Pembekal/Pemborong Barangan Siap Dari Thailand
Norizan Bt Ali - Fri 3/Sep/2010 2:17am [Last Comment]
aiiii semua....
saya adalah pembekal yang membekal barangan daripada thailand..jika ada sesiapa yang berminat untuk membuat ordering boleh hubungi saya di alamat email...
noorezan@ymail.com...
dan sertakan sekali alamat dan nmbor telefon supaya mudah untuk dihubungi...
semua jenis barangan contohnya, seluar jeans,blouses,pakaian kanak2,handbag dll..
TQ..

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Beg Tangan | Produk Dari Thailand
 
1. Mohd Faisal Bin Ab Rahman - Fri 3/Sep/2010, 4:13am
kalau seluar jeans levis yang model lengkung atau love tu ada x...klau hntar kat machang jadi brapa harga  
2. Zila 6 - Fri 3/Sep/2010, 8:00am
Salam. Saya nak tahu ada tak barang2 kraf@yang sesuai dijadikan cenderahati - yang harganya dibawah RM1.00 dr Thailand? Kalau ada boleh email ke azilayasin@gmail.com  
3. Rohim - Fri 3/Sep/2010, 9:26am
email saya harga seluar jenas levi's....pc_gllry@yahoo.com  
4. Iena78 - Fri 3/Sep/2010, 12:24pm
boleh email harga dan katalog blouses,pakaian
kanak2 kat saya...mrh2707@yahoo.com  
5. Zam 16 - Fri 3/Sep/2010, 3:11pm
boleh taw x ttg harga seluar levi dan blouse wanita.. ape2 emel saya izam_21@hotmail.com  
6. Emas 1980 - Fri 3/Sep/2010, 8:34pm
boleh bagi semua harga barang yang ada kepada email saya emas_1980@yahoo.com.my  
7. Zarina 12 - Fri 3/Sep/2010, 9:53pm
emailkan saya semua barangan yang ada serta harga ke zarina_matjamil@yahoo.com  
8. Jali - Fri 3/Sep/2010, 10:45pm
emailkan saya semua barangan jalibezita@yahoo.com  
9. Shoppingonline 2 - Sat 4/Sep/2010, 12:45am
sya nak brangan kasut, baju dan beg branded...blh htr pic n price...shoppingonline66@yahoo.com  
10. Kakishopping - Sun 5/Sep/2010, 2:21am
emailkan saya quotation blouse ctmaizan85@gmail.com  
11. Chinta - Sun 5/Sep/2010, 2:33am
boleh email catalog and quotation to Chintacouture@gmail.com atau call saya di 019-3807978 thanks  
12. Norizan Bt Ali - Sun 5/Sep/2010, 8:34am
KEPADA SEMUA SAHABAT2.. TOLONG BERI SAYA MASA UNTUK CHEK DAHULU...
MAAF YE LAMBAT SIKIT... NAK CHEK STOK2 DULU...TERIMA KASIH..  
13. Ahmad Pgn Wahap - Sun 5/Sep/2010, 11:09am
emailkan semua barangan dan harga ke tbt_cayang@yahoo.com  
14. Izza 4 - Sun 5/Sep/2010, 11:34am
emel sya juga box18118@yahoo.com  
15. Musba 005 - Mon 6/Sep/2010, 5:15pm
email saya detail.musba_005@yahoo.com  
16. Halijah Lamajidi - Mon 6/Sep/2010, 8:14pm
boleh dapatkan catalogue jeans & h/bag, wallet & blause to dailys.enterprise2yahoo.com  
17. Shoppingonline 2 - Mon 6/Sep/2010, 10:46pm
email kat shoppingonline66@yahoo.com juga  
18. Elsie - Wed 8/Sep/2010, 11:42am
lc_tsd@yahoo.com tq!  
19. Abdul Rasid - Thu 9/Sep/2010, 4:19am
bj kurung baby ada x? emel rasidabdul@gmail.com  
20. Leeza Aspalieza - Thu 9/Sep/2010, 3:20pm
emailkan sy all product..
alise_sentul@yahoo.com  
21. Zana 7 - Mon 13/Sep/2010, 6:32pm
boleh emailkn harga dan katalog blouses,pakaian
kanak dll kpd saya..

arna_luv85@yahoo.com  
22. Syed Abdul Rahman Syed Ahmad - Tue 14/Sep/2010, 12:03am
emailkan semua barangan yg terdapat dlm servis anda dan harganya sekali ke sarfresources@gmail.com  
23. Irfa - Tue 14/Sep/2010, 11:49am
emailkan saya harga baju kurung & blouse readymade di amifacollection@gmail.com  
24. Delaila - Tue 14/Sep/2010, 7:13pm
Boleh emailkan saya katalog untuk blouse ella_walla@yahoo.com. Saya berminat untuk beli secara borong..

Terima kasih..  
25. Niza 7 - Tue 14/Sep/2010, 10:57pm
emailkan saya semua barangan yang ada serta harga ke hzd_1335@yahoo.com.my  
26. Muhd Fareez Khan - Thu 16/Sep/2010, 11:56am
emailkan saya semua barangan yang ada serta harga ke fareezgmc@gmail.com  
27. Duan 3 - Thu 16/Sep/2010, 4:42pm
sy nak tau semua ttg barang2 yang syarikat bekalkan kerana sy ingin membuke kdai pakaian dan eksosori wanita,..boleh emailkan di duan2858@yahoo.com
urgent...tq  
28. Duan 3 - Thu 16/Sep/2010, 4:50pm
TOLONG EMAILKAN PRODUK ANDA KE
duan2858@yahoo.com
sy ingin membuke kdai pakaian dan eksosori wanita...terima kasih  
29. Suriya 4 - Fri 17/Sep/2010, 10:38am
emailkan saya semua barangan yang ada serta harga ke suriyakanipan@yahoo.com  
30. Eida 4 - Fri 17/Sep/2010, 11:04am
email sy smua brg n price..tq.  
31. Rohaida Binti Seniman - Fri 17/Sep/2010, 4:27pm
emailkan semua barangan yg terdapat dlm servis anda dan harganya sekali ke rohaidaseniman@gmail.com  
32. Hanneiza - Mon 20/Sep/2010, 12:40pm
emailkan saya katalog jugak
hanneiza@gmail.com  
33. Pupydoll - Mon 20/Sep/2010, 9:13pm
emailkan saya semua info kepada email saya. pupydoll@live.com

terima kasih ya. :)  
34. Dwi 2 - Wed 22/Sep/2010, 11:53pm
boleh tlong emailkan kpada sy jenis brangan & harga di dwibear@rocketmail.com  
35. Niza 7 - Mon 27/Sep/2010, 12:23pm
boleh tlg emailkan katalog & price untuk semua barang?

hzd_1335@yahoo.com.my  
36. Hazariah - Mon 27/Sep/2010, 8:03pm
blh tlg email kan katalog dan harga semua brg..tq

aza_7578@yahoo.com.my  
37. Tobitagurl - Tue 28/Sep/2010, 12:41am
boleh tlg emailkan katalog & price untuk semua barang?
sinchan_tobitGurl@yahoo.com.  
38. Rssem - Wed 29/Sep/2010, 1:22am
saya berminat. boleh emailkan jenis pakaian dan harganya sekali? bagaimana cara2 nak order?  
39. Ieka - Thu 30/Sep/2010, 3:16am
E-mailkan saya katalog dan harga untuk semua barang..
nurhoneyka@yahoo.com  
40. Egie - Thu 30/Sep/2010, 6:23pm
email sy jg..

miss_girliegie@yahoo.com  
41. Umi 2 - Fri 1/Oct/2010, 4:22pm
email kat sy la.princess_nana80@yahoo.com  
42. Jawa 91 - Sun 3/Oct/2010, 2:46am
email sye katalog n hrga skali..tq

hapipi.uzir@yahoo.com  
43. Fendy 8 - Tue 5/Oct/2010, 1:03am
emailkan saya catalog,harga untuk barang2 seperti baju lelaki dan accessories..  
44. Mala 4 - Tue 5/Oct/2010, 2:47pm
email sya katalog dan harga sekali mala_akie@yahoo.com  
45. Fadzly Shop - Thu 7/Oct/2010, 12:38pm
kami pengedar barang2 dari vietnam spt baju nike kasut adidas beg jersi dll berminat call 0172986794  
46. Jasper - Thu 7/Oct/2010, 1:00pm
Emailkan saya harga borong dan katalog utk semua barangan. llp_72@yahoo.com  
47. Ayul - Thu 14/Oct/2010, 11:00am
emailkan saya katalog untuk blouse ayul_85@yahoo.com. Saya berminat untuk beli secara borong..  
48. Mystiqueen - Sun 17/Oct/2010, 1:59am
email saya katalog blouse ye..miss.chrysalis80@gmail.com
mekasih!  
49. Hanabel - Tue 19/Oct/2010, 4:44pm
sy berminat..emailkan details ke xfreshgurlz@yahoo.com..tq  
50. Nasir 11 - Wed 20/Oct/2010, 12:37pm
saya berminat..tlg email detail aksesori lelaki kepada tie_abadi@tyahoo.cim  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 117 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..