Peluang Bisnes Ayam Goreng Francais Muiz Hot Chicken
Pemborong Pakaian 2 - Fri 13/Mar/2020 12:22pm
Assalamualaikum & selamat sejahtera warga Majalah.com.

Ramai antara kita, setelah menghabiskan pengajian di Universiti akan bermula dengan menghantar resume ke banyak syarikat dan menghadiri pelbagai temuduga. Namun kekadang itu tak ada satu pun syarikat yang menerima permohonan anda untuk mengisi jawatan kosong.

Mungkin Tuhan tentukan anda untuk merebut peluang dengan memulakan perniagaan berbanding dengan kerja makan gaji.

Sedar atau tidak, dunia sekeliling kita telah banyak berubah. Kerja makan gaji bulan lagi satu cara yang stabil untuk mendapat pendapatan. Anda juga terpaksa bersaing dengan jutaan orang lain yang juga mempunyai ijazah seperti anda dengan grade yang lebih tinggi.

Ada pula mereka yang kaya dengan pengalaman. Dan menjadi usahawan pula, tidak semestinya anda menjadi usahawan sepenuh masa. Boleh jadi anda bekerja makan gaji sambil mempunyai perniagaan sampingan.

Tapi pernah kah anda dengar nama brand francais ayam goreng MUIZ Hot Chicken?

Setakat hari ini ada lebih 50 cawangan di Malaysia. Konsep perniagaan yang sangat mudah dan senang dikendalikan.. Istimewanya lagi apa yang penting keuntungan/margin tinggi..

Berbekalkan resipi tepung rahsia yang diadun sendiri & mempunyai lebih daripada 4 menu utama bagi jualan harian, hari ini kami membuka peluang untuk anda yang berminat untuk membuka sendiri francais MUIZ Hot Chicken di tempat anda!

SENARAI MENU UTAMA
. Set Original 2pcs
. Set Cheese 2pcs
. Set Korean Spicy
. Set MIX Korean Spicy Cheese
. Set Crispy Chicken Wings

KELEBIHAN MENJADI PEMILIK FRANCAIS
. MUIZ Hot Chicken amat menitikberatkan kawasan/lokasi tapak niaga dimana setiap satu kawasan hanya boleh dibuka minima 10km radius daripada lokasi niaga sedia ada. Para pemilik tidak perlu risau dengan masalah akan jumpa dengan pemilik lain yang menjual produk/brand yang sama berdekatan dengan lokasi niaga anda.

. Sesi latihan lengkap akan diberikan sebelum pemilik baru memulakan perniagaan.

. Online choching & training untuk kempen pemasaran digital.

. Bahan mentah dihantar setiap hari ke seluruh Malaysia.

. Rasa ayam goreng setanding jenama antarabangsa.

Tidak ada rahsia atau jalan singkat untuk berjaya dalam apa saja. Anda perlu kerja keras, bertanggungjawab dan sentiasa berfikiran positif. Kini anda perlukan satu perancangan untuk memulakan gerak kerja anda. Mulakan sekarang dengan MUIZ Hot Chicken.

Untuk maklumat lanjut sila berhubung ke nombor saya +6018-9024 138 bagi pertanyaan mengenai senarai pakej francais, senarai kelengkapan alatan niaga, proses latihan dll.

Terima kasih,

+6018-9024 138
Haziq Abdullah
Strategic Planner,
HQ Muiz Hot Chicken

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Pasar Malam | Bisnes Restoran
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)