Pembekal Barang-Barang Plastik dan Polisteren (Styrofoam)
AliceCooper - Tue 24/Aug/2010 1:47pm [Last Comment]
Saya membekalkan barang-barang plastik dan polisteren untuk kegunaan peniaga makanan pasar malam, restoran dan peniaga runcit untuk kawasan Lembah Kelang. Barangan dijual secara borong dalam jumlah yang besar. Contoh barang adalah:

1.Bekas Makanan Polisteren (pelbagai saiz)
2.Kertas pembungkus makanan (pelbagai saiz)
3.Paper cup and plate
4.Plastik bungkusan.
5.Plastik Sampah
6.Pelbagai jenis lagi barang barang

Hubungi saya untuk quotation di boxer3223@hotmail.com atau 0102602352

Niche: Bisnes Pasar Malam | Pembuat Plastik Kotak Botol
 
1. Rositah Abd Rashid - Sat 28/Aug/2010, 9:04am
nak tanyer kalo nk jadi pembekal cam u ambil barang kat mana boleh kongsi sikit kat sy berminat nk buat cam tu saya di Melaka
kalo boleh share email saya itaizz@yahoo.com tq  
2. Norlia Jalaluddin - Fri 3/Sep/2010, 10:51pm
ada tak plastik yang bentuk kaki baby untuk dimasukkan dalam stokin?  
3. AliceCooper - Sat 4/Sep/2010, 12:59am
Tak ada lagi la tapi tu custom made.  
4. Rabi atul Adawiyah 2 - Mon 13/Sep/2010, 11:35pm
saya nak tempah cawan plastik mgikut design sy sndiri..boleh x? nak dlm mse ter dekat...  
5. AliceCooper - Wed 15/Sep/2010, 9:03am
Saudari Rabiatul adawiyah sila hubungi saya di talian 0102602352 atau boxer3223@hotmail.com  
6. Norlia Jalaluddin - Fri 17/Sep/2010, 4:26pm
boleh tempah ke benda yang sana nak tu?  
7. AliceCooper - Sun 19/Sep/2010, 11:20pm
To Norlia, benda tu boleh tempah tapi you kena bagi spesifikasi kat saya. Kalau ada sapel lagi baik. Sori lambat reply sebab saya ada emergency. Mak sakit. Tapi nak harga berpatutan kena kuantiti banyak. Saya ingat you nak ready stok. kalau ready stok memang tak ada la. Tapi lagi mudah you bagi spek kat I. Plz contact me through my email or phone.  
8. Norlia Jalaluddin - Mon 27/Sep/2010, 12:29am
Kalau tempah, berapa minimum order quantity?  
9. AliceCooper - Mon 27/Sep/2010, 7:27am
Untuk tempahan kena ambik dalam 10 ribu unit keatas.  
10. Nashir - Thu 7/Oct/2010, 1:10pm
ada jual tak..sponge berukuran bulat diameter 10 cm atau ke bawah...nak buat polish tayar...klu ada sesuai blh hubungi tak sy :0172197481  
11. Aqif - Sun 10/Oct/2010, 9:02pm
ada tak bekas plastik mcm bekas strawbery tetapi bentuk bulat.saiz - diameter 10cm dan tinggi 4cm.......  
12. Fariza 2 - Wed 3/Nov/2010, 11:33pm
saya nak tempah plastik bungkus makanan yang perlu diprint. bley x? if bley, plez bg quotation ke fariza_ishak@yahoo.com. TQ!  
13. Ams - Fri 19/Nov/2010, 4:56pm
boleh send info. tq  
14. Ziela 10 - Fri 26/Nov/2010, 4:34pm
Plastik yang tebal ade x? macam plastik bungkus kerepek atau keropok..jernih tetapi tebal..

yang printed berape ye harga?
boleh email kpd sy quotation dan catalog@sample gambar untuk jenis plastik seperyi yg sy nyatakan - fazielajahaya@yahoo.com  
15. Wani Ruslan - Mon 13/Dec/2010, 1:26am
kalau saya dari penang nak order bekas plastik utk makanan dlm kuantiti 500 pcs berapa harga nya & boleh pos kan? tolong reply ke waniruslan@gmail.com  
16. Idalink - Mon 20/Dec/2010, 12:12am
email catalog untuk sy

aspa_ida@yahoo.com.my

tq  
17. Eina 4 - Mon 20/Dec/2010, 12:15pm
Blh email Catalog & Qoutation sekali kat email ni syafrinaishak84@yahoo.com.my  
18. Soffian - Wed 22/Dec/2010, 10:02pm
Kalu nak cari plastic packaging untuk telur puyuh,,, Mana boleh Dapat,. Harga?  
19. Jenny 6 - Fri 18/Feb/2011, 9:12am
saya nak cari center sealing bag untuk bungkus kacang dalam 20 gram packing. kalau siap printing berapa harga?  
20. Diana 60 - Thu 12/May/2011, 11:13am
salam... ada x jual plastik mcm plastik beras tu... nk tahu harga dan saiz ape yg ade... pls send detail to tmsresources.tms@gmail.com...urgent pls..thnk u (attc pic sekali)thnksss..  
21. Bri - Mon 23/May/2011, 9:43pm
u ada jual bekas plastik utk kuih raya? mail kn product u kt bri_scoot@yahoo.com  
22. Nurulzalia - Wed 29/Jun/2011, 12:27pm
Plastik tebal utk bungkus kerepek dan kalau printed berape harga?
Tlg email quotation ke nurulzalia@yahoo.com Tq.  
23. Izzy - Thu 30/Jun/2011, 2:36pm
Plastik tebal utk cecair 1 liter dan kalau printed berape harga?
Tlg email quotation ke izzycaresolution@gmail.com Tq.  
24. Fariza 2 - Thu 7/Jul/2011, 11:36am
ada jual bekas plastik utk kuih raya? lutsinar, bentuk segi empat. mail kn product u kt fariza_ishak@yahoo.com. if ada website, bley sy tgk sendiri dl.  
25. Aishah Ku - Thu 14/Jul/2011, 10:31pm
ad jual x cwn cup plastik dgn pnutup ntk dadih.. tlg bg sy catalog n email quotation pd sy ye tq
aishahkushairi@yahoo.com  
26. Jones - Mon 19/Sep/2011, 8:27pm
saya ada bekalkan COVER sandwish(clear) pada harga pukal 100pcs keatas,kalo bawah tuu mahal sket ler..sekitar kedah.p.pinang dan seberang perai jer ..bleh lawat dhinistore.blogspot.com ryuki.jones@gmail.com  
27. Zul 76 - Tue 20/Sep/2011, 11:35am
saya nak tanya pinggang mangkuk dan cawan kertas. u penah hantar ke tawau sabah x? brapa lah anggaran kos utk 1 kontena.  
28. Mie 20 - Fri 23/Sep/2011, 8:50pm
email saya quotation pada saya.  
29. Sofia 8 - Mon 3/Oct/2011, 12:16pm
boleh tak bagi saya quotation utk semua barangan plastik yg awk ada, sbb sy ada kedai dan ingin berniaga brg2 plastik.. sila email ker sofiaasrawaldo@yahoo.com atau call sy 0173619552.. asap. tq  
30. Zalynda - Thu 13/Oct/2011, 3:12am
cup dan dome ada tak  
31. Ida 141 - Fri 14/Oct/2011, 10:23am
Hi AliceCooper. Tlg hantar quotation / packages ke email saya. Urgent. di sis.specialist@yahoo.com. Tq.  
32. Shaiful Hafiz Bin Yahya - Sun 23/Oct/2011, 10:29pm
ada tak cup aiskrim (kertas) sms 0129789529  
33. Alis 5 - Thu 27/Oct/2011, 9:43am
boleh tak bagi saya quotation utk semua barangan plastik yg awk ada, email ke (alis_241@yahoo.com) atau call sy 013 2928116.. asap. tq  
34. Hadi 39 - Mon 31/Oct/2011, 10:09am
boleh email catalog
mizan_mizana@yahoo.com  
35. Sweetie Villa - Sun 4/Dec/2011, 8:45pm
Saya sedang mencari container plastic untuk kek roll yang berukuran 11" panjang dan beg plastic for the carrier.
Di mana kedai yang boleh saya pergi di Johor baru?  
36. Fendi 6 - Tue 27/Dec/2011, 10:41pm
boleh email catalog ?
fndend@hotmail.com  
37. Rezal - Thu 19/Jan/2012, 9:04am
saya di jb.dan bercadang utk buke bisnes menjual brgn plastik....boleh saya dapatkan list brg n harga.....dan posibble ke penghantaran di bt ke jb...klu ade cawangan kt jb lg bagus...plz email ke kelisa5745@yahoo.com...tq  
38. Nadzmy7 - Fri 17/Feb/2012, 1:37am
tolong emel quote saiz plastik dan harga utk pack kerepek.emel qurrata_nadzmy7@yahoo.com.lokasi salak tinggi  
39. Aziz 71 - Sat 10/Mar/2012, 9:11am
boleh email catalog ?
sempoiguy4@yahoo.com  
40. Nazem - Sun 11/Mar/2012, 8:55pm
askum...bt para peniaga pasar malam yg ingin mnambahkan lagi produk jualan tuan/puan sy mnawarkan;

CAR SHAMPOO 500ML RM1.80/BOTOL-RUNCIT RM3

POLISH TYRE 500ML RM5.50/BOTOL-RUNCIT RM10

-Berminat sila hubungi sy di talian 012 370 1718 mat,shah alam.

-terbuka pd seluruh msia.  
41. Ika 83 - Tue 8/May/2012, 10:14pm
Saya nak order barang plastik.
Blh email Catalog & Qoutation sekali kat email ni ilamia_imalusi002@yahoo.com  
42. Needa 3 - Thu 10/May/2012, 1:19pm
Saye mencari plastik untuk membungkus makanan tradisional (egg roll) ada? & blh print label sekali hantar Qout. kat saya needaqasida@gmail.com TQ  
43. Lyna 19 - Thu 10/May/2012, 10:39pm
Saya mencari plastik yang sesuai membungkus bahulu kemboja saya
email saya contoh2 yang sesuai.. n harga sekali...

email: reka_bungatelur@yahoo.com  
44. Mrs Azli - Fri 11/May/2012, 1:31am
tlg email sy quatation semua jenis pembungkus yg awak ada. Berminat utk menjadi pembekal sekitar kwsn sy  
45. Nurul 328 - Wed 23/May/2012, 10:14am
Hai...alice u ada bekalkn bekas kuih raya x? Pls emailkn u nyer ctalog bekas2 tu.. nur_syah19@yahoo.com  
46. Wani 103 - Mon 4/Jun/2012, 10:23am
Plastik yang tebal ade x? macam plastik bungkus kerepek atau keropok..jernih tetapi tebal..

yang printed berape ye harga?
boleh email kat saya, suzieone@yahoo.com  
47. Suhaimi 124 - Tue 12/Jun/2012, 11:17am
boleh tak bagi saya quotation utk polisterin burger awk ada, email ke (shaimi@perwaja.com) atau call sy 019-9809135.. asap. tq  
48. Mdz 2 - Tue 12/Jun/2012, 3:44pm
hello, boleh tak e-mailkan quotation/catalog barangan yg awak ada (dzul_unisel@yahoo.com.my)  
49. Dbang09 - Fri 15/Jun/2012, 1:11am
kotak polisterin jenama apa?bisa sy guna kotak jenis rendah jenam tage 211..klu sy nak oder 10000 berapa harga?boleh antar kt rumah tk?no tel 0123605902  
50. Zaity Fasyuha Binti Zainal Abidin - Wed 26/Sep/2012, 5:56pm
1. saya nak plastik bungkus makanan. plastik yg sebelah lutsinar sebelah lagi silver..
2. ada tak bekas makanan lutsinar bentuk kotak kecil yg selalu org guna untuk letak kek..bekas yg jenis bolah masuk microwave..
boleh emailkan harga..
zaityfasyuha@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 76 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..