Pemborong Barangan Dapur Stainless Steel Gred A Dicari
Suria 12 - Wed 22/Sep/2010 10:58am [Last Comment]
Saya pembekal barangan dapur stainless steel gred A, harga borong, boleh compare harga dengan pasaraya hypermarket.modal rendah dan menguntungkan ,
sms saya 019 2572131

Pelbagai jenis barangan dapur stainless steel Gred A dari kuali hingga chafing pot ( buffet tray)
Peluang perniagaan.

Niche: Kedai Hardware | Perkakas Dapur
 
1. Nor Hafiza Binti Hassan - Wed 22/Sep/2010, 1:11pm
email detail Nor_hafiza84@yahoo.com  
2. Zaini 6 - Thu 23/Sep/2010, 10:03am
tolong email detail dan katalog pls  
3. Suria 12 - Thu 23/Sep/2010, 10:03am
Hubungi saya untuk melihat barang yg dipamerkan.Kedai saya kt worldwide biz centre shah alam.
019-2572131  
4. Niza 7 - Thu 23/Sep/2010, 2:21pm
email katalog & price
hzd_1335@yahoo.com.my  
5. Suria 12 - Fri 24/Sep/2010, 12:35pm
zaini , bleh beri email.TQ  
6. Suria 12 - Mon 27/Sep/2010, 10:16am
Fiza,zaini,niza
Semalam - ahad ,sabtu pengedar dan saya buka meja kt Amcorp, sewa 80 je 2 hari, dapat RM1,200 sambutan amat menggalakkan , untung :) , order pun byk..  
7. Zainal Othman 2 - Tue 28/Sep/2010, 11:33am
ada jual periuk untuk kenduri kahwin tak?
kalau ada emailkan price kat email saya OnZ_kanopi@yahoo.com  
8. Suria 12 - Tue 28/Sep/2010, 11:54am
En Zainal, periuk knduri saya tak terima lagi, Kalau ada InsyaAllah saya emailkan.  
9. Zainal Othman 2 - Wed 29/Sep/2010, 11:06am
ok tq  
10. Cannondale - Fri 8/Oct/2010, 12:42am
tolong email saya info:

buddy_clb@yahoo.com  
11. Angah 8 - Fri 8/Oct/2010, 3:52pm
Ada borong sudu garfu tak?  
12. Suria 12 - Mon 11/Oct/2010, 11:54am
Ok Cannon...nanti sy emailkan katalog.
Sudu garfu pn ada....  
13. Sue 52 - Mon 11/Oct/2010, 11:25pm
saya perlukan hot plate(sizzling plate)klu ada bleh emailkan segera..
n.elegant@yahoo.com  
14. Suria 12 - Tue 12/Oct/2010, 3:14pm
Sue , saya belum terima hotplate , berapa pieces sue nak?TQ  
15. Suria 12 - Tue 12/Oct/2010, 3:19pm
angah, apa email , nak htr katalog...  
16. Salis - Thu 21/Oct/2010, 9:06pm
ada jual tak stall untuk chicken wing. email saya lady.tania2008@gmail.com  
17. Suzi 3 - Mon 25/Oct/2010, 3:34pm
tlg hantar katalog ke suezaku@yahoo.com  
18. Ashraf 3 - Thu 4/Nov/2010, 9:23pm
boleh hantar senarai porduk katalog kat email sy shafiqashrafkamal@gmail.com  
19. Pert - Thu 11/Nov/2010, 7:53pm
Suria, tolong email catalog & price.
mshahril@muamalat.com.my  
20. Aziz 14 - Thu 25/Nov/2010, 1:15pm
ada jual pengukus pau yang tinggi tu tak

azizida@gmail.com  
21. M Suhaimi Md Aris - Sat 18/Dec/2010, 5:08pm
salam suria,
Tlg mail Katalog dgn hg utk peniaga,klu hg cantik nak jual kat kedai saya ,m.suhaird@yahoo.com  
22. Suria 12 - Fri 7/Jan/2011, 11:28am
Salam semua, sekiranya anda berminat membeli pisau2 dapor,tapis,pengepit kueh,senduk&sudip,sudu2,kuali2, mangkok sup tahan panas,pada harga borong yg teramat murah sila hubungi dengan segera.Jualan penghabisan stock.
019-2572131.  
23. Sheriel - Wed 9/Feb/2011, 7:56pm
ada x sesiapa tahu harga periuk steamboat atau periuk yong tau foo..
email saya
sheriel.aida@gmail.com  
24. Pinkbugs - Mon 21/Mar/2011, 10:16am
sy nk katalog utk Barangan Dapur Stainless Steel... boleh emailkn pada sy pinkbugs2525@yahoo.com.sg. barangan dapur yg diperlukan untuk restoran berkonsepkan kopitiam .. sesape berminat boleh emailkan katalog pada sy..  
25. Ct Atiqah - Tue 5/Apr/2011, 6:22pm
ada jual pinggan untuk sizzling tak?
kalau ada, tolong emailkan saya catalog & harga. email: ctatiqahibnee@gmail.com  
26. Balqismaju - Sat 14/May/2011, 4:04pm
sy nk cari kerusi ngan meja set yang staless steel untuk kedai mkn sy ade sape2 bley tolong  
27. Cik Siti 8 - Mon 30/May/2011, 11:40am
sy nk cari sudu n garfu dlm kuantiti yg banyak..tlg emelkan kt hrytie_cat@yahoo.com.  
28. Azrul 64 - Sun 12/Jun/2011, 12:38pm
wedding photography =)  
29. Hairul Mohamad - Tue 28/Jun/2011, 1:07pm
tolong emailkan katalog...saya tengah mencari barangan untuk buka food court  
30. Hairul Mohamad - Tue 28/Jun/2011, 1:11pm
maaf ,tertinggal....email add saya hairul.mohamad@yahoo.com.my  
31. Shaiful 6 - Mon 4/Jul/2011, 11:51pm
emel kan saya katalog


myshaiful@gmail.com  
32. Faizah 35 - Mon 18/Jul/2011, 11:46am
salam..tolong email kat saya katalog secepat mungkin..

nurislam_afif@yahoo.com.my  
33. Fizameliza - Mon 1/Aug/2011, 3:47pm
de jual sinki 2 bowl...retail x leh  
34. Asma 16 - Mon 5/Sep/2011, 6:57pm
kalu ada sape yg menjual borong pinggan sizling tu boleh emel kat saya.saya ingt nk bt bisnes la. emel: asyikjatuh_86@yahoo.com  
35. Mak Jenab - Sat 17/Sep/2011, 5:15pm
salam.sy sdg mncari brg2 kelengkapan nak berniaga makanan, so those yg ada jual pls email sy all the details esp. hot plate yg murah.tq.serious buyer ni

furlarhapsody@yahoo.com  
36. Salini - Mon 26/Sep/2011, 5:15pm
ada jual panning machine tak? klu ada leh email saya umulwan@yahoo.com.  
37. Mas 14 - Mon 3/Oct/2011, 4:03pm
boleh email kat saya gak katalog masrinareza@gmail.com  
38. Ad 11 - Fri 11/Nov/2011, 10:18am
adess..... kenapa sy call no suria x de dalam perhidmatan... bleh email x gambar product... terramatixsb@live.com  
39. Ajie 5 - Tue 29/Nov/2011, 2:22pm
tolong hantar katalog dan senarai harga sudu dan garfu. pembelian >1000unit. TQ
ajie_25@yahoo.com  
40. Fana - Thu 1/Dec/2011, 2:47pm
sy nk bli tray buffet... sy nk join jgk.

email me leedafana@yahoo.com  
41. Noor Maria - Thu 15/Dec/2011, 11:00am
Kami merupakan pengusaha kantin hostel dan sedang mencari pembekal bg semua peralatan dapur.Sesiapa berminat untuk jadi supplier boleh hubungi kami di:maria_190998@yahoo.com.Lokasi KL/Selangor  
42. Fazhilah - Wed 15/Feb/2012, 8:50pm
hantarkan senarai harga untuk tray dan peralatan buffet yang yang.. fazhilah_ila@yahoo.com  
43. Khairulnizam 12 - Mon 20/Feb/2012, 11:12pm
Hye Nizam,
berminat ingin mengetahui barang2 dapur untuk memulak sebuah restaurant.
Sy harap pihak tuan akan menghantar katalog yang menyenaraikan harga dan barang serta gambar. Chiller dan dapur gas ada x?
TQ ...  
44. Azuan Zackry - Sat 25/Feb/2012, 10:00am
Saya pun nak harga dan catalog.. email saya pls.. azuan_e@yahoo.com  
45. Farah 189 - Mon 27/Feb/2012, 1:36pm
saya nk cari hot plate untuk sizzling..ade jual tak? email yer  
46. Moony - Fri 30/Mar/2012, 2:22pm
tolong email saya untuk set lengkap peralatan dapur untuk katering.
email sy : wmoony86@gmail.com  
47. Rnz Plastic - Mon 2/Apr/2012, 1:49pm
pls email catalog n price list,saya ada kedai menjual barangan dapur di kuang...ingin tambah stok barang lagi...tq...email...rnzshop@gmail.com  
48. Ana 63 - Wed 25/Apr/2012, 2:00pm
Hi,
pls email senarai harga utk buffet tray & peralatan buffet lain...
tq..  
49. Ana 63 - Wed 25/Apr/2012, 2:02pm
Hi,
pls email senarai harga buffet tray & peralatan buffet lain kpd anna_haikal08@yahoo.com

tq  
50. Azizah 64 - Thu 3/May/2012, 8:31pm
Hi
kalau sy nk beli sudu n garfu 1500 - 2000 pasang, boleh email quatation?  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 103 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..