Pembekal Botol/Bekas Plastik Kaca atau Plastik Dalam Pelbagai Bentuk dan Saiz.
Hazariah 2 - Sun 8/May/2011 2:54pm [Last Comment]
terdapat pelbagai jenis botol untuk :
1) produk kesihatan
2) minuman
3) Produk kecantikan
4) makanan

kepada yang berminat sila emailkan kepada aza_83kd@yahoo.com untuk melihat katolag atau sms/call 012-2761080.
Harga yang berpatutan.

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Bisnes Air Mineral
     
  1. Metafora Touch - Sun 8/May/2011, 3:12pm
    email ke metaforatouch@gmail.com  
  2. Ya D 3 - Sun 8/May/2011, 3:45pm
    please email katalog & butiran harga borong...
    shajayasolutions@gmail.com  
  3. Mat Danish - Sun 8/May/2011, 4:01pm
    please email kt sya gak d.farisrosli@gmail  
  4. Speed Malaysia 2 - Sun 8/May/2011, 4:06pm
    email plz mhcemerlang@gmail.com  
  5. Bobkl - Sun 8/May/2011, 5:43pm
    email bob@leko-leko.com  
  6. Kg Tiram Trading - Sun 8/May/2011, 7:09pm
    email kat kgtiramtrading@yahoo.com.my  
  7. Ilyana Binti Mohd Yusof - Sun 8/May/2011, 7:35pm
    salam....
    email:kasih_kiranaa@yahoo.com.Tq  
  8. Rijal 3 - Sun 8/May/2011, 9:37pm
    email ke arijalbiz@yahoo.com  
  9. Mohammad 16 - Sun 8/May/2011, 9:42pm
    minta katalog dan harga untuk 250ml mhazhar_mn@yahoo.com  
  10. Matazain - Sun 8/May/2011, 10:00pm
    emel ke : uppa_panta86@yahoo.com
    saya berminat  
  11. Nazem - Sun 8/May/2011, 10:02pm
    salam..sy pun bminat nazem04@gmail.com  
  12. Syima 8 - Sun 8/May/2011, 10:17pm
    saya nak botol macam botol air mineral yang kecil, tapi bentuk empat segi. Lebih kurang macam botol air cincau. Saya nak tahu harga berapa? email kat syimashin@yahoo.com.my  
  13. Eda 8 - Sun 8/May/2011, 10:36pm
    email pada saya katalog : eda_ad@yahoo.com  
  14. Kalhamid - Sun 8/May/2011, 10:48pm
    saya mencari botol mineral 600ml..kuantiti 45 ribu botol,.harga kalau boleh siap cap dan label bawah 10 sen...kalau ada bgitau segera..kal2276@gmail.com  
  15. Sue 34 - Sun 8/May/2011, 11:21pm
    saya nk tgk katalog
    sue_amysham@yahoo.com.my  
  16. Permudah - Mon 9/May/2011, 12:34am
    Saya ingin dapatkan katalog. Sedang mencari botol 100 ml. Email nidjustice@yahoo.com.my  
  17. Mohd Firdaus 23 - Mon 9/May/2011, 2:00am
    tumpang..0% interest.convert available balance kredit kad jd cash..installment pada bank.1-2jam siap.lebih jimat lebih untung 012-3790118  
  18. Izzati87 - Mon 9/May/2011, 2:06am
    Sy pun nk katalog email ke izzati87@gmail.com  
  19. Suzana 15 - Mon 9/May/2011, 5:31am
    saya nak cari pembalut plastik untuk makanan kerepek. Nk cari yg nampak elegant dan nampak kerepek sedap dimakan. chesutrg@yahoo.com  
  20. S Noor Hamidah Bt Mukhlas - Mon 9/May/2011, 5:57am
    tlg email katalog
    nuriman_ktn@yahoo.com  
  21. Rosz 2 - Mon 9/May/2011, 8:22am
    ejen diperlukan
    http://pbwristband.blogspot.com/  
  22. Nazem - Mon 9/May/2011, 10:34am
    sila emailkan katalog tq

    nazem04@gmail.com  
  23. Mohd Rashidi 2 - Mon 9/May/2011, 1:03pm
    sila emailkan cataloq ke:
    cd_cabalero@yahoo.com  
  24. Puteri 27 - Mon 9/May/2011, 9:03pm
    sila email katalog ke puteri220982@yahoo.com..
    nk botol isi 100ml  
  25. Rohaya Jamil - Wed 11/May/2011, 12:00pm
    Sy mencari botol jenis PET, amber colour untuk isi ubat cecair cth ubat batu, ubat demam kanak2 100ml. Sila email katalog ke rohaya.jamil@yahoo.com.my  
  26. Dee - Mon 16/May/2011, 1:14am
    tolong email ke diey_71@hotmail.com  
  27. Fazil Akashah Bin Othman - Sun 22/May/2011, 9:04pm
    Email kat saya katalog dan harganya saya mencari botol utk kordial, jem dan EM  
  28. Bri - Mon 23/May/2011, 10:27pm
    sila mail sy katalog utk plastik bekas makanan dgn harga skali. bri_scoot@yahoo.com  
  29. Daus 15 - Wed 25/May/2011, 10:01pm
    tolong email kan katalog botol untuk membungkus sabun cecair utk 1 liter. daus7903@yahoo.com.my  
  30. Kertasburuk - Tue 14/Jun/2011, 1:08pm
    tlg email kn kpd sy akunizie@yahoo.com utk botol kaca  
  31. Fauziah Muhamed - Wed 15/Jun/2011, 4:24pm
    boleh tlg email harga n contoh gambar kepada saya ainfauziah@gmail.com  
  32. Noorizane - Thu 16/Jun/2011, 10:40pm
    saya perlu canister nak letak serbuk ice blend.tlg email katalog & harga.tq
    noorizane@gmail.com  
  33. Khairil 9 - Sun 19/Jun/2011, 3:22pm
    Saya berminat.tlg email catalog dan harga.cairil4594@yahoo.com  
  34. Kzie - Sun 19/Jun/2011, 11:05pm
    boley email saya katalog dan sebut harga
    Kykzie@gmail.com  
  35. Anna 39 - Mon 20/Jun/2011, 3:29pm
    tlg email pada sy harga dan katalog..
    tq..
    areleen_alin@yahoo.com  
  36. Apple Stem Cell - Fri 24/Jun/2011, 2:06pm
    tlg email sy jugak utk bekas krim 5gram ke bwh  
  37. Intan 24 - Sun 3/Jul/2011, 1:58am
    sy minat,sila e-mail sy..sweetsixteensix@ymail.com  
  38. Nizah 3 - Mon 11/Jul/2011, 1:51pm
    Email katalog harga borong. Botol plastic transparent putih for 130ml,kotak sabun n botol utk cream kecantikkan. Attach wit picture ye.

    Email kat: nizah_611@hotmail.com  
  39. Kartini 4 - Wed 13/Jul/2011, 4:05am
    emailkan kpd sy di cartie_klate@yahoo.com
    Sy mencari botol kaca (small Jar) utk djadikan doorgift dlm 1000 biji..  
  40. Herman 2 - Wed 13/Jul/2011, 4:25am
    botol 500ml tuk minuman detail please
    platinum_xplod@yahoo.com.my  
  41. Sani 13 - Fri 22/Jul/2011, 9:43pm
    Sila emailkan kpd saya di biarbetul967@gmail.com.
    Saya memerlukan bekas (taufu fah dan botol plastik 1 liter untuk isi bahan pencuci. Sila berikan harga sekali serta minima order.kalu boleh email katalog  
  42. Azam 43 - Thu 28/Jul/2011, 10:17am
    Saya memerlukan botol pet 100ml, 600ml, 1liter, 1.5 liter dan cawan tau fu fa no. 10.
    Tolong hantar quotation ke azampatim@ymail.com  
  43. Haji Zainol - Sat 30/Jul/2011, 10:00pm
    Sy berminat. Sila email quotation lengkap bg air minuman berbagai saiz ke zaizab@gmail.com. Tq  
  44. Yati 23 - Mon 1/Aug/2011, 3:58pm
    tld email info ek.. adda.yati@gmail.com  
  45. Latib - Tue 16/Aug/2011, 1:38am
    saya memerlukan bekalan botol plastik minyak makan 5 kilo sebanyak 2000 botol sebulan..sila hubungi saya latif 0197763223  
  46. Nazem - Wed 24/Aug/2011, 12:21am
    botol HDPE terpakai bersaiz;

    10ltr dan 20ltr-minimum order 150pcs

    -hubungi saya jika berminat di 012 332 5194 nazem.  
  47. Shir Li - Sat 27/Aug/2011, 7:15am
    saya berminat... tlg email katalog dan pricelist untuk botol isi ubat  
  48. Usaha Tawakkal - Sat 10/Sep/2011, 6:45pm
    saya mencari botol kaca untuk isi budu 120ml.
    sila emel katalog ke
    ahmadzulkarnaeen@rocketmail.com  
  49. Nur Afiza - Thu 15/Sep/2011, 2:23pm
    nak catalog  
  50. Pakdon Catering - Fri 23/Sep/2011, 3:57pm
    emailkan ke ljpistop@yahoo.com..katalog dan harganya.mencari bekas plastik untuk makanan kuantiti yg banyak..bekas besar ada ke?  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 111 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)