Pajakan Kereta untuk Dijadikan Kereta Sewa - KL/Selangor
Nurhusna 13 - Fri 22/Feb/2019 1:22pm
Anda ingin mencari side income tetapi tidak tahu caranya. Kami ada caranya yang dapat menjana side income anda sekaligus mengurangkan hutang pinjaman anda.

Kereta Sewa Selangor ada menawarkan sistem pajakan kereta berlandaskan kepada konsep Mudharabah. Di mana investor/pelabur mengeluarkan modal @ kereta untuk di pajakan kepada kami dan kami akan menguruskan kereta investor dalam bisnes kereta sewa, hasil keuntungan setiap bulan akan di bahagi mengikut syarat yang di persetujui. (Term)

Syarat-syarat Pajakan:
1. Kereta baru ataupun kurang dari 1 tahun.
2. Jenis kereta bergantung pada permintaan penyewa.|
3. Perjanjian pajakan adalah minima 1 tahun. (Boleh di perbaharui bergantung pada keadaan kereta)

4. Investor perlu faham akan risiko-risiko yang mungkin di hadapi.
a) Kemalangan 30% kebawah (pelanggan akan tanggung). 30% keatas akan tuntut kepada insuran
b) Saman semasa pengguna menyewa akan dijelaskan oleh penyewa
c) Kehilangan kenderaan akan di dituntut oleh pihak Investor melalui claim Insuran.
d) Keroskkan pada cermin akan ditanggung oleh pihak Investor 50% & 50% lagi pihak syarikat.

5. Pajakan adalah berdasarkan mudharabah iaitu perkongsian untung & Perjanjian yang ditetapkan setiap bulan.
6. Jika anda berminat untuk mencari duit lebih dengan memajak kereta dalam bisnes kereta sewa. Boleh hubugi saya terus untuk sesi penerangan. Seeloknya sesi penerangan adalah secara berdepan agar lebih faham mengenai dengan sistem pajakan kenderaan

01114700234
01114700234

0137782746
0137782746

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo | Kereta Terpakai
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)