Pelaburan Bisnes Telco Jana Pendapatan Bulanan Tanpa Henti
Ebazar @ eBazarOnline - Tue 10/Aug/2021 3:17pm
Assalam dan Salam Sejahtera

Saya ingin mengajak warga majalah untuk menceburi bidang Bisnes Telco.

Modal permulaan hanya RM350 sahja

Anda akan diberikan 5 keping simkad dan diminta untuk top up minimum RM30 setiap bulan selama 4 - 5 bulan sahaja, insyaAllah

Dijangka anda akan mula jana pendapatan pasif pada bulan ke 4 atau ke 5 selepas penyertaan, selepas itu pendapatan Bisnes telco ini akan menanggung Top Up 5 simkad tersebut dan seterusnya lebihan pendapatan yang dijana akan memberikan anda Pendapatan Pasif setiap 25 haribulan.

Potensi Pendapatan, sila klik https://i.postimg.cc/mrb40vZj/PERINGKAT.jpg

Testimoni 1 : https://i.postimg.cc/c12RWgxZ/HAIRUZ.jpg

Testimoni 2 : https://i.postimg.cc/QxTYjnVV/SHAM.jpg

Testimoni 3 : https://i.postimg.cc/c6ymK06C/IRFAN.jpg

Testomoni 4 : https://i.postimg.cc/VLQp0cxX/ZULKARNAIN.jpg

Testimoni 5 RM56K : https://i.postimg.cc/SNXtvJ9j/56k.jpg

Testimoni 6 RM100K : https://i.postimg.cc/FsNZnC3K/KOMISYEN-HAFIZ-ARIF.jpg

Pengiktirafan Syarikat , KWSP : https://i.postimg.cc/kGPSxpq9/MAJIKAN-TERBAIK-OLEH-KWSP.jpg

Pengiktirafan Syarikat, Patuh Syariah : https://i.postimg.cc/W4RsbLn2/TONEWOW-PLUS-PATUH-SYARIAH.jpg

pengiktirafan Syarikat , Malaysia Book of Records : https://i.postimg.cc/FFPmkJZC/MALAYSIA-BOOK-OF-RECORDS.jpg

Money Bank Guarantee : Jika anda telah lakukan apa yang telah kami sarankan dan masih belum dapat apa-apa result serta komisyen bulanan dalam tempoh 180 hari selepas join Program ini, maka kami akan pulangkan wang anda selepas 180 hari. Tawaran ini hanya kepada mereka yang telah buat ikut Plan Projek ini dan bagi mereka yang berani mencuba sahaja.

NOTA : Program ini dirangka untuk semua golongan bagi membantu keluar dari kemelut kewangan atau sekurang-kurangnya mampu memberikan pendapatan tambahan dengan menggunakan HP.

Info lanjut sila wasap ke http://wasap.my/60107700817/PelaburanBisnesTelco atau jika ingin bacaan dan info lanjut bisnes Telco ini layari http://projek380.onpay.my

Niche: Bisnes Prepaid Dan Reload | Iklan Terbuka | Ingin Berniaga
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..