Parking Murah KLIA/Klia2 RM20 Saja - Selamat CCTV & Gated + Guard Terlatih
Gelenggang It @ Gelenggang KLIA Transit House - Tue 30/Jul/2019 10:15am
Salam Semua Pembaca Budiman,

Kami menawarkan servis Parkir kereta kecil-kecilan sebelahan KLIA dan KLIA2. Parkir disediakan untuk 3 hari keatas dengan harga berpatutan 50% lagi murah daripada harga tempat lain iaitu RM20.00 per car/day. Jumlah kereta mestilah 2 kereta dan keatas dan jumlah hari 3 hari dan keatas.

Parking kami sesuai untuk anda sepeti keluarga yang ada anak kecil dan orang tua, group 4-5 orang yang bajet2 untuk meletak kenderaan anda untuk pergi melancong yang lama. Sila hitung dulu jumlah jika naik grab/taxi ke Airport dengan bawa kereta dan parking sini, anda akan tahu maksud saya. Beratus anda dapat save dan duit itu anda boleh gunakan untuk beli ole-ole untuk bawa pulang kelak.

Parking kami memang selamat teletak dalam kawasan gated, pastu pulak ada cctv dan ditambah Guard yang terlatih yang sentiasa memerhati CCTV.

Setiap parking disertakan dengan resit dan black and white untuk keselamatan mutlak.

Cara-cara Meletak Kenderaan anda di Tempat Parking :
1. Sila hantar Penumpang dan Barang anda ke Airport terlebih dahulu
2. Selepas selesai, Pemandu akan datang ke Tempat Parking kami
3. Pemandu Kami akan tunggu di Tempat Parking dan menunggu kedatangan anda
4. Setelah parking selesai dan kereta anda telah di kunci
5. Pemandu kami akan menghantar pemandu ke Airport semula.

Cara-cara mengambil Kenderaan anda di Tempat Parking :

1. Setelah sampai di Airport, Sila dapatkan beg dan barangan anda terlebih dahulu
2. Selepas selesai, Pemandu akan pastikan kunci kereta dibawa bersama
3. Sila pergi ke Aras 2, Balai Ketibaan - Pintu 3 di KLIA2 atau Aras 3, Balai Ketibaan - Pintu 3 - KLIA
4. Hubungi kami apabila anda berada di depan pintu
5. Pemandu kami akan mengambil pemandu sahaja dan menghantar anda ke Tempat Parking.

Kalau nak tahu lebih lanjut, masuk:

http://www.gelenggang.com

Terima Kasih kerana membaca.

Wasalam

GLG KLIA Transit House
The World's Little House

Niche: Pakej Pelancongan | Voucher Dan Tiket
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..