kami tawarkan. Anda boleh mark up harga anda mengikut berapa banyak yang anda mahu untung. Saya jamin, satu powerbank yang anda berjaya jual, untung boleh dapat lebih RM10! Ada powerbank yang anda boleh untung sehingga RM70!! Anda tidak perlu risau kerana powerbank yang kami tawarkan ada 1 tahun warranty jadi sekiranya pelanggan anda mempunyai masalah dengan powerbank tersebut, kami akan tukarkan powerbank tersebut dengan yang baru.

Selain powerbank, kami juga ada menjual kabel telefon, charger, speaker dan macam-macam lagi. Boleh whatsapp atau email kami untuk maklumat lebih lanjut.

Kami percaya business ini sangat menguntungkan dimana kawan-kawan saya yang menjual powerbank dengan membuka kedai di hadapan Maybank semuanya mampu jana pendapatan bersih lebih RM600 SEHARI! Kawan saya sendiri telah membuktikan dengan menjual powerbank ini, dia mampu dapat RM10,000 dalam masa SETENGAH BULAN sahaja! Percaya atau tidak, saya boleh bawa anda berjumpa dengannya untuk mendengar dari mulut dia sendiri.

Anda boleh click atau copy paste link di bawah ini untuk melihat powerbank dan barang barang yang kami jual

http://postimg.org/image/q77mfjj5l/
http://postimg.org/image/r7ul6ef51/
http://postimg.org/image/xyfntkrol/
http://postimg.org/image/lxu7suk9x/
http://postimg.org/image/y0zjgevc5/
http://postimg.org/image/610ht8y79/
http://postimg.org/image/7u3ehkjdx/
http://postimg.org/image/h35kros9x/
http://postimg.org/image/ldk8n9xd1/
http://postimg.org/image/ja9tflxk5/
http://postimg.org/image/ecw8uhvl1/
http://postimg.org/image/4tmk1182t/
http://postimg.org/image/tbenoxan9/
http://postimg.org/image/khnr7tnol/
http://postimg.org/image/6chy60en9/
http://postimg.org/image/3wkq5wlyd/

Jadi sekiranya anda berminat untuk menjadi pemborong atau agent dropship kami, boleh hubungi En Asyraf di talian 0122225246 / Whatsapp 0129933660 (Nadia) atau email dyamellyna@gmail.com. Kami hanya menerima panggilan telefon shj di nombor 0122225246 & whatsapp di nombor 0129933660.

Anda juga boleh lah tinggalkan email anda di ruangan comment untuk kami hantar senarai sebut harga kepada anda.

Terima kasih!

Niche: Program Dropship | Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Lynn 207 - Fri 18/Apr/2014, 2:48pm
please emel detail ke amalinamatmansor@yahoo.com  
2. Shazrin 4 - Fri 18/Apr/2014, 2:52pm
pm detail n list harga medianetworkgadget [at] gmail.com  
3. Cruz - Fri 18/Apr/2014, 2:57pm
done :)  
4. Nurhazirah 10 - Fri 18/Apr/2014, 7:10pm
email detail ke azira_0187@yahoo.comm  
5. Ris98 - Fri 18/Apr/2014, 8:48pm
Bg detail
ris_idris98@yahoo.com  
6. Lisamohamad 2 - Fri 18/Apr/2014, 9:10pm
Lisamohamad89.lm@gmail.com pm ye..  
7. Nasa 28 - Fri 18/Apr/2014, 10:04pm
bg detail nasa0610@gmail.com  
8. Aze 3 - Fri 18/Apr/2014, 11:54pm
boleh bg details gak kat sy?tq..

azeserbaneka@yahoo.com  
9. Lankd - Sat 19/Apr/2014, 4:17am
lannkd@gmail.com  
10. Siti Noor Ezzatie - Sat 19/Apr/2014, 12:09pm
email sy kat sne_zatiey90@yahoo.com.. tenq  
11. Cruz - Sat 19/Apr/2014, 2:00pm
done semua :)  
12. Fakhrul 37 - Sat 19/Apr/2014, 2:02pm
sy berminat.. fakhrul.ibrahim@ymail.com  
13. Arisazk Niaga - Sat 19/Apr/2014, 6:34pm
saya berminat. Tlg email ke arisaZkniaga@gmail.com  
14. Mohd Sazuki Mat Din - Sat 19/Apr/2014, 11:38pm
Emailkan kat sy  
15. Sheera Razak - Sun 20/Apr/2014, 12:10am
emel saya shr.rzk@gmail.com  
16. Putra 63 - Sun 20/Apr/2014, 4:27am
Saya sangat berminat utk jd agent.
Boleh bgtahu detail?
Email par2407@gmail.com  
17. Nur Tillawatul - Sun 20/Apr/2014, 8:56pm
saya berminat untuk jadi agent... email saya eizwa_ari@yahoo.com  
18. Alan 38 - Mon 21/Apr/2014, 2:02pm
Saya berminat jd agen dropship; alai_eb@yahoo.com
Tq..  
19. Digitalniaga - Tue 22/Apr/2014, 1:51am
Pls email detail : digitalniaga@gmail.com  
20. Zuraidi Ali - Tue 22/Apr/2014, 11:13am
zuraidiali70@gmail.com  
21. Azila Hashim - Tue 22/Apr/2014, 11:15am
saya berminat....sila email ke
azila_jb@yahoo.com  
22. Mohamad Ridzuan 6 - Tue 22/Apr/2014, 1:18pm
email me detail pls..

mohamadridzuan211012@gmail.com  
23. Nazmie 8 - Tue 22/Apr/2014, 1:38pm
email me detail. nazmienaruto007@gmail.com :-)  
24. Mohd Zaki 8 - Tue 22/Apr/2014, 3:50pm
zaky_charmz@yahoo.com  
25. Husna Alias - Tue 22/Apr/2014, 3:52pm
nk jd agen dropship

husnaalyas@yahoo.com  
26. Rpstore - Wed 23/Apr/2014, 9:41pm
details pls.
email: randompeeks@gmail.com  
27. Fizzkey - Thu 24/Apr/2014, 7:09pm
Sy berminat..email katalog @ details item

fizzkey1106@gmail.com  
28. Cruz - Fri 25/Apr/2014, 5:30pm
salam semua. saya dah email kepada anda semua. boleh check email anda ya. terima kasih atas sokongan anda. :)  
29. Khairi 104 - Sat 26/Apr/2014, 1:17am
Sebaikbaikkebaikan89@gmail.com
Email detail plix  
30. Fatin 157 - Sat 26/Apr/2014, 4:22pm
fatinalyaa@rocketmail.com  
31. Gerald 2 - Sun 27/Apr/2014, 12:46am
bagi detail at boysdk@gmail.com  
32. Sham 339 - Sun 27/Apr/2014, 10:02am
Saya berminat, samseng4459@gmail.com  
33. Siti Juliana Jamal - Sun 27/Apr/2014, 10:15am
email julieajamal89@gmail.com  
34. Husin Kamal Mokhtar - Sun 27/Apr/2014, 8:40pm
saya berminat jd dropship

husin_jepun@yahoo.com  
35. Azam 238 - Sun 27/Apr/2014, 9:09pm
nk detail,.berminat jadi agen
emel:azam_niey37@yahoo.com  
36. Hafizah Khalil - Sun 27/Apr/2014, 10:41pm
bagi saya detail, hafizahlamat@gmail.com  
37. Lilly 5 - Mon 28/Apr/2014, 12:12am
email detail
lysarahazlan@gmail.com  
38. Wawa 67 - Mon 28/Apr/2014, 4:23pm
email details wawalicious.mayamall@gmail.com  
39. Fadz Malik - Tue 29/Apr/2014, 12:58am
Email details ctfadzliyatulatiqah@gmail.com
Thankyou .  
40. Syahirah Kassim - Wed 30/Apr/2014, 1:20am
Email details : syahirahkassim@rocketmail.com  
41. Niza Jaja - Wed 30/Apr/2014, 10:20am
email detail norsaznizasazlan@yahoo.com  
42. Fasha 20 - Wed 30/Apr/2014, 2:13pm
email kt saya yer...  
43. Firhan Abqari - Thu 1/May/2014, 11:13am
pm firhanmeta@gmail.com  
44. Hani Shaquille - Thu 1/May/2014, 7:17pm
Saya berminat jadi ejen dropship

zafiqar@yahoo.com  
45. Ameen Kader - Thu 1/May/2014, 9:38pm
Assalam tuan... Sy berminat.. Sila email maklumat kpd Sy.. Terima kasih  
46. Mohamad Yusop - Sat 3/May/2014, 12:41pm
Please email me the detail at yusopfury@gmail.com  
47. Fairuz Khalili 2 - Sun 4/May/2014, 12:18am
SAYA berminat bole email saya slekerz@gmail.com  
48. Raja Harith - Sun 4/May/2014, 10:36pm
boleh email sy - dunia_brave@yahoo.com  
49. Monsieur Rizal - Mon 5/May/2014, 10:55pm
abdus.rizalmi@gmail.com  
50. Mdpanz - Tue 6/May/2014, 12:06am
Berminat menjadi ejen dropship.
omprakmaphod@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 73 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..