Pembekal Toner, Stationary, Barangan Komputer, Bahan Percetakan (Banner & Banting) dan Cenderamata & Hadiah Area KL dan Selangor
Ipj Resources - Tue 23/Aug/2011 10:50am [Last Comment]
Assalamualaikum wbt, salam ramadhan dan salam sejahtera kepada semua sahabat majalah.

Khas untuk syarikat atau ahli perniagaan yang sedang mencari pembekal bagi toner, stationary, dn barangan IT dengan harga murah, boleh mendapatkan khidmat daripada syarikat kami di IPJ RESOURCES. Syarikat pembekal direct dari kilang.

Perkhidmatan kami :
- Membekal toner/ink/ribbon/cartridge.
- Membekal Alat Tulis.
- Membekal peralatan Komputer.
- Membekal bahan-bahan percetakan(Banting & Banner)
- Membekal Cenderamata & Hadiah.

Kelebihan Kami :
- 100% Syarikat Bumiputera.
- Mendapat pengiktirafan dan perlantikan sebagai "Authorized Dealer" oleh HP.
- Penghantaran percuma ke tempat anda (hanya utk kawasan KL & selangor)
- Penghantaran Cepat.
- Ready stock.
- Produk original daripada Kilang.
- Harga berpatutan.

Alamat kami :
IPJ RESOURCES
17-6-1, Jalan 3/50, Diamond Square Commercial Centre,
Off Jalan Gombak,
50350 Kuala Lumpur.
Tel : 03-40231810
fax : 03-40231812

Personal Incharge :
Hamzah.
Sales & Marketing Executive

Niche: Pengedar Alat Tulis | Kedai Fotostat Dan Cetakan | Kedai Cenderahati Dan Kraf
     
  1. Aru Sensei - Tue 23/Aug/2011, 10:58am
    salam...sms kt sy Quotation toner & stationary....tripleflix@yahoo.com  
  2. Ipj Resources - Tue 23/Aug/2011, 11:08am
    toner model ape encik & dan stationary tu barang ape?klau boleh list kan agar sy dpt bagi ape yg encik perlukan..
    TQ..  
  3. Hazli 2 - Tue 23/Aug/2011, 12:32pm
    salam...boleh email kat saya quotation untuk stationary dan cenderamata n hadiah yang ada dalam stok tuan....tuan ada bekalkan stand untuk bunting macam tripod stand, x-stand atau t-bar stand....kalau ada boleh email saya quotation tuan ke email sy.

    hz_creative@yahoo.com

    tq  
  4. Aru Sensei - Tue 23/Aug/2011, 12:50pm
    tuan emel kan list stok yang tuan ada...nti bley sy compare kn dgn rege yg sy beli..  
  5. Mieoreo - Tue 23/Aug/2011, 1:09pm
    tolong emailkan quotation untuk semua stationery yang tuan ada, untuk syarikat saya.. mso.oreo@gmail.com, laptop tuan ade x?  
  6. Meji - Tue 23/Aug/2011, 1:52pm
    Salam..leh x emailkn quotation pd sy bg sume perkhidmatan yg ada??TQ..ASAP..  
  7. Ipj Resources - Tue 23/Aug/2011, 4:28pm
    Untuk saya keluarkan quotation, saya memerlukan nama syrkt,alamat penuh syarikat dan no office,HP & no fax. boleh send ke email saya. Sertakan sekali senarai barang yg dipohon. hamzah_ipjresources@yahoo.com.

    Ini kerana ianya merupakan prosuder syarikat kami..harap maklum.  
  8. Bahtera Kurnia Enterprise - Tue 20/Sep/2011, 12:31pm
    send list produk yg u ada n harga..ismailjaafar83@yahoo.com..ismail0142342014  
  9. Arrdean82 - Tue 20/Sep/2011, 12:41pm
    please send senarai harga toner arr_dean82@yahoo.com.my  
  10. Aeroo - Sat 24/Sep/2011, 7:54am
    tolong sent qttn, yie_chewill89@yahoo.com  
  11. Asrul Safie - Tue 4/Oct/2011, 4:30pm
    berapa harga untuk
    1.toner xerox c1190fs (ct201260)- colour hitam n warna
    2.catridge panasonic (kx p1121)
    3. hp laser jet 12A
    (ORIGINAL & REMANUFACTURE)  
  12. Pembekal Toner - Thu 13/Oct/2011, 4:46pm
    en.asrul,
    boleh bagi email atau no contact utk memudahkan sy bagi sebutharga..
    tq.  
  13. Nabeel - Tue 25/Oct/2011, 12:11pm
    saya inginkan sebutharga utk harga toner trsebut
    1-Gestetner master Copy Printer
    CPMT21 - urgent
    2-Gestetner ink Copy Printer
    CP10 - urgent
    3-Riso RZ Copy Printer Master
    4-Riso RZ Copy Printer Black Ink
    5-Fax Film Panasonic KXFP701
    6-Toner Canon Photostate NPG28
    7-Toner Fuji Xerox Photostate DC156
    8-A4 80gsm paper

    email pd nabeelmustafa03@gmail.com
    atau sms 0175058211.tq  
  14. Nabeel - Tue 25/Oct/2011, 12:16pm
    saya ingin dapatkan harga toner.boleh emailkan email address pada saya?
    nabeelmustafa03@gmail.com  
  15. Zaffy - Mon 5/Mar/2012, 2:04pm
    Salam, boleh kiranya pihak saudara memberikan butiran seperti dibawah termasuk harga :

    HP5500/5000 ink catridge
    -C9733A
    -C9732A
    -C9731A
    -C9730A

    FujiXerox CP305D
    -CT201632
    -CT201633
    -CT201634
    -CT201635

    email ke : fitri.zainal@rocketmail.com
    ASAP, t.kasih  
  16. Albab - Fri 9/Mar/2012, 8:52pm
    Email price list untuk brg banar &bunting  
  17. Nohaaj - Wed 14/Mar/2012, 7:22pm
    tlg emailkan quo utk stationery.tq..
    seindahmemories_aj82@yahoo.com  
  18. Baniyamin - Tue 1/May/2012, 3:23am
    salam encik adi shah,minta emaikan saya sebutharga toner dan ink yang encik bekalkan kepada saya,email bbmy9966@gmail.com/0129369966  
  19. Aries 642003 - Wed 2/May/2012, 5:04am
    Mencari Toner untuk model Fuji Xerox Phaser 7300 - Ori / Remanufacture / Refill..sila emailkan ke: aries.zon@gmail.com

    TQ  
  20. Boer Farm - Thu 3/May/2012, 12:12am
    emailkan list ke mazhan1110@gmail.com  
  21. Faa Technologies Trading - Mon 14/May/2012, 4:24pm
    Boleh tak letak barang di kedai sye as consignment..hp toner n ink only..jika boleh email sye faacomtrading@gmail.com  
  22. Akmal 7 - Mon 14/May/2012, 9:46pm
    tuan tanah tumpang ye.. sesapa nk jdi dealer kami silalah emel akmal.itco@gmail.com. antara harga contoh cat.303 (canon lbp 2900) hanya 77.00! cat.312 canon 90.00!untuk lebih mklumat emel kami akmal.itco@gmail.com  
  23. Ridzvarn - Tue 5/Jun/2012, 12:53pm
    Salam En. Syah,

    Nak tanya, ada katalog lengkap tak toner2 dan barangan2 lain yang en.syah jalankan? boleh emailkan Dealer Pricelist? T.kasih en.syah.

    ridzvarn@gmail.com  
  24. Zaidi 88 - Sun 10/Jun/2012, 3:46pm
    Kaspersky Internet Security 2012 (KIS)

    1 User - 1 PC - 1 Year

    Offer Price!!
    1-9 RM 15/piece
    10++ RM 13/piece

    *100% ORIGINAL
    *100% GENUINE

    *Please check the key A.S.A.P after purchase.

    for more detail contact:
    phone: 0173688509-zack
    email: mykedaionline2020@gmail.com  
  25. Che Hamdan - Sun 10/Jun/2012, 6:26pm
    emailkn dtail hrga.. padibaling@gmail.com  
  26. Mat Jeff 2 - Tue 19/Jun/2012, 3:39pm
    ada amik toner kosong ker

    lokasi mana

    saya tengah ader byk stok ni

    tlong yer  
  27. Siti Aisyah 14 - Wed 27/Jun/2012, 4:45pm
    emel detail  
  28. Zuraida 2 - Thu 28/Jun/2012, 12:18pm
    nak tanya ada jual 03TY Notebook battery hp tak?  
  29. Syima 17 - Sun 1/Jul/2012, 10:07pm
    Emailkan detail harga untuk hp60 ink printer. ewd2006@gmail.com  
  30. Kinsan - Mon 9/Jul/2012, 1:33pm
    Ada jual a4 paper matte tak? Just_ina@hotmail.com  
  31. Admin Mysme 3 - Thu 12/Jul/2012, 9:07am
    salam tuan..hr nie hari khamis bru..selamat beramal  
  32. Najiha 7 - Sun 15/Jul/2012, 5:56pm
    supplier toner: boleh emailkan saya quatiton harga ink & toner hp , canon.. -najiha.shahlan@yahoo.com  
  33. Atiq 9 - Sat 28/Jul/2012, 3:49am
    hubungi sy 0195577559  
  34. Muhamad Mazlim - Sun 5/Aug/2012, 12:46pm
    tolg bg katalog, harga dan gambr
    mikey666888@yahoo.com  
  35. Matt79 - Sun 5/Aug/2012, 11:18pm
    bole bg detail at marissaniaga@yahoo.com tq  
  36. Mikhail 5 - Tue 7/Aug/2012, 11:07am
    brape harga
    mikey666888@yahoo.com  
  37. Hasrul 34 - Tue 7/Aug/2012, 5:47pm
    saya berminat dengan Barangan Komputer. boleh bagi details ke md_hasruldin@yahoo.com tq  
  38. Farid 8 - Thu 9/Aug/2012, 3:16am
    berapa harga.. hantar price... farid_ddsprint@yahoo.com  
  39. Mikhail 5 - Thu 9/Aug/2012, 10:59am
    bleh email harga tak dgn model toner

    mikey666888@yahoo.com  
  40. Adam Mohamad - Sun 12/Aug/2012, 5:58am
    sorry mcelah..saya ada 7unit komputer untuk dijual (lcd 17X17)baru guna taksampai 3bulan lg..berminat hubungi 0179665233  
  41. Adam Mohamad - Sun 12/Aug/2012, 6:04am
    sorry mcelah....saya ada 7biji komputer baru digunakan 3bulan je(lcd 17x17)utk dijual..harga boleh runding 0179665233  
  42. Mie 20 - Sun 12/Aug/2012, 11:53pm
    ada website tak ?
    atau email detail : alphard369@gmail.com  
  43. Mira 128 - Tue 14/Aug/2012, 3:05pm
    Tumpang iklan:

    Maxis Fibre Internet 10Mbps daripada RM138/bulan
    (untuk tempoh terhad!)

    -Muat turun (download) tanpa had
    -Pemasangan percuma (jimat RM200)
    -Panggilan percuma

    Berminat?
    call/sms Mira 012-736 0627
    email azmirasarip@gmail.com  
  44. Farid 8 - Thu 16/Aug/2012, 8:18am
    tumpang:=)

    Menjual pelbagai barang komputer
    -notebook
    -mouse
    -hdsc
    -destop
    -keyboard
    -microsoft
    Dan bnyk bnyk lgi barang pelbagai jenis harga berpatutan.. email farid_ddsprint@yahoo.com  
  45. Azwinhana - Fri 17/Aug/2012, 11:21pm
    bole email harga detail..
    -toner samsung MLT-D105L
    -ink canon PG-810 n CL-811
    azwinhana705@gmail.com  
  46. Wan Maui - Mon 27/Aug/2012, 5:45pm
    emel price list barangan komputer&laptop
    edaran_nur@yahoo.com  
  47. Mursyid 2 - Tue 28/Aug/2012, 1:43pm
    http://www.facebook.com/mushehe  
  48. John Labu 3 - Thu 30/Aug/2012, 10:34am
    HARGA MINUS LOWYAT !!

    Senaraikan barangan yang anda kehendaki kpd fitri1985@yahoo.com/sms 01115672100  
  49. Netsyscom - Tue 18/Sep/2012, 3:45pm
    kami ada menjual pelbagai laptop i5 dengan harga dibawah rm2500  
  50. Abdul Aziz 5 - Thu 18/Oct/2012, 1:26pm
    salam tumpang nak mohon lesen kkm/mof utk tender kerajaan saya blh ususkan 0196005674  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 94 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)