Pembantu Rumah RM4k Sahaja
Tokehroti - Wed 11/Jul/2012 1:50pm [Last Comment]
Saya ada seorang pembantu rumah akan masuk m'sia lepas raya - umur 32 tahun (RM4k). Lagi sorang stock in hand RM2,500 (ada ic M'sia) tapi umur agak lanjut dah 25 tahun jadi maid kat m'sia.

Sila tinggalkan hp number/email add di column nie, nanti saya call...apa2hal kita boleh jumpa di office saya (i'm working) or jumpa di rumah saya. Sebab saya faham ada yang takut kena tipu...mcm2hal kat Majalah.com nie...

Gaji RM600.

Niche: Pembantu Rumah Asing
 
1. Neida Abdul - Wed 11/Jul/2012, 4:03pm
berminat, sila emailkan pada neida.abdul@yahoo.com  
2. Rafidah Repahie - Wed 11/Jul/2012, 11:14pm
Saya berminat. hp number saya 0192526200 email hrndamia@gmail.com  
3. Tokehroti - Thu 12/Jul/2012, 12:12am
ok esok saya email kat neida.abdul ya....hrndamia@gmail...actually i dah email kat u dulu before i advertise kat sinie tau.....check ur mailbox  
4. Shahnon 2 - Thu 12/Jul/2012, 12:15am
Boleh email ke saya eda.abd.murad@gmail.com  
5. Noor 108 - Thu 12/Jul/2012, 6:46am
Email detail kat nurulrahim@yahoo.com
Saya nak yang ready stock tu, tlg email detail and kalau blh nk ic skali

TQ  
6. Alia 26 - Thu 12/Jul/2012, 9:05am
Hi Tokehroti,

Saya nk yg ready stok. Berapa umur?tlg email ic. Berapa yang perlu saya bayar? Saya tgl di Ipoh.  
7. Ramadan 7 - Thu 12/Jul/2012, 9:44am
bole email kat sy skali... ramadan37@gmail.com  
8. Shaila 2 - Thu 12/Jul/2012, 11:11am
hi ada maid sri lanka umur 23. minat call 0102510493  
9. Annie Love79 - Thu 12/Jul/2012, 1:18pm
call me 0127016494  
10. Awish - Thu 12/Jul/2012, 1:34pm
I need urgent. call me 0136062353  
11. Bujuder - Thu 12/Jul/2012, 6:42pm
tllg emelkan segala butiran dan syarat..urgent...bujuder@yahoo.com  
12. Ct 8 - Thu 12/Jul/2012, 10:00pm
sy nk tahu detail yg da berumur tu. tlg email detailnpd saya. sitimaream.osman@gmail.com  
13. Suehada86 - Fri 13/Jul/2012, 12:31pm
Tokehroti...yg stock in hand tu umo bape ek??email to me plz at strawberry_celopcoklat@yahoo.com  
14. Tokehroti - Fri 13/Jul/2012, 5:19pm
harap maaf yang umur lanjut tu dah ada orang book pun....sbb dah byr deposit mlm tadi datang rumah saya....tinggal yang RM4k (urusan permit majikan uruskan sendiri)....ini maid masuk lepas raya.  
15. Tursi - Sun 15/Jul/2012, 11:34am
ada bibik umur 36 kristian dan 35 muslim. minat sila call 0122961190  
16. Zul 307 - Mon 16/Jul/2012, 10:09am
saya menyediakan mid indo yang ter sedia. hubungi saya jika berminat -016-9407004  
17. Edaz 2 - Mon 16/Jul/2012, 10:13am
maid kosong age 30, available. berminat sms sya, 013-3261972.  
18. Nsr 3 - Tue 17/Jul/2012, 10:56pm
Local maid - berminat untuk menjaga ank kcl bawah umur 5thn..sila hubungi saya 0173362253  
19. Jem 9 - Wed 18/Jul/2012, 3:44am
tlg emel detail jamaliah_wahab@yahoo.com  
20. Ann Nee - Wed 18/Jul/2012, 11:52pm
Tokehroti bole bagi info jg kpd saya.. Saya perlukan maid utk bln oct/nov nanti.. Prefer juga yang balik hari.. Saya d sekitar balakong.. T kasih
Email to sixx69nine@gmail.com  
21. Tokehroti - Thu 19/Jul/2012, 2:01pm
Maid yang available - umur 23+, dari medan, x penah dtg m'sia, maid nie takde Off day, bekerja sepanjang tahun.....gaji RM600. Maid sampai 3 weeks after raya, kalau berminat tinggalkan email add/hp number saya call. Deposit RM1500, lepas maid sampai baru byr balance RM2,500. 3 bulan pertama takde gaji...  
22. Izwana 3 - Sun 22/Jul/2012, 5:46am
Hi Tokeh, saya berminat. email details izwanaismail83@yahoo.com  
23. Mawardi 3 - Mon 23/Jul/2012, 3:15pm
Salam Tokeh,

Emel detail pada saya.

mawardizakaria@gmail.com

tq  
24. Kart1n1 - Wed 25/Jul/2012, 2:27pm
saya perlukan maid bermula sept 2012. boleh email details pada saya

kartini.rahim@hotmail.com  
25. Yatie Kajang - Wed 25/Jul/2012, 3:36pm
Emelkan kat saya naufaldaniel@gmail.com  
26. Maninder Singh - Thu 26/Jul/2012, 4:03am
saya perlukan pembantu rumah.
sila call 0192037075  
27. Rmmudah - Thu 26/Jul/2012, 5:02pm
Adakah anda mahu dapatkan pembantu rumah seberang yg murah berkali ganda tanpa melalui ejen? Ya betul sangat murah jika anda tahu!

Sila ke:
http://ll.my/pembanturumahtanpaejen  
28. Kart1n1 - Thu 26/Jul/2012, 8:58pm
saya perlukan maid bermula sept 2012. boleh email details pada saya:
kartini.rahim@hotmail.com
CALL 0126370031  
29. Fali 3 - Tue 31/Jul/2012, 3:58pm
Tuan / puan Tokehroti,
Masihkah ada maid yang tersedia atau akan masuk lepas raya?
Saya memerlukan seorang maid. Boleh beri details ke fali062012@gmail.com
Tk.  
30. Faizal 338 - Tue 31/Jul/2012, 9:11pm
Salam, saya perlukan maid utk jaga baby di hkl..email talhah79@yahoo.com or h/p 0192310138..tks  
31. Emir Rizal - Fri 10/Aug/2012, 8:03am
salam tokehroti.

saya tengah mencari maid, boleh tokeh roti info saya detail maid?

hukumkarma79@yahoo.com

terima kasih  
32. Cat 4 - Sun 12/Aug/2012, 9:38am
tolon email ke gizmie@hotmail.com for details. t.kasih  
33. Tokehroti - Mon 13/Aug/2012, 9:33pm
Saya ada Indonesian maid umur late 40's...kalau berminat leave ur email add...kalau boleh nak umah apartment/kondo aje...boleh mula kerja hari rabu nie...kalau berminat..leave ur hp no..RM2,500, gaji RM600. sebulan cuti 2 hari every end of the month.  
34. Emir Rizal - Tue 14/Aug/2012, 8:20am
salam tokeh,

saya masih belum menerima sebarang email lagi berkenaan maid dari tokeh...  
35. Nisa 49 - Tue 14/Aug/2012, 2:09pm
salam tokeh...ada lagi tak maid yang available..kindly email kat saya at keen_nisa@yahoo.com

TQ  
36. Ayuni 6 - Wed 15/Aug/2012, 1:50pm
tokeh saya perlukan maid..ada lagi yg available?..ayuniey84@yahoo.com  
37. Tokehroti - Thu 16/Aug/2012, 12:40am
Stock terbaru (which saya dapat dari agent lain)...maid umur late 40's, masih cergas (boleh sama2 view kalau nak tengok)...RM2500, gaji RM600 terus jalan. Kalau nak esok pun boleh...warranty dlm tempoh 30hari sahaja. cuti setiap hujung bulan, antar dekat ampang.  
38. Ranjit 2 - Wed 22/Aug/2012, 5:52pm
saya perlukan pembantu rumah dgn segera
cal i di 010-5428184  
39. Fads - Fri 24/Aug/2012, 5:17pm
Tokehroti,email saya ye..
fadsnazir@gmail.com
TQ  
40. Yassir - Mon 27/Aug/2012, 12:31pm
tolong emel details.
yayahu81@yahoo.com  
41. Suhaizan - Mon 27/Aug/2012, 10:14pm
Tokey,tlg emailkan pada suhaizan.nlsb@gmail.com..urgent tq  
42. Tokehroti - Mon 27/Aug/2012, 10:34pm
Referring to my reply (item 37) sorry sangat2 the maid has been taken up...kalau nak yang kosong 1st week oct, umur 30+, preferably jaga anak2 instead of orang tua, gaji RM600 (kajang/bangi sahaja) Kalau nak please leave your email add. RM2,500 sahaja. Masa dapat maid byr RM1,250, lepas dah pakai sebulan bayar balance. Gaji maid terus jalan ya RM600 tu. Kalau lepas sebulan x suka maid tu, gaji maid tetap kena byr tp RM1,250 tu kira burn. Deal kat rumah saya OK....  
43. Lina7 3 - Tue 28/Aug/2012, 9:49pm
Tokeh roti,
ada lagi tak maid?  
44. Tokehroti - Tue 28/Aug/2012, 10:42pm
why don't u leave ur email add? i will personally email you  
45. Nida Hafiz 2 - Wed 29/Aug/2012, 11:12am
tokehroti sila hubungi saya
012-7117583, saya tggal di ampang  
46. Nida Hafiz 2 - Wed 29/Aug/2012, 11:18am
perlukan maid segera email saya
hanidabdullah@yahoo.com.my  
47. Farina 11 - Wed 29/Aug/2012, 10:59pm
I need urgent maid,cl/sms 0162002445.email jarang tengok.cl lg senang.l  
48. Siti Mansor - Thu 30/Aug/2012, 1:00am
Tokeh, boleh email saya pasal maid - ctman97@yahoo.com. tkasih.  
49. Hamizan 3 - Thu 30/Aug/2012, 2:53am
Tokeh,
Saya amat memerlukan pembantu rumah kalau boleh start esok lagi bagus.email saya m_matahati@yahoo.com or call 013-3309375. sy d KL  
50. Tokehroti - Thu 30/Aug/2012, 11:06pm
nida/farina/siti/hamizan - i ada supply dari beberapa agent.

1) RM4,200 (with medical only) - permit uruskan sendiri, tolak gaji RM600 for 3 months..no OFF day.
2) RM4,500 (with medical only) - permit uruskan sendiri, tolak gaji RM600 tp cuti 2 hari month end - kena antar balik Ampang (umah sedara)
3) RM2,500 - kosong...available early Oct, warranty 30hari sahaja and 50% will be refunded.

Dealing buat kat rumah saya.....bukan jumpa kat mana2.  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 94 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..