Pembekal Pelbagai Jenis Kiosk Custom - Made, Free Design!
Izicare @ Izicare Trading
Tue 13/Nov/2012 9:34am [Last Comment]
Kami membekalkan pelbagai jenis kiosk (mudah alih boleh lipat, steel coated tahan karat), kiosk kabinet beroda & berlaci, kiosk tetap dalam kedai/pasaraya, display kabinet berkaca untuk semua jenis perniagaan seperti ice blended, waffle, jagung, keropok lekor, barang kemas.FREE design.

Kami juga membekalkan pakej lengkap bisnes termasuk serbuk ice blended premium jenama Hola Ice Blended, commercial blender, tepung waffle, waffle machine, waffle spread dan aksesori.

Pakej bisnes serendah rm3000. Bayar & berniaga! Hubungi 0193951644 atau email ke holastation@gmail.com utk info lanjut.

Niche: Pembuat Rak Kiosk Gerai | Bisnes Pasar Malam
 
1. Sod 2 - Wed 14/Nov/2012, 4:04pm
saya ada membekal 31 perisa ice blended..email tuk dapatkan list..sod.aiskisar@gmail.com  
2. Husnul Hadi Onn - Mon 19/Nov/2012, 2:47am
berapa harga untuk kiosk keluasan kawasan 10' x 8'.. Johor Bahru boleh ke buat.. kalau ok kena dengan harga, saya nak buat.. bajet x besar sangat.. call 019 7795040 atau email hadionn@gmail.com
urgent..  
3. Izicare - Sat 24/Nov/2012, 1:09pm
En. Husnul, kami dh email quotation & imej kiosk ke email tuan.

Terima kasih.  
4. Rofa - Mon 26/Nov/2012, 11:27pm
tolong email detail kat rofamomu@gmail.com  
5. Kay2805 - Wed 28/Nov/2012, 11:39am
tolong emel dekat saya juga..... kalau ada gambar tu lagi bagus.. thankssss  
6. Ridzuansha - Wed 28/Nov/2012, 4:19pm
mohon detail ke email saya sharealUS@gmail.com

t.kasih  
7. Ismail Arshad - Sat 1/Dec/2012, 1:07am
tolong email kat saya , saya nak buat stall kebab. hanigenius95@yahoo.com  
8. Migue - Mon 3/Dec/2012, 2:14pm
Saya nak tempah kiosk mudah alih untuk berniaga yong tau foo.saiz lebih kurang 4x8 kaki.berapa kos tu bos.email saya sejatiytf@gmail.com  
9. Nasarudin Nazir - Mon 3/Dec/2012, 7:07pm
sy nk temph kiosk lipat yg kecik tu.. yg blh letak dlm beg hitamm.. leh email? wangianhidup@yahoo.com  
10. Shima 100 - Mon 3/Dec/2012, 7:48pm
Sy sdg cari kiosk yg cantik utk berniaga jagung & wafle depan sekolah.saiz 8'x10'
Email shimaabdullah@yahoo.com  
11. Izicare - Sat 8/Dec/2012, 10:49am
Kay2805, tolong bg email. Tq.  
12. Izicare - Sat 8/Dec/2012, 7:46pm
Rofa,rizuansha & ismail kami dh email.  
13. Saujanailmu - Sat 8/Dec/2012, 11:32pm
email untuk tempah portable mcm yg maxis , astro buat promo.
tun_ezam@yahoo.com.my  
14. Dee 49 - Sun 9/Dec/2012, 1:49pm
salam....saya berminat lboleh bg alamat supaya senang berbincang  
15. Dee 49 - Mon 10/Dec/2012, 4:00pm
salam...klu sya ada design kiost dan memerlukan kepakaran pihak anda untuk membuat dan berkongsi idea bagi membaik pulih boleh ke?  
16. Hanim 17 - Mon 10/Dec/2012, 4:05pm
Assalam. Kepada yang berminat nak jadi Wakil Jualan (runner) bagi Niena Markerting Services, menjual produk sejuk beku western, sila dapatkan order dari kawan2, teman2 sepejabat, sedara mara dan hubungi saya, Kak Hanim. 0129105672. Commision akan diberikan pada anda. Kepada yang tinggal di area Lembah Klang, penghantaran terus kepada anda, minimum order RM200. t/ ksh.
Order now @ 012 9105672
NIENA MARKERTING SERVICES (STEAQ HUB) 012 9105672 / 03 20211349
Set ini didatangkan lengkap siap diperap dengan jejari kentang, jagung manis dan sos lada hitam. Produk halal, bersih, lazat dan memenuhi citarasa ramai.

Ramuan rempah ratus sos yang diadunkan sendiri yang enak dan cukup rasa menjadikan penentu kehebatan sajian tersebut.

Amat mudah untuk di masak dan di hidangkan. Hanya memasak selama 5 hingga 10 minit sahaja ( cara memasak disertakan bersama setiap pek ), dengan menggunakan kuali mahupun grill. Produk ini tahan sehingga 6 bulan jika dibekukan.
( FROZEN WESTERN FOOD AND READY TO COOK ).

Bagi anda yang sibuk dengan pelbagai tugasan dan urusan harian, set sajian STEAQ HUB ini tentunya memudahkan lagi anda yang indin menyiapkan sajian masakan barat di rumah anda.

Konsep sedia dimasak STEAQ HUB ini direka untuk golongan bekerja yang mahukan kualiti pemakanan dan dapat disediakan dalam waktu yang singkat. Malah ianya sesuai untuk menjadi hidangan tetamu yang datang ke rumah. Boleh menyediakan set hidangan western dengan hanya 10 minit.

Page 1??????????????????????? (Total comments 31)  
17. Wak Follo - Wed 12/Dec/2012, 8:25am
Salam tuan.saya berminat utk membeli kiosk ice blended sahaja sebanyak 10unit tlg email saya design n harga ke taliwangroup@gmail.com  
18. Peniaga Mukmin - Mon 17/Dec/2012, 4:35pm
Saya nk tempah kiosk tetap dlm mall..
Size = 10x10
Material = Kayu
Please email detail ke peniaga_mukmin@yahoo.com  
19. Mohd Almi - Mon 17/Dec/2012, 11:38pm
salam. Saya perlukan kiosk iceblended bersaiz utk 20 perasa, tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil. Sila email sebutharga dan gambar ke wanmietrading@gmail.com  
20. Shukry Radzi 2 - Thu 27/Dec/2012, 2:38pm
salam saya perlukan kiosk burger tapi design mcm cool blog style untuk outdoor. 7x7, boleh emailkan saya cadangan design yg ada bersama gambar and harga ke email saya shukryproperty@gmail.com. kalau kene dengan harga, saya boleh terus ambk..terima kasih.  
21. Zul 113 - Thu 3/Jan/2013, 3:25am
saya meniaga waffle jagung dan ais blend dalam satu masa boleh beri kan contoh satu kios mudah alih untuk semua produk saya dan berapa harga nya sila email ke andaleastresources@gmail.com tq  
22. Rizal 318 - Sun 6/Jan/2013, 11:27pm
EMAIL sample kiosk utk burger rolirizal@yahoo.com  
23. Otaimelayu - Thu 10/Jan/2013, 2:05am
EMAIL SAMPLE KIOSK, DAN QUOTATION UTK BINA MACAM COOLBLOG
wanfaa@yahoo.com  
24. Muhammad Tarmizie - Sat 19/Jan/2013, 2:16pm
EMAIL SAMPLE KIOSK, DAN QUOTATION UTK BINA MACAM COOLBLOG
di kedah,,di salah sebuah universiti di sini,,,0195505604..  
25. Akunamaside - Sat 19/Jan/2013, 11:21pm
e mel qtation n smple kiosk pic ke
akunamaside@yahoo.com.my  
26. Abd Razak Bin Ahmad - Sat 2/Feb/2013, 3:19pm
Salam, saye ade budget lebih kurang RM3k sahaja, boleh bantu saya untuk buat kiosk aiskrim kekal dalam pasaraya. Jika tuan boleh bantu, silalah emel saya gambar dan harga kiosk tersebut ke zack_ucraft@yahoo.com.my , setelah emel bolehlah tuan maklumkan kpd saya dgn SMS saya di 019-7370269 dgn segera. Keluasan kiosk lbh kurang 10' x 10'. Saya di Johor Bahru. Terima kasih tuan.  
27. Amera22 - Mon 11/Feb/2013, 2:43pm
Emailkn pda sy mera_hafiya@yahoo.com  
28. Mohd Majid - Wed 13/Feb/2013, 4:20pm
Salam,
Harap dapat emailkan saya sample dan quote
Kiosk di foodcourt mall
Menjual corn, waffle dan ice blended
Saiz kiosk 8ft x 3 ft  
29. Yuslina 5 - Fri 22/Mar/2013, 11:13am
Saya nk niaga nasi lemak kukus..bole designkan kiosk utknya dan berapa hrg nya..email yuslina.2004@yahoo.com.tq  
30. Abdul Kuta - Mon 8/Apr/2013, 10:00am
hajat nak kembangkan perniagaan, tolong design untuk stall karipap panas dan harganya. email bumiindah@yahoo.com  
31. Iskandar 122 - Mon 15/Apr/2013, 6:06pm
EMAIL SAMPLE KIOSK, DAN QUOTATION UTK BINA MACAM COOLBLOG
di johor sila hubungi 0177977785  
32. Bizmania - Fri 3/May/2013, 7:26pm
TOLONG BUATKAN SAYA KIOSK PAKAIAN DI BANGI

urgent

017-2004363.  
33. Ebai 2 - Mon 6/May/2013, 6:53pm
bole kasi idea utk kiosk air buah buahan segar ais blended x? email ke ebaienterprise@yahoo.com...0129070012..tqq  
34. Norsalmiah - Mon 13/May/2013, 4:23pm
salam.. pernah buat meja untuk display buku tak? kalau ada, boleh tolong emailkan gambar dan harga ke saya?

sinergiilmu04@gmail.com  
35. Miz Nora - Mon 20/May/2013, 4:41pm
hi...tolong emailkan saya catalog dan quotation harga untuk buat kiosk waffle, kaya ball dan ice blended untuk separuh kedai...  
36. Taufiq Abdullah - Fri 31/May/2013, 4:46am
berapa agak2 harga custom bagi kiosk 10x15 kaki persegi ?boleh emailkan ke sy a.s.a.p ?thank you ..  
37. Taufiq Abdullah - Fri 31/May/2013, 4:50am
taufiqabdullah2856@yahoo.com  
38. Amir Hamzah 15 - Tue 16/Jul/2013, 11:56am
Saya nk memulakan perniagaan popcorn Dan sosej...Ada tak contoh kiosk yang menarik Dan berapa harga dia... Boleh Emil keypads sy azmirmbpj87@gmail.com  
39. Muhamadafiqjaraod - Fri 23/Aug/2013, 6:28pm
salam ,sy memerlukan design kiosk dan quotation muhamadafiqjaraod@gmail.com /0178245358  
40. Haniff 37 - Fri 27/Dec/2013, 3:11pm
Saya perlukan kiosk untuk perniagaan jus buah-buahan. Email saya quotation & gambar-gambar kiosk yang dicadangkan.  
41. Ryna 13 - Fri 14/Feb/2014, 5:52pm
saya menjalankan perniagaan icecream goyang. saya memerlukan kioks mudah alih yang boleh dilipat dan dimasukkan ke dalam kereta bersaiz 2' x 4'. bileh tuan emailkan quotation berserta gambar ke
novaclassiq@gmail.com  
42. Zul 641 - Tue 1/Apr/2014, 11:46am
Saya ingin mencari dan menempah 8-10 buah kiosk (spec mcm kiosk kecik di jusco )
area tg mlim. hubungi 019-5157901  
43. Zildjianpaiste - Tue 29/Apr/2014, 8:10am
Sya ingin tempah kiosk utk telekomunikasi sya perlukan design kiosk dan harga.. sila hubungi sya atau whatsapp 01122021563 (Razak)  
44. Firdaus 381 - Fri 6/Jun/2014, 11:50am
Sy perlukan kiosk saiz 10' x 10'. Menjalankn perniagaan jual wafle, corn, & pau. Konsep moden. Tolong emailkn sy quotation and gambar2 kiosk yg dicadangkn.
(firdaus1688@gmail.com)  
45. Irwan Azizi - Tue 16/Sep/2014, 12:32pm
Nak tau harga kos untuk setup ice blended kiosk seperti funky channel ice blended. Bajet x tinggi sgt. Sila hantar quotation ke irwanazizi@ gmail.com. tq  
46. Mazura 15 - Tue 25/Nov/2014, 2:45pm
boleh emelkan saya design kiosk beserta harga untuk kiosk tetap dalam mall.. saiz 10 x 10.. cadangan untuk buat corn station.. harap dapat maklumat segera coz maybe nk beroperasi dlm Jan, 2015. Saya dr Bidor, Perak n lokasi perniagaan di giant Kampar  
47. Mazura 15 - Tue 25/Nov/2014, 2:49pm
emel sya mazel807@yahoo.com.my  
48. Suky - Sat 28/Mar/2015, 8:29pm
email quotation harga pada saya ..kkjpatnership@gmail.com..tq  
49. Shaifulanuar Sulaiman - Tue 7/Apr/2015, 12:21pm
slm. jika dapat emailkan kataloq dan harga kpd saya shaifulanuars@gmail.com  
50. Abu Munzir 2 - Tue 26/May/2015, 3:49pm
mohon email detail kepada saya, saya berminat dengan kiosk sama konsep seperti ''ayam uncle bob''

riznumuba@gmail.com
h/p 012-2622063  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..