Pembekal Telekung Sulam yang Cantik dan Menarik Terus Dari Bandung, Indonesia Dengan Harga yang Berpatutan Insya Allah.
Fitriani Binti Mohd Nasir - Wed 22/Dec/2010 1:18pm [Last Comment]
Assalamualaikum..

Saya Fitriani dari Butik asy-Syaukaniy ialah pembekal telekung terus dari Bandung, Indonesia ingin mencari pemborong atau peniaga-peniaga kecil-kecilan di Semenanjung Malaysia, Sabah, sarawak Dan Brunei yang berminat untuk memasarkan produk kami.

Selain itu, kami juga ada membekalkan kain sulam bukit tinggi terus dari Padang, Indonesia. Terdapat pelbagai jenis design telekung dan kain Sulam yang menarik dengan kualiti kain dan kemasan sulaman yang Insya Allah dijamin dapat memuaskan kehendak saudara dan saudari pada harga borong yang jauh lebih murah Insya Allah.

Pemborong @ peniaga boleh membuat pilihan bagi mana-mana design dan warna telekung dan kain sulam yang dikehendaki. Dengan pembelian 25 helai keatas akan diberikan hadiah berupa sepasang telekung travel.

Setiap pesanan yang dibuat akan sampai kepada saudara dan saudari 2 hingga 3 minggu kerana pesanan anda adalah terus dari pembuat telekung dan kain sulam di Indonesia. Setiap Pesanan yang di buat hendaklah diikuti dengan 50% pembayaran ataupun deposit dan setelah pesanan sampai di butik kami anda perlu membayar baki wang iaitu 50% lagi kepada kami.

Untuk mengetahui lebih lanjut sila emailkan pertanyaan anda ke asysyaukaniy.boutique@gmail.com . atau berhubung terus dengan saya di talian 017-3196503 (sms) sahaja.

Terima kasih kerana sudi membaca iklan ini.

Sekian, Wassalam..

Niche: Pemborong Telekung Dan Songkok | Produk Dari Indonesia
 
1. Ros304 - Wed 22/Dec/2010, 1:33pm
berminat....email sy katalog ke teratakbonda304@yahoo.com  
2. Fitriani Binti Mohd Nasir - Thu 23/Dec/2010, 2:42pm
assalamualaikum kak saya dah email kat akak part 1 telekung bandung apa-apapun harga masih boleh runding ya kak.  
3. Rhmn - Fri 24/Dec/2010, 10:25pm
berminat..email katalog pada saya..  
4. Fitriani Binti Mohd Nasir - Sat 25/Dec/2010, 12:05pm
salam .. rhmn boleh saya tahu email saudari/saudari?  
5. Fieza Izani - Sun 26/Dec/2010, 10:04am
tolong emailkan kat saya juga..tq. ieza2907@yahoo.com  
6. Bibi 2 - Mon 27/Dec/2010, 4:07pm
salam, boelh email katalog ke bbfarizona@gmail.com  
7. Irdinaauni - Wed 29/Dec/2010, 10:38pm
email akak cth telekung dan harga
tq cazac79@yahoo.com.my  
8. Mohd Aizuddeen Bin Jamaludin - Mon 3/Jan/2011, 2:07pm
plzz email to deen_ypi@yahoo.com  
9. Ela - Wed 5/Jan/2011, 8:04pm
salam, bole emailkan ke suasakenangan@yahoo.com tq  
10. Ima 7 - Thu 6/Jan/2011, 12:15pm
minat email katalog + harga
ima.hydromsb08@gmail.com  
11. Zaliza 4 - Wed 12/Jan/2011, 12:41pm
email katalogbergambar
zaliza_ahsraf@yahoo.com  
12. Izan 14 - Sat 15/Jan/2011, 11:29am
saya berminat..emelkan pada izanjiha@yahoo.com.
katalog n details ye.harga borong n jual  
13. Aque76 - Sat 15/Jan/2011, 6:03pm
saya berminat email gambar + harga borong
aqm76@yahoo.com  
14. Fitriani Binti Mohd Nasir - Sun 16/Jan/2011, 10:00pm
Salam .. Saya Dah Email Pada Semua Terima Kasih ye  
15. Sida Tantiana - Thu 27/Jan/2011, 10:10pm
tolong email pada saya katalog...thanks
email saya sidatantiana@yahoo.com.sg  
16. Liza 26 - Sun 30/Jan/2011, 1:15am
tolong email kpd saya katalog.. di nor_wati83@yahoo.com.my Tq  
17. Zazascarf - Mon 31/Jan/2011, 4:52pm
email me zazascarf@yahoo.com  
18. Marseli - Wed 9/Feb/2011, 8:45am
EMAIL ME
marseli.jefri8@yahoo.com  
19. Zana Ab Rahim - Sat 12/Feb/2011, 9:49pm
Emailkan katalog pd sy jgk:
radiolama@gmail.com  
20. Fitriani Binti Mohd Nasir - Mon 14/Feb/2011, 2:19am
maaf ye semua saya terlambat hantar amail kerana bulan ni agak sibuk sikit.. cek email ye saya dah email semua.. Terima kasih  
21. Ayuni 8 - Thu 3/Mar/2011, 4:13pm
ayuini_11@yahoo.com  
22. Rosliza Mahamood - Thu 17/Mar/2011, 12:22pm
Emailkan katalog pd sy jgk:
adeqrose84@yahoo.com.my  
23. Aina 3 - Fri 18/Mar/2011, 12:08pm
tolong emailkan katalog kepada saya. terima kasih

ain.smile@yahoo.com  
24. Dyna1229 - Fri 18/Mar/2011, 5:15pm
email pada saya
dyna1229@yahoo.com  
25. Fitriani Binti Mohd Nasir - Sun 20/Mar/2011, 12:12pm
dah email semua thanks ye  
26. Saufisulhi - Sun 20/Mar/2011, 3:06pm
blh email pada saya saufisulhi@gmail.com....TQ  
27. Z Norha - Mon 21/Mar/2011, 2:43pm
email kpd saya z_norha@yahoo.com  
28. Nurulain Bt Mohd Yusof - Tue 22/Mar/2011, 3:14pm
Salam. Saya minat untuk telekung dan kain sulam. Power_namy83@yahoo.com. kalo dapat saya nak cari kain kurung polos sulam ayak @ kerawang. Tq  
29. Fitriani Binti Mohd Nasir - Tue 22/Mar/2011, 3:53pm
cek email ye t.kasih  
30. Hani 18 - Wed 23/Mar/2011, 5:11pm
tlg emel kat sy jgk ek..tq  
31. Marzuki 5 - Fri 8/Apr/2011, 6:16pm
salam emailkn pada saya mrzk_iman@yahoo.com  
32. Fitriani Binti Mohd Nasir - Sun 10/Apr/2011, 7:01am
dah email semua thanks..  
33. Una 3 - Thu 28/Apr/2011, 1:35pm
salam..bole tlg email sy jenis telekung yang berkualiti..sy berminat

husna_8337@yahoo.com.my  
34. Salwani 3 - Thu 12/May/2011, 8:45am
saya berminat.nak tengok katalog dan harga dulu. boleh hantar ke tusti9@yahoo.com  
35. Miss Jjc - Tue 17/May/2011, 2:00am
email katalog ke sy yer.. serta harga
jutawanjemah@yahoo.com  
36. Zuber - Mon 15/Aug/2011, 12:59pm
emel ktalog n harga kpd sy..sahabatsejati_3114@yahoo.com  
37. Nelly 8 - Wed 28/Dec/2011, 5:39pm
bleh emailkan katalog x kpd sye...
sye jga mencari pembekal telekung utk sye...
sye hrap awk sudi memberi harga yg bpatutan utk sye k..
email;; kameknelly@yahoo.com
no fon;; 0168944149
tq..
aslmkom...  
38. Aleeneisya - Sun 22/Jan/2012, 5:08pm
hantarkn katalog ke aleeneisya_eshoppe@yahoo.com  
39. Nurhafiza - Mon 13/Feb/2012, 2:30pm
boleh hntr katalog di nurhafiza_musa@yahoo.com  
40. Darmawati 2 - Thu 16/Feb/2012, 4:26pm
salam...sy berminat..tolong emelkan katalog ke darmawatidahari@hotmail.com  
41. Eriani Haris - Sat 3/Mar/2012, 3:28pm
boleh emil pada saya eriani_haris@yahoo.com  
42. Syamsiah Mokhtar - Wed 14/Mar/2012, 11:26pm
slm, saya berminat emelkan saya katalog ummumunqiz@yahoo.com  
43. Fitriani Binti Mohd Nasir - Wed 21/Mar/2012, 10:36am
maaf semua kerana tidak dapat berurusan buat masa ini kerana saya sedang mengandung dan menunggu hari untuk bersalin..

diharap encik/puan semua faham dan sebarang kesulitan amatlah dikesali.

t.kasih  
44. Wien 2 - Wed 21/Mar/2012, 10:37am
tumpang iklan.. jom bakar lemak beramai2, pembakar lemak paling berkesan http://shapeyourbodysupplement.blogspot.com  
45. Zaza 52 - Sat 5/May/2012, 6:56pm
Berminat..emelkn kata log kat sy...zaza2410@yahoo.com  
46. Eidafarida - Tue 8/May/2012, 7:16pm
tolong email catalog to faridacapri@gmail.com  
47. Atikah 12 - Fri 18/May/2012, 5:42pm
tolong emailkan catalog pada saya di tikah1610@hotmail.com  
48. Zie - Fri 18/May/2012, 8:34pm
salam ... saya berminat , tolong email kan saya catalog di ziedev@ymail.com  
49. Fatinyusfarina - Fri 1/Jun/2012, 5:37pm
saya berminat. boleh email kpd saya yusfarina.yusri@yahoo.com  
50. Meknor 2 - Sat 9/Jun/2012, 11:58am
boleh email kepada saya abacarisma@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 71 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..