Pakej Harga Patut! Pakej Pelancongan Sabah, Sarawak Indonesia.
Yus 73 @ Travel Transport - Sun 6/May/2012 10:31am [Last Comment]
Pakej Sabah, Sarawak dan Indonesia. Pilihan Pakej Menarik Sepanjang Tahun 2012/Cuti Sekolah. Pakej untuk Kumpulan/Keluarga dan Bulan Madu.

Assalamualaikum wbt buat semua.Mya Tour And Travel menyediakan pakej pelancongan di Sabah,Sarawak dan Indonesia buat semua.Banyak pakej yang kami tawarkan kepada anda dengan harga yang amat berpatutan.Pakej adalah untuk kumpulan.keluarga dan bulan madu.Untuk pakej Sabah,pihak kami juga ada menyediakan kemudahan untuk diver (menyelam).
Sebarang pertanyaan lanjut,hubungi saya di talian,
Yunus Asri Morshidi.
BBM Pin : 2695B35F
myatour@yahoo.com
www.facebook.com/myatourandtravel

Pakej yang disediakan,
PAKEJ A ; Pakej 3h2m Apartment Marina utk 6 dewasa hanya RM 450 seorang~termasuk transport/lawatan ke Kundasang Kinabalu Park + Poring Hotspring + city tour sekitar KK dan bayaran masuk.

PAKEJ B ; JOM bercuti ke pulau-pulau terindah di Sabah.Pulau Sipadan / Pulau Manukan / Pulau Mabul / Pulau Kipali.Pakej tersedia untuk keluarga/group/ honeymoon..3h2m/4h3m/5h4m tersedia sepanjang 2012.Kemudahan untuk menyelam di pantai sekitar juga disediakan.

PAKEJ C ; Pakej Sarawak homestay (rumah teres 3 bilik tanpa sarapan) utk 10 org + transport + tour utk 3h2m RM 280 seorang dan 4h3m RM 330 seorang.Booking awal diperlukan.Lawatan ke tempat-tempat menarik di sekitar Sarawak.Akan dimaklumkan kemudian.

PAKEJ D ; Jom Sarawak 3h2m RM 850 seorang dari Lcct termasuk tiket flight pergi/balik...tarikh lawatan 18/5 - 20/5/2012.Lawatan ke tempat-tempat menarik di sekitar Sarawak.Akan dimaklumkan kemudian.

PAKEJ E ; Jakarta - Bandung tour (Sekitar Bandung/Jakarta) + Tankuban Perahu + Transtudio) 4h3m/5h4m tersedia utk individu/group dan honeymoon.Pakej cuti sekolah Bulan 5 dan 6.Sila book seawal mungkin utk mengelakkan kenaikan harga.

PAKEJ F ; Kota Padang dan Bukit Tinggi,Indonesia dan juga lawatan ke tempat-tempat yang menarik. Pakej termasuk penginapan,transport,lawatan,tour guide. 4h3m/5h4m tersedia utk individu/group dan honeymoon.Pakej cuti sekolah Bulan 5 dan 6.Sila book seawal mungkin utk mengelakkan kenaikan harga.

Hubungi saya untuk keterangan lanjut.Terima Kasih.

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Cikguone86 - Sat 12/May/2012, 11:09pm
Salam..
saya berminat dgn pakej B ke pulau mabul.. kalau boleh nk pergi hujung bulan 5 ni.. boleh berikan saya detail dan berapa kosnya.. TQ  
2. Maya78 - Thu 17/May/2012, 9:37am
saya akan ke KK pada 23-25.2.2013. Boleh email kpd saya quatation hanya untuk servis 'sight seeing sahaja' tanpa penginapan [untuk 2dewasa & 2kanak-kanak @ 3H2M].  
3. Yus 73 - Mon 21/May/2012, 4:05pm
Cikguone86 dan Maya78. Mohon minta emel untuk memudahkan kami menghantar sebut harga.. tQ..  
4. Rose Aneyna - Tue 22/May/2012, 2:11pm
boleh bg quotation untuk pulau sipadan dua org. areena_sky@yahoo.com.my  
5. Yus 73 - Tue 22/May/2012, 6:47pm
Cik Rose Aneyna-Kami akan maklumkan kepada anda melalui emel.. tQ..  
6. Tika 4 - Tue 5/Jun/2012, 1:51pm
pakej utk ke pulau mabul berapa? emailkn boleh?
tka_heb2@yahoo.com  
7. Hanna 22 - Wed 6/Jun/2012, 11:29pm
berminat dgn percutianke pulau disemporna,tp sy nak tau harga just dr jeti semporna n ke pulau serta harga bg penginapan ntuk honeymoon slama 3hari 2mlm,dan bot ntuk 2 org sahaja.email hanna2931@yahoo.com  
8. Yus 73 - Sun 10/Jun/2012, 8:18pm
Tika 4 dan Hanna 22.Pihak kami akan emelkan ke inbox anda.Sila layari www.facebook.com/myatourandtravel untuk maklumat lanjut. tq>..:)  
9. Farish 7 - Mon 25/Jun/2012, 10:35am
Dear All,

Saya orang Semporna....mo pakej yang betul2 murah untuk percutian ke pulau sipadan dan mabul?? email saya d farish2868@yahoo.com  
10. Ryomie - Wed 11/Jul/2012, 11:10am
saya org sarawak dan nak mtk quotation utk pakej honeymoon ke pulau sipadan dan mabul utk bulan dec 2012. emel ke mielyabest@yahoo.com. thanks ya.. :)  
11. Siti Aisah 6 - Tue 17/Jul/2012, 2:33pm
sy org tawau,sabah...nk tnya mengenai pakej yg termurah ke pulau sipadan dlm brpa ya????hrp dpt maklum balas....
emel : syah91_0707@yahoo.com  
12. Azreen 34 - Tue 31/Jul/2012, 6:12pm
boleh bg quotation untuk pulau sipadan dua org. reen_150291@yahoo.com  
13. Sharon 5 - Tue 7/Aug/2012, 4:19pm
boleh bagi quotation untuk pakej B, dua dewasa, satu kanak-kanak dibawah dua tahun. pakej 3 hari 2 mlm  
14. Emma 79 - Wed 29/Aug/2012, 2:58pm
Hi.. saya plan untuk ke kk pada 17jan-20jan2013, untuk 6org dewasa. bagi package untuk sightseeing sahaja untuk 4 hari. penginapan tidak perlu.  
15. Norihan Md Ali - Fri 31/Aug/2012, 11:48pm
Saya nak tahu pakej b utk bulan madu bagi bulan november.boleh x bg detail di norihanmdali@yahoo.com  
16. Tracy9 - Mon 3/Sep/2012, 3:44pm
details pakej b utk honeymoon bulan nov or dec..tq  
17. Hidayah Ishak - Tue 4/Sep/2012, 7:32pm
nak tahu pakej untuk jakarta-bandung bagi 5pax pada 17-21 okt 2012.
emailkan kpd sy..

hidayah_dayah88@yahoo.com  
18. Umarjohari - Mon 17/Sep/2012, 8:00am
Pakej B-ada x untk bulan 5/13..group dlm 6-7 org..nk ke pulau sipadan..

mattlantai@yahoo.com  
19. Shuhaida 4 - Wed 19/Sep/2012, 11:19am
saya nak tahu tentang pakej B ke pulau sipadan 1/5 - 4/5/2013 untuk 2 orang.. terima kasih  
20. Raziff 4 - Wed 19/Sep/2012, 2:52pm
sy nak tahu pakej b 4 hari 3 malam.. pulau sipadan..dan tempat menarik ape lg yg akan dilawati..bulan 1/2013  
21. Fier Fierly - Fri 21/Sep/2012, 9:20pm
saya nak ke pulau sipadan untuk honeymoon pada feb. 2013. boleh sy tahu harga untuk dua org dan aktiviti yg pihak tuan akan sediakan.. tq  
22. Sy Amni - Thu 27/Sep/2012, 2:06pm
sy nak tahu harga pakej B 4 hari 3 malam utk 2 org.. pulau sipadan..dan tempat menarik ape lg yg akan dilawati..bulan 2/2013  
23. Ida 312 - Sun 14/Oct/2012, 12:16am
sy nk tahu pakej b pulau mabul utk honeymoon...  
24. Mohd Faizal 51 - Mon 15/Oct/2012, 12:18am
SAYA PERLUKAN DETAIL BAGI PAKEJ BULAN MADU DI PULAU SEKITAR KK DAN KAWASAN TANAH TINGGI KUNDASANG BAGI BULAN NOVEMBER 2012..SAYA TINGGAL DI KK..TQ  
25. Liyana 71 - Wed 31/Oct/2012, 9:07am
saya nak quatation untuk pakej ke pulau-pulau yang cantik di sabah....saya akan ke sana pada 24 january - 27 january 2013 utk 2 org  
26. Rosita Binti Othman - Tue 6/Nov/2012, 8:36pm
saya berminat dgn pakej B, saya nk untuk honeymoon pakej di pulau mabol tahun depan bulan 6.. tlg bgth lbh details k,about price,penginpn,transport from tawau.. ni email saya. ar_shahrey@yahoo.com  
27. Slanbiz81 - Thu 15/Nov/2012, 8:02pm
salam.. saya asal tawau.. saya nak bw family bercuti di pulau sipadan dan mabul... nak p balik hari je.. ade perkhidmatan disediakan ke?  
28. Nurul Adlin - Mon 26/Nov/2012, 3:12pm
Sy bercadang nak buat reunion di pulau manukan sabah utk 25 orang dewasa + 5 orang kanak-kanak. x termasuk tiket flight. Tapi untuk tahun hadapan (2013) 26 & 27 oktober 2013 (2 ari 1 malam).

Boleh beri anggaran berapa total utk group trip ni?
Bagaimana dengan aktiviti? adakah kami kena rancangkan atau sudah diaturkan?
Adakah pengangkutan di sana nanti termasuk dlm pakej?

TQ.  
29. Faradiba - Thu 29/Nov/2012, 6:01pm
Sy bercadang berbulan madu di pulau sipadan 3D/2N @ 4D/3N pd hujung June2013.boleh bagi harga pakej untuk bulan madu..TQ  
30. Azizah 58 - Tue 4/Dec/2012, 10:19am
emel ke zid_zah@yahoo.com
pakej ke padang, indonesia..
4-6 Januari, 2013..
8 dewasa..
terima kasih..  
31. Fiza 196 - Fri 7/Dec/2012, 9:10pm
sya bercadang utk berbulan madu di pulau sipadan sabah pada mac 2013.. 4d3n or 5d4n..boleh bg pakej yg disediakan termasuk penginapan dan sebagainya.. tq

azzimi.shafiza@gmail.com  
32. Faizal 420 - Sat 8/Dec/2012, 6:05pm
Assalamualaikum

+ Pendapatan anda disini...


Untuk maklumat lanjut;

http://www.Pioneer4u.com/faizal87  
33. Ezura - Mon 10/Dec/2012, 10:29pm
saya nk pakej ke sabah selama 5 hari 4 malam, pada hujung nov-dec 2013...utk 4 dewasa 6 kanak2... plz gv more info tq plz email at m.norbaizura@yahoo.com  
34. Norhayati Bt Eddie - Mon 17/Dec/2012, 5:48pm
boleh cdgkn pakej termurah dan menarik ke sabah utk 5 dewasa pd 25/3/2013  
35. Azliza 17 - Tue 18/Dec/2012, 1:33pm
saya nak tahu PAKEJ B ;Pulau Sipadan / Pulau Mabul .pakej untuk honeymoon..3h2m/4h3m/5h4m september 2013 serta Kemudahan untuk snorkiling.emel ke azliza@uthm.edu.my  
36. Iris Hoho - Thu 20/Dec/2012, 9:57pm
blh bg quation utk 2 org utk pakej bulan madu n jalan2 g kk..cdgkan pakej yg minimum k..e-mail iris_hoho@yahoo.com..  
37. Nor Ashikin Mohd Yusoff - Mon 24/Dec/2012, 3:39pm
Tolong bagi pekej ke Pulau Jeju Korea untuk 5 hari 4 malam untuk 4 dewasa.
Target: Mac 2013
Musim: Luruh (Autumn)  
38. Alizamarwa - Wed 26/Dec/2012, 12:11pm
minta emailkan pakej ke sabah utk 4h3m utk 3 org. percutian hujung bulan feb. pakej ground sahaja. minta emailkan ke alizamarwa@gmail.com.tq  
39. Jaa 10 - Fri 28/Dec/2012, 10:04am
detailkan saya mengenai pakej b..untuk 2 orang  
40. Mat 145 - Fri 28/Dec/2012, 6:45pm
detailkan saya mengenai pekej b..honeymoon...  
41. Aleyn - Sat 29/Dec/2012, 12:09am
nk thu complete pakej ke pulau samporna sabah,3h2m, utk 2 dewasa,1 kanak2,tq  
42. Firdaus 221 - Sun 30/Dec/2012, 1:41pm
saya nak tahu PAKEJ B ;Pulau Sipadan / Pulau Mabul .pakej untuk honeymoon..3h2m/4h3m/5h4m september 2013 serta Kemudahan untuk snorkiling.emel ke fee_daus23@yahoo.com.my  
43. Natelie Chin - Tue 1/Jan/2013, 5:10pm
saya nak tahu tentang pakej B ;Pulau Manukan,pakej untuk keluarga 2 dewasa 2 kanak-kanak(umur 4tahun & 6tahun).3h2m oktober 2013 serta kemudahan menyelam & aktiviti lain yang juga disedikan.
terima kasih  
44. Zalira 90 - Fri 18/Jan/2013, 1:51am
sy nk tau ttg pakej B complete..pakej utk honeymoon dlm bln 6.2013..tq..  
45. Senyumsokmo - Mon 21/Jan/2013, 9:40pm
yus 73..sory tumpang iklan


slm semua:
dalam nak gi bercuti tu ape kata baca ni jap...
mana tau nak bagi kat anak2 masa bercuti nanti..
-saya menjual tablet dua camera(depan/belakang)dengan harga rm 244 sahaja.
-dengan RM 244,tuan/puan akan dapat semua yang kat bawah ni..
-free case bernilai 39.90
-otg cable bernilai 10.00
-screen protector bernilai 10.00
-memory kad 4gb bernilai 19.00(external)
-install games
-install kamus
-install education kids (abc,123,alif baa taa,etc...)
berminat hubungi saya..Wan di..017 8786230...tq M.C & Tq yus 73  
46. Mohamad Faizul Mat Isa - Tue 22/Jan/2013, 5:40pm
hi.. boleh x bagi quotation untuk pakej B mabul island... 2 hari satu malam.. pada 23-25hb march 2013.. full pakej snorkling +makan+bermalam dll...ke email saya.. njoe85@yahoo.com  
47. Nizam Razali - Sun 27/Jan/2013, 6:08am
Pakej menarik ke sarawak atau sabah tahun 2013 untuk 2 org termasuk tiket flight pergi dan balik hantar email ke saya aznizam8682@yahoo.com  
48. Nizam Razali - Sun 27/Jan/2013, 6:14am
maklumat detail pakej sarawak atau sabah tuk 2 org dijangka tuk bulan 4 aznizam8682@yahoo.com  
49. Abd Hamid Abd Haziz 2 - Mon 11/Feb/2013, 8:40am
tweet...HOMESTAY @ PUTRAJAYA

www.arfa-putrajayahomestay.blogsport.com

fb@arfa-putrajayahomestay

016-2467842  
50. Kamelia Abd Rasyid - Fri 5/Apr/2013, 1:40pm
ble bg anggaran harga untuk pakej 3h 2m bagi 2 orang dewasa,pada 22-4/2014-25/04/2014 ke kundasang bersama details perjalanan.tiket flight dah ditempah. emailkan pada saya di kamelia.rasyid@wilmar.com.my  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 62 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..