Pakaian Bundle Terus Dari Jepun
Joe2292 - Tue 31/Jan/2012 12:51pm [Last Comment]
Greeting Warga Majalah.

Saya mengimport pakaian bundle terus dari jepun secara besaran. Saya mempunyai 130 jenis pakaian mengikut bundle 10kg, 20kg, 80kg dan 100kg.
Pakaian diagihkan dengan Gred A, B dan C. Pakaian bundle untuk kitar semula juga kami memperolehi dengan harga let go. Semua tempahan pakaian adalah harga borong dan berpatutan.

Perkhidmatan penghantaran kami menguruskan untuk semenanjung Malaysia melalui bas experss, KTMB dan pos malaysia. Tempahan lebih 500kg kami akan mengguna lori kami untuk hantaran.

Lokasi gudang : Parit Buntar, Perak

Sesiapa berminat boleh hubungi saya di:-
lk_2292@hotmail.my
012-5306009
012-5046931

Niche: Pemborong Bundle
 
1. Ainziela - Wed 1/Feb/2012, 12:54pm
saya sedang mencari bundle ladies blous dan bundle baju kurung dalam 10kg..boleh email saya details x??dan kos penghantaran ke Johor.  
2. Ainziela - Wed 1/Feb/2012, 1:08pm
emailkan details
iman_blogshop2u@yahoo.com  
3. Bundle Rm35 - Mon 6/Feb/2012, 9:22pm
Kami membekal pelbagai item bundle serendah RM100 utk 100kg dan kami juga menyediakan perkhidmatan lori n perkapalan bagi memajukan perniagaan anda.. layari sini

http://www.majalah.com/?classified:pembekal-bundle-harga-terendah-transport-agen-seluruh-malaysia:7YMCVS5GN0  
4. Azira 22 - Mon 6/Feb/2012, 10:21pm
detail.... azira.enterprise@yahoo.com  
5. Joe2292 - Thu 9/Feb/2012, 6:55am
Ainziela dan Azira 22sudah hantar detail kat email anda. TQ  
6. Yantilicious - Thu 9/Feb/2012, 9:13am
Saya tengah cari supplier dress bundle...boleh bagi detail??  
7. Fard 2 - Thu 9/Feb/2012, 6:52pm
nana.marliana29@gmail.com  
8. Joe2292 - Fri 10/Feb/2012, 12:20pm
yantilicious bagi contact details  
9. Awang Bundle - Mon 13/Feb/2012, 4:56am
detail..blackpepper_f250@yahoo.com  
10. Mimi 52 - Mon 13/Feb/2012, 2:28pm
email beary23sn@gmail.com  
11. Farra 19 - Mon 13/Feb/2012, 3:59pm
pls email katalog farra_awck86@yahoo.com  
12. Hidayahzaini - Thu 16/Feb/2012, 2:06pm
plz sent detail tuk 10kg gred A, children...
-price
-picture
-postage (teluk intan)
dhidayahzaini@gmail.com  
13. Azrul Effindy Bin Abdul Rahman - Sat 18/Feb/2012, 9:29pm
kalau ke sabah boleh pos tak?  
14. Blacspirit - Sun 19/Feb/2012, 2:28pm
please sent detail tuk 20kg gred A, man & ladie
-price
-picture
-postage (johor)
email address : blacspirit@live.com  
15. Joe2292 - Mon 20/Feb/2012, 10:17am
Azrul Effindy Bin Abdul Rahman, blh bg contact details.  
16. Joe2292 - Mon 20/Feb/2012, 10:21am
Awang Bundle, Mimi 52, Farra 19, Hidayahzaini, Blacspirit sudah hantar details ke email anda.  
17. Hanz 5 - Tue 21/Feb/2012, 1:37pm
tolong anta details kat hanz_samurai@yahoo.com.my

tq  
18. Suria 17 - Tue 21/Feb/2012, 2:32pm
pls send me some details T-shirt/dress for Ladies Gred A-10kg/20kg
postage: Terengganu.
TQ
jaguarcarry@gmail.com  
19. Masneh - Wed 22/Feb/2012, 4:51pm
boleh hantar list harga dan detail bundle ke email saya maszray@yahoo.com.. tq  
20. Fakrul 4 - Sat 25/Feb/2012, 10:46am
saya berminat..email catalog plz.chuk3608@yahoo.com.my  
21. Joe2292 - Sun 26/Feb/2012, 8:16pm
Hanz 5, Suria 17, Masneh dan Fakrul sudah hantar detail ke email anda. Terima Kasih.  
22. Aliza 13 - Thu 1/Mar/2012, 12:20am
Hi blh bg qutation uk blous n dress fr ladies
Sent to alizasamin@gmail.com  
23. Joe2292 - Fri 2/Mar/2012, 2:46pm
Aliza 13 sudah hantar detail ke email anda. Terima kasih.  
24. Aleez - Fri 2/Mar/2012, 6:04pm
berminat... tlg email details kat alicejohn09@gmail.com tq  
25. Joe2292 - Sat 3/Mar/2012, 8:32am
Aleez sudah hantar detail ke email anda. Terima kasih.  
26. Iryani Ishak - Mon 5/Mar/2012, 6:49pm
berminat email detail ke iryaniishak@gmail.com  
27. Baru Bertatih - Tue 6/Mar/2012, 11:43pm
berminat send email detail gred A,B plz..
lannz_gtg@yahoo.com..tq  
28. Mohd Sharif Jamaludin - Wed 7/Mar/2012, 10:15am
tolong email sy mohdsharifjamaludin@gmail.com tq  
29. Acho - Fri 9/Mar/2012, 12:15am
saya mencari jaket or jaket sport
tlong email saya

achohebat@yahoo.com  
30. Joe2292 - Sat 10/Mar/2012, 1:44am
Acho sudah hantar detail ke email anda  
31. Mohd Azriel - Sat 17/Mar/2012, 5:25pm
tolong emailkan alamat gudang kpd saya dan harga gred a untuk roundneck tshirt... manggotoons@yahoo.com  
32. Joe2292 - Tue 20/Mar/2012, 1:40pm
Iryani, Mohd Sharif dan Mohd Azriel sudah hantar detail ke email anda  
33. Herman Rashid - Wed 21/Mar/2012, 9:27pm
emailkan saya senarai harga barngan:

hermanrashid@yahoo.com  
34. Akma 29 - Mon 26/Mar/2012, 3:00pm
SALAM,SY ADA MENJUAL SECARA RUNCIT DAN BORONG,UNTUK PENIAGA KECIL-KECILAN,SEHELAI RM1.35,1KG-RM8.00
5KG-RM40.00
SMS
0125260445
http://akmabizbundle.blogspot.com  
35. Linda 140 - Mon 9/Apr/2012, 2:33pm
are kk boleh dtg pilih sdr puas hati..kahs peniga kecil2...pembelian KILO,,boleh pilih gred a.0143516209  
36. Aliza 13 - Sat 14/Apr/2012, 9:18pm
bg harga utk dress mix dress blh juga..
utk 100kg by gread A and B.
text to 0127507340
tq  
37. Nozizz - Mon 16/Apr/2012, 1:14pm
berminat baju kanak-kanak dan blouse gred A dan B.
email nozizz@yahoo.com
tq  
38. Fariszhilmi - Wed 25/Apr/2012, 12:18am
email pada saya detail baju gred A dan seluar gred A  
39. Hafiz Abdul Wahab - Wed 25/Apr/2012, 5:05pm
baju harga gred A dan seluar jeans gred A........nadzpieto@yahoo.com  
40. Jnice - Thu 26/Apr/2012, 1:03am
email saya detail harga untuk grade A , 10KG:
1. blouse
2. dress
3. kemeja jeans- lelaki
4. Legging
ada boxer tak?
agape.coll@gmail.com  
41. Neena - Fri 18/May/2012, 10:38pm
Aslkm. saya mencari vintage dress 50-100 kg yg dah siap cuci. Sila emailkan harga pada saya neena6643@gmail.com.;)  
42. Amy 76 - Tue 5/Jun/2012, 1:26pm
email saya detail.tq
eacha_esar@yahoo.com  
43. Ctnoor - Wed 25/Jul/2012, 8:29pm
Emailkan detail bundle gred A 10kg
1. pakaian kanak lelaki
2.tshirt lelaki
3.kemeja lelaki

ctnoorlida@yahoo.com  
44. Zam 74 - Tue 7/Aug/2012, 3:29pm
boleh hantar list harga dan detail bundle ke email saya zambdg@yahoo.com.. tq  
45. Mohd Zahar Ramli - Fri 10/Aug/2012, 4:02am
Boleh email pada saya senarai harga barang kat email zahar_mohd@yahoo.com  
46. Joe2292 - Sat 15/Dec/2012, 6:34pm
kwn di atas sudah hantar detail ke email anda.

Kwn lain sila nyatakan email anda utk hantar detail. TQ  
47. Arie Santana - Sun 20/Jan/2013, 6:05am
salam.. tolong bagi info harga dll untuk kemeja dan t-shirt lelaki..penghantaran ke selangor..terima kasih..
ariekrabat68@gmail.com  
48. Hannan Langkawi - Tue 22/Jan/2013, 12:22am
Boley tau detail
- jeans lekaki dri jepun grad A & B

hannanlangkawi99@gmail.com  
49. Aikda Collection - Tue 18/Jun/2013, 10:56pm
alamat di mana ye gudang tu ? dekat parit haji awi tu ke ? emailkan detail .. TQ
aikda689@gmail.com  
50. Syahnoon Ahmad - Fri 21/Jun/2013, 12:26am
Email anoonefx@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 51 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..