Pakej Pelancongan Murah Dari Matta Fair
Zarra 2 @ Myzarra Travel & Services Sdn Bhd
Tue 8/Mar/2011 6:03pm [Last Comment]
Salam Semua,

Kami adalah travel agent berdaftar denga Matta & Bumitra dan telah berjaya mengendalikan berbagai siri lawatan ke berbagai negara. Antara pengalaman kami adalah mengendalikan pakej expo, seminar, student visits, Incentives tour, family holiday dari yang murah sehingga yang mahal. Independent traveller (lawatan berdua atau ber tiga sahaja) group holidays dan Honeymooners.

Anda hanya maklumkan budget dan tarikh cadangan maka kami akan sedia memberikan pertolongan dan pandangan. Jadi atau tak atas persetujuan anda.

Dimaklumkan kami mempunyai berpuluh2 pakej yang tidak dimasukkan ke website (competitive nature)

Sila hubungi kami bagi mendapat diskaun terbaik tanpa perlu ke Matta Fair !

Semua Pakej kami akan diberikan diskaun.!!

Private group (after diskaun):
Bandung Shopping 3H2M: RM350
Phnom Penh F&E 3H2M: RM170
HoChiMInh / Saigon Shopping 3H2M: RM395
Kuching 3H2M: RM390
Medan 4H3M Full board: RM475

Check webpage: www.myzarratravel.com.my
Telefon: 03-90572324 / 90562324
Email: sales@myzarratravel.com.my
zarratravel@yahoo.com
Hubungi: Hae / Ida

Ingat! beli dari travel agent berdaftar bukan dari agen orang tengah yang tak pasti! Pastikan juga anda membeli insuran bagi menjamin keselamatan dan orang tersayang!

Valid: 30 hari saja

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Syuhada 10 - Tue 8/Mar/2011, 6:18pm
kalau ke surabaya bromo ada tak? nak pergi 7-11 april ni 5 orang  
2. Nurul 24 - Wed 9/Mar/2011, 12:11pm
ni harga ground ke or all in?  
3. Ilash28 - Wed 9/Mar/2011, 12:18pm
kalau group..minimum berapa org..  
4. Zarra 2 - Wed 9/Mar/2011, 1:14pm
Syuhada: Sila bagi email
Nurul 24: Harga Ground saja
Ilash: Group boleh ikut tafsiran masing2..ada pakej utk 4 org, ada yg 6, 8,10,15, 20,30 ..semua boleh  
5. Azlina 7 - Wed 9/Mar/2011, 3:17pm
Boleh email saya private tour 5H4M (4 pax) ke Bali pada 08 July 2011 (0925) - 12 July 2011 (1910). Emailnya : nila_bakawali@yahoo.com  
6. Sufea - Thu 10/Mar/2011, 9:38am
sue_sufea@yahoo.com  
7. Raiz Mohd Nor - Thu 10/Mar/2011, 2:43pm
Boleh email saya private tour 5H4M (50pax - 35adult, 10children & 5infant) ke Sabah (KK @ Sipadan) pada 13 May 2011 - 17 May 2011. Emailnya : raiz1085@yahoo.com  
8. Cruz - Thu 10/Mar/2011, 4:47pm
mohd_fairuz@idfr.gov.my  
9. Zarra 2 - Fri 11/Mar/2011, 12:06pm
Sufea: Pls bagi tau you nak package / information aper?
Cruz: Pls specify which package?  
10. Sikinrizqi Collections - Fri 11/Mar/2011, 1:41pm
boleh email sy ke medan.... sikinrizqi@yahoo.com  
11. Rina Yuma - Sat 12/Mar/2011, 2:36pm
Boleh email saya quotation price private tour ke Ho Chi Minh(3H2M) pada 19hb Jul 2011-21hb Julai 2011 utk 8 pax(7adult+1child).....
(email:yusmarina_myusof@averis.biz)  
12. Noor Farrah - Sat 12/Mar/2011, 5:14pm
Saya nak beijing ader x buat ground handling sahaja..dan berapa kos utk seorang....wnb8205@yahoo.com  
13. Help 2011 - Sat 12/Mar/2011, 9:05pm
saya nk melancong kt genting untuk 2 orang.. 4D3N siap dgn hotel dan mkn.. berape ye?? pada bulan 5 ni.. TQ.. protonpersona@hotmail.com  
14. Fazilah 5 - Sun 13/Mar/2011, 9:30pm
salam. boleh email saya pakej ground jakarta - bandung. 5D4N 21/4 - 25/4 4 pax (3adult+1children)  
15. Syuhada 10 - Mon 14/Mar/2011, 8:34am
cipsy_84@yahoo.com  
16. Hazim - Mon 14/Mar/2011, 4:14pm
boleh email sy ke paris n london..or gold coast australia..ajim_larkin@yahoo.com  
17. Faizal 44 - Mon 14/Mar/2011, 5:20pm
saya nak tau pakej ke ho cin min.brapa ye per pax,email saya
lebai_pondok@yahoo.com  
18. Zarra 2 - Tue 15/Mar/2011, 4:36pm
sikinrizqi collections:Sebutharga untuk berapa org?Date? Berminat dengan
pakej berapa hari?  
19. Zarra 2 - Tue 15/Mar/2011, 5:15pm
Noor Farrah:utk ground shj ada. sebutharga utk berapa org ,date and berminat dengan pakej berapa hari.
Hazim: Date? brp org? pakej berapa hari?
Faizal 44: date for travel? berminat dengan pakej berapa hari? berapa pax?  
20. Syuhada 10 - Wed 16/Mar/2011, 1:12am
cipsy_84@yahoo.com  
21. Yart - Wed 16/Mar/2011, 10:25am
zarra...blih tak booking kat sy tiket p bandung 24-26 march nie...email sy murnie78@yahoo.com  
22. Zarra 2 - Wed 16/Mar/2011, 12:20pm
sikinrizqi collection
Kami telah hantar pakej seperti yang di minta. Harap dapat perika inbox email. Jika perlu info lain harap dapat email kami kembali.  
23. Zarra 2 - Wed 16/Mar/2011, 12:27pm
Azlina 7: Harap dapat periksa inbox anda kami dah send pakej Bali seperti yang di minta.  
24. Zarra 2 - Wed 16/Mar/2011, 12:48pm
Rina Yuma: harap dapat cek inbox email bagi mengetahui lebih lanjut berkenaan pakej yang di minta

Noor Farrah: maaf,untuk pengetahuan untuk ground handling minimum 2 peserta untuk pergi. Jika masih berminat untuk seorang travel boleh joint group kami. Harap dapat berikan tarikh/bulan pergi dan kami akan hantar dengan kadar segera.  
25. Zarra 2 - Wed 16/Mar/2011, 3:54pm
Hazim: Boleh berikan tarikh dan bilangan peserta orang,ianya bg memudahkan kami memberikan pakej yang sesuai.  
26. Azizahmusa - Wed 16/Mar/2011, 3:59pm
Hi... boleh emelkan pd saya pakej ground ke bandung (shopping) utk 4 hari 3 mlm pada 3 July - 6 July 2011. Kami ingin pakej ground shj sbb tiket flight kami dh ade. Untk 5 org dewasa. tq. azizahmusa82@yahoo.com  
27. Zarra 2 - Wed 16/Mar/2011, 4:07pm
Yart: harap dapat check inbox email anda.  
28. Adib 9 - Wed 16/Mar/2011, 5:19pm
sy nak g guangzhou..ader package tu tak  
29. Zarra 2 - Wed 16/Mar/2011, 5:39pm
Azizahmusa:kami telah pun menghantar harga pakej bandung melalui email. Harap dapat check inbox email anda.  
30. Zarra 2 - Thu 17/Mar/2011, 10:00am
pakej guangzhou ada. sila berikan email, pakej brp hari, bilangan yg nak pergi dan tarikh utk travel.  
31. Zarra 2 - Thu 17/Mar/2011, 10:05am
adib 9: sila berikan email utk kami menghantar pakej guangzhou  
32. Abu Talib Kassim - Thu 17/Mar/2011, 12:27pm
tlg smskan harga golf package ke Surabaya 2-5 Mei 2011. Harga termasuk penginapan kamar single di Hotel 4*, pengangkutan keseluruhan trip, 3x green fi, 3x caddy fi, 3x buggy fi(tsharing) 3x golf insurance.  
33. Zarra 2 - Thu 17/Mar/2011, 4:10pm
Abu Talib Kassim: Boleh kami dapatkan email bagi menghantar sebutharga golf pakej seperti yang di minta.  
34. Abu Talib Kassim - Fri 18/Mar/2011, 3:23pm
Maaf ia terlewat sedikuit.... ok.. alamat email saya ialah abu_talib_ksm@yahoo.com  
35. Ummi Ina - Fri 18/Mar/2011, 6:48pm
emailkan kat ummi pakej ke Kuching 3D2N utk 2 adult + 3 children, all in .. ke qasehbunda@gmail.com utk cuti sekolah bulan June ni .. tq  
36. Oziz - Sat 19/Mar/2011, 11:47am
Please quote me; ground arrangement for HK & Disneyland, departure 28 October 2011, return 1 Nov 2011, pax: 2 adults, 4 kids, tq  
37. Oziz - Sat 19/Mar/2011, 11:49am
Sorry: my email fakhrulmd@gmail.com  
38. Zarra 2 - Mon 21/Mar/2011, 4:58pm
abu talib: Kami telah pun menghantar sebutharga tersebut melalui email.  
39. Zarra 2 - Wed 23/Mar/2011, 1:24pm
Ummi Ina: kami telah pun menghantar sebutharga melalui email.  
40. Shereen 2 - Sun 10/Apr/2011, 5:54pm
hi, leh tak tolong hantar qttn percutian ke redang 3h2m? n perhentian 3h2m.. lebih kurang dalam 5 orang? thanks...  
41. Ady Hashim - Mon 11/Apr/2011, 10:06pm
salam..bleh bagi pakej bajet 4h 3m ke pulau krabi pada ujung bulan 9 nanti..dlam 4 orang..tiket termasuk flight tauu...  
42. Annmohdsalleh - Thu 14/Apr/2011, 11:27am
Salam,
pls email me quotation to ghuangzhou, shenzen & hk disneyland tuk nxtyear cuti sek(mac/mei-jun)
nurlialy@ppj.gov.my  
43. Zarra 2 - Fri 15/Apr/2011, 9:37am
shereen 2: sila berikan email
ady hasim: sila berikan email  
44. Fauzi 61 - Fri 15/Apr/2011, 3:35pm
As salam, Tolong bagi quotation percutian ke Kota Kinabalu pada 12 - 14 dec 2011 untuk 8 dewasa, 3 kanak, 1 baby. email ke iintec71@gmail.com  
45. Zarra 2 - Tue 19/Apr/2011, 3:27pm
annmohdsalleh: boleh berikan tarikh, no of pax yang nak pergi.  
46. Zarra 2 - Wed 20/Apr/2011, 10:39am
Fauzi61: Kami telah pun menghantar sebutharga melalui email.  
47. Azliza 2 - Tue 3/May/2011, 10:30pm
tlg email quotation ke vietnam, singapore(by train) n bandung trip november atau disember 2011, group 40 orang.tq! azliza2006@yahoo.com  
48. Khairina 2 - Fri 6/May/2011, 1:24pm
salam, boleh bagi ground quotation untuk pakej ke HoChiMInh/Saigon & Phnom penh untuk 6h 5m, 3 dewasa, 11-16june. kalau boleh dengan itinerary sekali. tq. khairinaizzati@gmail.com  
49. Rosliza Ruslin - Tue 24/May/2011, 10:54am
salam..boleh bagi quotation untuk bandung 3h2m pada 2 dec hingga 4 dec 2011 untuk

8 dewasa
2 kanak2
1 bayi

rosliza@mpsns.gov.my  
50. Zarra 2 - Tue 31/May/2011, 11:19am
rosliza ruslin: Kami telah pun menghantar sebutharga melalui email.  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 70 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..