Pembekal Bundle Baby dan Kanak2 (Mix Child Rummage) 45kg - Gred A dan B
Rizal 56 @ Pembekal Bundle USA-45kg (gred A dan B) - Fri 24/Dec/2010 2:44pm [Last Comment]
Salam warga majalah sekelian.

Nak niaga secara online leh la try amik bundle ni dr sy ni. coz sebelum ni pun byk gak sy supply pd peniaga psr mlm dan pasar tani serta yg jual diexpo2. Sambutan dr yg dh amik dr sy tu mmg menggalakan sbb pakaian ni dtg dr USA. Org kita ni kn suka brg branded dan nk yg murah2 jer, so ms ni la kita pun leh wat duit ngan jual bundle ni...

Ok, setiap bundle yg sy supply ni mesti ada brand OSHKOSH dan Baby GAP. Anda sure puas hati dgn bundle ini. brg dlm ni mix, ada seluar jeans, short pant, skirt, gaun, t.shirt, t.shirt colar, kemeja, overall, jumper n romper dn mcm2 n cute2 sgt.

Pulangan dr jualan ni pun berbaloi2 gak la diorg kata..hehehe..cuba la.

Beza gred A dan B ialah gred A byk branded lg dan pakaian byk mcm baru dan gred B ni ada pakaian yg kotor sket dlm 15% ke 20%.

Nak tau harga utk Gred A dan B, anda kena kasi email yg lengkap.

Semoga bisnes ini dpt menambah perdapatan keluarga anda.

-Berniaga adalah sunnah-

Niche: Pemborong Bundle
     
  1. Rhmn - Fri 24/Dec/2010, 2:51pm
    email kpd sy di rhmn1369@yahoo.com..boleh wat dropship?  
  2. Honeina - Fri 24/Dec/2010, 2:58pm
    email kt saya

    honeina@gmail.com  
  3. Annahcollection - Fri 24/Dec/2010, 3:05pm
    salam rizal pls email me annahcollection@yahoo.com
    berminat
    tq  
  4. Jafri 2 - Fri 24/Dec/2010, 3:09pm
    EMAILKAN SY
    jafmanurin@gmail.com  
  5. Wina Yusuf - Fri 24/Dec/2010, 3:09pm
    email me.... tq.
    winayusuf@gmail.com  
  6. Mohd Rodzi 2 - Fri 24/Dec/2010, 3:10pm
    email: rossi_romero@yahoo.com.sg  
  7. Rosli 15 - Fri 24/Dec/2010, 3:24pm
    tolong email saya di rusellrusell198@yahoo.co.uk  
  8. Busha - Fri 24/Dec/2010, 3:24pm
    Salam, sy bminat sangat, tolong email ke sy

    wasabi_1107@hotmail.com  
  9. Rauzana Abu 3 - Fri 24/Dec/2010, 3:34pm
    saya juga ,Rauzana .ppicentre@yahoo.com  
  10. Zarinajip - Fri 24/Dec/2010, 3:34pm
    Salam,
    pls email : zarinajip@yahoo.com  
  11. Asmah 5 - Fri 24/Dec/2010, 3:40pm
    email sy jg > wtd9400@yahoo.com  
  12. Hanny 4 - Fri 24/Dec/2010, 3:51pm
    email detail to me.. hanny_2709@yahoo.com

    tq  
  13. Sm - Fri 24/Dec/2010, 4:09pm
    berminat tolong email ke smfashionmall@gmail.com  
  14. Amirudin Mohamad Shah Ams - Fri 24/Dec/2010, 4:18pm
    sila email amirrudin5333@gmail.com  
  15. Zalyza - Fri 24/Dec/2010, 5:18pm
    boleh email detail pada sya
    lyza74@gmail.com ... TQ  
  16. Ina 33 - Fri 24/Dec/2010, 5:41pm
    email kepada saya
    singgahshopping@gmail.com  
  17. Haizam - Fri 24/Dec/2010, 6:00pm
    email saya
    mrj11@yahoo.com  
  18. Rizal 56 - Fri 24/Dec/2010, 6:39pm
    Salam semua..saya telah menghantar detail kpd anda. Cek email msg2 ye. Terima kasih di atas sokongan anda.  
  19. Noris Mahidin - Fri 24/Dec/2010, 8:06pm
    saya berminat... email saya noris6172@gmail.com  
  20. Onlineseller - Sat 25/Dec/2010, 2:12pm
    sila emel detail dan harga borng pd sy di tonyadrianei@yahoo.com  
  21. Hanafi 9 - Sun 26/Dec/2010, 1:15am
    salam..plz email ke affie_9691@yahoo.com  
  22. Faatihah - Mon 27/Dec/2010, 3:38pm
    Nak tau harga utk Gred A dan B..plz email me..faatihahibrahim@gmail.com  
  23. Apys - Mon 27/Dec/2010, 3:51pm
    email me details
    hfzthmn@yahoo.com  
  24. Annahcollection - Mon 27/Dec/2010, 3:55pm
    sy dh bg email tp tak dpt till now.
    pls email me annahcollection@yahoo.com
    tq  
  25. Che Noriza - Mon 27/Dec/2010, 8:13pm
    Nak tau harga utk Gred A dan B..plz email me...cheeiza@yahoo.com  
  26. Nanny - Mon 27/Dec/2010, 10:47pm
    pls email saya juga
    nannystore@gmail.com  
  27. Norliza 3 - Mon 27/Dec/2010, 11:27pm
    email kat saya dengan segera yer...norlizasalihan@yahoocom  
  28. Exzbit - Tue 28/Dec/2010, 1:34am
    exzbit_86@yahoo.com....alamat dimana???  
  29. Cheh - Tue 28/Dec/2010, 11:42am
    salam;

    minta email kat saya cheh.niaga@gmail.com please  
  30. Memfarah 2 - Tue 28/Dec/2010, 2:48pm
    mail sy

    wanita2alaf@yahoo.com  
  31. Maria 12 - Wed 29/Dec/2010, 8:43am
    salam rizal.....email kat saya bungacinta_liyana@yahoo.com
    tq  
  32. Slayerrzz - Thu 30/Dec/2010, 11:47am
    salam, email sy k slayerrzz@yahoo.co.uk  
  33. Cdfarmville - Fri 31/Dec/2010, 7:29pm
    SALAM, EMAIL KAT SAYA DI CDFARMVILLE@GMAIL.COM  
  34. Ila 13 - Fri 31/Dec/2010, 11:43pm
    email ke saya
    ruzila78@yahoo.com  
  35. Hasnita Binti Che Mahmood - Mon 3/Jan/2011, 12:39pm
    salam...boleh x email kan kat saya  
  36. Lina 29 - Mon 3/Jan/2011, 3:47pm
    hai email say plz.. joe_avril@yahoo.com  
  37. Ros 8 - Tue 4/Jan/2011, 9:37am
    email me detail ..luvlybarieshop@yahoo.com  
  38. Izatul 2 - Tue 4/Jan/2011, 10:29am
    saya pun nak - shinystar_iza@yahoo.com  
  39. Hamzah 9 - Tue 4/Jan/2011, 9:22pm
    email kn saye
    akuorang_lidi@yahoo.com

    bg price skli eh  
  40. Masitah8008 - Wed 5/Jan/2011, 2:55pm
    email masitah8008@gmail.com

    bagi harga skali yer  
  41. Bobhanafi - Thu 6/Jan/2011, 12:42pm
    bro email kan saya detail price.. bobhanafi@hotmail.com berminat ni  
  42. Beskal 2 - Thu 6/Jan/2011, 1:06pm
    emailkan saya detail ye
    flyby_beskal@yahoo.com  
  43. Siti Najwa 2 - Thu 6/Jan/2011, 1:52pm
    saya berminat. emelkan detail pd saya.terima kasih. siti_najwa@yahoo.com  
  44. Rina 25 - Fri 7/Jan/2011, 3:12am
    email saya detail ok sur6969@yahoo.com  
  45. Norni - Fri 7/Jan/2011, 11:12am
    interested...plz email me detail. shahwheel@yahoo.com

    txs
    0196976770  
  46. Ila Ahmad - Mon 10/Jan/2011, 2:20pm
    email kat saya quotation Grade A - ilaahmad3008@yahoo.com  
  47. Rizal 56 - Tue 11/Jan/2011, 1:16pm
    Salam, sy hanya jual 1 bundle 45kg sahaja, tiada jualan runcit ye.. kpd semua, sy sudah emailkan detail. terima kasih.  
  48. Lina 29 - Tue 11/Jan/2011, 9:33pm
    email saya juga
    joe_avril@yahoo.com  
  49. Nazri Zin 2 - Fri 14/Jan/2011, 5:08am
    salam,
    pls email me too
    putera_kirana@yahoo.com
    tq  
  50. Azam575 - Fri 14/Jan/2011, 11:48pm
    En Rizal, tolong email pada saya juga di
    azam575@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 100 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)