Peluang Gandakan Wang Anda Sebelum Hari Raya Ni.
Joe Harvest 2 - Mon 2/Jul/2012 1:17pm
salam 1 malaysia,

saya merupakan traders full time dalam spot gold.

kepada semua warga majalah yang berminat untuk membuat gold investment boleh menghubungi saya..

1 lot = USD1000= RM3600
-minimum investment 4lot = USD4000=RM14.4K

-company advise invest 6lot= USD6k=RM22k

-corporate account 20 lot= USD20k=RM72k

kelebihan pelaburan emas bersama syarikat kami

1) risiko rendah kerana kami menggunakan sistem 2 ways iaitu buy and sell. ini bermakna jika harga emas jatuh pun boleh buat untung dan harga emas naik pun boleh buat untung.

2) keuntungan pelaburan boleh dikeluarkan pada bila2 masa.

3) semua urusan transaksi pengeluaran untung terus ke dalam akaun saving anda.

4) syarikat turut menyediakan perjanjian kepada semua investor.

untuk 7-10 hari pertama saya janji cuba sedaya upaya untuk mengeluarkan profit pertama pada anggaran 7%-15% daripada modal anda. saya xjanji 100%,cukuplah 80% jaminan dan janji saya. klo dalam tempoh tersebut xde profit,anda berhak keluarkan semua modal anda,duit anda kan..

anggaran keuntungan sehari usd100 bergantung kepada naik turun harga emas. boleh juga menjana lebih jika market sangat cantik.

boleh hubungi saya jika anda berminat

012-9729723 (call & sms)
roslanjohari88@yahoo.com

kepada pembaca majalah.com sekitar Malaysia boleh hubungi saya. Dan pada pembaca sekitar selangor,especially shah alam,bukit tinggi,sekitar klang dan area port klang boleh hubungi saya utk berjumpa dan mengetahui dgn lebih lanjut.


lets ur money work for u !!

Niche: Pelaburan Emas
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..