Pembiayaan Easy Kerajaan/Swasta/GLC
Nurida Fatini @ Multi Rainbow Credit Sdn Bhd (Klang)
Sat 30/Oct/2021 10:41am [Last Comment]
๐™ฑ๐™ฐ๐šˆ๐™ฐ๐š๐™ฐ๐™ฝ ๐™ผ๐™ด๐™ป๐™ฐ๐™ป๐š„๐™ธ ๐™ณ๐™ธ๐š๐™ด๐™ฒ๐šƒ ๐™ณ๐™ด๐™ฑ๐™ธ๐šƒ & ๐™น๐™พ๐™ผ๐™ฟ๐™ฐ๐šˆ
๐™ฝ๐™ฐ๐™ผ๐™ฐ ๐™ณ๐™ธ๐š‚๐™ด๐™ฝ๐™ฐ๐š๐™ฐ๐™ธ ๐™ท๐™ธ๐šƒ๐™ฐ๐™ผ ๐™ฐ๐™ฝ๐™ณ๐™ฐ ๐™ป๐™ฐ๐šˆ๐™ฐ๐™บ ๐™ผ๐™ด๐™ผ๐™พ๐™ท๐™พ๐™ฝ
๐šƒ๐™ด๐™ผ๐™ฟ๐™พ๐™ท ๐™ฑ๐™ฐ๐šˆ๐™ฐ๐š๐™ฐ๐™ฝ ๐™ฑ๐™พ๐™ป๐™ด๐™ท ๐™ณ๐™ธ๐™ฟ๐™ฐ๐™ฝ๐™น๐™ฐ๐™ฝ๐™ถ๐™บ๐™ฐ๐™ฝ
๐™ฟ๐š๐™พ๐š‚๐™ด๐š‚ ๐™ฟ๐™ฐ๐™ฝ๐šƒ๐™ฐ๐š‚

๐‡๐€๐๐˜๐€ ๐๐„๐‘๐‹๐” ๐ƒ๐Ž๐Š๐”๐Œ๐„๐๐“ ๐‘๐ˆ๐๐†๐Š๐€๐’

๐š‚๐šƒ๐™ฐ๐šƒ๐™ผ๐™ด๐™ฝ๐šƒ ๐™ฑ๐™ฐ๐™ฝ๐™บ
๐™ฟ๐™ฐ๐šˆ๐š‚๐™ป๐™ธ๐™ฟ
๐š‚๐™ฐ๐™ป๐™ธ๐™ฝ๐™ฐ๐™ฝ ๐™บ๐™ฐ๐™ณ ๐™ฟ๐™ด๐™ฝ๐™ถ๐™ด๐™ฝ๐™ฐ๐™ป๐™ฐ๐™ฝ

MOHON SEKARANG!!!
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN
https://wa.me/601128606055/PINJAMAN

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Quinn YnS Resources - Sat 30/Oct/2021, 11:10am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
2. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 30/Oct/2021, 11:11am
Cover Area ๐ŸšฉKLANG ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉKUALA LUMPUR
Pinjaman Terbuka Kepada :
๐ŸŒธ Kerajaan
๐ŸŒธ Swasta
๐ŸŒธ Pencen
๐ŸŒธ Perkeso
๐ŸŒธ I-Citra

Keistimewaan syarikat kami :
โœฉ interest yg paling rendah di pasaran
โ˜… tanpa pegang kad atm (Bayaran Secara Auto Debit)
โœฉ pelan ansuran bayaran yg fleksible
โ˜… rekomen kawan blh dpt komisen
โœฉ blacklist bank, ctos, ccris juga layak memohon
โ˜… tempoh bayaran bulanan 6 bulan hingga 36 bulan
โœฉ document ringkas

Sy sekarang boleh membuat semakan Online serta-merta di Whatassp Link :
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://wasap.my/60183666438/ynsmloan

Cik Liza ๐Ÿ“ฒ 018-366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
Website Link : http://www.ynsloan4u.com
Office Number โ˜Ž๏ธ 03-3163 0200
๐Ÿš˜ COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE (T&C APPLY)  
3. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 30/Oct/2021, 11:13am
๐ŸŒธYNS RESOURCES SDN BHD๐ŸŒธ
Perlukan duit, contact kita segera!!!
____________________________
Tak Perlu Deposit!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Kami Sedia Membantu Anda, Proses Cepat Sahaja Jika Dokumen Anda Lengkap!!!
____________________________
Swastaโœ”๏ธ
Kerajaannโœ”๏ธ
Pencenโœ”๏ธ
CTOSโœ”๏ธ
CCRISโœ”๏ธ
โŒ Tanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Dedit)
โŒ Tanpa caj wang pendahuluan
โŒ Tanpa penjamin
โŒ Tanpa cagaran
โ–ถ๏ธ Faedah Rendah
โ–ถ๏ธ Boleh Tolong Jelaskan Hutang Tempat Lama
_________________________________
๐Ÿ“ƒ Slip gaji 3 bulan terkini
๐Ÿ“ƒ Penyata bank 3 bulan terkini
๐Ÿ“ƒ Bil api / air 1 bulan
๐Ÿ“ƒ IC Copy
๐Ÿ“ƒ Penyata Kwsp
____________________________
Berminat boleh hubungi Whatsapp :
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
_______________________________
AREA:
โœ”๏ธKLANG
โœ”๏ธSELANGOR
โœ”๏ธKL
_______________________________
T&C  
4. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 30/Oct/2021, 11:16am
PINJAMAN WANG BERLESEN
๐Š๐ž๐ง๐š๐ฉ๐š ๐ฉ๐ข๐ฅ๐ข๐ก ๐ฌ๐ฒ๐š๐ซ๐ข๐ค๐š๐ญ ๐ค๐š๐ฆ๐ข?
Berdaftar dengan KPKT
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Office Number : 03-3163 0200

๐Š๐ž๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ฆ๐ž๐ฐ๐š๐š๐ง ๐ฌ๐ฒ๐š๐ซ๐ข๐ค๐š๐ญ ๐ค๐š๐ฆ๐ข :
* Tanpa Pegang Kad Atm (Bayaran Credit Debit)
* ๏ธ Jumlah Pinjaman Dari RM1,000 - RM80,000
* ๏ธ Terima Senarai Hitam / Ccris Ctos / Akpk
* ๏ธ Bayaran Pinjaman Yang Fleksibel
* ๏ธ Berususan Hanya Di Pejabat
* ๏ธ Maklumat Anda Kami Rahsiakan
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹
Jom wasap sy segera utk semak kelayakan anda secara ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
5. Cik Farah - Sat 30/Oct/2021, 11:41am
injaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
6. Quinn YnS Resources - Sat 30/Oct/2021, 4:19pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
7. Gigie - Mon 1/Nov/2021, 10:33am
โœ๏ธ LAYAK : KERAJAAN / SWASTA/ PENCEN / PEKESO /BUSS/ REFINANCE

interest kami hanya 1.5% sebulan (TETAP)ย 
90 hari tampa faedahย 
bayaran bulanan yang flexibleย 
rebate untuk full settlementย 
No Upfrontย 
No Depositย 

syarat-syarat kelayakan: pinjaman peribadi (tiada cagaran)ย 
- bekerja (sekurangnya 3 bulan ke atas)ย 
- mempunyai slip gajiย 
- gaji harus melalui autodebit bank (cek boleh dpertimbangkan /cash tak terima)ย 
- gaji bersih perlu rm1k keatas (bukn gaji basic)ย 
- Jika ada loan tmpt lain kena terus terang (moneylander/ahlong)ย 

syarat-syarat kelayakan: pinjaman perniagaan (Cagaran/ Refinance)ย 
- harus ada ssmย 
- harus ada current acc(company acc)(personal acc tak diterima)ย 
- perniagaan yang dijalankan harus 1 tahun ke atasย 
- menetap dan berniaga di kl selangor sahaja(luar kawasan tak terima)ย 
- harus ada Cagaran (rumah atau tanah sendiriย 
- perlu ada CTOSS/CRISS Reportย 

* Berminat sila bawa dokumen yang di perlukan seperti berikut:๏..  
8. Quinn YnS Resources - Mon 1/Nov/2021, 11:21am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
9. Cik Farah - Mon 1/Nov/2021, 11:33am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
10. Quinn YnS Resources - Mon 1/Nov/2021, 3:42pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
11. Cik Farah - Mon 1/Nov/2021, 4:08pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
12. Gigie - Mon 1/Nov/2021, 4:35pm
kami syarikat kewangan ingin menawarkan pinjaman tunai
kepada anda yang memerlukkan dengan segera !!!
kami syarikat yg punyai bnyak kelebihan loan seperti :
1-laon lender
2-loan banker
3-loan buss
4-loan refinance
5-pewakilan banker dan peguam

anda juga boleh hubungi kami dengan segera utk dapatkan perkhimatan yang kami sediakan
kami juga membantu pelanggan yg punyai masalah seperti :
1-ctos
2-ccris
3-akpk
4-blacklist
5-ptptn

call kami dengan segera sekiranya anda ingin kami membantu utk summit doc anda ke
bhgian PERUNDING KEWANGAN
TEL /WHATUP: 016 215 8441
KL TOP CAPITAL SDN BHD
Lot 5.08, 5th Floor, Wisma Cosway,
No. 88 Jalan Raja Chulan, 50200 Kuala Lumpur
CIK MAWAR : 016 215..  
13. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 1/Nov/2021, 5:44pm
Anda Mempunyai Pijaman di Syarikat Lain? Interest Tinggi Dah Bayar Lama Loan Masih Tak Kurang? Kita Sedia Membantu Anda, Sila Hubungi Cik Liza 018-366 6438 / 010-299 0200

๐ŸŒธ Yns Resources Sdn Bhd (Port Klang)
๐ŸŒธ No.Office : 03-3163 0200
๐ŸŒธ HP : 018-366 6438 / 010-299 0200
๐ŸŒธ Website Link : https://www.ynsloan4u.com

๐ŸŒŸ Lulus Dalam Masa 1 Jam ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘‰ Bayaran Auto Debit
๐Ÿ‘‰ Tanpa Pegang Kad Atm
๐Ÿ‘‰ Tanpa Penjamin
๐Ÿ‘‰ Tanpa Cagaran
๐Ÿ‘‰ Tanpa Upfront
๐Ÿ‘‰ Blacklist Layak
๐Ÿ‘‰ Dokumen Ringkas

๐Ÿš˜ COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )
๐’๐„๐Œ๐€๐Š๐€๐ ๐Š๐„๐‹๐€๐˜๐€๐Š๐€๐ ๐€๐ƒ๐€๐‹๐€๐‡ ๐๐„๐‘๐‚๐”๐Œ๐€
๐‚๐‹๐ˆ๐‚๐Š ๐‹๐ˆ๐๐Š ๐ƒ๐ˆ๐๐€๐–๐€๐‡
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
14. Quinn YnS Resources - Tue 2/Nov/2021, 10:41am
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
016-606 3644 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60166063644/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
15. Cik Farah - Tue 2/Nov/2021, 10:47am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
16. Gigie - Tue 2/Nov/2021, 10:55am
PINJAMAN UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN & SWASTA
Masalah:ย 
-CTOS
-CCRIS
-BLACKLIST TINGGI
-KONTRAK
-PESARA

INTEREST 1.5%
30 hari TANPA FAEDAH



Kepada anda yang BERMINAT dengan Pinjaman
silaTerus Call:
HP:016 215 8441 /
EMAIL: btoppioner@yahoo.com  
17. Cik Intan - Tue 2/Nov/2021, 3:02pm
Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen WL5844/10/01-8/091022 yang diberikan oleh Kementerian Perumahan & kerajaan Tempatan di bawah Akta Pinjam Wang 1951
YNS RESOURCES SDN. BHD.

Kami pakar dalam menyediakan Pinjaman Peribadi dengan kadar faedah yang kompetitif untuk memastikan beban minimum kepada anda. Digabungkan dengan pasukan perunding yang berpengalaman, yang mempermudah permohonan pinjaman anda, proses pinjaman pasti memberi anda ketenangan.

Pasukan perunding kami yang berpengalaman terdiri daripada individu yang berumur sehingga 10 tahun, dan boleh memberi nasihat mengenai rancangan terbaik untuk keraguan kewangan anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan dari segi pinjaman peribadi, sila buat permohonan sekarang dari syarikat pemberi pinjaman berlesen kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
Cik Ida 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
http://www.wasap.my/0166063644/ynsmloan
http://www.wasap.my/0166063644/ynsmloan  
18. Upfront Resources Loan - Tue 2/Nov/2021, 3:02pm
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
๐ŸŒนTrusted โŒNo Deposit โŒ No Upfront
Hari ini Apply โœ”Hari ini proceedโœ” Hari ini dapat Cash ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  
19. Gigie - Tue 2/Nov/2021, 4:34pm
MAKESURE ANDA BERPUAS HATI DENGAN LOAN KAMI / CARA KAMI / INTEREST KAMI / PROMOSI KAMI ....

kami akn membantu anda yang mengalami masalah yang tidak anda boleh SELESAIKAN ......
ANDA perlu menghantar beberapa DOCUMENT utk membuat loan dengan SYARIKAT KAMI.......

Sememangnyer kami ingin memberi yang terbaik kepada ada yang ingin membuat APPLY LOAN PERSONAL / BUSS

HANYA CALL:016 215 8441 cik mawar
EMAIL:btoppioner@yahoo.comย ย   
20. Quinn YnS Resources - Tue 2/Nov/2021, 4:38pm
$$ pinjaman wang berlesen di port klang $$yns resources sdn bhd $$
Selamat sejahter semuja, kami yns resources sdn bhd port klang ada menawarkan promosi pinjaman peribadi loan 1000 bayar balik 1000

* interest sebulan 1.5 %
* tanpa penjamin
* urusan hanya di pejabat
* segala maklumat 100 % dirahsiahkan
* urusan mudah dan cepat hanya dalam 1 jam jika documents lengkap
* caver area selangor dan kl sahaja
* khas untuk kerajaan, swasta, kilang, kwsp i lestari dan gaji melalui bank
* bayaran secara auto debit

Untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya talian
010-299 0200 mr jeff
03-31630200 office
Walk in office
Yns resources sdn bhd
No 99
Tingkat 1
Persiaran raja muda musa
42000 pelabuhan klang
Waktu urusan
09.30 am to 6.30 pm
Monday to saturday
http://www.wasap.my/60102990200/majalanloanynsselangordankltou
https://t.me/ynsjeff
https://bit.ly/3iaQFSb
website:http://www.ynsloan4u.com  
21. Siti Syarah1221 - Tue 2/Nov/2021, 4:40pm
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐใ€Pinjaman Wang Berlesen Mudah Dan Cepat ใ€‘๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ“KL ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“NEGERI SEMBILAN ๐Ÿ“MELAKA
Terbuka kepada golongan pekerjaan
โœ… Kakitangan Kerajaan / Pekerja Swasta
โœ… Pencen / Socso / Peruntukan(Askar wife)
โœ… 0% TIADA DEPOSIT
โœ… Interest Rendah
โœ… Maklumat Dirahsiakan
Cuma sediakan dokument ..
โœ” Slip Gaji
โœ” Bank Statement sahaja
CALL/WSAP 0122373911
http://pecredit.wasap.my  
22. Cik Farah - Tue 2/Nov/2021, 4:56pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
23. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 2/Nov/2021, 5:29pm
๐ŸŒธYNS RESOURCES SDN BHD๐ŸŒธ
Perlukan duit, contact kita segera!!!
Tak Perlu Deposit!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Office No : 03-3163 0200
Kami Sedia Membantu Anda Proses Cepat Jika Dokumen Anda Lengkap!!!
__________________________________
Swastaโœ”๏ธ
Kerajaannโœ”๏ธ
Pencenโœ”๏ธ
CTOSโœ”๏ธ
CCRISโœ”๏ธ
โŒ Tanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Dedit)
โŒ Tanpa caj wang pendahuluan
โŒ Tanpa penjamin
โŒ Tanpa cagaran
โ–ถ๏ธ Faedah Rendah
โ–ถ๏ธ Boleh Tolong Jelaskan Hutang Tempat Lama
__________________________________
๐Ÿ“ƒ Slip gaji 3 bulan terkini
๐Ÿ“ƒ Penyata bank 3 bulan terkini
๐Ÿ“ƒ Bil api / air 1 bulan
๐Ÿ“ƒ Ic Copy
๐Ÿ“ƒ Penyata Kwsp
__________________________________
Berminat boleh hubungi Whatsapp :
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjh
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjh
http://www.wasap.my/60183666438/loanmjh
________________________________
AREA:
โœ”๏ธKLANG
โœ”๏ธSELANGOR
โœ”๏ธKL
________________________________
T&C  
24. Cik Intan - Wed 3/Nov/2021, 9:54am
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
25. Cik Farah - Wed 3/Nov/2021, 10:15am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
26. Cik Intan - Fri 5/Nov/2021, 10:53am
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
27. Cik Farah - Fri 5/Nov/2021, 11:08am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
28. Cik Farah - Fri 5/Nov/2021, 5:58pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
29. Cik Intan - Fri 5/Nov/2021, 6:22pm
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
30. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Sat 6/Nov/2021, 3:43pm
PINJAMAN BERLESEN TANPA PEGANG KAD ATM ANDA {BAYARAN CREDIT DEBIT}
COVER AREA ๐ŸšฉKLANG ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉKL
WhatsApps : https://www.wasap.my/60183666438/mloan
Website : https://www.ynsloan4u.com

Saya boleh bantu anda
Kelulusan adalah segera
Semua urusan dijalankan Di pejabat
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan

โ™ฆTANPA PEGANG KAD ATM {BAYARAN CREDIT DEBIT}
โ™ฆTANPA PENJAMIN / UPFRONT / DEPOSIT
โ™ฆ๏ธZERO INTEREST UNTUK SEBULAN
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Kakitangan kerajaan / swasta / pencen
* Bekerja 3 bulan ke atas
* Bergaji bersih 1000 ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
Sila hubungi sy sekiranya anda berminat
Talian Tel : 018-366 6438 Cik Liza (Wasap / Call / Telegram)
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
31. Cik Intan - Sat 6/Nov/2021, 4:28pm
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
32. Quinn YnS Resources - Sat 6/Nov/2021, 4:36pm
Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen WL5844/10/01-8/091022 yang diberikan oleh Kementerian Perumahan & kerajaan Tempatan di bawah Akta Pinjam Wang 1951
YNS RESOURCES SDN. BHD.
Kami pakar dalam menyediakan Pinjaman Peribadi dengan kadar faedah yang kompetitif untuk memastikan beban minimum kepada anda. Digabungkan dengan pasukan perunding yang berpengalaman, yang mempermudah permohonan pinjaman anda, proses pinjaman pasti memberi anda ketenangan.

Pasukan perunding kami yang berpengalaman terdiri daripada individu yang berumur sehingga 10 tahun, dan boleh memberi nasihat mengenai rancangan terbaik untuk keraguan kewangan anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan dari segi pinjaman peribadi, sila buat permohonan sekarang dari syarikat pemberi pinjaman berlesen kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
03-3163 0200 / 010-299 0200 Cik Liza
http://www.wasap.my/60102990200/pinjamankpkt
http://www.wasap.my/60102990200/pinjamankpkt
http://www.wasap.my/60102990200/pinjamankpkt  
33. Cik Farah - Sat 6/Nov/2021, 4:43pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
34. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Mon 8/Nov/2021, 1:04pm
Cover Area ๐ŸšฉKLANG ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉSUBANG ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉKUALA LUMPUR
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?
NAK SETTLE HUTANGยฒ ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK!! JANGAN RISAU

NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM... Tekan link ni โฌ‡โฌ‡
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan

โžกTanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Credit Debit)
โžกBlacklist / Ctos / Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 36BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete
โžกKelulusan hingga 90%
โžกDokumen ringkas dan mudah

Utk pertanyaan yg lebih lanjut boleh berhubungi sy ditalian
Contact Number : 018 - 366 6438 / 010 - 299 0200 Cik Liza (Call / Whatsapp / Telegram)
Number Office : 03-3163 0200
Website Link : https://www.ynsloan4u.com  
35. Cik Intan - Mon 8/Nov/2021, 2:29pm
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
36. Cik Intan - Tue 9/Nov/2021, 11:07am
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
37. Cik Farah - Tue 9/Nov/2021, 11:26am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
38. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Tue 9/Nov/2021, 1:15pm
๐ŸŒธYNS RESOURCES SDN BHD๐ŸŒธ
Perlukan duit, contact kita segera!!!
____________________________
Tak Perlu Deposit!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com
Kami Sedia Membantu Anda, Proses Cepat Sahaja Jika Dokumen Anda Lengkap!!!
____________________________
Swastaโœ”๏ธ
Kerajaannโœ”๏ธ
Pencenโœ”๏ธ
CTOSโœ”๏ธ
CCRISโœ”๏ธ
โŒ Tanpa pegang kad ATM (Bayaran Credit Dedit)
โŒ Tanpa caj wang pendahuluan
โŒ Tanpa penjamin
โŒ Tanpa cagaran
โ–ถ๏ธ Faedah Rendah
โ–ถ๏ธ Boleh Tolong Jelaskan Hutang Tempat Lama
_________________________________
๐Ÿ“ƒ Slip gaji 3 bulan terkini
๐Ÿ“ƒ Penyata bank 3 bulan terkini
๐Ÿ“ƒ Bil api / air 1 bulan
๐Ÿ“ƒ Ic Copy
๐Ÿ“ƒ Penyata Kwsp
____________________________
Berminat boleh hubungi Whatsapp :
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
http://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
_______________________________
AREA:
โœ”๏ธKLANG
โœ”๏ธSELANGOR
โœ”๏ธKL
_______________________________
T&C  
39. Cik Intan - Tue 9/Nov/2021, 5:33pm
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
40. Siti Syarah1221 - Wed 10/Nov/2021, 11:30am
๐Ÿ’ฏSyarikat Pinjaman Wang Berlesen ๐Ÿ’ฏ
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
โœ”Sektor Kerajaan
โœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
โœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
โœ”Tanpa Penjamin
โœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
โœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
41. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Wed 10/Nov/2021, 2:34pm
PINJAMAN BERLESEN TANPA PEGANG KAD ATM ANDA {BAYARAN CREDIT DEBIT}
COVER AREA ๐ŸšฉKLANG ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉKL
WhatsApps : https://www.wasap.my/60183666438/mloaan4u
Website : https://www.ynsloan4u.com

Saya boleh bantu anda
Kelulusan adalah segera
Semua urusan dijalankan Di pejabat
Saya membantu mereka benar-benar memerlukan

โ™ฆTANPA PEGANG KAD ATM {BAYARAN CREDIT DEBIT}
โ™ฆTANPA PENJAMIN / UPFRONT / DEPOSIT
โ™ฆ๏ธZERO INTEREST UNTUK SEBULAN
=============================
Syarat kelayakan peminjam :
* Kakitangan kerajaan / swasta / pencen
* Bekerja 3 bulan ke atas
* Bergaji bersih 1000 ke atas
* Bergaji masuk bank (Autokredit)
=============================
Sila hubungi sy sekiranya anda berminat
Talian Tel : 018-366 6438 Cik Liza (Wasap / Call / Telegram)
Telefon Pejabat : 03 - 3163 0200
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan
http://www.wasap.my/60183666438/mloan  
42. Cik Intan - Thu 11/Nov/2021, 10:20am
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
43. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Thu 11/Nov/2021, 10:40am
Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen WL5844/10/01-8/091022 yang diberikan oleh Kementerian Perumahan & kerajaan Tempatan di bawah Akta Pinjam Wang 1951
YNS RESOURCES SDN. BHD.
Kami pakar dalam menyediakan Pinjaman Peribadi dengan kadar faedah yang kompetitif untuk memastikan beban minimum kepada anda. Digabungkan dengan pasukan perunding yang berpengalaman, yang mempermudah permohonan pinjaman anda, proses pinjaman pasti memberi anda ketenangan.

Pasukan perunding kami yang berpengalaman terdiri daripada individu yang berumur sehingga 10 tahun, dan boleh memberi nasihat mengenai rancangan terbaik untuk keraguan kewangan anda. Sekiranya anda memerlukan bantuan dari segi pinjaman peribadi, sila buat permohonan sekarang dari syarikat pemberi pinjaman berlesen kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi:
Cik Liza 018 - 366 6438 (Wasap / Call / Telegram)
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan
https://www.wasap.my/60183666438/ynsmloan  
44. Cik Farah - Thu 11/Nov/2021, 10:55am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
45. Siti Syarah1221 - Thu 11/Nov/2021, 2:54pm
๐Ÿ’ฏSyarikat Pinjaman Wang Berlesen ๐Ÿ’ฏ
COVER AREA ๐Ÿ“K. LUMPUR ๐Ÿ“SELANGOR ๐Ÿ“N. SEMBILAN
RM1000 BYR BALIK RM1060!!!
RM2000 BYR BALIK RM2120!!!
RM3000 BYR BALIK RM3180!!!
โœ”Sektor Kerajaan
โœ”PENCEN & PERKESO & PERUNTUKAN
โœ”Swasta - Gaji Melalui Bank (Autocredit)
โœ”Tanpa Penjamin
โœ”SETTLE Pinjaman Tempat Lain
โœ”Tanpa Bayaran
CALL / WHATSAPPS: 012-2373911

http://pecredit.wasap.my  
46. Quinn YnS Resources - Thu 11/Nov/2021, 5:01pm
๐Š๐ž๐ง๐š๐ฉ๐š ๐ฉ๐ข๐ฅ๐ข๐ก ๐ฌ๐ฒ๐š๐ซ๐ข๐ค๐š๐ญ ๐ค๐š๐ฆ๐ข?
Berdaftar dengan KPKT

๐Š๐ž๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ฆ๐ž๐ฐ๐š๐š๐ง ๐ฌ๐ฒ๐š๐ซ๐ข๐ค๐š๐ญ ๐ค๐š๐ฆ๐ข:
* Tanpa Pegang Kad Atm (Bayaran Credit Debit)
* ๏ธ Jumlah Pinjaman Dari RM1,000 - RM80,000
* ๏ธ Terima Senarai Hitam / Ccris Ctos / Akpk
* ๏ธ Bayaran Pinjaman Yang Fleksibel
* ๏ธ Berususan Hanya Di Pejabat
* ๏ธ Maklumat Anda Kami Rahsiakan

๐Š๐ž๐ฅ๐ฎ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐š๐ง ๐ฌ๐ž๐ ๐ž๐ซ๐š (30๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ญ)
๐๐ข๐ง๐œ๐š๐ง๐  ๐’๐ž๐œ๐š๐ซ๐š ๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ž๐ฆ๐ฎ๐ค๐š
๐ˆ๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ฌ๐ญ ๐‘๐ž๐ง๐๐š๐ก & ๐‰๐ข๐ฆ๐š๐ญ
๐“๐ข๐š๐๐š ๐ƒ๐ž๐ฉ๐จ๐ฌ๐ข๐ญ, ๐‚๐š๐ ๐š๐ซ๐š๐ง & ๐๐ž๐ง๐ฃ๐š๐ฆ๐ข๐ง
http://www.wassap.my/60102990200/lizamloan
http://www.wassap.my/60102990200/lizamloan
http://www.wassap.my/60102990200/lizamloan  
47. Cik Intan - Thu 11/Nov/2021, 5:37pm
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
48. Cik Intan - Fri 12/Nov/2021, 10:21am
Pinjaman wang berlesen 100% dapat penuh penuh!! anda tunggu apa lagi promosi hebat segera!!!
Website Link : https://www.ynsloan4u.com

Syarat syarat syarikat kita :
- Kaki tangan kerja kerajaan
- Pekerja swasta
- Pekerja kilang
- Golongan pencen dan pekeso
- Loan bank tiada lulus
- Blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- Settle hutang bank / ptptn dan selainnya
- Cover area klang / selangor & kuala lumpur

Keistimewaan kami :
- Tanpa kad atm (Bayaran Credit Debit)
- Interest 1.5% Sebulan
- Tanpa cagaran
- Pembayaran pinjaman yang mudah serta pelan ansuran yang fleksibel
- Kadar faedah yang terendah kepada kamu
- Kami boleh menyelesaikan pinjaman di syarikat-syarikat lain atau along
- Kelulusan dalam masa < 1/2 > jam

Jika anda berminat sila hubungi sy :
Encik Benson 016-606 3644 (Wasap / Call / Telegram)
Office No : 03-3163 0200 mr Benson
http://www.wassap.my/60166063644/loanmajalahselangordanklforu  
49. Cik Farah - Fri 12/Nov/2021, 11:05am
Pinjaman Peribadi Tanpa Kad ATM!! Bayaran Auto Debit!!
Ada Masalah Kewangan ? Buntu tak tahu nak pinjam mana ? Kami boleh membantu anda.. Kami adalah syarikat pinjaman wang berlesen yang berpengalaman juga professional untuk anda. Anda Blacklist ?? CTOS ?? CCRIS ?? jangan risau.. anda jugak layak memohon..

Tiada upfront payment!!
Tiada cagaran!!
Tiada Penjamin!!
~ Free 1 month interest
~ Proses pinjaman dalam 1 jam sahaja


AREA KL DAN SELANGOR SAHAJA
***COMPANY MEMPUNYAI OUTDOOR SERVICE ( T&C APPLY )***
Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau anda berminat boleh la menghubungi di talian :
Kenny @ YNS RESOURCES SDN BHD
03-3163 0200
018-209 3644
(Call/Whatsapp/Telegram)

ATAUPUN BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DIBAWAH
http://sayanakapplyloan.wasap.link
http://sayanakapplyloan.wasap.link

ATAUPUN BOLEH MEMOHON MELALUI INTERNET DAN PIHAK KAMI AKAN MENGHUBUNGI ANDA SECEPAT MUNGKIN
https://bit.ly/3kZSOlx
https://bit.ly/3kZSOlx

Website: https://www.ynsloan4u.com/  
50. Yns Resources Sdn Bhd 2 - Fri 12/Nov/2021, 11:47am
Loan Company yang Blh Dipercayai
Cover Area ๐ŸšฉKLANG๐ŸšฉSHAH ALAM ๐ŸšฉSUBANG ๐ŸšฉPUCHONG ๐ŸšฉPJ ๐ŸšฉSELANGOR ๐ŸšฉKUALA LUMPUR
PINJAMAN TERBUKA KEPADA :
- KERAJAAN / SWASTA
- PENCEN / PERKESO

Keistimewaan syarikat kami:
โžกTanpa Pegang Kad ATM
โžกFaedah Serendah 1.5% Sebulan
โžกBlacklist / Ctos / Ccris LAYAK MEMOHON
โžกPinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
โžกBoleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
โžกTempoh Bayaran Dari 6 โ€“ 36BLN @ Flexible Bayaran
โžกKelulusan 30 Minit dg dokumen complete
โžกKelulusan hingga 80%
โžกDokumen ringkas dan mudah
๐Ÿ“ŒCTOS /* CRISS /* BLACKLIST /* PESARA /* SWASTA /* KERAJAAN

Sila hubungi sy sekiranya anda memerlukan atau berminat :
Cik Liza 018-366 6438 (Call / Wasap / Telegram)
Website : https://www.ynsloan4u.com

Semak KELAYAKAN secara ONLINE โฌ‡โฌ‡โฌ‡
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan
http://www.wasap.my/60183666438/mjhloan  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..