Partnership/Funder
Dhiyauddin Hassan - Tue 10/Mar/2020 10:13am [Last Comment]
Salam warga Bisness,

Dengan rasa rendah diri, Saya Dhiyauddin Hassan, ingin mencari partner/funder untuk business saya.

Sebelum itu saya sebelum ni bekerja di company import buah yang terkemuka di Lembah Klang. Saya sudah berhenti 2 bulan yang lalu. Saya mempunya idea baru dalam perniagaan buah. Iaitu konsep subscription dan cut fruits.

Website sedang dalam progress, social media pun sudah diaktifkan. Cuma satu je masalah saya iaitu memerlukam coldroom sebagai tempat penyimpanan buah.

Ya memang betul ada tempat menyediakan penyewaan coldroom, tapi selepas saya discuss dan fikirkan, untuk business ni tidak sesuai untuk menyewa tempat atas faktor logistik.

Saya berharap agar ada funder/pembaca diluar sana berminat dengan idea ni dan sudi untuk melaburkan wang ke business yang sebenar. Konsep business ni ke arah teknologi yang akan datang iaitu teknologi 4.0.

Whatsapp saya untuk ketahui lebih lanjut dan kita akan berjumpa.

013-2768151
Dhiyauddin Hassan

Niche: Mencari Pelabur | Pembekal Buah Buahan
 
1. Adtar Khafiz - Tue 24/Mar/2020, 3:20pm
+60172902440  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..