Pemborong Beg Tangan (Taiwan, China, Korea)
Miraclecloset @ Miracle Closet - Tue 9/Oct/2012 3:01pm [Last Comment]
Salam sejahtera, kmi adalah pbekal bag dr Perak,semua adalah ready stock..

Agent dropship dperlukan.Tanpa mgeluarkan modal,anda dpt memiliki bisnes sendiri & dpt keuntungan menarik.Sila email kami untuk details ;)
sales@miraclecloset.com.my
Anda juga boleh melayari website kami untuk melihat katalog .

Harga yang tunjuk dalam website adalah retail price.
Email kami untuk dapat harga Borong/Agent
http://www.miraclecloset.com.my

Niche: Pemborong Beg Tangan
     
  1. Fazrina 2 - Sat 21/Apr/2012, 2:52pm
    ieyta_86@yahoo.com
    email sy arga borong..:)  
  2. Noralady84 - Sat 21/Apr/2012, 9:46pm
    Emailkan saya shophouse2u@gmail.com  
  3. Khabir - Sat 21/Apr/2012, 11:04pm
    pakar_nasafi@yahoo.com.my

    ttg dropship n hrg borong..  
  4. Miraclecloset - Mon 23/Apr/2012, 3:24pm
    Okie, saya akan email sekarang  
  5. Eiraadira - Tue 24/Apr/2012, 2:44pm
    PLEASE email saya harga borong dan dropship skli.. adharshakirah@gmail.com  
  6. Nick 12 - Wed 25/Apr/2012, 4:25pm
    email harga borong: nick_filan86@yahoo.com  
  7. Hazel Emma - Thu 26/Apr/2012, 12:59pm
    tolong email detail ttg dropship & harga..

    viola_muffin@yahoo.com

    thanks.  
  8. Salina 26 - Thu 26/Apr/2012, 8:22pm
    plz email harga dropship dan borong..tq
    norsalina86@yahoo.com  
  9. Miraclecloset - Wed 2/May/2012, 6:20pm
    Okie, saya akan email sekarang  
  10. Joan 7 - Thu 3/May/2012, 10:04pm
    Hello..do u mind forwarding me the wholesale price and drop ship please? Tq. joanjim03@gmail.com  
  11. Miraclecloset - Sun 6/May/2012, 9:18am
    Okie, saya akan email sekarang  
  12. Sheeda - Mon 7/May/2012, 12:08pm
    plz email to me mnursyahida@gmail.com
    detail and harga borong  
  13. Miraclecloset - Thu 10/May/2012, 11:21am
    Okie, saya akan email sekarang  
  14. Miezan - Tue 15/May/2012, 10:39am
    email detail...mieyzan_82@yahoo.com  
  15. Miraclecloset - Tue 15/May/2012, 6:41pm
    Okie, saya akan email sekarang  
  16. Rugiah - Thu 17/May/2012, 9:32pm
    plz email detail & harga borong to me rugiahjr@yahoo.com  
  17. Atiqah 35 - Fri 25/May/2012, 1:15pm
    PLEASE email saya harga borong dan dropship skli...syah_rieqa90@yahoo.com  
  18. Cantikcotton - Mon 28/May/2012, 7:05pm
    Berminat jadi agen dropship..emai sayal ke cantikbest@gmail.com  
  19. Ranshea - Sun 3/Jun/2012, 5:35pm
    emelkan kepada topransheaent@yahoo.com  
  20. Mariyah - Wed 20/Jun/2012, 1:51pm
    kenapa miraclecloset susah sangat dihubungi ? saya dah jadi agen pun tapi skrg saya ade masalah tapi dah berhari jugak email saya tak direply. Sila bantu.  
  21. Mariyah - Fri 22/Jun/2012, 1:51pm
    hm.. dah dpt reply pun.  
  22. Miezan - Sun 24/Jun/2012, 11:14am
    email harga borong..mieyzan_82@yahoo.com  
  23. Khairi 42 - Tue 26/Jun/2012, 12:05am
    hai,saya nak jadi agen, ni email saya handbagwholesale@ymail.com, harga agen skali ye  
  24. Rachel 5 - Tue 26/Jun/2012, 2:15pm
    Saya nak jadi Agen PLEASE email saya harga borong dan dropship skli.
    mers062012@gmail.com  
  25. Zaini 36 - Wed 27/Jun/2012, 8:53am
    saya nak jadi agen, ni email saya mcnie_03@yahoo.com harga agen skali.  
  26. Lairannie - Sat 30/Jun/2012, 11:26pm
    email harga borong:ranie_rex@yahoo.com.. tq  
  27. Nash 17 - Mon 16/Jul/2012, 12:19pm
    email sy...nasyirahbakeri@yahoo.com  
  28. Abu Syaifan Bin Mohd - Mon 16/Jul/2012, 1:12pm
    saya ada kedai diseremban.. boleh emelkan harga & gambar.. syaifan1991@gmail.com  
  29. Suzana 51 - Wed 22/Aug/2012, 10:03am
    email harga borong: samsudin_suzana@yahoo.com  
  30. Sweet 13 - Thu 6/Sep/2012, 12:58pm
    email saya untuk detail
    kikinangah@gmail.com  
  31. Miraclecloset - Sat 8/Sep/2012, 2:35pm
    Okie, saya akan email sekarang  
  32. Firza 3 - Tue 11/Sep/2012, 3:52am
    email saya
    mfa9897@gmail.com  
  33. Nurul Hasnah Binti Mohd Arif - Tue 25/Sep/2012, 2:07pm
    email saya harga borong  
  34. Nashah Azizan - Tue 9/Oct/2012, 3:08pm
    Bleh emelkan saya details harga borong, t.kasih.


    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to:  
  35. Lyna 30 - Tue 9/Oct/2012, 3:41pm
    EMAIL PLEASE.. olie_candy@yahoo.com  
  36. Geebum - Tue 9/Oct/2012, 3:48pm
    email pada saya roziah_87@yahoo.com  
  37. Roha 6 - Tue 9/Oct/2012, 3:48pm
    saya jugak..email pada saya roha_82@yahoo.com.my  
  38. Rosmaheranali Ali - Tue 9/Oct/2012, 4:03pm
    emailkan saya details please!!
    rosmaheranali@yahoo.com  
  39. Jom Rm30 - Tue 9/Oct/2012, 4:05pm
    AXIATA COMMUNICATION

    Kami sedang mencari individu yang berminat untuk menjana pendapatan secara online.
    Peluang ini terbuka kepada rakyat malaysia yang berumur 18tahun keatas.
    Cara bekerja amat mudah dan kami akan sediakan segala produk.
    Bermacam jenis produk setiap bulan yang akan diberikan pada anda.
    Kesemua produk kami datangnya dari CHINA - MALAYSIA .

    SELANJUTNYA : http://moneynetworkMY.blogspot.com

    FULL KATALOG (CHINA) HANYA DIBERIKAN KEPADA INDIVIDU YANG REGISTER SAHAJA.  
  40. Sahara 3 - Tue 9/Oct/2012, 4:13pm
    boleh email kepada saya saeera87poly@yahoo.com untuk menjadi dropship n hrga borong  
  41. Najihah 16 - Tue 9/Oct/2012, 4:19pm
    boleh email kn kat saya dropshiping, katalog n harga borong..
    najihah.suhaimi@yahoo.com  
  42. Kedai Kasut Cham - Tue 9/Oct/2012, 4:23pm
    saya jual handbeg borong/retail
    bleh ke fb sy utk catalog,clik sy nama sy.  
  43. Nashah Azizan - Tue 9/Oct/2012, 4:38pm
    Bleh emelkan saya details harga borong, t.kasih. nashahz@yahoo.com  
  44. Shah89 2 - Tue 9/Oct/2012, 5:03pm
    blh email kan saya ke khairulinashahrin@gmail.com tq  
  45. Ira 33 - Tue 9/Oct/2012, 6:32pm
    dropship nurulzahirahirah@gmail.com  
  46. Lisa 86 - Tue 9/Oct/2012, 8:05pm
    email katalong n price for borong n dropship  
  47. Iwan 27 - Tue 9/Oct/2012, 9:08pm
    detail...amran_iwan08@yahoo.com  
  48. Ema 68 - Tue 9/Oct/2012, 9:27pm
    tlg send ke emazha@gmail.com  
  49. Razaksapawi - Tue 9/Oct/2012, 10:33pm
    email ke razaksapawi@yahoo.com  
  50. Shahidi Samsudin - Tue 9/Oct/2012, 10:39pm
    t shirt lelaki xde supply ke  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 86 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!