Peluang Berniaga Nasi Kukus Ayam Berempah/Salai - Lembah Klang
Mohd Hatta 2 - Sat 13/Nov/2021 9:40am
Peluang baik untuk semua.
- Di musim pandemik ini rmai yang terjejas pendapatan. ramai yang memilih untuk memulakan perniagaan makanan, tidak kira lah buat secara on9, COD atau pun berniaga kecil2an di bahu2 jalan.
- Untuk Nasi kukus ayam berempah ini anda bole buat buat secara part time @ full time..
- Hasil Pendapatan yang amat menguntungkan..

Jika berminat dengan perniagaan ini dan tidak tahu bagaimana memulakannya, boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut.
* Kalau nk jadi sleeping partner pun bole, nak niaga sendri pun boleh.
* Bagi yang duduk area klang valley yg nk cuba/rasa nasi kukus sy boleh datang ke Kg sungai merab sebelah putrajaya shaja (berdekatan Alamanda). contact dulu sebelum dtg ye (sabtu dan ahad sahaja)

Perniagaan ini telah terbukti mendapat sambutan di sekitar lembah klang dan selangor, samada anda berniaga di pasar malam, tepi jalan, medan selera @ restoran.

- Bagi yang berminat untuk mulakan perniagaan anda secara kecil2 dahulu atau nak buka restoran dengan Nasi kukus ayam goreng berempah boleh hubungi sya.

# Satu lagi saya juga ada produk salai Ori Negori Sembilan. sey memang orang negori. salaian disalai 7 ke 9 jam menggunakan rumah salai. kalau ada yang nk mulakan perniagaan/buka restoran untuk menu masak lomak salai negori sembilan buleh hubungi untuk perbincangan (produk salai dan masakan).

Keterangan lanjut Call atau whatsap
0183964044
https://wa.me/60183964044
Mohd Hatta

Niche: Ingin Berniaga | Pakej Perniagaan | Bisnes Pasar Malam | Bisnes Restoran
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..